FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tekma zavrsena, idemo dalje. Svidja mi stav Rozmana nakon vecerasnje tekme, odmah osvrt na kup utakmicu i onu protiv zvijezde. Jedna losa noc i nista vise, utakmica je takva bila da smo mogli hladno i osvojiti 3 boda a i zavrsiti ovako kako je zavrsila. Nije ovo veceras bilo lose a ekipa se polako dize i dize. Ovaj štab sa 2-3 transfer roka i pripremama moze mnogo toga i vec se vidi da bi velika steta bila njih potrositi na prolazno rjesenje kako funkcionisemo vec duzi niz sezona. Od mene podrska i samo jako.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nema veze. Dobra predstava. Teren uzasan.
Kad smo kudili bekove red ih je i pohvaliti. Sredina, nadigravali smo se. Nije losa igra bila, na momente smo imali krizne periode.
Sve odlicno odbrana, veza iznese loptu i gore, stane. Mnogo pogresnih odluka, bez ikakve potrebe. Ide se da se da gol, najednostavnije moguce. Ne moze se usetati u gol!
Mislim da Renana ne iskoristavamo koliko mozemo bas radi te “glupe” igre naprijed koja postane jalova i sterilna, kad se stane na loptu i pocne razgledati slobodno pisi propalo.
Kako god podrska, nemojte mahnitati..
Kad smo kudili bekove red ih je i pohvaliti. Sredina, nadigravali smo se. Nije losa igra bila, na momente smo imali krizne periode.
Sve odlicno odbrana, veza iznese loptu i gore, stane. Mnogo pogresnih odluka, bez ikakve potrebe. Ide se da se da gol, najednostavnije moguce. Ne moze se usetati u gol!
Mislim da Renana ne iskoristavamo koliko mozemo bas radi te “glupe” igre naprijed koja postane jalova i sterilna, kad se stane na loptu i pocne razgledati slobodno pisi propalo.
Kako god podrska, nemojte mahnitati..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
- morsecode
- Kontakt:
Joj kakvi su mene prelazi pucali nocas, lose sam se nafuro skroz
Nije lijepo psovati momku, i ruzno je od mene prvi cu reci, ali brate nije on kapacitet za Sarajevo. Poslat ga negdje na posudbu nek se uci malo. Golmani su ionako jeftina roba u svijetu fudbala.
Neka Rogic dobije sansu. Poraz pa poraz idemo dalje, drago mi je sto ima tu neke igre. Sad idu dvije laganije tekme po nas, zavrsit kup i uzeti Zvijezdu i spremat se za komsije.
Mora se poradit na realizaciji

Nije lijepo psovati momku, i ruzno je od mene prvi cu reci, ali brate nije on kapacitet za Sarajevo. Poslat ga negdje na posudbu nek se uci malo. Golmani su ionako jeftina roba u svijetu fudbala.
Neka Rogic dobije sansu. Poraz pa poraz idemo dalje, drago mi je sto ima tu neke igre. Sad idu dvije laganije tekme po nas, zavrsit kup i uzeti Zvijezdu i spremat se za komsije.
Mora se poradit na realizaciji
"To je jednostavno SARAJEVO"
Ni blizu! Niti je to cilj mirvahu i jedinom vlasniku-tanu. Kada shvatite bice vam svima laksescudetto89 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 00:09Naravno da smo ozb kandidati za titulu, ne vidim razlog zasto nebi bili?, igracki kadar najaci sigurno imamo, jbg i poraz je sastavni dio igre, samo neka nastave ovako se boriti i nece biti problema, oni nista nisu pokazali da nije golman pogrijesio, utakmica bi se drugacije zavrsila, a najprije X
Sansi smo more imali, da je onaj pogodak bio u 30 sek., oni bi jos primili sigurno , prosjecna su ekipa![]()
Šahinović je na golu zbog lakše rotacije igrača na terenu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Od Vrdrana pa na ovamo dole ni jedna utakmica nije odigrana normalno uvijek su neka ssranja. Još u ponedeljak sam pisao da moraju da shvate loliko je važna ta utakmica dole.
Rozman jste iz druge države pa ne razumije kako ovde stoje stvari i kakav je naboj trebao mu je neko iz kluba objasnit da se nikad njima ne čestita i da spomene navijače koji su kasnili. Još jedno kod Rozmana nadamnse da je skonto i ai vidjelo mu se na faci šta znači sudija u PL kad te sasjeca i ne da da igraš.
Utakmica kao utakmica gostujuca utakmica..... teren užasan...protivnik maksimalno nabrijan....glavni igraci nisu na nivou....promašiš dvije 100% prilike....primiš onakav gol....ništa
Jedino što znamo je da mogu bolje i vjerovat cemo im da je ovo bila jedna loša noc i kikis golmana
Rozman jste iz druge države pa ne razumije kako ovde stoje stvari i kakav je naboj trebao mu je neko iz kluba objasnit da se nikad njima ne čestita i da spomene navijače koji su kasnili. Još jedno kod Rozmana nadamnse da je skonto i ai vidjelo mu se na faci šta znači sudija u PL kad te sasjeca i ne da da igraš.
Utakmica kao utakmica gostujuca utakmica..... teren užasan...protivnik maksimalno nabrijan....glavni igraci nisu na nivou....promašiš dvije 100% prilike....primiš onakav gol....ništa
Jedino što znamo je da mogu bolje i vjerovat cemo im da je ovo bila jedna loša noc i kikis golmana
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ona njiva na pecari, stocari na njoj i perfidni Gigovic ne prastaju onakve tri sanse koje smo mi imali(Daniel, Durakovic i Oliveira) Apsolutno nemam ni jednu zamjerku ni za postavku niti za odnos igraca. Sahinovic jeste pogrijesio i to nas je kostalo bodova, ali isto tako za tu gresku krivim Rozmana, jer on je njima vjerovatno naredio da se igra bez nabijanja bez obzira na sve, isto ovako je bilo protiv Zrinjskog, kad smo cijelo vrijeme igrali po zemlji a meni srce stajalo. Sto se tice samih igraca, ne bi bilo lose da se Saha malo ohladi i da na djelu vidimo Lovrea, a to automatski znaci da bi i tuzlanski maicon mogao malo na hladjenje a da Enedin malo ore po boku. Obzirom da ide jesen i da nas poslije dvije domace cekaju takodjer dvije oranice u Konjicu i Modrici, ne znam sta da ocekujem, al obzirom na roster i sirinu sve osim 12 bodova je neuspijeh!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Druze, naravno da je naredjeno da se ne izbija, ali on je mogao i smiriti loptu pa dodati, mogao je igracu LIJEVO dodati, on je isao iz voleja da pprobaci loptu kroz sredinu, sto mu ne bi rekao ni igrac sirokog jer bi ga bilo stid to pitati...esprit24 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 07:08Ona njiva na pecari, stocari na njoj i perfidni Gigovic ne prastaju onakve tri sanse koje smo mi imali(Daniel, Durakovic i Oliveira) Apsolutno nemam ni jednu zamjerku ni za postavku niti za odnos igraca. Sahinovic jeste pogrijesio i to nas je kostalo bodova, ali isto tako za tu gresku krivim Rozmana, jer on je njima vjerovatno naredio da se igra bez nabijanja bez obzira na sve, isto ovako je bilo protiv Zrinjskog, kad smo cijelo vrijeme igrali po zemlji a meni srce stajalo. Sto se tice samih igraca, ne bi bilo lose da se Saha malo ohladi i da na djelu vidimo Lovrea, a to automatski znaci da bi i tuzlanski maicon mogao malo na hladjenje a da Enedin malo ore po boku. Obzirom da ide jesen i da nas poslije dvije domace cekaju takodjer dvije oranice u Konjicu i Modrici, ne znam sta da ocekujem, al obzirom na roster i sirinu sve osim 12 bodova je neuspijeh!
Jedno je igrati nogom a drugo je uraditi glupost kakvu je uradio. Ne pokusavaj pravdati nesto sto se ne moze nikako opravdati.
E sad, druga je stvar sto trener bar ja mislim nece ga klupirati jer je on, za razliku od nas, prosao mnogo toga i sada ce pokusati izvuci 100% iz Muhameda, ovo sto je uradio on veceras je cista dekoncentracija i opuštanost... nista drugo vec ono "ma znam ja"...
A utakmica ko utakmica, bili bolji, promasili sto se ne smije promasivati,stajali bolje i sto kaze rozman, na boljem terenu bi sigurno pobjedili.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dal se trpio ali Dal je zabijao i bio igrac prevage u borbi za Evropu, kako golovima tako i asistencijama.
Imenjak? Forsira se a pravi greske. Ko ce ga dovesti ovakvog? Ili ako nastavi da nas kosta bodova? Kad mi vidimo da previse grijesi, sta ce tek skauti vidjeti.
Da se razumijemo nije on los golman ali treba mu posudba u nizu ligu da stekne rutinu jer se tamo greske ne kaznjavaju kad nema ko kazniti. A oni nasli da se kod nas uci i grijesi…onda se halalite od titule.
Imenjak? Forsira se a pravi greske. Ko ce ga dovesti ovakvog? Ili ako nastavi da nas kosta bodova? Kad mi vidimo da previse grijesi, sta ce tek skauti vidjeti.
Da se razumijemo nije on los golman ali treba mu posudba u nizu ligu da stekne rutinu jer se tamo greske ne kaznjavaju kad nema ko kazniti. A oni nasli da se kod nas uci i grijesi…onda se halalite od titule.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Šahinović klupa, Mulalić desno, Rogić na gol.
Gledam sinoc kako nam se sinoć kapiten srdačno pozdravj sa sudijom dok je izlazio sa terena. Jos ga oslovi sa " giga". Onda se sjetih da su zajedno branili boje istog kluba.
Gigoviću želim najtežu i najbolniju bolest i dug život.
Gigoviću želim najtežu i najbolniju bolest i dug život.
Gigović po meni jučer nije bio toliko loš, inače kad sudi Borcu ga prenosi loma a ovako nije grozan.
- Osttribine
- Kontakt:
Ulozis toliko u ekipu i u njen ofanzivni dio, a na golu dijete koje izgleda kao junior, nema apsolutno nikakve golmanske odlike, tipa korpulencija, visina (i nekako), sigurnost na izlascima na loptu, mali djeluje sav isprepadan. Medjutim nije on jedini krivac za sinocnji poraz, da je ona makedonska prevara zabila poklon u 20.toj sekundi druga bi prica bila, ne znam fkt cime vas je taj covjek zaduzio pa mu se uvijek iznova traze neka opravdanja. Imali smo svoje sanse nismo ih iskoristili i nazalost ova krupna greska Sahinovica je odlucila utakmicu. Pecara i Bilino polje su nam nagazne mine ma kako dobro ili lose odigrali, pogotovo Pecara, ovakvih poraza kao sinoc gdje smo mozda i bolji bili ali napustili porazeni je xy, zato i imamo dole samo dvije ligaške pobjede za 2o i kusur godina. Sudjenje domacinsko ali nista u mjeri da je uticalo na rezultat.
Idemo dalje, podrska Rozmanu i ekipi, ima jos jako mnogo utakmica i bodova u igri.
Idemo dalje, podrska Rozmanu i ekipi, ima jos jako mnogo utakmica i bodova u igri.
- napoleon72
- Kontakt:
I ja sam to primijetio. Gnjida, on sutra da kojim cudom potpise za Siroki bio bi veci katolik od pape.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Cini mi se da je lider ove ekipe Anicic i ne vidim razlog zasto on ne bi bio kapiten kad je spreman i nastupa u prvih 11?!napoleon72 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 08:37I ja sam to primijetio. Gnjida, on sutra da kojim cudom potpise za Siroki bio bi veci katolik od pape.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ma ja do gigovica je, nije do avrama i sahinovica i sto ne mozemo zabiti u utakmici gdje smo bili bolji do protivnika. Do sudije je
**** li ga giga vidio sam i ja kad je izlazio. Rijetko odvratan frajer šta da kažem više tačno je po suđenju x šiljio.
- napoleon72
- Kontakt:
Bojim se da je i Rogic kao i Viveros, zaostavstina bivseg SSa i igrac kojeg Rozman nikad ne bi doveo. On zeli da mu golman ucestvuje u igri i to je to. A ne cini mi se kao tip osobe koji ce sad zakucat Sahinovica na klupu i dokrajcit ga psihicki. Ni meni se to nimalo ne svidja, al iskreno, mislim da cemo se nagledat Sahinovica barem do zime.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne