Mislim da je to dres bez sponzora,samo sa grbom...Trenerka 80 km gornji dio,60 donji dio...Zimska jakna 130.km ... 20 % clanovi manjeZenicanin988 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 19:27Iskreno mislio sam da ce biti skuplji dres. Ovaj popust od 20% je top![]()
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
- Zenicanin988
- Kontakt:
Sta ja znam, meni licno nije skupo, nekome vjerujem da jest. Otidji na pijaci kupiti zimaku jaknu, neces je nac ispod 80 maraka.FRLegioen je napisao/la: ↑22 sep 2023, 19:38Mislim da je to dres bez sponzora,samo sa grbom...Trenerka 80 km gornji dio,60 donji dio...Zimska jakna 130.km ... 20 % clanovi manjeZenicanin988 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 19:27Iskreno mislio sam da ce biti skuplji dres. Ovaj popust od 20% je top![]()
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Kvalitet odlican stvarno! Eto rodjendanskih poklonaZenicanin988 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 19:42Sta ja znam, meni licno nije skupo, nekome vjerujem da jest. Otidji na pijaci kupiti zimaku jaknu, neces je nac ispod 80 maraka.FRLegioen je napisao/la: ↑22 sep 2023, 19:38Mislim da je to dres bez sponzora,samo sa grbom...Trenerka 80 km gornji dio,60 donji dio...Zimska jakna 130.km ... 20 % clanovi manjeZenicanin988 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 19:27Iskreno mislio sam da ce biti skuplji dres. Ovaj popust od 20% je top![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ovo je velik klub. Ovo je klub navijača. Ovo je naš Čelik!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ponuda je super! Od dresova,sorceva,stucni do prsluka,jakni,suskavaca,trenerki,majica,duxeva...Bice I zastavica,olovaka,salova,soljica...Moja preporuka da se I skolski pribor uvrsti(nevezano za Macron kao sto nisu ni ovi duxevi)Da ne kupujem djetetu svesku od Liverpoola ili Barcelone vec sa Celikovim grbom!!
U fan shopu je dobar prijedlog da se prodaju karte,ali NIPOŠTO se ne smiju zanemariti prodaja po kafičima pogotovo što su to NAŠI 12 IGRAČI,prema tome i te ljude gazde kafiča treba pogurat! U fan shopu obavezno uvesti da se može učlaniti u klub,tako automatski tjeraš na razmišljanje NE ČLANOVE kako da dodju do popusta od 20%...Oprema vrhunska i cijene su itekako pristupačne a ima za svakoga po nešto,pa ko voli nek izvoli nek bira!
::::SAMO ČELIK::::
Dajte ovoj golobradoj zeničkoj jaliji špil karata neka tuše sutra.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Hoce li Karic i eventualno Salcinovic mozda konkurisat za sutrasnju utakmicu?
Ne, u Cometu obojica nemaju urađen ljekarski pregled
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Jeste li posjetili fan shop, jeste zadovoljni ponudom i cijenama. Meni sve top, samo još dok dotjeraju i utegnu neke sitnice i bude u punom kapacitetu. Mišljenja sam da ni ljudi iz Macrona nisu očekivali ovoliku navalu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Vrhunski. Samo da uvedu karticno placanje i bice top. Fali onih sitnica na kojima se solidno zaradi.
Koliko nas klub ima od ovog shopa?
Celik!3,2,2.
Ide i kartično plaćanje uskoro,a nadam se da će ubaciti i te sitnice (olovke, privjeske, mirise, pa i naljepnice),ali i šaloveAllGunsBlazing je napisao/la: ↑23 sep 2023, 16:06
Vrhunski. Samo da uvedu karticno placanje i bice top. Fali onih sitnica na kojima se solidno zaradi.
Koliko nas klub ima od ovog shopa?
Mojih XI protiv Tomislava
......................Durmo.............
Sivac....Isaković.....Bajramović... Arnautović
................Begić..............Vardo..............
....Karalić...........Žuna...............Hrelja/Šarić
.........................Mašić.....................
......................Durmo.............
Sivac....Isaković.....Bajramović... Arnautović
................Begić..............Vardo..............
....Karalić...........Žuna...............Hrelja/Šarić
.........................Mašić.....................
-
- Kontakt:
Sloboda prejaka.ove sezone nadam.se makar da cemo ih mi dobiti na B.polju
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Trenutno korisnika/ca: ASD, brotherze, SalvadorCabanas i 45 gostiju.