Pitaj vodje. Oni poznaju sve stanice sirom BiH. Nema ih puno u koje nisu utrcali iz samo njima znanih razloga.Kamaga11 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:28Gdje je na Kosevu najbliza stanica?meraba je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:27Ti si ako ozbiljan, hajde dodji po klubske fantomke i cakiju i vrati ih momcima koji su zavrsili u bolnici. Znamo da je kod vas kriza i da zeljo nema para za bacanje, a sve su to skupi rekviziti.
Ako neces odnijece ih ovi moji u policiju kod vodja oklagijasa koji su iz samo njima znanih razloga uletjeli u stanicu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Zna se ko je prava tuzlanska raja na ovoj temi.killafrommanilla je napisao/la: ↑27 sep 2023, 16:25IceTea je psihicki bolesnik koji je bio poznat pod nikom Goretzka i bukvalno mu se zivot sveo na kreiranje svog zivota na forumu jer trenutni na javi ne moze promijenit jer je teski jadnik
Tako da, ovo sto on smatra trollanjem je psihicko oboljenje i nadam se da niko nece da povezuje Tuzlu i Tuzlake s ovakvim likovima.
Sto manje citiranja istog, neka pokusa s drugim nickom opet. Sve sto napise ima za cilj da dobije quote i paznju koju nije nikada dobio u stvarnom zivotu, zato cemo i vidjeti kako ulazi na teme drugih klubova i hvali iste kako bi dobio prigodan odgovor
Damir,Samir,sjenjak,simon,antisisoja,roling,Sky i Truhlo Real Madrid
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Kakve veze ima kriza sa ovim sto pokusavas napisati ?meraba je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:27Ti si ako ozbiljan, hajde dodji po klubske fantomke i cakiju i vrati ih momcima koji su zavrsili u bolnici. Znamo da je kod vas kriza i da zeljo nema para za bacanje, a sve su to skupi rekviziti.
Ako neces odnijece ih ovi moji u policiju kod vodja oklagijasa koji su iz samo njima znanih razloga uletjeli u stanicu.
Malo razdvoji Zelju kao klub i Manijake kao navijace kada pricas o akcijanju, navijackim tucama, frkama itd.
Vidim verglas citav dan o nekakim oklagijasima. To bi kao trebalo biti nesto jako smijesno, jel
Al eto, citav dan drobite ovdje ko kakve tetke "klosari, narkomani, oklagijasi, pichke"
Navijaci se tuku na ulicama i boli ih qrc za tuđe misljenje, a mi ovdje po forumuma naprđujemo ko veliki moralisti, ko biva nesto komentarisemo njih
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 sep 2023, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pitam tebe jer vidim ti znas gdje je najbliza stanica.meraba je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:32Pitaj vodje. Oni poznaju sve stanice sirom BiH. Nema ih puno u koje nisu utrcali iz samo njima znanih razloga.Kamaga11 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:28Gdje je na Kosevu najbliza stanica?meraba je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:27
Ti si ako ozbiljan, hajde dodji po klubske fantomke i cakiju i vrati ih momcima koji su zavrsili u bolnici. Znamo da je kod vas kriza i da zeljo nema para za bacanje, a sve su to skupi rekviziti.
Ako neces odnijece ih ovi moji u policiju kod vodja oklagijasa koji su iz samo njima znanih razloga uletjeli u stanicu.![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Svi ocekivali da ce celavo **** odradit za bojac, a ono skutorija se sama sklanja bojcu. Ugasili se i jedni i drugi aBd.
Volim tebe, više od sebe
Vec 0:2 ....Odoše ovi 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
scudetto89
- Kontakt:
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Borac ih razaraaaa
I Mostarske kiše kao da su stale
Šta će se skljanjati kada ni oni ne znaju kako su ovoliko bodova skupili. Sarajevo iz razvalilo i sami su krivi što su izgubili. Široki ima ekipu koja je prosjek i ovaj Borac je bolja ekipa od njih.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:37Svi ocekivali da ce celavo **** odradit za bojac, a ono skutorija se sama sklanja bojcu. Ugasili se i jedni i drugi aBd.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Istina, imaju damu doci napraviti belaj. To sto u vecini slycajeva izvuku deblji kraj, kao recimo danas, to je drugi kraj opanaka.let3 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:15Nije mitomanija ako osuđujem izivljavanje manijaka nad nedoraslom navijackom konkurencijom.
Nije im ovo prvi put da tuku nejac. Apelujem da prestanu to raditi![]()
-
killafrommanilla
- Kontakt:
U kojem si postu odgovorio na ovo? Ne mozes brate to lagati, moze se provjeritiKONTRASVIH je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:07Jel to maksuz pauzu iskoristavas da bi mogao diskutovati na forumu? Faking anbilivibl.killafrommanilla je napisao/la: ↑27 sep 2023, 14:00Kad budem htio da me preskocis, samo postavim jedno pitanje i ti preskocis laganoSad sam te svjesno prozvao, vidiš da nema pitanja puštam te da me citiraš
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 27 sep 2023, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Jesi ti Dragan J VučićevićVirtu4l je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:06Niti jedno dešavanje koje je ovaj iznad opisao nije tačno. Uglavnom je sve bilo suprotno.Vanja8 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 17:31Jos i bubanj u Olovu zijanilimeraba je napisao/la: ↑27 sep 2023, 17:14U zenici provalili u prostorije kluba, robijasi ih zaganjali oni pobjegli u policijsku stanicu. U Olovu napravili sacekusu Hordama, ovi ih izmlatili a vodje im pobjegle u policijsku stanicu. U Mostaru napali vrabcicane, ovi ih izmlatili, vodja pobjego policiji. Danas napali Horde, ovi ih isprebijali, vodje pobjegle u policujsku stanicu.
Strasna generacija mladih narkomana.
THE MURIACS![]()
![]()
![]()
![]()
E svasta, klub im tone ka nizem rangu, oni sve cine kako se to ne bi primjetilo...
Nevjerovatne stvari se kod Zelje desavaju, a najjadnije sto ovdje par mazluma podrzava ovo sto ovi narkomani rade.
Dobro neko napisa, ostalo je samo ime...![]()
Svi navedeni su prošli kao Red Army nedavno u Mostaru.
Loša furka koja će, bojim se, tragično završiti.
🇵🇸
- Bazinga12345
- Kontakt:
Šta dobijaju od sklanjanja? Prestanite.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:37Svi ocekivali da ce celavo **** odradit za bojac, a ono skutorija se sama sklanja bojcu. Ugasili se i jedni i drugi aBd.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Pozdrav za brata naseg od tuzlanske rajeEspiritosanto je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:34Zna se ko je prava tuzlanska raja na ovoj temi.killafrommanilla je napisao/la: ↑27 sep 2023, 16:25IceTea je psihicki bolesnik koji je bio poznat pod nikom Goretzka i bukvalno mu se zivot sveo na kreiranje svog zivota na forumu jer trenutni na javi ne moze promijenit jer je teski jadnik
Tako da, ovo sto on smatra trollanjem je psihicko oboljenje i nadam se da niko nece da povezuje Tuzlu i Tuzlake s ovakvim likovima.
Sto manje citiranja istog, neka pokusa s drugim nickom opet. Sve sto napise ima za cilj da dobije quote i paznju koju nije nikada dobio u stvarnom zivotu, zato cemo i vidjeti kako ulazi na teme drugih klubova i hvali iste kako bi dobio prigodan odgovor
Damir,Samir,sjenjak,simon,antisisoja,roling,Sky i Truhlo Real Madrid.
Volim tebe, više od sebe
Jel realno da su ih napali, pa kasnije bjezali kad su ih HZ zaganjaliIstinasamo123 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 16:37
Spidermani ran ran ran
Jeste onog mrlju postavili za vodju zato sto je najbrzi?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Dobar tretman u nastavku lige od sudija, a mozda i Evropu, ko zna.Bazinga12345 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:41Šta dobijaju od sklanjanja? Prestanite.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:37Svi ocekivali da ce celavo **** odradit za bojac, a ono skutorija se sama sklanja bojcu. Ugasili se i jedni i drugi aBd.
Volim tebe, više od sebe
Najveći banjalučki klub - Borac, najveći mostarski klub Zrinjski i najveći sarajevski klub - Sarajevo u borbi za titulu ali i raspored od 1-3 mjesta, sada i zvanično. Nivo iznad su svih ostalih. Široki dovoljno dobar samo za 4. mjesto. U borbi za opstanak će biti manji sarajevski klub Želja, manji mostarski klub Velež Vrapčići te manji tuzlanski klub Tuzla Kiti. Svu sreću u tim borbama želim svima.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.