Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hahahah
Izadji malo iz mahale, prodji malo kroz BiH i ex yu
Nece vas ni spomenuti kad je rijec o najvecim klubovima
Celik ce mnogi prije vas staviti
ok razumijem da je vama Velez najveci, jer navijate za njega
Ali pretjerujete cesto
Izadji malo iz mahale, prodji malo kroz BiH i ex yu
Nece vas ni spomenuti kad je rijec o najvecim klubovima
Celik ce mnogi prije vas staviti
ok razumijem da je vama Velez najveci, jer navijate za njega
Ali pretjerujete cesto
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Dupli acc nije, ako mi vjeruješ na riječjoker90 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 18:12Vazda za opkladu spreman, ali nemas staza, ili je neciji dupli acc. Ne znam da te ikad vidjeh prije na temi.![]()
Ovi malo "stariji" ko Tekashi, mamba, arvid, irfo, godrina, virto, za opklade otvoren.![]()

A kada ću imati po tvom računanju staža pa da bacimo nekad opkladu?
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Sutra je dan zalosti,najveca parodija na svijetu gdje teroristi ubiju policajca,gdje su pokusali da ih sve likvidiraju i oni prave dan zalosti,to samo srbi mogu,oni su vec u najavi svetci,novi Obilici(lik za kojeg niko pojma nema jel postojao),za 20 godina ce se uciti u skolama da je njih par zauzelo cijelo Kosovo.
Kakav dan zalosti ozb pitam nisam informisan
Je li to ne igraju Tuzla Zrinjski i Siroki Borac
Je li to ne igraju Tuzla Zrinjski i Siroki Borac
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 sep 2023, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Meni dvica, tebi kec. Neriješeno nikom' ništa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Antikloc
Busi busi busi
Prćim ti sve

Busi busi busi

Prćim ti sve

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- tutankamon1905
- Kontakt:
Gledali ste, gledali. I ti i ta masa imaginarnih ljudi koje znasOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:13Nisam odavno bolji post procitaoAntikloc je napisao/la: ↑26 sep 2023, 18:2528 ili 38 titula ne znace nista. Titule BH lige nisu neki sportski uspjeh,nisu roba,niti mjerilo. Da biste recimo stigli na nulu sa Velezom i Sarajevom ,treba vam 50-ak godina nastupa u nekoj jakoj regionalnoj ligi,sa najmanje dva trofeja u istoj i to kad bi se Velez i Sarajevo sutra ugasili a necemo.mario11111 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 17:22
Kad će Zrinjski postat najveći klub, u ovoj zajedničkoj državi? Koliko fali, 28 titula?![]()
Osim toga daleko da neki klub cine najvecim suhi sportski rezultati. Tu su tradicija,povijest i navijaci. Vi nista od toga nemate. A tradiciju,povijest i navijace nije moguce kupiti novcem,cak ni zidovskim novcem.
Kroz tradiciju,povijest i navijace klub cini socijalni impakt na drustvo,stjece velicinu. Recimo Vrbanjusa ima jaci socijalni impakt od vas,kroz pop kulturu ,je poznata sirom Jugoslavije.
Igrali ste tekmu grupne faze pred 4-5 hiljada navijaca,tu se sva prica o vasoj velicini zavrsila. Velez u prvom pretkolu ,prati 13 hiljada u 120 kilometara udaljenom gradu a da nisu pokupovali karte u Mostaru,kupili bi mi Sarajlije,jer Velez je veliki klub. Sarajevo ako ikad odigra grupu Evrope ( sto ja cisto sumnjam ) na Kosevu bi u prvoj tekmi bilo 30-ak hiljada ljudi. Dolazili bi navijaci avionima iz Evrope,Amerike. Mediji bi gorjeli. Dok vas se jedva ispratilo . Ja prvi nisam gledao tu tekmu ni na TV i znam masu ljudi koji nisu. Mali ste i nebitni. Sitna plasticna politicka prcija. I to titule ne mogu promijeniti. Ili drugi primjer ,vise interesovanja u BH medijima ,kao i na ovom forumu je izazvala pres konferencija nekog opskurnog lika iz zeljeznicara-Bekrica,nego vase osvajanje titule ili plasman u grupu. Jednostavno ste nezanimljivi,sitni i nebitni a kad je tako,smijesno o velicini pricati. Vi velicine nemate ,vi ste nula,duplo golo. Ili da ponovim sitna plasticna politicka prcija.![]()
Sarajevo i Velez pa 10 praznih mjesta
Pa tek onda Borac, Zeljo, Sloboda i ostali
Svaka ti cast majstore![]()

A gledat cete i dalje.Jos dugo dugo godina

A only se prikloni svakom ko pohvali vehlez. Sad da netko od zeljinih navijaca napise, velez je veliki klub, only bi napisao: tako je brate velez, zeljo pa 10 mjesta prazno

-
- Kontakt:
I idalje niste ni do koljena Veležu a kamoli Želji i Sarajevu poyyAntipolitika3 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:22Zrinjski ima vise pobjeda od Sarajeva i Zeljeznicara u europi.
Velez necu niti spominjati jer od kad su ukrali klub imaju svega mrsavih 8 nastupa.

Svako svoj klub voli najvise i svakom je njihov klub najveci
Tako da ne vidim smisla u ovoj raspravi
Ima li dana da jedni drugima pozelite dobar dan
Samo neka mrznja
Ni ne znate imena jedni drugima, a vec se mrzite
Apsurdno
Tako da ne vidim smisla u ovoj raspravi
Ima li dana da jedni drugima pozelite dobar dan
Samo neka mrznja
Ni ne znate imena jedni drugima, a vec se mrzite
Apsurdno
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 sep 2023, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Vise ste slavili da nas je bilo 1000 protiv Sloge nego pobjedu protiv Alkmaara. Sam vrati postove i provjeri ako mi ne vjerujestutankamon1905 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:29Gledali ste, gledali. I ti i ta masa imaginarnih ljudi koje znasOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:13Nisam odavno bolji post procitaoAntikloc je napisao/la: ↑26 sep 2023, 18:25
28 ili 38 titula ne znace nista. Titule BH lige nisu neki sportski uspjeh,nisu roba,niti mjerilo. Da biste recimo stigli na nulu sa Velezom i Sarajevom ,treba vam 50-ak godina nastupa u nekoj jakoj regionalnoj ligi,sa najmanje dva trofeja u istoj i to kad bi se Velez i Sarajevo sutra ugasili a necemo.
Osim toga daleko da neki klub cine najvecim suhi sportski rezultati. Tu su tradicija,povijest i navijaci. Vi nista od toga nemate. A tradiciju,povijest i navijace nije moguce kupiti novcem,cak ni zidovskim novcem.
Kroz tradiciju,povijest i navijace klub cini socijalni impakt na drustvo,stjece velicinu. Recimo Vrbanjusa ima jaci socijalni impakt od vas,kroz pop kulturu ,je poznata sirom Jugoslavije.
Igrali ste tekmu grupne faze pred 4-5 hiljada navijaca,tu se sva prica o vasoj velicini zavrsila. Velez u prvom pretkolu ,prati 13 hiljada u 120 kilometara udaljenom gradu a da nisu pokupovali karte u Mostaru,kupili bi mi Sarajlije,jer Velez je veliki klub. Sarajevo ako ikad odigra grupu Evrope ( sto ja cisto sumnjam ) na Kosevu bi u prvoj tekmi bilo 30-ak hiljada ljudi. Dolazili bi navijaci avionima iz Evrope,Amerike. Mediji bi gorjeli. Dok vas se jedva ispratilo . Ja prvi nisam gledao tu tekmu ni na TV i znam masu ljudi koji nisu. Mali ste i nebitni. Sitna plasticna politicka prcija. I to titule ne mogu promijeniti. Ili drugi primjer ,vise interesovanja u BH medijima ,kao i na ovom forumu je izazvala pres konferencija nekog opskurnog lika iz zeljeznicara-Bekrica,nego vase osvajanje titule ili plasman u grupu. Jednostavno ste nezanimljivi,sitni i nebitni a kad je tako,smijesno o velicini pricati. Vi velicine nemate ,vi ste nula,duplo golo. Ili da ponovim sitna plasticna politicka prcija.![]()
![]()
A only se prikloni svakom ko pohvali vehlez. Sad da netko od zeljinih navijaca napise, velez je veliki klub, only bi napisao: tako je brate velez, zeljo pa 10 mjesta prazno![]()
Izgubili jednu utakmicu u evropi i odmah protiv Zvijezde 1500 ljudi, ako je i toliko bilo.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Dobro vecer prijatelju
Vec sam jednom rekao, 1000 je bilo jedino ako racunate i onih 300 vasih sto su sutradan dosli Zrinjski gledatOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:35Vise ste slavili da nas je bilo 1000 protiv Sloge nego pobjedu protiv Alkmaara. Sam vrati postove i provjeri ako mi ne vjerujestutankamon1905 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:29Gledali ste, gledali. I ti i ta masa imaginarnih ljudi koje znasOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:13
Nisam odavno bolji post procitao![]()
![]()
A only se prikloni svakom ko pohvali vehlez. Sad da netko od zeljinih navijaca napise, velez je veliki klub, only bi napisao: tako je brate velez, zeljo pa 10 mjesta prazno![]()
Izgubili jednu utakmicu u evropi i odmah protiv Zvijezde 1500 ljudi, ako je i toliko bilo.
Nista ja nisam slavio nego mi golemo da najveci klub u BiH i sire koji se konstantno dici posjetom, ostane na 700 gledatelja.
Bilo 300 ljudi poslije alkmaara ispred stadiona jos 2 sata. Doduse imali smo kabanice kad je pljusak okreno pa se nismo istopili.
Suma sumarum, danasnji velez je nebitan i kiti se nekom velicinom u svojim glavama. A ustvari ne predstavljaju nikakav bitan faktor. Nego da je nekako Zrinju ugasit na jedno 50 godina, pa d akoji trofej uzmete da opet neko osim grcke gazete cuje za vas bilo bi lijepo, zar ne
Zadnja izmjena: tutankamon1905, dana/u 26 sep 2023, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ti izgleda jedva cekas da promijenis avatar, pa samo trazis neki opravdan razlog, ovako zbog naziva nicka ne mozes sam...MrAmarOsim je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:24Dupli acc nije, ako mi vjeruješ na riječ![]()
A kada ću imati po tvom računanju staža pa da bacimo nekad opkladu?

E cuj klub sa magistrale bi da se mjeri sa Zeljom Zrinjom i Sarajevom strasno....
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pobjedu Zrinjskog je pogledalo pola milijuna ljudi na facebooku,tik tok gorio dva dana od imena Zrinjski ,Instagram i sve u vezi sporta pisalo o Zrinjskom ,strani komentatori svrsavali u nevjerici na najveci preokret nekog balkanskog kluba u europi i Antikloc kaze nismo ispraceni

Mozda od Causevica i Oslobodjenja nismo jer to nije nama zanimljivo trziste,vise smo orjentirani zapadu i europskim medijima.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:40Ti izgleda jedva cekas da promijenis avatar, pa samo trazis neki opravdan razlog, ovako zbog naziva nicka ne mozes sam...MrAmarOsim je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:24Dupli acc nije, ako mi vjeruješ na riječ![]()
A kada ću imati po tvom računanju staža pa da bacimo nekad opkladu?![]()
![]()
![]()
![]()

Vidim niko od mojih ne smije na megdan jokeru pa reko da se ja uhvatim u koštac sa šejtanom

"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ova pobjeda je najvise pogodila onu čupavu nakazu Marijana gdje nije mogao smoći snage da napravi podcast o najvecem povratku u utakmicu nekog balkanskog kluba ,sprdala ga raja u komentarima a on jadan citav dan brisao i blokirao korisnike

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Zahvaljujem se i takodjer zelim da pozelim dobru vecer i vama
Uzivajte kad nam je Bog dao
Uzivajte kad nam je Bog dao
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma nemoj tako on voli i Hajduk i Velez i Sarajevo i Partizan covjek svestran.Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:46Ova pobjeda je najvise pogodila onu čupavu nakazu Marijana gdje nije mogao smoći snage da napravi podcast o najvecem povratku u utakmicu nekog balkanskog kluba ,sprdala ga raja u komentarima a on jadan citav dan brisao i blokirao korisnike![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Pa zato i napisah da jedva cekas da promijenis avatar, mozda ces morati Mirzu Varesanovica nosati po forumu...MrAmarOsim je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:44Vanja8 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:40Ti izgleda jedva cekas da promijenis avatar, pa samo trazis neki opravdan razlog, ovako zbog naziva nicka ne mozes sam...MrAmarOsim je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:24
Dupli acc nije, ako mi vjeruješ na riječ![]()
A kada ću imati po tvom računanju staža pa da bacimo nekad opkladu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidim niko od mojih ne smije na megdan jokeru pa reko da se ja uhvatim u koštac sa šejtanom![]()

Velez - AEK penalipola milijuna ljudi na facebooku
milijun i 200 tisuca pregleda
Samo na UGMR a da ne pricam o drugim stranicama
Vise nas je bilo u 03:30 na aerodromu poslije AEK-a nego Ultrasa protiv Alkmaara

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.