Mirvic neprestano baca para umjesto da pusti ekipu jednu sezonu da se uigraju a ne da dovodi tri igraca svakih mjesec dana. Amaterska uprava u Sarajeva.
Znači radost u oba slučaja, samo da ne bude x onda.joker90 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:07Razum kaze da Zeljkan dobije, a srce kaze da Zeljkan bude izgoskaran. U svakom slucaju bit ce neke radosti, jbg.MrAmarOsim je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:05Hoćeli biti radost ako čajnoslu maznemo bodove Zrinjskom?![]()
Pre Vice i Dode smo imali nećeš vjerovati trenere isto, i isto smo igrali fudbal ali nikada trenera nismo psovali, spominjali mrtve, uzu i siru familiju, igracima djecu i grobove...ebiga mi smo ipak za vas zapadfeniksptica je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:05De i vi bi vasem da smijete. Da Dodo i Vico nisu instalirali svoje ljude pa ne smijete pisnut.
Kakvi kompleksi crni od vas,niste se sastavili sa loptom na svom terenu eto toliki su kompleksi da je usla jedna od dvije stative deugu bi pjesmu pjevo.
Pa i ja kad bih imo jos neki drugi lokalni manji klub pored Sa da navijam ko ti što imas CZ/PAR i ja bih bio opuštenijiletsgofighter je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:10Pre Vice i Dode smo imali nećeš vjerovati trenere isto, i isto smo igrali fudbal ali nikada trenera nismo psovali, spominjali mrtve, uzu i siru familiju, igracima djecu i grobove...ebiga mi smo ipak za vas zapadfeniksptica je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:05De i vi bi vasem da smijete. Da Dodo i Vico nisu instalirali svoje ljude pa ne smijete pisnut.![]()
Ovaj Siroki i Velez ce sw boriti za 4 mjesto, Zelji cemo najmanje 10 bodova bjezati na pauzi zimskoj.
Nama je ta utakmica apsolutno irelevantna. Mi nismo isti rang sa zrinjskim i Borcem,nemamo iste ciljeve. Borac i zrinjski se bore za titulu. Sarajevo se bori za plasman od 3-5 mjesta. Tako da nam utakmice zrinjskog nista ne znace. Ne znace ni vase ,koji se borite za opstanak. Kad je vec tako,lijepo vas je gledati kako propadate i tonete.MrAmarOsim je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:10Znači radost u oba slučaja, samo da ne bude x onda.joker90 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:07Razum kaze da Zeljkan dobije, a srce kaze da Zeljkan bude izgoskaran. U svakom slucaju bit ce neke radosti, jbg.MrAmarOsim je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:05
Hoćeli biti radost ako čajnoslu maznemo bodove Zrinjskom?![]()
![]()
Muftic je bolji golman od Sahinovica za koplje , mi cemo dosta bodova izgubiti zbog letve na golu.
Vi zapad hahah vi ste mali rusi nista vise od togaletsgofighter je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:10Pre Vice i Dode smo imali nećeš vjerovati trenere isto, i isto smo igrali fudbal ali nikada trenera nismo psovali, spominjali mrtve, uzu i siru familiju, igracima djecu i grobove...ebiga mi smo ipak za vas zapadfeniksptica je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:05De i vi bi vasem da smijete. Da Dodo i Vico nisu instalirali svoje ljude pa ne smijete pisnut.![]()
Za vas Avangarda !mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:14Vi zapad hahah vi ste mali rusi nista vise od togaletsgofighter je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:10Pre Vice i Dode smo imali nećeš vjerovati trenere isto, i isto smo igrali fudbal ali nikada trenera nismo psovali, spominjali mrtve, uzu i siru familiju, igracima djecu i grobove...ebiga mi smo ipak za vas zapadfeniksptica je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:05
De i vi bi vasem da smijete. Da Dodo i Vico nisu instalirali svoje ljude pa ne smijete pisnut.![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, ErosViverosViv, VolimoSarajevo i 20 gostiju.