HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Nevjerovatno da ekipa nije pala psihicki i fizicki u drugom poluvremenu jer vec su imali losa iskustva Slovana Laska i Brejdablika uzdici se protiv AZ Alkmara nevjerovatno
Hocemo Zvucnike, fan shop i tribinu!!! 

-
- Kontakt:
Ne treba nam ništa , sretni smo i s ovim sto imamo !
Skupa karta , kiša pada , eto njih cu gledati veze nemaju , Rendulić prevara , novi golman , Zvone invalid i sl. . . .
Skupa karta , kiša pada , eto njih cu gledati veze nemaju , Rendulić prevara , novi golman , Zvone invalid i sl. . . .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Najveci respect koji je zasluio Rendulic je uvodjenje Bradarica umjesto Ivancica, a ne Bilbije, rijetko, al bas rijetko koji bi trener to uradio, pogotovo sa balkanskim mentalitetom.
Imas 3:3 s AZ-om, gubio si 3:0, Bilbija ti krepaje, imas idealnu situaciju pojacat vezni s 3 igraca, ti ostavljas na terenu Kisa i Bilbiju i ides na pobjedu.
Onda se vratis malo na utakmicu sa Sarajevom gdje kod 0:0 uvodi Zlomu da zatvori utakmicu, a ne Kisa.
Ipak mnogi se mi varamo oko Rendulica, on je dosad pokazo da je takticki na jako visokom nivou, fali mu nekih drugih trenerskih vjestina, al u taktici ja sekunde ne sumnjam u njega.
Ako je uprava postavila neke prioritete, ako su igraci bili virozni, realno da si ih ti forsiro protiv Posusja i Sarajeva, jucer tek utakmica na nista licila ne bi, i nije cuvanje Kozulja i Hrvanovica za ovake trenutke slucajnost...
Prvenstvo treba bit prioritet, al opet na proljece ti imas 15 od 33 utakmice, sto je jako puno utakmica da se stigne neki zaostatak, ako se ti zapravo svake sezone boris za Europu, nije li malo glupo ocekivat da kad je ostvaris, ne usmjeris sve snage ka njoj.
Ne kazem da mi sad trebamo nastavit redat poraze u ligi, al ocekivat ovakvo zalaganje protiv Igmana je malo nerealno.
Imas 3:3 s AZ-om, gubio si 3:0, Bilbija ti krepaje, imas idealnu situaciju pojacat vezni s 3 igraca, ti ostavljas na terenu Kisa i Bilbiju i ides na pobjedu.
Onda se vratis malo na utakmicu sa Sarajevom gdje kod 0:0 uvodi Zlomu da zatvori utakmicu, a ne Kisa.
Ipak mnogi se mi varamo oko Rendulica, on je dosad pokazo da je takticki na jako visokom nivou, fali mu nekih drugih trenerskih vjestina, al u taktici ja sekunde ne sumnjam u njega.
Ako je uprava postavila neke prioritete, ako su igraci bili virozni, realno da si ih ti forsiro protiv Posusja i Sarajeva, jucer tek utakmica na nista licila ne bi, i nije cuvanje Kozulja i Hrvanovica za ovake trenutke slucajnost...
Prvenstvo treba bit prioritet, al opet na proljece ti imas 15 od 33 utakmice, sto je jako puno utakmica da se stigne neki zaostatak, ako se ti zapravo svake sezone boris za Europu, nije li malo glupo ocekivat da kad je ostvaris, ne usmjeris sve snage ka njoj.
Ne kazem da mi sad trebamo nastavit redat poraze u ligi, al ocekivat ovakvo zalaganje protiv Igmana je malo nerealno.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zao mi je samo onih koji radi financija nisu mogli doci.
A ovi ostali sto su mogli, ali kisa, ali dva poraza, ali losa igra, ali ovo, ali ono...srce mi je ko katedrala zbog ovakve utakmice i ovakvog raspleta. Uspomena za zivot
Sad protiv Zelje opet puno sve vjerovatno
A ovi ostali sto su mogli, ali kisa, ali dva poraza, ali losa igra, ali ovo, ali ono...srce mi je ko katedrala zbog ovakve utakmice i ovakvog raspleta. Uspomena za zivot

Sad protiv Zelje opet puno sve vjerovatno

-
- Kontakt:
Čestitam svim akterima ove velike pobjede.Morao sam sinoć u neka doba još jednom pogledat na televiziji
Idemo na krilima ove pobjede pokrenuti novi niz nepobjedivosti.
Što se pojačanja tiče,Radić bi mogao bit strašan,Zvone je upao,Bradarić upada,Hrvanović već isplaćen
,Balića ćemo s vremenom vratit i to je skroz druga ekipa,naravno još jača.
Drago mi je što su senatori ovo doživjeli,žao mi je Bareta ali bit će prilike

Idemo na krilima ove pobjede pokrenuti novi niz nepobjedivosti.
Što se pojačanja tiče,Radić bi mogao bit strašan,Zvone je upao,Bradarić upada,Hrvanović već isplaćen

Drago mi je što su senatori ovo doživjeli,žao mi je Bareta ali bit će prilike
-
- Kontakt:
A novi golman ???
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
It's better when it's live
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Uh skoro mi je bilo drago kao kad smo okrenuli protiv Laktaša u gostima sa 3:1 na 3:4 u zadnjih 10 minuta..
Ovo od sinoć se doživi jednom u životu

Ovo od sinoć se doživi jednom u životu
Svak od nas vidi stvari na svoj način.Ono sto je sigurno jeste da imamo potencijala i dosta rezerve u ekipi.Igrači će imati uspona i padova a ritam će biti ubitačan tako da će biti mjesta za sve da igraju.
Danas još treba uživati u ogromnoj pobjedi.
Zvone Kožulj ? Djete Zrinjskoga ,nepravedno osporavan od “znalaca” ,sa jučerašnja dva gola već je isplatio sve uloženo u njega.A siguran sam ,ako Bog da zdravlja,da najbolje tek slijedi.Jučer opet slušam znalce ,derbi navijače, kako pljuju Balića ,Ćužu ,Tičinovica, nedavno Barisica ….Odigrali loše ,to je sigurno i nitko ne bjezi od toga ali to nije razlog za uvrede i pljuvanje.Treba momcima dati malo kredita .Neki nisu prošli pripreme ,neki nisu igrali duže vrijeme zbog povreda ,neki jednostavno nisu u formi a već su odigrali 13-14 službenih utakmica i prešli desetine tisuća kilometara .
Kruno ko Kruno. meni nekad njegovi potezi nemaju logike nikakve a opet sve najveće povijesne uspjehe smo postigli sa njim na klupi i to mu se mora priznati i poštovati to sto radi koliko god meni ili nama bilo nelogično .
Danas još treba uživati u ogromnoj pobjedi.
Zvone Kožulj ? Djete Zrinjskoga ,nepravedno osporavan od “znalaca” ,sa jučerašnja dva gola već je isplatio sve uloženo u njega.A siguran sam ,ako Bog da zdravlja,da najbolje tek slijedi.Jučer opet slušam znalce ,derbi navijače, kako pljuju Balića ,Ćužu ,Tičinovica, nedavno Barisica ….Odigrali loše ,to je sigurno i nitko ne bjezi od toga ali to nije razlog za uvrede i pljuvanje.Treba momcima dati malo kredita .Neki nisu prošli pripreme ,neki nisu igrali duže vrijeme zbog povreda ,neki jednostavno nisu u formi a već su odigrali 13-14 službenih utakmica i prešli desetine tisuća kilometara .
Kruno ko Kruno. meni nekad njegovi potezi nemaju logike nikakve a opet sve najveće povijesne uspjehe smo postigli sa njim na klupi i to mu se mora priznati i poštovati to sto radi koliko god meni ili nama bilo nelogično .
Volim Mostar pa makar i vaki
-
Počast braći i sestrama koji su živjeli za Zrinju a nisu više među nama da vide ovo ludilo!
Jednoga dana kada prođe sve
Sa neba bodriću te....
Pozdrav svim hrvatskim braniteljima ma gdje bil!
Jednoga dana kada prođe sve
Sa neba bodriću te....
Pozdrav svim hrvatskim braniteljima ma gdje bil!

Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 23 sep 2023, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Dobar dan svima.
Samo da pitam, dan te je*o jel’ moguće šta se dogodilo sinoć?
Hvala na pažnji, uživajte u nastavku alkoholiziranja!
Samo da pitam, dan te je*o jel’ moguće šta se dogodilo sinoć?
Hvala na pažnji, uživajte u nastavku alkoholiziranja!
Imači kada
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sinoc sto je bilo na stadionu ljudi i dolazilo pod kisom u kabanicama jeftinog materijala jesu istinski i pravi ljubitelji i ultrasi ,stara i mlada garda iz naseg grada koja svim srcem dise za Zrinjski,neki dan sam sjedio sa jedim od mnogobrojnih propalih juniora Zrinjskog i koje je to pljuvanje po klubu i svemu samo zato sto momak nije uspio kao nogometas ,pljuvanje na zadnja dva poraza,zadnje transfere,zadnje rezultate u europi,ulaznice pa svojom pricom povuku ove sto su ionako idioti samo na euro utakmicama,takvim je bolje da ne dolaze i zato je sinoc atmosfera bila ROCKING sto bi englez rekao ,ostavljamo im njihove tovare ,liverpoole,unitede i purgere kao i repke a nama ostaje nasa prva istinska ljubav koja nas je sinoc dovela do ekstaze,do ludila,do raja ,do orgazma ovaj osjecaj te propalice i jude nikad nece dozivjeti jer ne pripadaju nikome i necemu.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:48Ne treba nam ništa , sretni smo i s ovim sto imamo !
Igraj do kraja
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ovdje kazu 2 miliona, ili je onda sa postavljanjem krova izaslo na 3 ?edinedin je napisao/la: ↑22 sep 2023, 07:46nije 2 nego 3 a po sadšnjim cijenam bar 6 miliona...delko je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:08S obzirom da je Zrinjski sad uzeo fin novac, da li postoji mozda neka ideja da bi se napravila jos jedna tribina? Npr. tribina na Grbavici je kostala 2 miliona maraka, to bi Zrinjski mogao sada sam ili uz pomoc grada vrlo lako da realizuje. Bilo bi lijepo da taj stadion lici na nesto..
čestitke Zrinjskom na onako hrabroj igri i molim lijepo protiv Želje bez ovolikog trčanja i želje za pobjedom ...lp![]()
![]()
https://fkzeljeznicar.ba/rekapitulacija ... ine/26884/
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- gloryhunter
- Kontakt:
Ako ovo itko čita iz uprave daj napravite poštenu službenu web stranicu hskzrinjski.ba, na ovoj pola stvari ne radi, al kompletnu stranicu...
Na ovoj kad klikneš pod utakmkce ti izbaci iz sezone 2021/2022, onda tablica na početnoj je iz proše sezone.
U izborniku pola linkova ne radi od povijesti pa nadalje, baš prejadna stranica za državnog prvaka.
Službeni Fb profil je ok, ali ozbiljan klub treba imati ozbiljan web!
Na ovoj kad klikneš pod utakmkce ti izbaci iz sezone 2021/2022, onda tablica na početnoj je iz proše sezone.
U izborniku pola linkova ne radi od povijesti pa nadalje, baš prejadna stranica za državnog prvaka.
- gloryhunter
- Kontakt:
Ovaj domaći poraz sa Posušjem 0-1 bi stavio u korelaciju s porazom kad je Zrinjski lani pod Jakirovićem također u doba europe izgubio od tada slabog Željezničara 1-2. Još se tada puno više odgađalo utakmica Profi jer nije mogao na 2 fronta igrati.
Ovaj drugi poraz od Sarajeva je jednostavno Zlomislić ujebo iz ničega i to je to.
Ovaj drugi poraz od Sarajeva je jednostavno Zlomislić ujebo iz ničega i to je to.
Ovo što trenutno vidiš na web-u je još i dobro.gloryhunter je napisao/la: ↑23 sep 2023, 12:31Ako ovo itko čita iz uprave daj napravite poštenu službenu web stranicu hskzrinjski.ba, na ovoj pola stvari ne radi, al kompletnu stranicu...
Do prije nekih 20 tak dana je bio link na "momčad". A tu su se mogli pronaći igrači koji već dvije sezone ne nose dres HŠKZ.
Sad su makar maknuli taj link, pa bolje i to nego da netko misli da za nas još igra Madžid Šošić

...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Kako se Bradarić uspio za 10 minuta ozljedit 

-
- Kontakt:
Trn u oku uvijek bio si