FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skojevska
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skojevska » 24 sep 2023, 14:26

Hitman22 je napisao/la:
23 sep 2023, 21:43
IceTea je napisao/la:
23 sep 2023, 17:41
Ljudi moji u ovoj ekipi svi zabijaju. Hasanbegović, Delić, Dilaver, Dervišagić, Kalesić, Hadžanović.. :tokralju: Ćiva ubi sa asistencijama centaršutem, za ovu ligu je Phillip Lahm. :tokralju:

Iskreno sam očekivao remi danas, kontam ne može se ni dobit svaka. Još sam i glasao na anketi 4 boda i prolaz Kupa, ali nema veze. Sad što se lige tiče nabit najlošiju ekipu lige MDK, peticu im uvaljat kako god završimo sa Željom u četvrtak. A za derbi, hm, otići i podržati ekipu. Nadam se da će vrijeme biti bolje, nema izgovora, termin svakome godi. 5000 i svi sretni. Još kad bi prošli eh.. :pray:

Čestitke i kolegama forumašima, pogotovo onima koji su vjerovali u ovu ekipu. Sad se baš lagano diše, bježimo pofino svima. :bih:
Tako je, treba halaliti onim forumasima sto su u euforiji priželjkivali raspad i gašenje , bojkot i sl.
Čestitke za danas i za sve do danas
Bojkot još uvijek traja hehe. :shh:

Čiva opet asistirao :tokralju: :clap:
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 24 sep 2023, 14:28

Skojevska je napisao/la:
24 sep 2023, 14:26
Hitman22 je napisao/la:
23 sep 2023, 21:43
IceTea je napisao/la:
23 sep 2023, 17:41
Ljudi moji u ovoj ekipi svi zabijaju. Hasanbegović, Delić, Dilaver, Dervišagić, Kalesić, Hadžanović.. :tokralju: Ćiva ubi sa asistencijama centaršutem, za ovu ligu je Phillip Lahm. :tokralju:

Iskreno sam očekivao remi danas, kontam ne može se ni dobit svaka. Još sam i glasao na anketi 4 boda i prolaz Kupa, ali nema veze. Sad što se lige tiče nabit najlošiju ekipu lige MDK, peticu im uvaljat kako god završimo sa Željom u četvrtak. A za derbi, hm, otići i podržati ekipu. Nadam se da će vrijeme biti bolje, nema izgovora, termin svakome godi. 5000 i svi sretni. Još kad bi prošli eh.. :pray:

Čestitke i kolegama forumašima, pogotovo onima koji su vjerovali u ovu ekipu. Sad se baš lagano diše, bježimo pofino svima. :bih:
Tako je, treba halaliti onim forumasima sto su u euforiji priželjkivali raspad i gašenje , bojkot i sl.
Čestitke za danas i za sve do danas
Bojkot još uvijek traja hehe. :shh:

Čiva opet asistirao :tokralju: :clap:
I opet za pobjedu :bih:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 24 sep 2023, 20:33

Gleda li ko željkana?

Po ovome što sam vidio, slabe su nam šanse u Kupu, treba biti realan...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 24 sep 2023, 20:36

Sky9 je napisao/la:
24 sep 2023, 20:33
Gleda li ko željkana?

Po ovome što sam vidio, slabe su nam šanse u Kupu, treba biti realan...
Ma igrati rastereceno, opusteno pa sta bude, ionako nam kup nije prioritet.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 sep 2023, 20:44

Ako nista, dobro ce nam doci da vidimo gdje smo u odnosu na PL. Favoriti jesu, ali ne neki ogromni. 65-35 sanse za njih. Svakako kup ne mozemo uzeti
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 24 sep 2023, 20:46

DamirT je napisao/la:
24 sep 2023, 20:44
Ako nista, dobro ce nam doci da vidimo gdje smo u odnosu na PL. Favoriti jesu, ali ne neki ogromni. 65-35 sanse za njih. Svakako kup ne mozemo uzeti
Boga mi gledam zadnju ih dobili prije dvije i pol godine. Previše.

Nakon toga, četiri remija i dvije pobjede Želje. Imamo dan više odmora, oni težu utakmicu. Mi smo nešto malo kao rotirali. Napast ih i probat proći dalje. Ako ne uspijemo, gospodski pružiti ruku boljem. Nakon te utakmice (ako bi prošli) sve ostalo je samo bonus.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 sep 2023, 20:56

IceTea je napisao/la:
24 sep 2023, 20:46
DamirT je napisao/la:
Boga mi gledam zadnju ih dobili prije dvije i pol godine. Previše.

Nakon toga, četiri remija i dvije pobjede Želje. Imamo dan više odmora, oni težu utakmicu. Mi smo nešto malo kao rotirali. Napast ih i probat proći dalje. Ako ne uspijemo, gospodski pružiti ruku boljem. Nakon te utakmice (ako bi prošli) sve ostalo je samo bonus.
Slazem se. Dobro je to sto cemo odigrati bez pritiska, dok oni bas i nece. Podmoranje im je da nas prodju, a mi ako prodjemo dobro i jest. Mada me ne bi zacudilo da nas dobiju preko neke frljoke.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 24 sep 2023, 20:58

Ja vjerujem uz dobru podršku da možemo dobiti Želju , momci su naši motiviraniji sigurno u odnosu na njih , nismo mi tu bas bez sansi
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 24 sep 2023, 20:59

Ma nama je MDK bitna tekma. Ne treba ni njih potcjenjivati. Raspucali su se i proigrali... A mi ćemo imati željkana u četvrtak. Opreza nikad dosta.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 24 sep 2023, 21:55

Ja bi volio da nas Željo potcijeni
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 24 sep 2023, 21:56

Hitman22 je napisao/la:
24 sep 2023, 21:55
Ja bi volio da nas Željo potcijeni
Oni će životom protiv nas ići.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 sep 2023, 21:58

Bukvalno im ova utakmica odlucuje sezonu da makar nesto osvoje (a nece) i da na neki nacin odu u Evropu (i to nece).
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 24 sep 2023, 22:00

Ma treba se s njima potući, dobro ih pretući, i onda mi ne bi bilo krivo da i ispadnemo.

Ove godine imamo samo jedan cilj - PL.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 24 sep 2023, 22:57

Sky9 je napisao/la:
24 sep 2023, 22:00
Ma treba se s njima potući, dobro ih pretući, i onda mi ne bi bilo krivo da i ispadnemo.

Ove godine imamo samo jedan cilj - PL.
Oni su u smrtonosnom padu.8 utakmica 5 poraza,4 u nizu.I ono sto dobiju dobiju naguzove.
Sloga ih je dobila 3-0 a vi po meni imate ako ne bolju onda sigurno barem podjednako dobru ekipu kao Sloga.Sve su to premijerligaski igraci

Vjerujte mi da ih mozete proci ako svi pruze 200%
Znas i sam kakvi su to hinjaci i na kakav bezobrazluk igraju.Ne trebam ti nista govoriti mislim,i sami ste upoznati sa seljakukom i primitivizmom

Takodjer,nemojte zaboraviti ko vas je 2 puta izbacio iz lige.Neka vam to bude jos jedan motiv
Kar.ina su,nalozite igrace,napunite stadion i dajte sve od sebe i prolazite!
Zakucajte im zadnji ekser!Sretno u cetvrtak :salut: :salut:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 24 sep 2023, 23:00

DamirT je napisao/la:
Nismo ni blizu PL sa kvalitetom, kao i svaka ekipa federalne. PL i ova amaterska liga su nebo i zemlja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 sep 2023, 23:01

Odlicna prilika za trenera da vidi kako je radio sa igracima i dokle je stigao, da vidi od kakvog su materijala, tako se prave igraci. Pravi trener pravi igrace, neki kazu da vecina igraca nije za PL, to nema veze, igraci su se dovodili iz seoskih ekipa i od njih su se pravili odlicni igraci. Nala to odlicno zna kako ide, iz porodice je gdje je mogao i cuti i nauciti.
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 sep 2023, 23:03

DamirT je napisao/la:
Nista to nece pokazati koliko smo blizu PL po kvaliteti. Ko god pravi godinama unazad ligu zna da ovaj nas roster je tanak za PL i sigurno da ce se pametno i ciljano rjesavati i ta slagalica kad dodje vrijeme za to. Vec na zimu bi se moglo, ako se zadrzi ozbiljna bodovna razlika i PL bude tako blizu.

A mi smo u odnosu na Zelju psihicki rastereceniji i bez ikakvog pritiska, sto je olaksavajuca okolnost.
I Celik je prosle sezone u kupu igrao odlicno i borio se, a u biti bezvezna ekipa. Igrali srcem i publikom. Sad u FL im je vidljiv sad nedostatak i podcjenjivanje FL i protivnika, misleci da imaju solidan i uigran roster.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 25 sep 2023, 08:56

Zaboravili smo napomenuti da kod nas 70-80% igraca ima PL iskustvo.
Muminović, Kapetanović, Čivić, Hadžibeganović, Vulić, Hasanbegović, Hadžanović, Mućaj, Kurtalić, Husejinović, Delić, Dilaver...
U kupu igrati hrabro, rasterećeno, pa šta bude, ako se prođe dobro je, ako ne nije tragedija, idemo se posvetiti 100% ligi i to je to.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 25 sep 2023, 10:49

Stadion je grozno izgledao po onoj kiši na utakmici simin han - borac. Pod hitno nešto treba poduzeti, u protivnom sve urađeno će propasti. Kamo sreće da je u pitanju samo začepljenje odvoda...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 25 sep 2023, 11:26

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
25 sep 2023, 10:49
Stadion je grozno izgledao po onoj kiši na utakmici simin han - borac. Pod hitno nešto treba poduzeti, u protivnom sve urađeno će propasti. Kamo sreće da je u pitanju samo začepljenje odvoda...
Kad se sjetim prosle sezone protiv Sarajeva u ligi kad je složio onaj pljusak prolom oblaka bez problema se igralo, sad ovo nadam se da nije rezultat loseg odrzavanja, velika šteta bi bila nov teren, oko pola godine kako je napravljen.
Na ovoj utakmici zadnjoj utakmici Velez Sloga isto kisa jaka al nikakvih problema za igru, dobra drenaza.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.