BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Za_raju
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Za_raju » 10 mar 2011, 15:27

brazzo je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:Sušić: Ako Gavranović može igrati za BiH, dobit će moj poziv

Mario Gavranović, mladi reprezentativac Švicarske koji vuče korijene iz naše zemlje, tačnije iz Gradačaca, mogao bi uskoro obući dres reprezentacije BiH....

Naravno, to zavisi od samog Marija, odnosno njegove želje da igra za našu zemlju. Gavranović je podsjetimo, sinoć bio strijelac u pobjedi Schalkea nad Valenciom, te je izazvao veliku pažnju kako u našim, tako i u medijima našoh zapadnih susjeda.

Naime, navodno bi se Gavranović mogao naći na spisku Slavena Bilića za kvalifikacione utakmice reprezentacije Hrvatske, iako Mario sa Hrvatskom uopšte nema skoro nikakve veze.

Povodom toga, jutros smo kontaktirali selektora naše reprezentacije, Safeta Sušića, koji se prijatno iznenadio kada smo mu otkrili da bi reprezentacija BiH mogla dobiti novo pojačanje.

Drago mi je zaista ako postoji mogućnost da Gavranović igra za nas. Sinoć sam gledao utakmicu između Tottenhama i Milana ali sam u snimku vidio golove sa utakmice u Gelschenkirchenu, i kada sam vidio da je strijelac Gavranović, pitao sam se odakle je. A evo sada, prvi put od vas čujem da on može igrati za BiH, govori Safet Sušić za S....ba te dodaje:

Hvala vam što ste mi javili, na meni je sada da ispitam situaciju oko njega, odnosno da vidim da li on želi igrati za BiH. Ipak on igra u klubu koji je izborio plasman među osam najboljih ekipa Evrope, i ukoliko Mario zaista bude mogao igrati za BiH, dobit će moj poziv, kazao je Sušić.
jbo ti selektora kad mu novinari moraju sastavljati ekipu i provjeravati igrače ali sve pohvale za te ''novinare'' konačno nešto pozitivno da se desi i sa te strane.
Ako je iko protiv Susica to sam ja ali hajmo biti realni koliko toliko korektno obavlja posao kad su u pitanju pozivi potencijalnim reprezenatitivcima ...
Ako privoli jos 3-4 mlada igraca da igraju za nas nikad vise necu nista protiv njega napisati ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 mar 2011, 15:29

HALO raja, mora neko od nas napisati e-mail nekom novinaru u Sarajevu da spomene Edina Cocalica selektoru Susicu jer izgleda jedino tako moze Cocalic dobiti poziv.

EDIN COCALIC u reprezentaciju BIH!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

joko
Kontakt:

Post Postao/la joko » 10 mar 2011, 15:30

vOluMme je napisao/la:Sušić: Ako Gavranović može igrati za BiH, dobit će moj poziv

Mario Gavranović, mladi reprezentativac Švicarske koji vuče korijene iz naše zemlje, tačnije iz Gradačaca, mogao bi uskoro obući dres reprezentacije BiH....

Naravno, to zavisi od samog Marija, odnosno njegove želje da igra za našu zemlju. Gavranović je podsjetimo, sinoć bio strijelac u pobjedi Schalkea nad Valenciom, te je izazvao veliku pažnju kako u našim, tako i u medijima našoh zapadnih susjeda.

Naime, navodno bi se Gavranović mogao naći na spisku Slavena Bilića za kvalifikacione utakmice reprezentacije Hrvatske, iako Mario sa Hrvatskom uopšte nema skoro nikakve veze.

Povodom toga, jutros smo kontaktirali selektora naše reprezentacije, Safeta Sušića, koji se prijatno iznenadio kada smo mu otkrili da bi reprezentacija BiH mogla dobiti novo pojačanje.

Drago mi je zaista ako postoji mogućnost da Gavranović igra za nas. Sinoć sam gledao utakmicu između Tottenhama i Milana ali sam u snimku vidio golove sa utakmice u Gelschenkirchenu, i kada sam vidio da je strijelac Gavranović, pitao sam se odakle je. A evo sada, prvi put od vas čujem da on može igrati za BiH, govori Safet Sušić za S....ba te dodaje:

Hvala vam što ste mi javili, na meni je sada da ispitam situaciju oko njega, odnosno da vidim da li on želi igrati za BiH. Ipak on igra u klubu koji je izborio plasman među osam najboljih ekipa Evrope, i ukoliko Mario zaista bude mogao igrati za BiH, dobit će moj poziv, kazao je Sušić.
pazi ovo nema ništa s hrvatskom osim što je hrvat koji su u bosni konstituivan narod, dokad se neki misle pretvarati da su s marsa

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 mar 2011, 15:31

Šokiran sam da se i kod nas neko počešao po guzici oko igrača koji može igrat i za nas i za neke druge. Ako je ovo istina, onda je fakat šokantno. S tim da se naravno moralo to znati ranije i prije se porazgovarati sa tim momkom.

Ligata iz Oslobođenja je nedavno selektoru spomenuo Cocalića, a Safet pit'o koju poziciju igra. Prema mišljenju dotičnog novinara, selektor ne voli igrače koji igraju na više pozicija, pa zato manje cijeni i Jahića.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 mar 2011, 15:33

joko je napisao/la: pazi ovo nema ništa s hrvatskom osim što je hrvat koji su u bosni konstituivan narod, dokad se neki misle pretvarati da su s marsa
I pazi kakve to veze ima sa državom Hrvatskom??? :? I kako ti znaš da je lik Hrvat?! Zato što se zove Mario?! Što se preziva Gavranović?! :?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 mar 2011, 15:38

Gavranovic je valjda prezime po ptici Gavran a Mario je italijansko ime. :D

joko
Kontakt:

Post Postao/la joko » 10 mar 2011, 15:40

Željovac je napisao/la:
joko je napisao/la: pazi ovo nema ništa s hrvatskom osim što je hrvat koji su u bosni konstituivan narod, dokad se neki misle pretvarati da su s marsa
I pazi kakve to veze ima sa državom Hrvatskom??? :? I kako ti znaš da je lik Hrvat?! Zato što se zove Mario?! Što se preziva Gavranović?! :?
jučer komentator priča o švicarcu hrvatskih korijena, na poluvremenu dobije informacije koje mi imamo sad i počne trubiti,samo što ga nije nazvo dijamantom, ja sam hrvat iz bosne, malo me je to iziritiralo, licemjerno, ali ne škodi sušiću da ga pita mada mislim da nije ni hrvatskoj ni bosni neophodan

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 10 mar 2011, 15:41

Braca Hajrovic,Avdic,Seferovic,Sudic,Bukva,Bicakcic.....pa i ovaj Gavran ako zeli.....to treba pozvati,ganjati da zaigraju...ovaj Lendric 0 bodova.

Ako se neplasiramo na EURO a selektor uvuce ove igrace u reprezentaciju i nastavi sa napredkom u igri + da se fino rijese ove neugodne situacije sa Begovicem,Ibricicem....ja bi dao selektoru jos jedan mandat.
Inace mislim da Safet Susic nas najveci igrac nije za selektora,nema taj kvalitet ali ako ove odradi sto sam napisao ima podrsku od mene i mislim da ce dobiti od ogromnog broja ljudi

PS: Najsmjesnije mi je sto ako se lik zove Srdjan,Davor,Mario,Dario,Neven,Sinisa,Dragoslav,Srdjan...automatski Hrvat :lol: :lol: alo ljudi ja imam puno puno prijatelja koji se zovu i kao ovi gore nabrojani...ljudi nisu cak ni bili u Hrvatskoj ili Srbiji nikad al nikad i oni se smatraju Bosancima katolicima odnosno pravoslavcima
RIP SALE VILENJAK

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 mar 2011, 15:45

Željovac je napisao/la: Ligata iz Oslobođenja je nedavno selektoru spomenuo Cocalića, a Safet pit'o koju poziciju igra. Prema mišljenju dotičnog novinara, selektor ne voli igrače koji igraju na više pozicija, pa zato manje cijeni i Jahića.
Vrlo cudan covjek ovaj nas selektor Safet.. :roll:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 mar 2011, 15:46

joko je napisao/la: jučer komentator priča o švicarcu hrvatskih korijena, na poluvremenu dobije informacije koje mi imamo sad i počne trubiti,samo što ga nije nazvo dijamantom, ja sam hrvat iz bosne, malo me je to iziritiralo, licemjerno, ali ne škodi sušiću da ga pita mada mislim da nije ni hrvatskoj ni bosni neophodan
Tema nije komentator. Ako momak može valjati Šalkeu i ako se vidi potomkom ove zemlje, što i jeste, te želi da za nju igra, onda i treba da igra.

Visca el Višća!

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 10 mar 2011, 15:49

Sušić: Ako Gavranović može igrati za BiH, dobit će moj poziv

Drago mi je zaista ako postoji mogućnost da Gavranović igra za nas. Sinoć sam gledao utakmicu između Tottenhama i Milana ali sam u snimku vidio golove sa utakmice u Gelschenkirchenu, i kada sam vidio da je strijelac Gavranović, pitao sam se odakle je. A evo sada, prvi put od vas čujem da on može igrati za BiH, govori Safet Sušić za Sportin.ba te dodaje:

Potom se selektor osvrnuo na predstojeću utakmicu naše reprezentacije i Rumunije na Bilinom Polju. Kako je ranije naglašavao, teren u Zenici nije u dobrom stanju, ali se nada da će do 26. marta sve biti uredu.

Karakteristično za ovo doba godine je da tereni u našoj zemlji nisu baš dobri. Međutim, vidio sam da ljudi u Zenici rade sve što je u njihovoj moći da Bilino Polje bude spremno za Rumuniju. Također, ovom prilikom bih se zahvalio i ljudima iz Čelika koji su nam izašli u susret i svoju će utakmicu igrati u Kaknju.

Reprezentatuvci polako ulaze u formu, Miralem Pjanić dobija više minutaže u Lyonu, a u posljednje dvije sedmice, dva puta je bio strijelac. Misimović je također pogodio za Dinamo u prijateljskoj utakmici protiv Bate Borisova, Ibričić pokazuje dobru formu na pripremama....što selektora Sušića itekako raduje.

Drago mi je kada vidim da neki naš igrač postigne gol, bilo bi dobro da protiv Rumunije na raspolaganju imam igrače koji su u formi. Drago mi je zbog Misimovića što se riješila njegova situacija. Međutim, brine me kapiten Emir Spahić, koji ima lakšu povredu. Uostalom, u njega se uvijek mogu pouzdati tako da vjerujem da će i on za Rumuniju biti spreman, kazao je Safet Sušić za Sportin.ba.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

joko
Kontakt:

Post Postao/la joko » 10 mar 2011, 15:51

RKO je napisao/la:Braca Hajrovic,Avdic,Seferovic,Sudic,Bukva,Bicakcic.....pa i ovaj Gavran ako zeli.....to treba pozvati,ganjati da zaigraju...ovaj Lendric 0 bodova.

Ako se neplasiramo na EURO a selektor uvuce ove igrace u reprezentaciju i nastavi sa napredkom u igri + da se fino rijese ove neugodne situacije sa Begovicem,Ibricicem....ja bi dao selektoru jos jedan mandat.
Inace mislim da Safet Susic nas najveci igrac nije za selektora,nema taj kvalitet ali ako ove odradi sto sam napisao ima podrsku od mene i mislim da ce dobiti od ogromnog broja ljudi

PS: Najsmjesnije mi je sto ako se lik zove Srdjan,Davor,Mario,Dario,Neven,Sinisa,Dragoslav,Srdjan...automatski Hrvat :lol: :lol: alo ljudi ja imam puno puno prijatelja koji se zovu i kao ovi gore nabrojani...ljudi nisu cak ni bili u Hrvatskoj ili Srbiji nikad al nikad i oni se smatraju Bosancima katolicima odnosno pravoslavcima
onda ćemo čekat da jedan od njih zaigra za schalke i bosnu, čudno da većina s takvim imenom ne želi zaigrati, ali ajd da ispljujete i ovog "izdajnika", možda da mu se pristupi kao bosanskom hrvatu bile bi veće šanse ali ajd, s tim bosanski katolik ćete nadmašit istočne susjede i oni vide neke srbe katolike

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 10 mar 2011, 16:02

joko je napisao/la:
RKO je napisao/la:Braca Hajrovic,Avdic,Seferovic,Sudic,Bukva,Bicakcic.....pa i ovaj Gavran ako zeli.....to treba pozvati,ganjati da zaigraju...ovaj Lendric 0 bodova.

onda ćemo čekat da jedan od njih zaigra za schalke i bosnu, čudno da većina s takvim imenom ne želi zaigrati, ali ajd da ispljujete i ovog "izdajnika", možda da mu se pristupi kao bosanskom hrvatu bile bi veće šanse ali ajd, s tim bosanski katolik ćete nadmašit istočne susjede i oni vide neke srbe katolike
Ja neznam sta si ti?Cime se smatras?Kakvo ti je opredjeljenje? Odakle si?I ne zanima me!Ja tebi kazem primjere i svog okruzenja od svojih prijatelja.
To sto neki nezele zaigrati njihova stvar,imas priliku biraj.
Gavranovica se nema sta popljuvat ali kad pogledas odakle su mu roditelji i gdje on zivi,gdje je odrastao,gdje je rodjen.....kakve on veze ima sa Hrvatskom???Ima to sto ide u crkvu katolicku i sto se zove Mario potpuno isto kao i Mario Balotelli ako cemo realno.
A Lendric je supcina jer malo hoce za Hrvatsku pa ga ne pozovu pa hoce za BiH pa ga nepozovu pa hoce opet za Hrvatsku...pa ako ga nepozovu opet ce htjet za BiH....da mu je samo da igra u reprezentaciji da bi se prodao,to se iz aviona vidi!
Ja bi licno volio posto je supcina da ga nepozovu ni Hrvatska ni BiH pa nek se pusi ;)

Igracu se treba priszupiti kao igracu a ne kao hrvatu,muslimanu,srbinu,katoliku,ciganu,pravoslavcu,zidovu....
Imas predispoziciji da igras za BiH npr. hoces li igrati ili ne?To je jedino pitanje a ne dali vjerujes u boga ili jeli ti tata hdz,sda,sds....gluposti kpoje nemaju veze sa fudbalom
RIP SALE VILENJAK

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 mar 2011, 22:08

Obadva Hajrovica treba jednostavno pozvati u reprezentaciju. Dva tipa igraca, koja nam obavezno trebaju.
Jedan cak igra za Arsenal, ARSENAL, i da takav nema mjesta u mladoj reprezentaciji .. Boze :o
Nekoliko puta insistiraju preko novina da zele igrati za BiH, ali ipak, nemoze im se zamjeriti ako odluce da obucu dres Svicarske A-Reprezentacije, nemogu oni cekati da ih Truhlic ili Pape pozovu.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 11 mar 2011, 00:33

Daj ba djecurlijo vise shvatite da reprezentacija ne znaci samo seniori, nego je ona podjeljena na vise selekcija.I sto je najbitnije svaka selekcija ima svog selektora.Pa pobogu kakve veze ima Susic sa Harovicima i ostalom djecurlijom?Uskoro ce traziti i da djecu od 12 god zove u prvi tim..

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 11 mar 2011, 16:42

delija je napisao/la:Daj ba djecurlijo vise shvatite da reprezentacija ne znaci samo seniori, nego je ona podjeljena na vise selekcija.I sto je najbitnije svaka selekcija ima svog selektora.Pa pobogu kakve veze ima Susic sa Harovicima i ostalom djecurlijom?Uskoro ce traziti i da djecu od 12 god zove u prvi tim..
ako je već rekao da će zvati kvalitetne i standardne igrače onda itekako imaju veza sa njim i ne možeš me ubijediti da nam takvi igrači nisu potrebni pogotovo što već igraju za druge reprezentacije a druga stvar valjda je i red nekad kontaktirati te momke i pohvaliti ih za pratije koje pružaju a ujedno i staviti im do znanja da se na njih računa a ne da se prvi puta čuju sa selektorom i prvo pitanje bude ''hoćeš li se odazvati ili nećeš''
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 mar 2011, 21:44

delija je napisao/la:Daj ba djecurlijo vise shvatite da reprezentacija ne znaci samo seniori, nego je ona podjeljena na vise selekcija.I sto je najbitnije svaka selekcija ima svog selektora.Pa pobogu kakve veze ima Susic sa Harovicima i ostalom djecurlijom?Uskoro ce traziti i da djecu od 12 god zove u prvi tim..
BiH nema selekciju B ... makar tako ja vidim dok nam je onaj kloc na poziciji selektora jer tip il ne zeli da radi il je toliko glup pa ne zna. Osim toga zna se kako 80-90% igrača ulazi u tu "selekciju" ...

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 12 mar 2011, 01:39

brazzo je napisao/la:[

ako je već rekao da će zvati kvalitetne i standardne igrače onda itekako imaju veza sa njim i ne možeš me ubijediti da nam takvi igrači nisu potrebni pogotovo što već igraju za druge reprezentacije a druga stvar valjda je i red nekad kontaktirati te momke i pohvaliti ih za pratije koje pružaju a ujedno i staviti im do znanja da se na njih računa a ne da se prvi puta čuju sa selektorom i prvo pitanje bude ''hoćeš li se odazvati ili nećeš''
Ko je bolan standardan,o cemu pricas.Da nije Seferovic,Hajrovic,Sudic,Bicakcic,Besic,Haris Hodžić..
Ja ne znam sta je vama ljudi.Pa vi pokusavate napraviti od reprezentacije jos vecu sprndanciju no sto je sad

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 12 mar 2011, 02:10

Prije ce Messi zaigrati za BiH reprezentaciju, nego onaj mali iz Schalke-a..

Srbija i Hrvatska crpe igrace iz BiH, i primarni cilj im je da sve sto valja pozovu, kako ne bi igrali za nas, a pored toga vole da se prica o nasoj repci kao MUSLIMANSKOJ, repci ciji navijaci tekbiraju, i td, tako da nema sanse da ubuduce zaigra poneki Hrvat ili Srbin, jedino ako je dobro retardiran, pa ne moze ni tamo, ni 'vamo pa ga mi malo skrasimo da se proda u poneki Uzbekistanski klub.

Budimo realni, ne pricajmo bajke..cak ni Bosnjaci koji nesto vrijede ne igraju za nas, a kamoli Srbi i Hrvati koji se nisu popisali u BiH..

Hrvati idu Hrvatskoj, i igraju za nju, bez obzira gdje rodjeni, to je u krvi, i to je tako..Jos ako ovdje dodamo ime koje je Hrvatska stvorila (konstantno medju 15 najboljih repki),

Srbi isto tako, nadje mu se porijeklo, i igra za Srbiju, bez obzira sto nije rodjen tu.

Slovenacka repka je slozena od Bosnjaka koje boli kur.ac za koju zemlju igraju, samo da im se ponude neki uslovi, a usput kod nas nemaju bas puno paznje, i od Slovenaca koji uz rad, red, disciplinu sve bolje rezultate stvaraju, i sve vise Slovenaca u jako dobrim Euro klubovima,

BiH repka je sastavljena od par Bosnjaka ekstra talenta, i kvaliteta, vecine sa solidnim, par njih sa katastrofalnim kvalitetama, ali popunjavaju neke rupe, i sa jednim Hrvatom koji je ok momak, ali vjerovatno bi i on igrao za Hr da ima mjesta, i od jednog Srbina koji je iz inata zaigrao za nas, i da ne ispadne supak igra i dalje, a i on bi vrlo rado pod Orla..

Mozemo misliti, i pricati sta hocemo, ali to je tako htjeli mi to, ili ne..i suocimo se sa realnoscu, nemojmo se zavaravati.

Sve reprezentacije svijeta crpe kadar iz mladih repki, prekomandovanjem..mi mlade reprezentacije nemamo, i to je najzalosnije!

patriota44
Kontakt:

Post Postao/la patriota44 » 12 mar 2011, 03:17

velez_mostar je napisao/la:Prije ce Messi zaigrati za BiH reprezentaciju, nego onaj mali iz Schalke-a..

Srbija i Hrvatska crpe igrace iz BiH, i primarni cilj im je da sve sto valja pozovu, kako ne bi igrali za nas, a pored toga vole da se prica o nasoj repci kao MUSLIMANSKOJ, repci ciji navijaci tekbiraju, i td, tako da nema sanse da ubuduce zaigra poneki Hrvat ili Srbin, jedino ako je dobro retardiran, pa ne moze ni tamo, ni 'vamo pa ga mi malo skrasimo da se proda u poneki Uzbekistanski klub.

Budimo realni, ne pricajmo bajke..cak ni Bosnjaci koji nesto vrijede ne igraju za nas, a kamoli Srbi i Hrvati koji se nisu popisali u BiH..

Hrvati idu Hrvatskoj, i igraju za nju, bez obzira gdje rodjeni, to je u krvi, i to je tako..Jos ako ovdje dodamo ime koje je Hrvatska stvorila (konstantno medju 15 najboljih repki),

Srbi isto tako, nadje mu se porijeklo, i igra za Srbiju, bez obzira sto nije rodjen tu.

Slovenacka repka je slozena od Bosnjaka koje boli kur.ac za koju zemlju igraju, samo da im se ponude neki uslovi, a usput kod nas nemaju bas puno paznje, i od Slovenaca koji uz rad, red, disciplinu sve bolje rezultate stvaraju, i sve vise Slovenaca u jako dobrim Euro klubovima,

BiH repka je sastavljena od par Bosnjaka ekstra talenta, i kvaliteta, vecine sa solidnim, par njih sa katastrofalnim kvalitetama, ali popunjavaju neke rupe, i sa jednim Hrvatom koji je ok momak, ali vjerovatno bi i on igrao za Hr da ima mjesta, i od jednog Srbina koji je iz inata zaigrao za nas, i da ne ispadne supak igra i dalje, a i on bi vrlo rado pod Orla..

Mozemo misliti, i pricati sta hocemo, ali to je tako htjeli mi to, ili ne..i suocimo se sa realnoscu, nemojmo se zavaravati.

Sve reprezentacije svijeta crpe kadar iz mladih repki, prekomandovanjem..mi mlade reprezentacije nemamo, i to je najzalosnije!

Tako ce uvek biti svi oni sto vrede igrace tamo gde ih srce vuce, oni sto ne vrede mislim na Srbe i Hrvate igrace za Bosnu i to cisto reda radi

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAZIN i 12 gostiju.