baš mi je pala na pamet ta utakmica, sve bilo top, ovo sad je zabrinjavajuće, nadam se da će nadležni nešto poduzeti dok ne bude prekasno...Volkan je napisao/la: ↑25 sep 2023, 11:26Kad se sjetim prosle sezone protiv Sarajeva u ligi kad je složio onaj pljusak prolom oblaka bez problema se igralo, sad ovo nadam se da nije rezultat loseg odrzavanja, velika šteta bi bila nov teren, oko pola godine kako je napravljen.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑25 sep 2023, 10:49Stadion je grozno izgledao po onoj kiši na utakmici simin han - borac. Pod hitno nešto treba poduzeti, u protivnom sve urađeno će propasti. Kamo sreće da je u pitanju samo začepljenje odvoda...
Na ovoj utakmici zadnjoj utakmici Velez Sloga isto kisa jaka al nikakvih problema za igru, dobra drenaza.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Po meni, nista mi nismo u losijoj situaciji sto se tice rostera i FL u odnosu na zadnjih par godina kad smo se vazda za opstanak borili u PL. I tad se znalo pobijediti i proci puno jace ekipe tako da nismo u tako losoj situaciji niti bez sansi.
Zrinski, Sarajevo i još par ekipa su iznad ovo ostalo je isti cirkus. Daleko u kupu se može dogurati ako se ne naleti na Zrinski...
Jedino kod nas spadaju gaće a utakmice nisu ni počele. Ovoj ekipi se treba usaditi pobjednički mentalitet, a ne ovo naše tuzlansko skidanje gaća na Šićkom....
Jedino kod nas spadaju gaće a utakmice nisu ni počele. Ovoj ekipi se treba usaditi pobjednički mentalitet, a ne ovo naše tuzlansko skidanje gaća na Šićkom....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Beduin
- Kontakt:
Zar mi ne izbacismo Zrinjski u kupu prosle godine, a svi znamo krajnji rezultat sezone.
Na neku srecu i borbenost mozes svakoga izbaciti, ali ne i osvojiti kup bas na srecu.
Na neku srecu i borbenost mozes svakoga izbaciti, ali ne i osvojiti kup bas na srecu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
3,50 na nas u četvrtak, na Želju 1,90.
Ipak su favoriti kao što smo i očekivali.
Da nas hoće ova ekipa još sad iznenadit, ne bih žalio u idućem krugu od bilo koga da ispadnemo.
Ipak su favoriti kao što smo i očekivali.
Da nas hoće ova ekipa još sad iznenadit, ne bih žalio u idućem krugu od bilo koga da ispadnemo.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Moja neka pretpostavka gdje bi mogli kiksati do kraja 15 kola je mozda Celik, Gorazde i Bratstvo jer igramo sve te u gostima. Daleko je jos da se govori o drugoj polusezoni
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zasto ne bi bilo realno kvalitetniji smo tim.
Banovici su jaci od Gorazda pa smo ih dobili.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Tesko je bilo sta prognozirati, mozemo se recimo okliznuti protiv nezgodnog Tomislava kuci.
Imamo bolji tim od svih, Celik, Gorazde, Bratstvo.
Najteza mozda protiv Celika jer ce sigurno dati 150% da odigraju dobro pokazu se, tu ne bi bio los ni remi.
Gorazde solidna ekipa al relativno lagan raspored su imali do sad pa su skupili fino bodova, tek im slijede teze utakmice.
Bratstvo mi djeluje skroz tanko tako da tu i protiv Gorazda očekujem pobjedu aBd.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Ma naštele Čeliku kući uvijek. Protiv Radnika trebali izgubit, sudija produžio dok Čelik nije zabio, sad penal protiv Tomija, nigdje veze realno, poklon. Ja vjerujem da smo kvalitetniji itekako, ali očekujem X jer protiv sudija teže ide. Bratstvo je tanko, to dobijamo glatko. U Goraždu svakako da ne treba očekivati pobjedu 100%, prije remi.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Svako bi volio 15/15 i jedno + 15 u odnosu na prvog pratioca sve je moguce.
Mi smo vec sad odradili 1/3 posla sto se tice ulaska u PL.
Mi smo vec sad odradili 1/3 posla sto se tice ulaska u PL.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Glavni sudac drazen maric protiv Zelje (srbenda koja nas je prosle sezone par puta uhakala). Zelji olahko dosudjen penal na Grbavici.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Gdje nas je sve zakin'o prosle sezone? Zeljo na Grbavici (de baci link da ne trazim), gdje jos?
075 ❤
075 ❤
2:58 prelagano dosudjen penal.
Bilo je jos utakmica gdje nas je svojim odlukama ostetio, sjecam se tog kera dobro ne da mi se sad traziti.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Ovo nije penal? Ovo je vise penal, nego sto nije, budimo realni. Da je ovdje VAR pa da imas vise uglova i blizi snimak mozda bi se i vidjelo drugacije, ovako i da nije svirao i da jeste bilo bi OK.Volkan je napisao/la: ↑26 sep 2023, 15:082:58 prelagano dosudjen penal.
Bilo je jos utakmica gdje nas je svojim odlukama ostetio, sjecam se tog kera dobro ne da mi se sad traziti.
Ali ti kako napisao, rek'o bi covjek da se odmah sjecas 5 utakmica. Al hajde, navikli smo mi kukati i traziti alibi unaprijed.
075 ❤
075 ❤
Kakav penal drug pogledaj ovaj snimak par puta kako se baca ovaj glumac ko da pada iz aviona cccBeduin je napisao/la: ↑26 sep 2023, 15:21Ovo nije penal? Ovo je vise penal, nego sto nije, budimo realni. Da je ovdje VAR pa da imas vise uglova i blizi snimak mozda bi se i vidjelo drugacije, ovako i da nije svirao i da jeste bilo bi OK.
Ali ti kako napisao, rek'o bi covjek da se odmah sjecas 5 utakmica. Al hajde, navikli smo mi kukati i traziti alibi unaprijed.
Nikakav alibi ne trazim samo ne simpatisem ovog sudca.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
- Sjenjak1919
- Kontakt:
SLOBODA ILI NIŠTA
-
- Kontakt:
Ne treba ti Var da vidiš da ovo nije penal. Bukviću nije prvi put ovo bilo ni u Slobodi ni u karijeri da napravi ovu glupost po kojoj je već karakterističan postao, krene-stane i šta ćeš onda, ruši.Beduin je napisao/la: ↑26 sep 2023, 15:21Ovo nije penal? Ovo je vise penal, nego sto nije, budimo realni. Da je ovdje VAR pa da imas vise uglova i blizi snimak mozda bi se i vidjelo drugacije, ovako i da nije svirao i da jeste bilo bi OK.
Kad se sjetim Sloge i poluvremena, nemamo mi kome šta reći, samo što mi nismo u stanju ni to dobiti. Nismo ni mi baš čisti.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Hocemol pravit kakav hype, da naberemo sto vise ljudi na tusanj, ev mene ljudi vev iz okoline pitaju jel sigurno u cetvrtak i tako, jel bolje na zapad il sjever sad i tako.
Hocemol opet balone il cemo sad zastavice crvene i crne moze se to organizovat
Hocemol opet balone il cemo sad zastavice crvene i crne moze se to organizovat
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
To i govorim, Bukvic je najveci krivac ovdje. Klasicni linijsli golman sa odlicnim refleksima, ali igra nogom i izlasci na loptu pretanki.simonknows je napisao/la: ↑26 sep 2023, 17:23Ne treba ti Var da vidiš da ovo nije penal. Bukviću nije prvi put ovo bilo ni u Slobodi ni u karijeri da napravi ovu glupost po kojoj je već karakterističan postao, krene-stane i šta ćeš onda, ruši.Beduin je napisao/la: ↑26 sep 2023, 15:21Ovo nije penal? Ovo je vise penal, nego sto nije, budimo realni. Da je ovdje VAR pa da imas vise uglova i blizi snimak mozda bi se i vidjelo drugacije, ovako i da nije svirao i da jeste bilo bi OK.
Kad se sjetim Sloge i poluvremena, nemamo mi kome šta reći, samo što mi nismo u stanju ni to dobiti. Nismo ni mi baš čisti.
Penal je u ovoj sitiaciji 50-50, jer na prvu ti se ucini da ga je Bukvic odnjeo kad se bacio, a s' druge strane igrac ima loptu kod sebe i dovoljno je malo da te zakaci i da onako lijepo podbacis nogu i padnes.
Nego me nervira vise ono pametovanje cim se objavi sudija, eto ti odmah kukanja na njega i kao zaklao nas, a ne moze se sjetiti 2 postene situacije. Cak i penal je bare-bare (pa eto i da smo malo zakinuti, ovdje je sudijska greska cesta pa zato i postoji VAR da se ispravi to). Ne moze se sve gledati subjektivno i da je cijeli svijet protiv nas kad se grijesilo i u nasu korist, i u korist mase drugih klubova.
Samo sto mi se usutimo kad je u nasu korist, kao i svaki navijac svog kluba.

075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.