killafrommanilla je napisao/la: ↑29 avg 2023, 23:16Da, Dean Klafuric je trener za opstanakVirtu4l je napisao/la: ↑29 avg 2023, 20:25Imaćeš ti mnogo veće brige od Željezničara u tih pet godina. Ove sezone ćete se nekako koprcati u sredini tabele, a već od naredne ide borba za opstanak, odnosno tamo gdje i pripadate.killafrommanilla je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:59Dobro zapamti, ide sad pet do deset godina Al Dzaber i Al Ne Yeddem u paketu 600KM
Kao što rekoh više puta, bilo je važno samo da prošle sezone ne izborite Evropu i to je to. Kraj priče.a Nermin Basic je trener za velike projekte. I ovo je bolno, vjerujem da si ocekivao nekog Corica ili nesto slicno
![]()
Razumijem da nemaju i da im je svaka marka bitna ali mogli su se isprsiti sa malo vise od buketa ruza naprimjer nekom slikom Rogatice ili SjeniceHerson je napisao/la: ↑25 sep 2023, 07:37Kakav podanicki mentalitet, jbt. Svako malo se dodvoravaju zrinji. Donose bukete cvijeca, kompletna ekipa spusta glavu dok im Jakovljevic **** mame, na skupstini kluba prizivaju titulu zrinjskog, jos ako je istina da skandiraju Praljku... Najobicniji podanici!
Ko da ne znam da ce nas pljackat ko sto su nam uzeli Europu sad proslu polusezonu, prvi sam pisao nakon Koševa kad ste se ismijavali i naslađivali da će vam se okrenut i okrenu vas odmah iza u BL. Al ovo danas nije strasno bilo sta covjek inače radi. A bilo ko ko navija za ŠB ne zeli pomoc sudaca, da nam se izmisljaju penali ili ne znam sta. To ti garantirammosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 01:13Normalno da cemo imat sanse protiv bilo koga,uglavnom cekaj sad Gigana i ekipu kad vam se na kosti naklate,ti znas sta je meni smetalo,svako lose sudjenje na bilo kojoj tekmi mi smetabrig je napisao/la: ↑23 sep 2023, 00:21Nije ti smetao Gigovic zadnju na Koševu kad Široki centra nije mogao preć?? tada ste se smijali i naslađivali.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 00:03Opet lakrdija po navici Gigana,ono sudjenje je verijedjanje inteligrncije,vazno je da je na kraju pocastio ovog iz SB zutim kartonom. Cijela tekma nakaradno sudjenje,jedva je cekao nesto da svira,krenes naprijed svira neki faul koji niko svirao nebi
A ovo suđenje nije ni blizu tog na Koševu bilo, imali ste šanse niste iskoristili, Široki je i ćao
Drhte noge i ruke kad Jakov yebe majke.donDondon je napisao/la: ↑25 sep 2023, 08:53Sad sam tek pregledao sve i ja ne vjerujem da dodje čovjek pred klupu a ovi ni mukaet, mogao im je i po šamar opaliti što su pružili otpor do 70.minute ovi ne bi ništa, izvinjavali bi se ahhahahhaha.
A da im.navijaci drže onako lekciju to bi se protivilo tražilo ispisnice,možda bi se neko i usprotivio a ganci im drži ters ahahahhah
Dobro jutro i tebi
Moze li bez suzaKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 08:58Ima li veceg pacenika od ovog killafrommannila, konstantno izvlaci postove Virtuala, pise romane i sam sa sobom diskutuje. Ovo forum jos nije vidio![]()
Moze li diskusija a da nije iskompleksirana od vase strane. Pratite svaki post pojedinih forumasa, pisete analize i romane od Zelji a na stadionu vam 700 ljudi i to nazivate herojskom posjetom dok vam Zrinjski u gradu docekuje Evropu. Hocemo malo o tim analizama?killafrommanilla je napisao/la: ↑25 sep 2023, 09:05Moze li bez suzaKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 08:58Ima li veceg pacenika od ovog killafrommannila, konstantno izvlaci postove Virtuala, pise romane i sam sa sobom diskutuje. Ovo forum jos nije vidio![]()
jao mogu mislit kako te strah pred derbi
![]()
A to ti se desi kad im uđeš u glavu, toliko ih ispljeskaš da postanu opsesivni, a ovaj je idealan pacijent za to.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 sep 2023, 08:58Ima li veceg pacenika od ovog killafrommannila, konstantno izvlaci postove Virtuala, pise romane i sam sa sobom diskutuje. Ovo forum jos nije vidio![]()