FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Premije obecane igracima a u takvoj smo dubiozi da dok ne dodju pare od europe ne moze finansirati ni trenutne plate. Ako je to za pohvalu ove uprave onda aferim.
Nije dzaba ona konferencija bila u ono vrijeme. Jasno je da se sve raspada i da se hvataju za slamke jer nerad dolazi na vidjelo. Maknuti mahalu iz kluba pod hitno ako ne zelimo postati mentalitet celika.
Nije dzaba ona konferencija bila u ono vrijeme. Jasno je da se sve raspada i da se hvataju za slamke jer nerad dolazi na vidjelo. Maknuti mahalu iz kluba pod hitno ako ne zelimo postati mentalitet celika.
Kad ce Kovacevic organizovati press da nam kaze da se stabilizujemo?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ocito je da nece javno sve da kaze. Prosli put izjava da Zeljo ima "neprijatelje," sad ovo. Pametno dovoljno, pogotovo nakon mahalskih da ga neki igraci tjeraju. Nije tesko sabrati dva i dva. Najmanji je problem trenera skloniti, ja sam ga prvi kritikovao, ali ostaje ti problem koji je uopste doveo do toga da trenera moras sklanjati.irfo je napisao/la: ↑24 sep 2023, 23:32Ostaviti čovjeka koji "ne zna šta se dešava"?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑24 sep 2023, 23:26Ko ima ista u glavi, sve mu je jasno. Nije do Basica, nije do nekvaliteta kadra. Isplivace kad tad sta je tacno u pitanju. Ja njega sad namjerno ne bih sklanjao, pa kud puklo da puklo.
Treba svi da lete iz kluba
1921
On kad ustane ujutru u minusu 300 hiljada, **** li ga babo lopovski
Kakvi degenerici sve pišu na temi to je za proučavanja
SINERGIJA
A to sto ne znaju ni do kad vaze postojeci sponzorski ugovori to nikom nista. Kako ce ljudi koji ne znaju do kad vaze ugovori naci nekog novog sponzora?
Pa meni je ta cinjenica odmah ukazala da oni cak nikakvog plana nemaju JER I NE ZNAJU KAD SE PREKIDA UGOVOR. Nema nikakve strategije nego se oslonilo na prezivljavanje od karata i sokova, te para od grada. Mogu i ja tako posteno tefteriti pare i gledati njihov tok bez da ulozim neki napor. A i kad kazu da rade kao lavovi samo sebe ukopavaju jer ako radis kao lav a nemas NIKAKVIH POMAKA ZNACI DA BAS NEMAS POJMA NISTA O TOM POSLU KOJEG RADIS.
Uprava je zakazala odavno i vrijeme je za press gdje ce otvoriti konkurs za njihovu smjenu. Ali i nakon toga posto smo u jakim **** ne vidim vise sta nas moze izvuci jer smo sami sebi raku iskopali letargijom visegodisnjom.
Basic bi otisao ali mu mahala ne da jer nemaju rijesenje
Covjek ni kriv ni duzan
Neki igraci su pod palicom mahale Basic im ne moze nista
Jer igraju kako mahala svira
Vidite da nam indirektno govori da spavasamo klub od mahale
uprava skupstina uhljebi mahalski =
Najveci problem kluba
Covjek ni kriv ni duzan
Neki igraci su pod palicom mahale Basic im ne moze nista
Jer igraju kako mahala svira
Vidite da nam indirektno govori da spavasamo klub od mahale
uprava skupstina uhljebi mahalski =
Najveci problem kluba
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ko ga ****! Halalio bih mu loše rezultate, Turanjanina, Drlju...ali ovo **** "ne znam" a jako dobro zna, ali neće ili ne smije da kaže - ne mogu. Ako ne znaš, onda daj ostavku. Dosta mi je i njegove lafine više i prosipanja demagogije.
-
- Kontakt:
Samo da se citiram.SudoHusika je napisao/la: ↑21 sep 2023, 08:45Za ovu bruku neko treba da preuzme odgovornost. Meni djeluje da ovo nisu čista posla, samo je pitanje na kojoj relaciji. Ovo je dibidus za batina. Katastrofa...
Trener će platiti glavom a najmanje je kriv. 50% slabiju ekipu imamo nego prošle sezone + ova netrpeljivost u klubu.
A ovo s ovim jakovljevićem je možda i najveći šamar ove sezone...
Željezničar za život cijeli!
Kakvo lizanje anusa rusiteljima i mrziteljima nase drzave, onim ruznim buketom cvijeca pred pocetak utakmice, lazna gospodo, da mogu sutra bi nas opet u logore spakovali kao telad. Hijaaaa manji sarajevski klube.
-
- Kontakt:
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ustvari nek se još čeliči Dželo po Kini, hajmo ili da vratimo Dinu Đurbuzovića, ili iz penzije da vratimo Hadžiju.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Sad kad skontas onih nekoliko team buildinga je mozda bio pokusaj gasenja pozara od strane strucnog staba jer su uvidjeli cemu vodi ova situacija u klubu. Ocigledno nije upalilo i imamo to sto imamo.
Kako rece predsjednik na pressu da su on i direktorica nekako uvijek najistureniji. Nek se sad isture i odstupe od svojih uhljebljenih pozicija, ionako po njihovim pricama koliko rade (a ne vidimo nikakav pomak) treba im odmor pod hitno.
Ne znam sta reci ali Partizan ima slican problem samo sto tamo postoje ljudi koji ce se boriti za klub protiv mafije. A ovdje kod nas se prelako preko ulice ulazi u klub.
A po meni je kraj potpisan davnih dana kad su na pressu kluba izasli navijaci pred utakmicu sa Slavijom. Taj Misimovic koliko god dobro napravio sa tim istokom toliko nas je unistio iznutra sa svim ovim talovima koji i dan danas traju i petljaju.
Kako rece predsjednik na pressu da su on i direktorica nekako uvijek najistureniji. Nek se sad isture i odstupe od svojih uhljebljenih pozicija, ionako po njihovim pricama koliko rade (a ne vidimo nikakav pomak) treba im odmor pod hitno.
Ne znam sta reci ali Partizan ima slican problem samo sto tamo postoje ljudi koji ce se boriti za klub protiv mafije. A ovdje kod nas se prelako preko ulice ulazi u klub.
A po meni je kraj potpisan davnih dana kad su na pressu kluba izasli navijaci pred utakmicu sa Slavijom. Taj Misimovic koliko god dobro napravio sa tim istokom toliko nas je unistio iznutra sa svim ovim talovima koji i dan danas traju i petljaju.
- MocMahale444
Basic zna da ga sabotiraju, nije valjda toliko glup.
Samo kako ce se kutarisati jarana od Bekrije.
Buket im Bekrija i svaku izjavu neko iz kluba nek cestita Zrinjskom jebli ih oni.
I sudiji se najebem familije.
Samo kako ce se kutarisati jarana od Bekrije.
Buket im Bekrija i svaku izjavu neko iz kluba nek cestita Zrinjskom jebli ih oni.
I sudiji se najebem familije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ostaviti Bašića. Zahvaliti se na polusezoni svim igračima koji su 30+(osim Krpića koji zadnji atom snage daje). Dovesti djecu iz u19 gdje fali!
Draže mi gledati mladost nego mahače, igrače koji uvaljuju golmana (tri puta), povredjene-uvrjeđene...
Bekriću odlazi ubleho!!!!
Draže mi gledati mladost nego mahače, igrače koji uvaljuju golmana (tri puta), povredjene-uvrjeđene...
-
- Kontakt:
Prosla su vremena kad si u nasem op imao neki materijal, tamo je gore nego u prvom timu.Poklopac je napisao/la: ↑24 sep 2023, 23:53Ostaviti Bašića. Zahvaliti se na polusezoni svim igračima koji su 30+(osim Krpića koji zadnji atom snage daje). Dovesti djecu iz u19 gdje fali!
Selimovic potpiso prije heftu i po. Lika nema nidje.
Pogledajte slike s raftinga i otprilike ekipe koje su rasporedjene, mislim da i to doooooosta govori...
Pogledajte slike s raftinga i otprilike ekipe koje su rasporedjene, mislim da i to doooooosta govori...
Nermine, vrijeme je !!!
Uprava napoljee!!!
Uprava napoljee!!!
- MocMahale444
Ja vecih pickica nisam vidio, onim prijasnjim ekipama da Jakovljevic onako uradi ostao bi nasmijan.
Ovi ko picke ozbiljno i sš miševi.
Treba njima Demir Hotic dan ih ****.
Ovi ko picke ozbiljno i sš miševi.
Treba njima Demir Hotic dan ih ****.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Steta samo sto Stila nece krunisati karijeru nekom titulom ovo ostalo nije vrijedno komentarisati. Bit ce bolje nekad za 100 godina.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.