Nije bilo goriva, nisu mogli otici.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 17:03Zašto nisu igrali Evropu ako su bili prvaci?
Hvala unaprijed
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
🔴⚫️
Izvini, nisam vidio.....ybg, do mene je.Sky9 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 17:06Igrali su, je.bo ga ti...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 17:03Zašto nisu igrali Evropu ako su bili prvaci?
Hvala unaprijed
Prvo pretkolo igrali protiv FK Fata Morgana (Kosovo).
Fata prošla na penale.
🔴⚫️
Kakav je to dvomeč samo bio... NeviđenSkver je napisao/la: ↑22 sep 2023, 17:10Izvini, nisam vidio.....ybg, do mene je.Sky9 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 17:06Igrali su, je.bo ga ti...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 17:03Zašto nisu igrali Evropu ako su bili prvaci?
Hvala unaprijed
Prvo pretkolo igrali protiv FK Fata Morgana (Kosovo).
Fata prošla na penale.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Hvala na informaciji
Ja sam vazda kontao da nisu igrali Evropu 90ih
Ja sam vazda kontao da nisu igrali Evropu 90ih
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
U vrijeme dok su Tuzlu napadali da je osvoje 1992-1996,mi smo je naravno branili i obranili i nije nam baš bilo do fudbala,
U isto vrijeme Zenicu niko nije ni napadao jer nikome nije bila interesantna rupa ko rupa i oni su u ratu bez granata igrali fudbala i uspjeli pobijediti par puta momke kojima je najmanje do fudbala bilo ali eto igralo se!!! Zenica rupa bila i ostala ,kad ne bude bilo reprezentacije na Bp neće niko ni dolaziti,ionako pravimo auto put da vas zaobilazimo u širokom luku

U isto vrijeme Zenicu niko nije ni napadao jer nikome nije bila interesantna rupa ko rupa i oni su u ratu bez granata igrali fudbala i uspjeli pobijediti par puta momke kojima je najmanje do fudbala bilo ali eto igralo se!!! Zenica rupa bila i ostala ,kad ne bude bilo reprezentacije na Bp neće niko ni dolaziti,ionako pravimo auto put da vas zaobilazimo u širokom luku
Samo čekam kad će se oglasit ovaj bolesnik avenija 

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Nisam siguran da ima pristup telefonu u Jagomiru..
Trenutno je na teškoj terapiji..

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
NEKA IDU U SREBRENIKTruhlo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:34Sjenjak1919 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 01:35Ma laganica mi na Tusnju a ovi u Srebreniku nek igraju il gdje vec.montolivo18 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 14:44Sloboda i Tuzla City prema rasporedu takmičenja u srijedu, 27. septembra, igraju domaće mečeve, a dva kluba za odigravanje utakmica koriste isti stadion...
Crveno-crni će ugostiti Željezničar u šesnaestini finala Kupa BiH, a Tuzla City u zaostaloj utakmici drugog kola Premijer lige BiH dočekuje Zrinjski.
Slična situacija dogodila se u prošloj sezoni, u posljednjem kolu Premijer lige BiH, a parovi su, zanimljivo bili isti. Tada je Tuzla City dočekao Zrinjski u Srebreniku, a tako će, po svemu sudeći biti i ovoga puta.
- Sloboda ima ekskluzivna prava korištenja stadiona Tušanj. Pripremamo spektakl, u dobroj formi dočekujemo Željezničar. Tražit ćemo noćni termin, vjerovatno 19 sati. Želimo proći dalje u Kupu BiH - rekao je za Faktor Senad Mujkanović, prvi čovjek Slobode.Šta kaže fukareština, nek idu u Srebreniksimonknows je napisao/la: ↑20 sep 2023, 07:24U Srebrenik kada pođem ja, prati me pe-šes podrinjaca.
Tuzle u Tuzli nema ni u tragovima, što po pitanju stadiona što po pitanju navijača, što po pitanju kluba. Sad će doći onaj tupavi i reći "nismo nikad ispali iz lige" a igraju ljudi PL tek 6. godinu, od toga 3 ili 4 se borili za opstanak
Tačno ime ovog emojia () najbolje opisuje "navijače" sloge simin han /urnebes\
![]()
![]()
Kakvo pišanje po mrtvoj čaršiji, pomjerite se zlatne ribice, jer u srijedu igra najveći tuzlanski klub![]()

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Čeliku je bolji izbor od kantona bio Krim 
Ili tamo Armenija/Azerbejdžan dok se pucalo po granici mogao se uzet koji trofej, nikad ne znaš gdje je nafaka
U miru ne mogu ni Rahić dobit, izbiše im ljudi oči .....

Ili tamo Armenija/Azerbejdžan dok se pucalo po granici mogao se uzet koji trofej, nikad ne znaš gdje je nafaka
U miru ne mogu ni Rahić dobit, izbiše im ljudi oči .....
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
IceTea je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:56Znamo svi ko su četalji, koga niko ne može smislit u državi čitavoj.. Nema gore bagre od Zeničke, prosjaci bili i ostali..
AllGunsBlazing je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:35Tuzlu za komad obradive zemlje jednake kvadrature Milorade. Ovakav olos nam ne treba. Kvazipatriote.
Bagra broji neke imaginarne titule ostvarene za vrijeme rata..![]()
Titule relevantne kao kad ja uzmem Konami Cup na PES-u.![]()
Al baš mrtva trka između ova 3 retarda da se dokažu ko je veći defektaš. Imaju sad i pojačanje, onog nicaze95
Edin1982 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 17:14U vrijeme dok su Tuzlu napadali da je osvoje 1992-1996,mi smo je naravno branili i obranili i nije nam baš bilo do fudbala,
U isto vrijeme Zenicu niko nije ni napadao jer nikome nije bila interesantna rupa ko rupa i oni su u ratu bez granata igrali fudbala i uspjeli pobijediti par puta momke kojima je najmanje do fudbala bilo ali eto igralo se!!! Zenica rupa bila i ostala ,kad ne bude bilo reprezentacije na Bp neće niko ni dolaziti,ionako pravimo auto put da vas zaobilazimo u širokom luku![]()
Negirate titule u organizaciji saveza koji je organizovao i prijateljsku BiH Italija na koševu, izjednačavate Miliće , Posušje i Čelik, tučete muslimanke na jezeru, psujete Jusiću mjesto na kojem klanja...Granate HVO-a su prije 30 godina ubile 15 i ranile više od 50 civila u Zenici, za masakr do danas niko nije odgovarao
U vrijme dok su Tuzlu napadali, u septembru 1995, Sloboda je organizovala finale kupa u kojem je iskarana od slavnog Čelika

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trunto kaže jedno, Jusa oštro demantuje:
Bravo EmireNapokon i zvanično, sve dalje rasprave na forumu postaju bespredmetne: Emir Jusić dokazao da je Sloboda veći klub od pikaćua iz Zence.
Naime, umjesto u Zenci, on kao Zenićanin i dijete pikaćua iz ovog srednjebosanskog gradića, odabrao je da bude u Tuzli i da podrži Svetinjuu subotu protiv bihaćkog Jedinstva iako je malecki dugogodišnji zenićki niželigaš igrao u istom terminu protiv hadžićkog Radnika

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Homići komunistički ovo ne priznaju, jer u savezu nisu sjedili separatisti i rasturači domovineNa današnji dan prije 25 godina nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine je na Koševu pobijedila Italiju rezultatom 2:1.
Pomalo je nestvarno izgledao najveći bosanskohercegovački stadion tog 6. novembra 1996. godine.

Ne priznaju titulu u organizaciji istog ovog saveza koji je organizovao i prijateljsku, sami zaključite ko su i šta su paščad iz Tuzle

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Beduin
- Kontakt:
Avenija je bio normalniji lik dok nisu ispali iz lige. Onog dana kad su ispali, a oni se zalili da je nepravedno, tad je pukao ko kokica i sav nedostatak roditeljske ljubavi i paznje preusmjerio je na mrznju drugoga i drugacijeg.
Sve fruatracije su vidljive i na temama reprezentacije npr.
Da je makar malu macu imao uz sebe kao mali, sve bi danas bilo drugacije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Savez im naštelio finale na tušnju 1995, dok Vozuća nije bila oslobođena u nadi da se Čelik neće ni pojaviti jer se moraju 3 dana kroz šume probijati da dođu do Tuzle. Nadali se da će im savez dodjeliti kup, ali qrčina, slavni Čelik se pojavio i iskarao fukareštinu i odnio trofej u Zenicu 

Moram se s tobom složiti, naravno da sam bio normalniji jer smo igrali ligu kojoj pripadamo, sa trofejima, stadionom, navijačima itd.Beduin je napisao/la: ↑22 sep 2023, 17:29Avenija je bio normalniji lik dok nisu ispali iz lige. Onog dana kad su ispali, a oni se zalili da je nepravedno, tad je pukao ko kokica i sav nedostatak roditeljske ljubavi i paznje preusmjerio je na mrznju drugoga i drugacijeg.
Zamisli sada kako mi je, Čelik ima 15 protivnika u ligi federacije i svi zajedno(15) imaju 0 trofeja a Čelik sam 7.
Nije lahko meni gledati Radnik, Tomislav, SIM Bau Slobodu i ostale niželigaše priznajem, koji postoje onako reda radi, nit su kad osvojili bilo šta, niti imaju navijače, niti kakvog naboja i adrenalina...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.