Svo vrijeme samsesuzdržavao da napišem, ali ne mogu više.
Kraj prošle sezone, egzibicije trenera su dale neki rezultat (slučajno). Sarajevo gol u 92 za x. Guranje sudije protiv Veleža i Posušja (realno).
U ovoj sezoni (izuzevši evropu, jer ne želim komentarisati, jednostavno nam se poklopilo i nismo imali šta izgubiti). Borac (nisam gledao, a složit ću se da smo bili bolji, ali Borac je ko i mi samo imaju sudije i Slogu koja dovede juniore). Poslije tog imamo Posušje, nevjerovatna bezidejnost, bez šuta u okvir gola. Poslije Igman koji dobivamo na mišiće i publiku. Onda Velež bez ikakvog smisla odigramo. Dobijemo nekako i TC koja je bila ravnopravvan protivnik. Ovo poslije ne treba ni komentarisati.
Danas:
Realno 5:1 za Zrinjski. Kad god smo prešli na polovinu Zrinjskog nismo znali šta treba raditi.
Izbor igrača:
Galić koliko god ga pljuvali ovdje nakbolji je desni bek naš (DC10 za Ovčinu). Jukića je gurao čitavo drugo poluvrijeme na lijevu nogu igdje ništa nije napravio. Jašarević solidan. Dubačkić svaka reakcija zakašnjela. Cocalić je po meni odigrao solidnu utakmicu. Čosić nakgori treba dečku dati ispisnicu, jer ništa nije pokazao i mislim da ni on ne zna koja mu pozicija odgovara najviše. Mekić defanzivno tanak, prema naprijed i može nešto. Štilić- mora igrati, jer je to što je ostalo. Amoah jedini igrač u ovoj ekipi. Gasal wtf??? Alyson muha bez glave, sli i takav bolji od Haračića. Izmjene, po meni jedina očekivana je bila Rustemović. Turanjanin ne treba igrati više, Drlji ispisnica.Ovčina je igrač od kojeg previše očekujemo, a nije taj kvalitet.
Promjena formacije je donijela apsolutnu dominaciju Zrinjskog a nestalo je sigurnosti u odbran. Ako si već uveo igrača da braniš centaršut, pomjeri jednog stopera u vezu. Neću zviždati, navijaću i protiv Širokog, svim srcem
Ne psujeđ nikad igračima, imaju podršku, ali mislim da je vrijeme da se pozdravimo sa Bašićem. Pogubio se totalno, a to će najbolje pokazati utakmica protiv Širokog. Mekić je dobio karton da ne igra sljedeću na Grbavici, totalno bespotrebno. Težak period je ispred nas, a sad trpimo gluposti iz zadnjih 10-tak godina. Uprava je poštena, bar tako mislim, ali to nije dovoljno. Nama trebaju igrači koji mogu igrati Mtel PL. Na žalost sastavljeni smo od nižerazrednih igrača i nekoliko staraca na zalasku karijere.
Ne možeš Bašiću samo misliti o svom golu.
Živo me interesuje da li je Štilić mogao još.