Premijer liga BiH - aktuelno

Direktorcic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Direktorcic » 23 sep 2023, 20:20

jurisicduska je napisao/la:
23 sep 2023, 20:04
Direktorcic je napisao/la:
23 sep 2023, 19:55
23 sep 2023, 19:22
To mu i jest domet. Seljačina i najgori trener u historiji Fk Sarajeva, još se nismo oporavili od njegovih bravura
Nemas ti pojma. Vidim poslije ste super prosli sa Mirzom i Ajlom. Samo sam cekao da i mene zaprati na instagramu da potpisem ugovor s vama.

Fedja je dobar trener nego ste vi teski
Šta je dobar Sarajevo izmijenilo 50 trenera iza rata frajer ima najgori skor statistički to ne laže. Znaci frajer je uzeo najmanje bodova po meču od svakog trenera koji je ikad bio u Sarajevu iza rata.

Nije nikad zabilježena podrška kao njemu, na prijateljsku mu došlo 3-4 hiljade ljudi ne znam tačno možda je i vise trudim se debila potisnut iz sjećanja.

Ispo frajer iz kupa od Čelika ne podcjenjujem Čelik ali za njih su tad igrali amateri i djeca u školu išla pa na tekmu. Drug to je najveća bruka moguća.

Po čemu je dobar sto je čitav Mostar stao iza njeg uložilo se gradilo se radilo, i dalo mu se prostora Ko nikom na svijetu da nešto napravi. Napravio bi bilo koji trener u onim uslovima.

Feđa Dudic je najveća ubleha koja je ikad vodila nas klub to govori njegov angažman nakon nas, to govori njegov boravak kod nas gdje je ponavljam po službenoj statistici : NAJGORI TRENER U HISTORIJI KLUBA POSTRATNOJ - to ne možeš nako ostvarit, zamisli Jesic imao bolje rezultate grob te ****. Ili Sener Bajramovic. Drug konkurencija mu je povelika bogami za najgoreg a on ubjedljivo najgori. Kodro npr imao 2 puta vise bodova po meču pa se ne zakiva u zvijezde.

I to sve za 30.000 mjesečno on i dva pomoćnika daj baaa

A Mirza je recimo imao dva i po puta vise bodova po meču. Zamisli kakav je Feđa.
Nemoj ti ovo "nemas ti pojma" sta previse licno shvatit.vise je ono nekako nerezonski napisano. To je prvo. A drugo, ja kazem da svakom treneru treba vremena. Evo sad se Velez i nalozio oko Klafurica a ja znam da covjek ceka prelazni rok da vidi sta i kako, da mu treba 3 mjeseca. Statistika moze reci puno, a ne mora nista. U ovoj situaciji oko Fedje i ne igra ulogu. Na njegovih prvih 11 koje je stvorio nakon 2 godine rada,truda je svrsavala cijela liga i pola timova iz regiona. Ovcina se nije znao kretati po terenu do Fedjinog dolaska. On stvara igrace i uklapa ih u svoj sistem. To sa Celikom jest dobar poraz, sramota da ne kazem. Trener je koji voli izazove. Uzeo Velez ko zadnjeg, uradio dta je uradio. Ode korak dalje, sa Saeajevom je htio duplu krunu(to sam cuo kroz pricu sa jednim mojim drugom,dobri su bili fok je bio ovdje u Mostaru),inao je tu zelju bas. Sad ode u Radnicki,mozda ce ispast s njim ali je sigurno lik koji ce dati sve od sebe da ih ostavi u ligi,u to sam diguran sto posto iako ce to on znati, a ne niko od nas.

A na lraju krajeva je.bo Fedju, oko cega sam se i ja raspisao,ali dobsr je to trener za mene

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 23 sep 2023, 20:21

JimmyPage je napisao/la:
23 sep 2023, 20:13
23 sep 2023, 20:04
Direktorcic je napisao/la:
23 sep 2023, 19:55

Nemas ti pojma. Vidim poslije ste super prosli sa Mirzom i Ajlom. Samo sam cekao da i mene zaprati na instagramu da potpisem ugovor s vama.

Fedja je dobar trener nego ste vi teski
Šta je dobar Sarajevo izmijenilo 50 trenera iza rata frajer ima najgori skor statistički to ne laže. Znaci frajer je uzeo najmanje bodova po meču od svakog trenera koji je ikad bio u Sarajevu iza rata.

Nije nikad zabilježena podrška kao njemu, na prijateljsku mu došlo 3-4 hiljade ljudi ne znam tačno možda je i vise trudim se debila potisnut iz sjećanja.

Ispo frajer iz kupa od Čelika ne podcjenjujem Čelik ali za njih su tad igrali amateri i djeca u školu išla pa na tekmu. Drug to je najveća bruka moguća.

Po čemu je dobar sto je čitav Mostar stao iza njeg uložilo se gradilo se radilo, i dalo mu se prostora Ko nikom na svijetu da nešto napravi. Napravio bi bilo koji trener u onim uslovima.

Feđa Dudic je najveća ubleha koja je ikad vodila nas klub to govori njegov angažman nakon nas, to govori njegov boravak kod nas gdje je ponavljam po službenoj statistici : NAJGORI TRENER U HISTORIJI KLUBA POSTRATNOJ - to ne možeš nako ostvarit, zamisli Jesic imao bolje rezultate grob te ****. Ili Sener Bajramovic. Drug konkurencija mu je povelika bogami za najgoreg a on ubjedljivo najgori. Kodro npr imao 2 puta vise bodova po meču pa se ne zakiva u zvijezde.

I to sve za 30.000 mjesečno on i dva pomoćnika daj baaa

A Mirza je recimo imao dva i po puta vise bodova po meču. Zamisli kakav je Feđa.
Lupaš, suhoparna statistika nije validna kad pogledaš uslove.
Ne kažem da je Feđa Anćeloti ali isto tako da je imao normalne uslove imali bi sigurno bolje rezultate. To što niste igrali na Koševu je ostavilo previše traga na ekipu. Pored toga prodali ste glavnog odbranbenog igrača, to su sad neki drugi pehovi.
To je isto što tvrde naši navijači da Osim veze nema a lik isto tako nije vidio stadiona Rođeni. Da je imao uslove kao Jusufbegović pitao bih te, isto se odnosi i na Dudića, da je imao iste uslove kao Varešanović možda bi drugačije bilo. Ne kažem da bi, ali nine fer tvrditi da veze nema kad je postigao uspjehe sa Goškom i Veležom
U uspjeh s Velezom spada i to da te trecerazredni Svedjani is.karaju 5 razlike :urnebes: :mrgreen:

Mostarac1922
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1922 » 23 sep 2023, 20:26

Treba mi link za utakmicu a da nije bhliga

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 sep 2023, 20:26

Ma ništa licno. Al meni se stvarno gadi kad pomislim na njeg i njegove utakmice. I sramote po 5 nam zabijali ljudi najnormalnije. Demolirali nas.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 23 sep 2023, 20:31

Btw na kojoj je areni utakmica?

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 23 sep 2023, 20:31

jel ovo sin Bobana Rajovica igrao za Gosk veceras

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 23 sep 2023, 20:35

Eto goška iza čoška

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 sep 2023, 20:36

BegovicRamiz je napisao/la:
23 sep 2023, 20:31
jel ovo sin Bobana Rajovica igrao za Gosk veceras
Jest :mrgreen: Andrija Rajovic,bio je vec u Zvijezdi 09 i Prijedoru ranije,evo i do Gabele dogurao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 23 sep 2023, 20:41

Da li ce Jado Vlagodic upisati jos jednu pobjedu u nizu ??

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 23 sep 2023, 20:43

fedja dudic, od ponuda maribora i sl, do borbe za opstanak u srbiji sa radnickim iz kragujevca!? kako je moguce takvav strucnjak toliko dugo da bude bez angazmana i na kraju zavrsi u najgoroj ekipi u srbiji?! 3 boda iz 7 utakmica! ocigledno nesto ne stima kod lika?!

kakva je to kataklizma bila kod veleza pa je utakmica bila pod znakom pitanja?!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 23 sep 2023, 20:43

Kako ružna grafika, pa hajte to sredite. Odratno :puke:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 23 sep 2023, 20:44

Kad ne moze u Danskoj, onda moze kod nas. To ti je isto ko kad iz dijaspore posalju odbacenu frezu ili motornu zagu, moze posluziti.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 23 sep 2023, 20:45

Rutinski vcrs Velez.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 23 sep 2023, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 23 sep 2023, 20:45

Antikloc je napisao/la:
23 sep 2023, 20:41
Da li ce Jado Vlagodic upisati jos jednu pobjedu u nizu ??
Sloga daje gol ili dva glavom, a koliko će primiti to se ne zna....tako da, kladioničari GG ko kuća :)
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 sep 2023, 20:47

E cuj delegacija Uefe na utakmici gledaju sudjenje,pa mogli su neku drugu utakmicu uzet gdje se ocekuje navlakuša :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 23 sep 2023, 20:48

Kad je kisa pocela padati dolje, ovo je nebo i zemlja u odnosnu na Tusanj.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 sep 2023, 20:49

A kojeg djavola vise smanjuju ovaj ton ovoliko.Ko da se igra pred 20 ljudi,skroz syebu ugodjaj gledanja utakmice.Amaterski
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 23 sep 2023, 20:51

Dokaz da je Tusanj sfuseren sto se tice drenaze. Odlican teren u Mostaru.
NajvecaRadosti je napisao/la:
23 sep 2023, 20:49
A kojeg djavola vise smanjuju ovaj ton ovoliko.Ko da se igra pred 20 ljudi,skroz syebu ugodjaj gledanja utakmice.Amaterski
Odvratno. Samo cujes komentatora. Ovo nigdje vise na svijetu nema.
- FKS -

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 23 sep 2023, 20:56

E ova je arena katastrofa, prvo od ovih njihovih zvucni grafickih kenjanja do ovih komentatora koji osnovne stvari o ekipama koje igraju veceras ne zna, niti progugla nesto a pricao bi o njima i pametan bi se pravio

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 23 sep 2023, 20:59

Gledaj ti kako su smanjili, cujes komentatora kako torbicu otvara :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 3 gosta.