FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi smo bez golmana, zamisli kako je igračima bore se, igraju dobro i ovaj im se pos.re na sav trud.
- feniksptica
- Kontakt:
Polahko ljudi. Sad mogu izdvojit sličnu grešku 10 top golmana svijeta u njihovim najboljim godinama.
Da se daje podrska koliko se psuje uhhh
Da se daje podrska koliko se psuje uhhh
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hajde nemojte da budete dvolični. Fino ste se svi dogovorili da nema psovanja i pljuvanja i ako izgubimo. Ok, jeste teško, ali idemo dalje ništa nije izgubljeno.
Sahinovic pogriješio i Tomić dva puta pogriješio, nismo kaznili, oni jesu i to je fudbal. Slažem se da ga treba malo rotirati.
Hasić, Pena, Renan isl imaju veliki problem igrati na ovakvim terenima. Gico je sjeckao igru. Idemo dalje, biće bolje, samo nemojte psovati i pljuvati ljubi vas brat. Poz
Sahinovic pogriješio i Tomić dva puta pogriješio, nismo kaznili, oni jesu i to je fudbal. Slažem se da ga treba malo rotirati.
Hasić, Pena, Renan isl imaju veliki problem igrati na ovakvim terenima. Gico je sjeckao igru. Idemo dalje, biće bolje, samo nemojte psovati i pljuvati ljubi vas brat. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Mustafic i Durakovic odlicni danas. Kapa dole momci, niste vi krivi sto morate trpiti kretence na golu
Sudjenje domacinsko klasicno, 4-5 odluka koje su bile 50/50 je dosudio njima, ali nista skandalozno kako gigovic zna. Sve velike odluke je manje vise dobro dosudio.
Sudjenje domacinsko klasicno, 4-5 odluka koje su bile 50/50 je dosudio njima, ali nista skandalozno kako gigovic zna. Sve velike odluke je manje vise dobro dosudio.
Zadnja izmjena: spezial, dana/u 22 sep 2023, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Faul na ivici šesnaesterca, eventualno crveni Kuprešaku i to je to. Znači, ne možeš reći da nas je klao. E sad što mi imamo svog Gigovića na golu, to je druga priča.feniksptica je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:08Jest Giga malo guro. Al zato das gol u prvoj minuti. Odradis kontru u 30 jos jednu. Na pocetku drugog das 3 i nema price dalje.
Masili sto smo mogli i na kraju kad smo vidili da ne mozemo njima mi sebi damo gol
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Ma da mislim da smo mogli biti još agresivniji prema naprijed. Dva puta smo iz presinga uzeli loptu a onda mnogo puta im lagano dopustimo da iznose i drze loptu u sredini gdje odmaraju recimo zrinjskom nismo dali da uhvate zraka stalno smo pritiskali.
- feniksptica
- Kontakt:
Od prve utakmice Rozmana imam jedno mišljenje koje se nije promijenilo.
Yebu ga bekovi da to bolje posloži. Daleko smo najtanji tu
Yebu ga bekovi da to bolje posloži. Daleko smo najtanji tu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa sto ne probas?pitara je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:09Cuj volio bi i on da smo dobili hahahahahaholyman je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:03Hahahaahhahahahha
Pa ljudi jesmo izgubili, jest Sahinovic pogrijesio, jest i meni krivo, jest **** i ovaj i onaj ali kod nas nema sredine, ili niko pojma nema ili su kroos i benzema svi..
Saha ce biti klupiran ali nema potrebe da se toliko psuje, pa volio bi i on da smo danas 9 0 dobili yebem li ga...
U zadnje 3 utakmice sahi se lopta vratila barem 750 puta, samo je pitanje vremena kad ce pogrijesiti.
Stvarno ne branim nikoga ali nema potrebe za ovakvim psovanjem nego pravac kosevo naredna sedmica I samo sabura, tek na proljece cemo proigrati.
Evo volim i ja da dobijamo nek me stave na stopera i daju 5 6 milja platu ko ga **** sto ne znam sta ima veze
Godine odricanja, znoja, krvi i truda je potrebno da dodjes u prvih 11 u fks, a ovo sto gledas je samo rezultat svega toga.
Ne zaboravi da je klub imao u planu ovog istog sahinovica tusnut za milion rakowu ne tako davno.
Vrijeme je i da Rogic pokaze zasto je dosao i zasto ima duplo vecu platu od sahinovica. Na treninzima se ocigledno nije izborio za jedinicu.
NEMA NAZAD
- muhamedhulk
- Kontakt:
Imenjak je trebao na posudbu a ne u prvog golmana, nije jos kasno, na zimu pa-pa.
Rogic da ne valja? Malo morgen.
Rogic da ne valja? Malo morgen.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Neka se sad jave oni ublehasi sto su trazli sahinovica i oni koji su govorili mora dobiti priliku talenat nase dijete. Nas ku..c poserem mu se u ono malo brade
F.K. SARAJEVO
Drazi mi je gigovic od sahinovica 75 puta. Bar znas da je cetalj lik i kriminalac, ali ovog morona ovdje godinu dana predstavljaju ko reinkarnaciju olivera kahna, a kosto nas brat bratu licno 30 bodova dosad. Goni ga vise negdje nek se kali u gornjem rahicu
Pozitivne stvari su Duraković koji je danas bio naš ponajbolji igrač, i Crnogorac koji je opet odigrao odličnu utakmicu. Julardžija je najlošiji bio, ne sviđa mi se ovo zapostavljanje Buljubašića jer smatram da je mali bolji igrač od Julardžije i da treba biti starter. A Edin nek se rotira sa Mustafićem. Isto Vrančić zapostavljen totalno, hajde ok ne mora biti starter, ali da ga ne ubaciš ni 15-20 minuta a ganjaš zaostatak... nema logike.
Avramovski isto iako ga volim i smatram da je izuzetno kvalitetan igrač danas je usrao i šefa i stanicu. Mora se ono zabiti na početku, moj Daniele... sve bi lakše bilo.
Gigoviću se još jednom najebem čitave familije, **** jedno smrdljivo.
Avramovski isto iako ga volim i smatram da je izuzetno kvalitetan igrač danas je usrao i šefa i stanicu. Mora se ono zabiti na početku, moj Daniele... sve bi lakše bilo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Treba de geu dovest dok je slobodan igrac, ali i on bi kikso kad tad pa bi i njega tjerali i psovali mu mrtve.
-
- Kontakt:
Nadam se da Sahinovic vise nikad nece braniti,nije zasluzio mjesto u Sarajeco,dobio je najvise prilika i pravi uvijek kardinalne grese,o njegovom izliteanju korak naprijed nazad dva suvisno je pricati. Dok se odrade zimske pripreme i dok eliminise Avramovskog,Sahinovica bice to jos bolje. Ekipa gine 90 min i ovaj strucnjak im ubije ovim kiksom volju za zivotom. Osnove su da je golman osoba loja diriguje u svom prostoru tj vladar a ne mis koji nece da mrdne sa linije.
Nema se tu šta Šahinović ni napadati a vala ni braniti...dečko će možda ali veliko možda biti solidan golman..sada to nije.On ne može biti golman za ovo Sarajevo kakvo želi Rožman .Ovo nisu klasični kiksevi nego čisti golmanski nedostatci.Što neko reče od 7 tekmi tri je odlučio svojim direktnim greškama i još tri što protivnici nisu znali iskoristiti...znači 9 bodova je dao protivnicima.Tim koji ganja titulu ili Evropu mora imati golmana koji će svojim intervencijama pogurati tim,izvući nešto kada baš zapne,a mali baš radi protiv sebe...i naravno..dobra igra se mora krunisati golovima...puno je tu zicera promašeno
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 22 sep 2023, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Otprilike je to to.bodi123 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:17Pozitivne stvari su Duraković koji je danas bio naš ponajbolji igrač, i Crnogorac koji je opet odigrao odličnu utakmicu. Julardžija je najlošiji bio, ne sviđa mi se ovo zapostavljanje Buljubašića jer smatram da je mali bolji igrač od Julardžije i da treba biti starter. A Edin nek se rotira sa Mustafićem. Isto Vrančić zapostavljen totalno, hajde ok ne mora biti starter, ali da ga ne ubaciš ni 15-20 minuta a ganjaš zaostatak... nema logike.
Ovo oko zapostavljanja vrancica moze imati dalje posljedice. Mislite da ce igrac njegovog kalibra trpiti da julardzija i Mustafic igraju, a on nema 10 minuta za 2 utakmice?
Da istrcava sprinteve sa trakom na kraju meca? Utice to i na svlacionicu, morao je Rozman konkretnije mijenjati danas.
NEMA NAZAD
Mustafic je danas sam drzao sredinu terena. Julardzija od 4 utakmice sto je odigrao, 3 je bio najnevidljiviji igrac na terenu. Avramovski seoski majstor za turnira na male da daje pasove na pamet, to za ozbiljnog fudbala nije. Usrao najmanje 5 potencijalnih dobrih akcija.
Djurickovic vrhunski zasad, izgleda da smo dobili beton stopera. Durakovic me odusevio, fizicki je jak ko zemlja, ima kondicije, a dobija i na samoupouzdanju. Beganovic opet tanak, nikako da udje u fazon.
Djurickovic vrhunski zasad, izgleda da smo dobili beton stopera. Durakovic me odusevio, fizicki je jak ko zemlja, ima kondicije, a dobija i na samoupouzdanju. Beganovic opet tanak, nikako da udje u fazon.
Trebali pobjediti-nismo
Sa mladim golmanom se mora vise i strucnije raditi.
Svi smo primjetili da mu je igra nogom i izlazak na
Centarsuteve sa krila katastrofa.
E da nam Delac dodje,gdje bi sada bili?!
Treneru zamjerka.Kenan Brazilac i Penaranda moraju
Igrati zajedno.Pa makar 15-20 min.Isti mentalitet,
kretnje i sl.Jos se dosta druze i treniraju zajedno
van terena.
Imas ubitacni dvojac latinosa,iskoristi ih,uigravati
ih zajedno.Ne razdvajati.
Sa mladim golmanom se mora vise i strucnije raditi.
Svi smo primjetili da mu je igra nogom i izlazak na
Centarsuteve sa krila katastrofa.
E da nam Delac dodje,gdje bi sada bili?!
Treneru zamjerka.Kenan Brazilac i Penaranda moraju
Igrati zajedno.Pa makar 15-20 min.Isti mentalitet,
kretnje i sl.Jos se dosta druze i treniraju zajedno
van terena.
Imas ubitacni dvojac latinosa,iskoristi ih,uigravati
ih zajedno.Ne razdvajati.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Teren mocvara - bez povreda veceras.
Sudija chetalj - bez 9 zutih.
Za mene top.
Braci sa tribine sretan povratak u Sarajevo.
Sudija chetalj - bez 9 zutih.
Za mene top.
Braci sa tribine sretan povratak u Sarajevo.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Lobudaraczapamcenje, N3R3D, Rule_hz, Uvijeknapravojstrani, Venom i 75 gostiju.