FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sloga, Gosk i sad Široki.
Mala debilčina nas je koštala u 3 od 7 utakmica, i na svim ostalim je napravio bar po jednu debilnu gresku koju nisu protivnici iskoristili.
Poslije Varesanovica sad cemo gledati novi projekat
Mala debilčina nas je koštala u 3 od 7 utakmica, i na svim ostalim je napravio bar po jednu debilnu gresku koju nisu protivnici iskoristili.
Poslije Varesanovica sad cemo gledati novi projekat
-
- Kontakt:
Ma Avram mi nista nije pokazao u Sarajevu,stojim iza toga da treba da ode. Sahinovica trajno klupirat i nek Buljubasic igra,ako vec nece da ga klupira neka guta trener gorke pilule zbog njega,momak je pogubljen totalno,svaku tekmu samo cekas da kiksa. Sudiju je suvisno spominjat,konta lete ovi po terenu daj da sviram svaki kontakt.
Mene vise bole ovakvi porazi gdje ne iskoristis svoje prilike i izgubis utakmicu zbog necije greske, nego da su nas nadigrali i nabili. Al raduje me, da je odbrana cvrsta i da igra ima smisla i da smo dobro izgledali, jbga stas, idemo dalje.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 22 sep 2023, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Durakovic najgori sve mu mrtve ubit ga treba i beganovic kloc. Aha, ispravka sad se avramovski psuje, proslu je bio majstor, danas najgori igrac od rata u sarajevu. Koliko idiota ovdje na temi ima. Ne postoji igrac koji se nije pljuvo na ovoj temi, kad se sjetim kada su vladana pljuvali nakon nekoliko losih utakmica, amater vakav nakav, ovo je klinika koja svoje licne frustracije lijeci **** mrtvih igracima. Shvatite da nismo ferencvaros, ludogorets ili zvezda pa i kad nam zapne sudije nas poguraju(jer su klubovi iza kojih stoji cijela drzava i samo njih gura, kod nas ne stoji ni kanton, a ne drzava). Mozemo biti na nivou zrinjskog i vecem, ali za sve to treba vremena ne moze se dovesti 20 igraca svaki prelazni i dva nova trenera. Treba pustiti trenera da radi, da se rijesi kukolja iz ekipe, da izgradi sistem igre, dovede igrace koji odgovaraju tom sistemu, da se uigraju neki automatizmi, neke akcije.
Prvaci u vrijeđanju svojih igrača. Kakvi bogalji majko moja. Dobio si Velež, a realno nisi zaslužio, moralo se negdje i vratiti. Bitno je da igra liči na nešto.
Tobejarabi al se ogrijesi, al sta cu kad ga volim 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Greška Šahinovića je jednostavno nus pojava insistiranja da svih 11 igra i kreira napad. To je moderni fudbal u kojem je golman bukvalno treći centralni bek. To se ne može preko noći usvojiti. Nisu nama golmani školovani da znaju bez panike i nabijanja igrati 90 min.
Gorka pilula, al drago mi je da smo se nadigravali do samog kraja. Ovaj Široki uopšte nije konkurent, ako je ovo neka lekcija bolje je večeras naučiti pa uzeti u Banja Luci.
Realno, par tekmi smo mi dobro prošli (iako smo bili bolji), ali i nama je Velež dvije prečke zveknuo pa smo ih dobili.
Idemo dalje, puna podrška Rožmanu.
@Pena ranije se oslobađaj lopte.
Gorka pilula, al drago mi je da smo se nadigravali do samog kraja. Ovaj Široki uopšte nije konkurent, ako je ovo neka lekcija bolje je večeras naučiti pa uzeti u Banja Luci.
Realno, par tekmi smo mi dobro prošli (iako smo bili bolji), ali i nama je Velež dvije prečke zveknuo pa smo ih dobili.
Idemo dalje, puna podrška Rožmanu.
@Pena ranije se oslobađaj lopte.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Pa dobro imali smo 3 gol sanse, nismo zabili i dodje ta neka kazna. Egal utakmica, siroki dobar, najmanje bodova su prosuli. Ponovo je bio hype nakon par dobrih rezultata, i onda slijedi hladjenje. Tako je to u svemu ne samo u fudbalu. Moramo se nauciti ponasati i kad se pobjedjuje i kad se gubi, nema qrčenja nema kukanja.
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 22 sep 2023, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Avramoski je dobar igrac top,i sve je ok,ali onk napocetku jw morao dati da oliveira ili Hasic ubace u prazan go,sve kvalitete ne kvalitete ostaviti po strani,ali oni moraju da igraju za FK Sarajevo,da podrede sve uspjehu FK Sarajevu,a ne da popunjaju svoje statistike da izvuku jos koji euro,ja da sam trener ja bih Avramovskog izveo u 30 sekundi i da je dao go,jer nije podredjen ekipi i klubu,nego hoce da do zime izvuce koji euro vise od Mirvica,a Sahinovicu greska glavu gore,bices ti nas golmancina.
Samo Sarajevo
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Ja samo cekam analizu Pitara pa da mi ovaj poraz lakse padne
- feniksptica
- Kontakt:
Jest Giga malo guro. Al zato das gol u prvoj minuti. Odradis kontru u 30 jos jednu. Na pocetku drugog das 3 i nema price dalje.
Masili sto smo mogli i na kraju kad smo vidili da ne mozemo njima mi sebi damo gol
Masili sto smo mogli i na kraju kad smo vidili da ne mozemo njima mi sebi damo gol
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Prije godinu dana mogao je doci Osman Hadzikic...Tad su rekli Dudic i Adilovic nije to to
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ostaje gorak ukus nakon ovakvog poraza gdje smo u najmanju ruku zaslužili remi.
Idemo dalje, ova ekipa je puna potencijala, momcima podrška.
Ne znam samo zašto se zapostavlja Buljubasic?
Idemo dalje, ova ekipa je puna potencijala, momcima podrška.
Ne znam samo zašto se zapostavlja Buljubasic?
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Avram jednu odigra kako treba i proglase ga pojedinci Maradonom ovdje, veceras standardno tanak vala.
Ne znam samo zbog cega je Vrancic sklonut, pa valjda moze bar pola sata odigrati u nekom ritmu, pogotovo sa ovakvom konkurencijom u veznom redu. Veceras se dobro vidjelo koliko nam je los vezni red, puno nabijanja i preskakanja igre.
Ne znam samo zbog cega je Vrancic sklonut, pa valjda moze bar pola sata odigrati u nekom ritmu, pogotovo sa ovakvom konkurencijom u veznom redu. Veceras se dobro vidjelo koliko nam je los vezni red, puno nabijanja i preskakanja igre.
Cuj volio bi i on da smo dobili hahahahahaholyman je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:03Hahahaahhahahahha
Pa ljudi jesmo izgubili, jest Sahinovic pogrijesio, jest i meni krivo, jest **** i ovaj i onaj ali kod nas nema sredine, ili niko pojma nema ili su kroos i benzema svi..
Saha ce biti klupiran ali nema potrebe da se toliko psuje, pa volio bi i on da smo danas 9 0 dobili yebem li ga...
U zadnje 3 utakmice sahi se lopta vratila barem 750 puta, samo je pitanje vremena kad ce pogrijesiti.
Stvarno ne branim nikoga ali nema potrebe za ovakvim psovanjem nego pravac kosevo naredna sedmica I samo sabura, tek na proljece cemo proigrati.
Evo volim i ja da dobijamo nek me stave na stopera i daju 5 6 milja platu ko ga **** sto ne znam sta ima veze
Pa i u pravu si… što ti je 21. vijek sjediš kući i za dnevnicu takvim kao tebi moraš objašnjavati šta je lijepo a šta nije.joker90 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:05Prođi me se zenska glavo, zaradi dnevnicu drugacije.
E kako me iznervira mali mongoloid ne mogu sebi da dodjem... poserem se u licencu i skautu koji ga je procijenio i svim trenerima koji su mu rekli da je dobra ideja da se bavi ovim poslom
Sahinovic - nadam se da ga nikad vise neću gledati na golu. Nit sam ga kad vrijeđao niti bih bilo kojeg igrača, ali previše je puta ukenjao i sto je previše, previše je.
Rozman - nema potrebe za 3 izmjene a s rokadama na terenu to ti dodje 4 faktički. Poremeti se tu dosta toga.
Drugi MINUS za Rozmana jeste što ni minute nije dao Vrancicu u ovoj situaciji a 90 minuta Julardzija i Mustafic koji su pocrkali a jedan od njih bio nepostojeci na terenu večeras.
Na kraju smo izgubili utakmicu gdje je Široki bio bezopasan i zbog toga jos veća gorčina. Istina je da ni mi nismo nesto posebno odigrali. One 2 situacije su iz njihovih pogrešaka. Nisu plod nikakve akcije.
Šteta. Bas steta.
Rozman - nema potrebe za 3 izmjene a s rokadama na terenu to ti dodje 4 faktički. Poremeti se tu dosta toga.
Drugi MINUS za Rozmana jeste što ni minute nije dao Vrancicu u ovoj situaciji a 90 minuta Julardzija i Mustafic koji su pocrkali a jedan od njih bio nepostojeci na terenu večeras.
Na kraju smo izgubili utakmicu gdje je Široki bio bezopasan i zbog toga jos veća gorčina. Istina je da ni mi nismo nesto posebno odigrali. One 2 situacije su iz njihovih pogrešaka. Nisu plod nikakve akcije.
Šteta. Bas steta.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 22 sep 2023, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Hahahahah izgleda nije brat link nasoJuricaSpindl je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:07Ja samo cekam analizu Pitara pa da mi ovaj poraz lakse padne
@6785 jesi ziv prijatelju, kome ispisnica ide
NEMA NAZAD
- skullcrusher
- Kontakt:
Allaha mi ja bih je u aut nabio kad bih se prepo il kad bih vidio da nisam siguran ma i u korner. SVE JE BOLJE NEGO OVO AL NE TRBA MU PSOVATI I OSTALO PSOVAT. Rogic na gol ide 99999% slj tekmu i treba. Hvala.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, MokraKifla, Posejdon, Proximic, Sinfoc1986 i 74 gosta.