Nemoj ti ovo "nemas ti pojma" sta previse licno shvatit.vise je ono nekako nerezonski napisano. To je prvo. A drugo, ja kazem da svakom treneru treba vremena. Evo sad se Velez i nalozio oko Klafurica a ja znam da covjek ceka prelazni rok da vidi sta i kako, da mu treba 3 mjeseca. Statistika moze reci puno, a ne mora nista. U ovoj situaciji oko Fedje i ne igra ulogu. Na njegovih prvih 11 koje je stvorio nakon 2 godine rada,truda je svrsavala cijela liga i pola timova iz regiona. Ovcina se nije znao kretati po terenu do Fedjinog dolaska. On stvara igrace i uklapa ih u svoj sistem. To sa Celikom jest dobar poraz, sramota da ne kazem. Trener je koji voli izazove. Uzeo Velez ko zadnjeg, uradio dta je uradio. Ode korak dalje, sa Saeajevom je htio duplu krunu(to sam cuo kroz pricu sa jednim mojim drugom,dobri su bili fok je bio ovdje u Mostaru),inao je tu zelju bas. Sad ode u Radnicki,mozda ce ispast s njim ali je sigurno lik koji ce dati sve od sebe da ih ostavi u ligi,u to sam diguran sto posto iako ce to on znati, a ne niko od nas.jurisicduska je napisao/la: ↑23 sep 2023, 20:04Šta je dobar Sarajevo izmijenilo 50 trenera iza rata frajer ima najgori skor statistički to ne laže. Znaci frajer je uzeo najmanje bodova po meču od svakog trenera koji je ikad bio u Sarajevu iza rata.Direktorcic je napisao/la: ↑23 sep 2023, 19:55Nemas ti pojma. Vidim poslije ste super prosli sa Mirzom i Ajlom. Samo sam cekao da i mene zaprati na instagramu da potpisem ugovor s vama.jurisicduska je napisao/la: ↑23 sep 2023, 19:22To mu i jest domet. Seljačina i najgori trener u historiji Fk Sarajeva, još se nismo oporavili od njegovih bravura
Fedja je dobar trener nego ste vi teski
Nije nikad zabilježena podrška kao njemu, na prijateljsku mu došlo 3-4 hiljade ljudi ne znam tačno možda je i vise trudim se debila potisnut iz sjećanja.
Ispo frajer iz kupa od Čelika ne podcjenjujem Čelik ali za njih su tad igrali amateri i djeca u školu išla pa na tekmu. Drug to je najveća bruka moguća.
Po čemu je dobar sto je čitav Mostar stao iza njeg uložilo se gradilo se radilo, i dalo mu se prostora Ko nikom na svijetu da nešto napravi. Napravio bi bilo koji trener u onim uslovima.
Feđa Dudic je najveća ubleha koja je ikad vodila nas klub to govori njegov angažman nakon nas, to govori njegov boravak kod nas gdje je ponavljam po službenoj statistici : NAJGORI TRENER U HISTORIJI KLUBA POSTRATNOJ - to ne možeš nako ostvarit, zamisli Jesic imao bolje rezultate grob te ****. Ili Sener Bajramovic. Drug konkurencija mu je povelika bogami za najgoreg a on ubjedljivo najgori. Kodro npr imao 2 puta vise bodova po meču pa se ne zakiva u zvijezde.
I to sve za 30.000 mjesečno on i dva pomoćnika daj baaa
A Mirza je recimo imao dva i po puta vise bodova po meču. Zamisli kakav je Feđa.
A na lraju krajeva je.bo Fedju, oko cega sam se i ja raspisao,ali dobsr je to trener za mene