Kakav pitar, vidis da je pijacarski degenerik.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Krpić da je bio na terenu, garantujem da bi ga on jedini za žvalje uhvatio i usao u sukob s njim. Jedini lik koji ima muda u nasoj ekipi.MocMahale444 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 00:00Ja vecih pickica nisam vidio, onim prijasnjim ekipama da Jakovljevic onako uradi ostao bi nasmijan.
Ovi ko picke ozbiljno i sš miševi.
Treba njima Demir Hotic dan ih ****.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
Istina.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 00:03Krpić da je bio na terenu, garantujem da bi ga on jedini za žvalje uhvatio i usao u sukob s njim. Jedini lik koji ima muda u nasoj ekipi.MocMahale444 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 00:00Ja vecih pickica nisam vidio, onim prijasnjim ekipama da Jakovljevic onako uradi ostao bi nasmijan.
Ovi ko picke ozbiljno i sš miševi.
Treba njima Demir Hotic dan ih ****.
Krpic jedini, Coca zna nasrtati na sudije I to samo na Grbavici.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
A sta je jasno ovdje, jaro ?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑24 sep 2023, 23:26Ko ima ista u glavi, sve mu je jasno. Nije do Basica, nije do nekvaliteta kadra. Isplivace kad tad sta je tacno u pitanju. Ja njega sad namjerno ne bih sklanjao, pa kud puklo da puklo.
Osim sto nista ne stima u Zelji vec duze vrijeme svi znamo, a on i dalje suti ko zaliven.
Cuj "ima tu stvari koje necu da pricam" i ne rece koje su

On sad neku sutnju fura, e pa dobro, kad ga nogiraju nek i tada suti.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 25 sep 2023, 00:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Šemdin, Šabić, Babaluk, Gagula... djeca koja igraju srcem
Ma gurnut kadete junior yebat im mater mozda se neko i pokaze da zna igrat svakako je sezona gotova za nas.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- MocMahale444
Let postujem te i dolazim u miru.let3 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 00:07A sta je jasno ovdje, jaro ?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑24 sep 2023, 23:26Ko ima ista u glavi, sve mu je jasno. Nije do Basica, nije do nekvaliteta kadra. Isplivace kad tad sta je tacno u pitanju. Ja njega sad namjerno ne bih sklanjao, pa kud puklo da puklo.
Osim sto nista ne stima u Zelji vec duze vrijemestosviznamo, a on i dalje suti ko zaliven.
Cuj "ima tu stvari koje necu da pricam" i ne rece koje supa gukni golube, reci koje su to stvari, ko te handri, jel uprava, jel igrace, ko te minira.
On sad neku sutnju fura, e pa dobro, kad ga nogiraju nek i tada suti.
Samo mi reci kako on kao trener da prica protiv kluba?
Znas kako bi to izgledalo jeftino.
Ovako ako si imalo upucen mozes skontati.
Ova izjava Bašića, po meni, je izigravanje žrtve. Sad će reći kako ništa ne štima, samo da bi opravdao "fajterski", napadački fudbsl a u biti je sve do njega, jer jednostavno ne zna ni najosnovnije stvari a to su ko mu može igrati koju poziciju, i ko može uopšte biti profesionalni fudbaler. Ko fol pokušava izmisliti toplu vodu, a u stvari ublehaš žestoki. Na kraju krajeva, sve koje je izabrao igrače nakon probe je debelo profulo. Malo se zaigrao i to bi nas moglo skupo koštati. Kontradiktorne izjave: od "dok sam ja tu igraćemo nadački fudbal", do te "da ćemo igrati na rezultat" govore dosta o stanju u kojem se nalazi. Mislim da ni on ne vjeruje da može nešto postići, jer ne zna kako. Borba za opstanak, pod hitno dovesti trenera koji će osigurati istu. Drugari u velikoj smo gabuli, samo što neki ne žele da priznaju. Nema ispravnih, svi su krivi, a najmanje su krivi igrači, oni samo provode zamisli trenera. Sad što ga ne razumiju, iskreno ni ja ponekad ne kontam ove promjene formacija, mijenjanje pozicija igračima. Kud ne kupi "bordo" sako, baš šteta. Znači pedala, ali neće odstupiti sam, već ćemo mu morati isplatiti svaku KM.
Ali jaraneMocMahale444 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 00:09
Let postujem te i dolazim u miru.
"Ima tu nekih stvari, al ne bih ja sad o tome" i onda tisina, muk - pa ovo je isto nasi politicari ublehasi.
Ili reci ko covjek sta je u pitanju ili nemoj nikako govoriti "o nekim stvarima", sta ih onda pominje koji q

Sta sad ? treba da bacamo grah i nagađamo o cemu je rijec.
1000% uništiše i otjeraše sve što valja
- MocMahale444
Ne znam vala, nije trebao zapocinjati ali da je rekao sta bio bi gori od Kuhara.let3 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 00:17Ali jaraneMocMahale444 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 00:09
Let postujem te i dolazim u miru.
"Ima tu nekih stvari, al ne bih ja sad o tome" i onda tisina, muk - pa ovo je isto nasi politicari ublehasi.
Ili reci ko covjek sta je u pitanju ili nemoj nikako govoriti "o nekim stvarima", sta ih onda pominje koji qsuti, neces protiv kluba, u redu je, pravi se da je sve OK i to je to.
Sta sad ? treba da bacamo grah i nagađamo o cemu je rijec.
Ono sto je tacno je da 100% neki igraci ne mirisu Basica.
**** te pa nije realno da igras onako eVropu a u nasoj prcvarnici ne mozes meda. E jel stvarno zaboravili igrati duse drage napacene.
Umorni su psihicki mozda da ih odvede na izlet negdje u prirodu.
Samo je jedno rješenje.
Otjerati kompletnu skupštinu, otjerati upravu, otjerati Bašića i zamoliti Amara da se vrati i neka radi šta hoče. Ovo je užas, bruka i sramota.
Otjerati kompletnu skupštinu, otjerati upravu, otjerati Bašića i zamoliti Amara da se vrati i neka radi šta hoče. Ovo je užas, bruka i sramota.
Do gola smo bili ravnopravni, a onda smo se povukli i branili sljedećih 60 minuta. Što se tiče prvog poluvremena, moguće je da su se igrači nesvjesno povukli, jer ovo je bio prvi gol u gostima u ovoj sezoni, i to protiv Zrinjskog. Vjerujem da du bili u nekom stanju šoka. Usljedili su konstantni napadi po našoj desnoj strani. Gasal je danas bio najlošiji, a ni Galić nije briljirao, ali prednost je ostala.
U drugom izlaze Štilić i Ćosić, ulaze Rustemović i Turanjanin. Ne znam zašto nije dobio priliku Jabber ili Ovčina u veznom redu. Mi smo bili loši u sredini terena do tada, ali ovo je našu igru još više unazadilo, međutim Muftić nas je držao u životu. Onda ulazi Kosorić umjesto Alysona, ne pokušavamo ništa prema naprijed,povlačimo se u 16 metara, a pored tri naša štopera Jakovljević postiže gol. Zašto nije ušao Haračić da vrši pritisak na njihovu zadnju liniju, da se malo igra prema naprijed. Kad je još totalni bunker nešta nekome dobro donio?
Bašićev poraz jer je kukavički igrao cijelo drugo poluvrijeme.
U drugom izlaze Štilić i Ćosić, ulaze Rustemović i Turanjanin. Ne znam zašto nije dobio priliku Jabber ili Ovčina u veznom redu. Mi smo bili loši u sredini terena do tada, ali ovo je našu igru još više unazadilo, međutim Muftić nas je držao u životu. Onda ulazi Kosorić umjesto Alysona, ne pokušavamo ništa prema naprijed,povlačimo se u 16 metara, a pored tri naša štopera Jakovljević postiže gol. Zašto nije ušao Haračić da vrši pritisak na njihovu zadnju liniju, da se malo igra prema naprijed. Kad je još totalni bunker nešta nekome dobro donio?
Bašićev poraz jer je kukavički igrao cijelo drugo poluvrijeme.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Taj film je gotov, The end. Nažalost, ali je tako.
Dajte Hadžiju vadite iz penzije ili Dinu Đurbuzovića dok nije kasno i onda na ljeto da nađemo nekoga za duže staze a da nije poput ove ublehe. Mi bi vrlo lagano mogli nakon prvog dijela prvenstva, tj. nakon 11 kola imati ili 12 a nimalo nerealno nije ni da ostanemo na ovih 9 bodova. Evo možda se ja ne sjećam, ali nek neko nađe podatak jesmo li mi u poslijeratnoj historiji ikad nakon 11 kola imali 12 bodova u vrh glave, jer ja ne vidim kako Širokom ili pitarima možemo bod(ove) uzeti.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Momčiluci jesmo li spremni za tuzlansko-sarajevski derbi? 

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- Meraak1921
- Kontakt:
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Jaro da vam odmah poželim sreću u nastavku kupa.

"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."