Sarajevo uzasno, toliko ulozilo u ekipu i igre nikakve.
Aničić nam je puno pomogao veceras.
Realno nesto bolje smo mi stajali na terenu, imali igrom incijativu a vi ste iz presinga i nasih gresaka uspjeli dolazit do gola, igrom nista.
1.mjesto s dvije utakmice manje
Kakve dvije utakmice manje?
Mi vaše greške nismo iskoristili, vi našu jeste i to je to. Čestitke na pobjedi.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Zasluzena pobjeda Sirokog, do gola 60% posjed, bolja igra, gosti imali 2 šanse nakon teških grešaka zadnje linije, igrom nisu uspjeli prici golu. Mi smo imali dvije sanse preko Chinedua, jednu Bagarica i zasluzeno uzeli svoje mušterije opet. Pecara je neosvojiva tvrđava. Patite pitari
Koje šanse bolan samo Bagarić i ništa više,Duraković izrađena akcija sto posto šansa stativa,Avramovski nakon greške šansa,Oliveira nakon greške opet šansa i opet stativa,o kojim ti šansam pričaš poklon slobodnjak i šut Čavara,ili onaj šut u prvom dijelu pa to nije ni blizu šansi Sarajeva imali smo i mi neke šuteve recimo Mustafić ili Hasić malo realnosti nije na odmet pobjedili ste nakon naše greške i čestitam vam ali ne pretjertuj ili
te puca euforija ne razumijem pa ipak i mi smo nešto gledali.
Mamic sam pred golom kad mu Chinedu nije dao loptu, ponajbolja sansa…
Ali ljudi Capanu je dao 3.zuti (suspenziju za Borac) zato jer je skinuo dres nakon utakmice i dao ga djecaku?!?
Bilo je smijesnih odluka ali ova je TOP 3 BH nogometa ikad!
Zasluzena pobjeda Sirokog, do gola 60% posjed, bolja igra, gosti imali 2 šanse nakon teških grešaka zadnje linije, igrom nisu uspjeli prici golu. Mi smo imali dvije sanse preko Chinedua, jednu Bagarica i zasluzeno uzeli svoje mušterije opet. Pecara je neosvojiva tvrđava. Patite pitari
Sportski prijatelji oni sto ubise momka iz Sarajeva? Pa nije ni cudo ti si ovdje ismijavao dvojicu mrtvih navijaca Sarajeva sad samo dokazujes da si dobro znao koga ismijavas. Je.bem ti sve zensko sto ti se za steku po kuci hvata
Sljedeci put kad im budemo gostovali idi keru u Listicu da zvizdis Vedranu
Kakav yad oca yebo retardiranog, obrisi pjenu tu i smiri hormone, ne spominji Vedrana gdje ne treba !
Placi kuyo mala placi
Sta gdje ne treba svu ti familiju jeb.em jesu ti oni sportski prijatelji klosaru jedan? Ubili nam brata sa tribine i onda zvizde kad mu se skandira. Jel te stid pic.ko jedna sve ti **** hoces njegovu sliku sljedecu stavit na forum i ismijavat ga sestru ti yebem
Sta si ba neurozan? Okupaj se u listici da se malo ohladis a i podaperes..
Siroki je naredni protivnik borca, tako da je za ocekivati puno kartona, svega i svacega
Nisam te skontao ovo sta ima vam pola ekipe dva zuta pa ce Gigovic ciljano ici na te igrace da ih kartonira ili ce davati crvene ?
Puno se paronoise u vezi Borca na kraju ce ispasti normalno sudjenje sa blagim navlacenjem za Siroki jer Sarajevo vide kao ozbiljnijeg konkurenta za titulu
Kakav yad oca yebo retardiranog, obrisi pjenu tu i smiri hormone, ne spominji Vedrana gdje ne treba !
Placi kuyo mala placi
Sta gdje ne treba svu ti familiju jeb.em jesu ti oni sportski prijatelji klosaru jedan? Ubili nam brata sa tribine i onda zvizde kad mu se skandira. Jel te stid pic.ko jedna sve ti **** hoces njegovu sliku sljedecu stavit na forum i ismijavat ga sestru ti yebem
Sta si ba neurozan? Okupaj se u listici da se malo ohladis a i podaperes..
Nisam ja nervozan normalno pricam sa svima samo cu ovom keru uvijek psovat na svakom koraku. Kacio slike mrtvih navijaca Sarajeva i ismijavao ih a sad mu sportski prijatelji kerovi koji zvizde mrtvom navijacu.
Teren je odron. Da nije, rasuli bi ih. Svakako smo bili bolji od ubica i trebali smo pobijediti. Nismo iskoristili šanse, oni jesu.
Niđe veze, čestitam i et.
Ove patetične izjave "igra za 3 milje, ostavlja srce na terenu" ostavite kad budete igrali sa kokuzima sa Grbavice.
Te izjave su u skladu s tim tvojim ubicama, vi se jos nemozete dog ko je ubio pokojnega, navijači vam na sudovima mjenjaju iskaze, u krvi perete ruke..vcrs ste bili nije vas nitko dozivio 1% , barem cemo mirni bit od naslova i porazima u ustaskoj kamenjarskoj utvrdi! Uzivaj i nakloni se gradu od 30000 ljudi koji prkosi svim silama, i opstaje! Sretno
Nakon što je odsvirao kraj susreta, mladi igrač Širokog Brijega Capan je skinuo dres te ga dao dječaku koji je sakupljao lopte, a Gigović mu je pokazao javnu opomenu.
Capanu je ovo treći žuti karton zbog kojeg će propustiti meč protiv Borca koji je na programu u srijedu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ne znam da li su navijači Sarajeva primjetili kakav kriminal im radi trener Rožman. Doveo je igrača Julardjija ili tako nesto i zabetonirao ga u prvih 11 bez obzira na učinak da bi ga prodao, 1000% sigurno ima tal a onaj momak koji je stvarno veliki potencijal i talenat Buljubašić koji je sve odigrao odlično ispašta zbog menadžerskih igrica.
Ovaj stadion u Hrv i Srb zbog travnjaka ne bi dobio licencu za igranje utakmica. Močvara.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA