Premijer liga BiH - aktuelno
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bolje da su izgubili 3-0 ko ljudi, nego u devedesetoj..
-
- Kontakt:
Nevjerica, suze i beznađe na licima članova Željezničara: Bašićev pogled u daljinu, suze Muftića..
Mulalić je dugo zamišljen sjedio na klupi, a potom je izveo šou na putu prema svlačionici
Sve neki romantični članci. Novinari ovi njihovi plaćenici Ko da su Balašević grob te ****.
Slijedeci poraz im pjesmu na portalu napišite
Mulalić je dugo zamišljen sjedio na klupi, a potom je izveo šou na putu prema svlačionici
Sve neki romantični članci. Novinari ovi njihovi plaćenici Ko da su Balašević grob te ****.
Slijedeci poraz im pjesmu na portalu napišite
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- napoleon72
- Kontakt:
Na derbiju koreografija na jugu "udri jace Manijace"
Jakovljevic Manijak udara, ne stedi

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Iduce kolo bi vama fiorentina iz listice mogla produziti niz. Niz ko tvoji IQ poeni, 5!Meraak1921 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:38Cuj ovog Bosanskog Dinama, sace vama Fiorentina iz Listice ,jos malo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ali ova prepiranja iz KS-a su za posebne teme
Sta bi tek bilo da se bore za prvo mjesto

Sta bi tek bilo da se bore za prvo mjesto
Sjeti se zadnjeg kola i one trice Tuzle , računaj 2 u Tuzli

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- tutankamon1905
- Kontakt:
Govorim ja sinoc, dosta pijacara ce doc gledat Zrinjski zbog onog cuda protiv Alkmaara pa je zato slaba posjeta bila u Vrapcicima. Dobrodosao opala..ne znam sta ti se nije svidilo? piva ok, kokice oke, kobasice sam isto probo, nisu lose. Sad **** ako nisi imo para, uvijek se mozes javit pogurat cemoopalaopala je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:32Samo da pitam plasticare najveće mitomane, kakvi su ono štandovi na ulazu koda ste na tržnici ? Trznicari pravi, patvorenu i isteklu robu prodavaju. Prava tržnica od majica do sira iz mijeha.
Trznicari krivotvorene robe.
-
- Kontakt:
Vico dobio novu funkciju u FIFI, kakvi banovi bolanbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:09Na stranu klupska prepucavanja, stvarno je tužno vidjeti Želju na ovom nivou, ipak je to velikan.
Mislim da svaki navijač ima pravo da ih zayebava u ovim momentima i da im se smije, ali šta ovi navijači SNSD privatne prćije pokušavaju, pa sunce ti poljubim vi ste dužni milijardu samo dok dođe naplata kredita, ljudi vas banovali iz Europe![]()

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Ma sta sam se bolan iznenadio nisam ocekivao da cemo osutati na gol, a kamoli zabiti
Ubili nas nogama posteno
Ja govorim za jakovljevica a ti ako ga podrzavas da **** nekom majke
Nisi relevantan da pises o kulturi
Prije toga je onaj navijac usao da **** mater amoahu i da napada fizicki i to ti je ok
I fol neko provocirao
Suti sviju ti
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 sep 2023, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ne treba zaboraviti da ih je citavo ljeto yebabo Stefan Bulic
-
- Kontakt:
Sram te bilo,ti radis na kokicama i kobasicama,lako je tako pogurattutankamon1905 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:42Govorim ja sinoc, dosta pijacara ce doc gledat Zrinjski zbog onog cuda protiv Alkmaara pa je zato slaba posjeta bila u Vrapcicima. Dobrodosao opala..ne znam sta ti se nije svidilo? piva ok, kokice oke, kobasice sam isto probo, nisu lose. Sad **** ako nisi imo para, uvijek se mozes javit pogurat cemoopalaopala je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:32Samo da pitam plasticare najveće mitomane, kakvi su ono štandovi na ulazu koda ste na tržnici ? Trznicari pravi, patvorenu i isteklu robu prodavaju. Prava tržnica od majica do sira iz mijeha.
Nekako si mu ovo u huliganskom tonu napisao, u tvom stilu hahahahhaha.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:37Haj ti na spavanje, kasno je ovo za tebeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:36Ne lezi vam Mostar nikako dobiste nedavno po labrnji na uliciKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:33
Pozdrav i tebi i cestitma na historijskoj posjeti. Ne moras se toliko gubiti sljedeci put kad me citiras, opusteno.![]()
![]()
Kmeeeee
A prijetio si nam Cerom, pa onda Diglisicem koji ce uloziti milione eura! HahahahahahSaurman je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:43Ovdje nije problem samo Bašić ili neki drugi trener kod nas je problem malo dublje prirode a to je uprava kluba.Od priče sa investitorima i reorganizaciji kluba nije urađeno NIŠTA samo znaju moliti i prositi od navijača da im donesu novac.Nisu u stanju poštenog sponzora dovesti u klubu a puna im usta Želje i brige o Želji.U klubu rade ljudi koji nemaju blage veze kako se vodi klub kad krenu loši rezulatati najlakše je pokazati na trenera a oni u upravi zaštićeni kao polarani medvjedi.Igrači nam odlaze džaba i niko da se počeše po glavi da kaže pa stani ljudi ne može ovako,dolaze neki panjevi opet naravno džaba koji ne bi imali mjesta u Gošku.Ove pare od Evrope će lagano rastalati između sebe i onda ide opet kuknjava i radne akcije da im navijači skupe crkavicu.Generalno loša situacija u i oko kluba nadam se boljim danima ali sa ovim ljudima u klubu bgm teško.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Meraak1921
- Kontakt:
joker90 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:41Iduce kolo bi vama fiorentina iz listice mogla produziti niz. Niz ko tvoji IQ poeni, 5!Meraak1921 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:38Cuj ovog Bosanskog Dinama, sace vama Fiorentina iz Listice ,jos malo
Lako cemo sa Fiorentinom .. nedavno je to bilo

-
- Kontakt:
Željezničar ima tehnologiju koja mu omogućava da unaprijed zna da će izgubiti utakmicu.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:40Bolje da su izgubili 3-0 ko ljudi, nego u devedesetoj..
-
- Kontakt:
Tržnicu napraviste od stadiona, jel vas stid ? I još kad prolaziš deru se promotivna akcija, pa ovo nema nigdje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:42Govorim ja sinoc, dosta pijacara ce doc gledat Zrinjski zbog onog cuda protiv Alkmaara pa je zato slaba posjeta bila u Vrapcicima. Dobrodosao opala..ne znam sta ti se nije svidilo? piva ok, kokice oke, kobasice sam isto probo, nisu lose. Sad **** ako nisi imo para, uvijek se mozes javit pogurat cemoopalaopala je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:32Samo da pitam plasticare najveće mitomane, kakvi su ono štandovi na ulazu koda ste na tržnici ? Trznicari pravi, patvorenu i isteklu robu prodavaju. Prava tržnica od majica do sira iz mijeha.
Drzite se štandova i prodaje istekle i krivotvorene robe jer za bolje niste.
Posto je grožđe i paprike roge na onom ulaznom štandu ?
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 24 sep 2023, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- napoleon72
- Kontakt:
Nemoj zezat da ovaj ima IQ cak 5?joker90 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:41Iduce kolo bi vama fiorentina iz listice mogla produziti niz. Niz ko tvoji IQ poeni, 5!Meraak1921 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:38Cuj ovog Bosanskog Dinama, sace vama Fiorentina iz Listice ,jos malo

Merak kompjuteru

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Opine su čini se ponovno na aparatima. Samo da ne nestane struje...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, nedimmmm1337 i 35 gostiju.