Premijer liga BiH - aktuelno

Shategabri
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Shategabri » 25 sep 2023, 06:59

Komšiluk je odigrao i fino prvo poluvrijeme, malo su pali pred kraj, ono što sam vidio, mogli su malo hrabriji biti u drugom kad je Zrinjski napadao, dobiju loptu i onda Amoah ode negdje lijevo i ništa se ne desi.
Na kraju kažnjeni za previše povučenu igru. Mislim lako je nama sad pričati, realno čovjek ima ekipu punu penzionera i polufudbalera.

A ne bi bilo ni Zrinjskom veselo da su izgubili treću zaredom. Mada dvije se vraćaju nakon deficita u prvom, puni su samopouzdanja i pokazuju karakter.
I imaju širu klupu. Mislim, ulaze ti Drljo, Turanjanin, Kosorić :facepalm: ovamo Kožulj, Ivančić, Sabljić...

Mi ga sami sebi uvalismo, da izvinete. Skupo plaćena greška.

Ehet...jest onaj OlimipiC loš :lolno:
Koševo Zapad

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 25 sep 2023, 07:12

Ko je pratio Želju ove godine zna dobro da su nezasluženo dobili Tuzlu i Igmana, Tuzla je čak žestoko oštećena na Grbavici za dva čista penala. Tako da ova priča da ne znaju šta im se desilo u pet utakmica je šarena laža. Željo je samo Borca dobio zasluženo, a evropu svakako igraju svi preko svojih mogućnosti jer su to posebne utakmice gdje goneš i daješ 300%.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

liskaluk
Kontakt:

Post Postao/la liskaluk » 25 sep 2023, 07:19

U najvecem susretu bh. nogometa Zrinjski zasluzeno bolji od Zelje. Po svemu ostalom derbi je bio bas dobar i tribine i domaci i gostujuci tifozi (bez kidanja stolicaa) i sve je bilo na nivou. Zrinjski puno bolji ali vidi se da im se tesko presaltat sa Europe na PLBIH
Arsenal London Slovenian FAN GROUP

Arteta is new Arsene Wenger!

T.H 14

Herson

Post Postao/la Herson » 25 sep 2023, 07:37

Kakav podanicki mentalitet, jbt. Svako malo se dodvoravaju zrinji. Donose bukete cvijeca, kompletna ekipa spusta glavu dok im Jakovljevic **** mame, na skupstini kluba prizivaju titulu zrinjskog, jos ako je istina da skandiraju Praljku... Najobicniji podanici!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 sep 2023, 07:47

killafrommanilla je napisao/la:
29 avg 2023, 23:16
Virtu4l je napisao/la:
29 avg 2023, 20:25
29 avg 2023, 18:59
Dobro zapamti, ide sad pet do deset godina Al Dzaber i Al Ne Yeddem u paketu 600KM
Imaćeš ti mnogo veće brige od Željezničara u tih pet godina. Ove sezone ćete se nekako koprcati u sredini tabele, a već od naredne ide borba za opstanak, odnosno tamo gdje i pripadate.

Kao što rekoh više puta, bilo je važno samo da prošle sezone ne izborite Evropu i to je to. Kraj priče.
Da, Dean Klafuric je trener za opstanak :kafa: a Nermin Basic je trener za velike projekte. I ovo je bolno, vjerujem da si ocekivao nekog Corica ili nesto slicno :kafa:

Iz rubrike, ne zeli drugom da se ne bi tebi vratilo peterostruko :kafa: Odlično ovo Bašić Virto vodi, imate 4 poraza ali ste isprofilirali 0 mladih igrača kroz te utakmice. A sad tek ide Tom Cat s telećom glavom i jakim premijama za kraaaaj :kafa:

Jedino što si upravu je da ću imati veće brige od Željezničara. Vjerovatno nećete postojati za 5 godina, tako da je svaka briga veća :D
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 25 sep 2023, 08:01

Dobro jutro celicnim ratnicima, nozevima, pajserima, lancima sto ne smiju Jakovljvicu da pisnu. :shhh:

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 25 sep 2023, 08:09

Herson je napisao/la:
25 sep 2023, 07:37
Kakav podanicki mentalitet, jbt. Svako malo se dodvoravaju zrinji. Donose bukete cvijeca, kompletna ekipa spusta glavu dok im Jakovljevic **** mame, na skupstini kluba prizivaju titulu zrinjskog, jos ako je istina da skandiraju Praljku... Najobicniji podanici!
Razumijem da nemaju i da im je svaka marka bitna ali mogli su se isprsiti sa malo vise od buketa ruza naprimjer nekom slikom Rogatice ili Sjenice :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 sep 2023, 08:15

Nmg da vjerujem,Zeljo je vazda imao bar 2,3 mudovita igraca.
Pa bar da je bio onaj ludi Dzenis ili nezz onaj Turkovic jutuber oni bi skocili odmah.Sramota ,patuljci u dusi.
Ono je najbolja slika malokrve ekipe.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 25 sep 2023, 08:18

mosarajvosa83 je napisao/la:
23 sep 2023, 01:13
brig je napisao/la:
23 sep 2023, 00:21
mosarajvosa83 je napisao/la:
23 sep 2023, 00:03
Opet lakrdija po navici Gigana,ono sudjenje je verijedjanje inteligrncije,vazno je da je na kraju pocastio ovog iz SB zutim kartonom. Cijela tekma nakaradno sudjenje,jedva je cekao nesto da svira,krenes naprijed svira neki faul koji niko svirao nebi
Nije ti smetao Gigovic zadnju na Koševu kad Široki centra nije mogao preć?? tada ste se smijali i naslađivali.
A ovo suđenje nije ni blizu tog na Koševu bilo, imali ste šanse niste iskoristili, Široki je i ćao
Normalno da cemo imat sanse protiv bilo koga,uglavnom cekaj sad Gigana i ekipu kad vam se na kosti naklate,ti znas sta je meni smetalo,svako lose sudjenje na bilo kojoj tekmi mi smeta
Ko da ne znam da ce nas pljackat ko sto su nam uzeli Europu sad proslu polusezonu, prvi sam pisao nakon Koševa kad ste se ismijavali i naslađivali da će vam se okrenut i okrenu vas odmah iza u BL. Al ovo danas nije strasno bilo sta covjek inače radi. A bilo ko ko navija za ŠB ne zeli pomoc sudaca, da nam se izmisljaju penali ili ne znam sta. To ti garantiram

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 sep 2023, 08:36

Ja ne znam kako navijaci SNSD-a nakon svega imaju obraza ovdje doci,ili bilo gdje i nesta pisati.
Pa onom Marinkovicu je vise muka kad treba govoriti za TV,ne zna sta ce jedno te isto ponavlja jedino Tegeltija se oglasava al on je bas parmak.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 25 sep 2023, 08:53

Sad sam tek pregledao sve i ja ne vjerujem da dodje čovjek pred klupu a ovi ni mukaet, mogao im je i po šamar opaliti što su pružili otpor do 70.minute ovi ne bi ništa, izvinjavali bi se ahhahahhaha.

A da im.navijaci drže onako lekciju to bi se protivilo tražilo ispisnice,možda bi se neko i usprotivio a ganci im drži ters ahahahhah
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 25 sep 2023, 08:58

donDondon je napisao/la:
25 sep 2023, 08:53
Sad sam tek pregledao sve i ja ne vjerujem da dodje čovjek pred klupu a ovi ni mukaet, mogao im je i po šamar opaliti što su pružili otpor do 70.minute ovi ne bi ništa, izvinjavali bi se ahhahahhaha.

A da im.navijaci drže onako lekciju to bi se protivilo tražilo ispisnice,možda bi se neko i usprotivio a ganci im drži ters ahahahhah
Drhte noge i ruke kad Jakov yebe majke.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 25 sep 2023, 08:58

Ima li veceg pacenika od ovog killafrommannila, konstantno izvlaci postove Virtuala, pise romane i sam sa sobom diskutuje. Ovo forum jos nije vidio :urnebes:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 25 sep 2023, 09:03

mma_hz je napisao/la:
25 sep 2023, 08:36
Ja ne znam kako navijaci SNSD-a nakon svega imaju obraza ovdje doci,ili bilo gdje i nesta pisati.
Pa onom Marinkovicu je vise muka kad treba govoriti za TV,ne zna sta ce jedno te isto ponavlja jedino Tegeltija se oglasava al on je bas parmak.
Dobro jutro i tebi :) kako je danas sa čirevima navijača veš mašine? mogu ti preporučiti sok od kupusa, ili surutku, msm ako želiš mogu ti i poslati, imam prijatelja koji mi donosi sa Vlašića mlječne proizvode....
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 sep 2023, 09:05

KONTRASVIH je napisao/la:
25 sep 2023, 08:58
Ima li veceg pacenika od ovog killafrommannila, konstantno izvlaci postove Virtuala, pise romane i sam sa sobom diskutuje. Ovo forum jos nije vidio :urnebes:
Moze li bez suza :mrgreen: jao mogu mislit kako te strah pred derbi :kafa:

Kod tebe cijenim samo sto si tu i blamiras se, pokusavas nesto neovisno od 4 poraza, a kolega ti je utek'o i ceka priliku da se vrati s komentarom na pitare :kafa:

Evo jos jedan za tebe i kolegu u egzilu:
Virtu4l je napisao/la:
30 avg 2023, 00:46
29 avg 2023, 23:16
Da, Dean Klafuric je trener za opstanak :kafa: a Nermin Basic je trener za velike projekte. I ovo je bolno, vjerujem da si ocekivao nekog Corica ili nesto slicno :kafa:
Ne znam ko je Klafurić, samo ono što je Jozak par puta pričao o njemu, ali vidim da je dobio ekspresan otkaz gdje god je radio, pa čak i u Legiji.

Ako kojim slučajem ostane do kraja sezone u Veležu to će mu biti lični rekord, jer je do sad u kraijeri imao najviše 22 utakmice prije otkaza.

Ono što znam jeste da ćete već u novembru zaostajati 15 bodova za mjestom koje vodi u Evropu i nema tog Klafurića koji će to promijeniti.

Još ovu polusezonu ćete letiti na krilima Evrope iz 2021., nadati se nečemu, misliti da ste važni, a onda idete tamo gdje vam je mjesto.

Ovaj forum sve pamti, pa ćemo se citirati kad bude vrijeme za to.
:rol: :rol: :rol: :rol: Predobro je sto cete vi ostati bez Evrope u novembru :kafa:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 25 sep 2023, 09:12

Samo da provjerim kako je protekla tržnica sinoć na stadionu, da li su zadovoljni pazarom? Jel ostalo ista roga za ajvara da naletim? Ko im je radio patvorene štandove iz vrapcica? Koliko još misle da truju narod sa patvorenom i isteklom hranom i fake majicama?
Sve sam mogao vjerovat ali da im je toliko pijaca draga nisam stvarno. Ljudi su nekad u noći kako njima prilici dok normalan svijet spava, otišli na pijacu i krivotvorili štandove.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 25 sep 2023, 09:12

25 sep 2023, 09:05
Moze li bez suza :mrgreen: jao mogu mislit kako te strah pred derbi :kafa:
Moze li diskusija a da nije iskompleksirana od vase strane. Pratite svaki post pojedinih forumasa, pisete analize i romane od Zelji a na stadionu vam 700 ljudi i to nazivate herojskom posjetom dok vam Zrinjski u gradu docekuje Evropu. Hocemo malo o tim analizama?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 sep 2023, 09:14

A to ti se desi kad im uđeš u glavu, toliko ih ispljeskaš da postanu opsesivni, a ovaj je idealan pacijent za to.

Neke od njih i shvatam, ipak se grupe evropskog takmičenja igraju u njihovom gradu i cijeli svijet piše o jednom klubu iz Mostara, a taj klub nije Velež. :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordotim, perodeformero, Rule_hz, Vanja8, VolimBiH96 i 30 gostiju.