FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
83
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
32
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 226

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 27 sep 2023, 22:29

Hamagara je napisao/la:
27 sep 2023, 22:17
SVI mi znamo sve, a nista ne poduzimamo.
A generalno mozemo puno ali samo zajedno. Al kad ti imas debile sa kojima “ moras dijeliti ovaj zrak “ i tim istim debilima crtati da samo “ zajedno “ mozes nesto uraditi kako bi se stanje popravilo.

Od ovoliko dušmana u i oko nas netreba ti niko sa strane. Planski se sve radi. Od politike do sporta. Pa pogledaj ovu šprdacinu od reprezentacije. Jedva se ceka da se sve pogasi pa da i ono malo jada sto imamo- nemamo vise.

A toliko materijala ima da se ljudi dozivotno zatvore. Meni samo nije jasno da nijedan klub nema pravnika koji ima MUDA da se obrati FIFI i da se ivoj lakrdiji stane u kraj. Ljudi ulazu ozbiljne pare da se jedan metalostrugar Tegeltija sprda preko media i konstantno proziva “ Sarajevske medije.” I podjebava.

Pa **** mu ja mater jedan gigant Juventus zguze da valja, pa Barselonu itd…. Al jok ako vidis da savez ne reaguje, idi brate dalje fifa pa uefa pa evropski sud . Al jok… samo se pise, a vico dovodi Najveceg četnika da ti bude selektor, dovodi četnički Mtel kao sponzira, četnici imaju prava na prenose pa te jebu sa terminima, sudi ti kako on kaze i opet nista. Evo 4 godine zaredom.

Bosnjo pamet u glavu, sve se radi planski
Sve okej brate, al ne lupaj za Savu da je cetnik molim te. Covjeku mozes 100 epiteta zakacit, podoban, los trener, nesposoban, gori od Kodre i Hadzibegica, al cetnik nije. Prije svega rijec je o jednom gospodinu na kvadrat, a da nije materijal za selektora, to apsolutno.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 sep 2023, 22:30

Zamisli ti npr Hrelje ovog nosa crnu traku za ljude koji si ubili policajca,dizu parole,pjevaju pjesme hocel oh kaznit savez,hoce al u k kaznice nas da nadoknade sto Borac nisu kaznili.

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 27 sep 2023, 22:34

Kapiten Borca poručio: Pobjeda za nastradalu braću sa Kosova
Sreca pa nas ovaj Grahovac zaobidje, nekad se pisalo da je moguce da ce doci kod nas

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 27 sep 2023, 22:36

napoleon72 je napisao/la:
27 sep 2023, 22:29
Hamagara je napisao/la:
A generalno mozemo puno ali samo zajedno. Al kad ti imas debile sa kojima “ moras dijeliti ovaj zrak “ i tim istim debilima crtati da samo “ zajedno “ mozes nesto uraditi kako bi se stanje popravilo.

Od ovoliko dušmana u i oko nas netreba ti niko sa strane. Planski se sve radi. Od politike do sporta. Pa pogledaj ovu šprdacinu od reprezentacije. Jedva se ceka da se sve pogasi pa da i ono malo jada sto imamo- nemamo vise.

A toliko materijala ima da se ljudi dozivotno zatvore. Meni samo nije jasno da nijedan klub nema pravnika koji ima MUDA da se obrati FIFI i da se ivoj lakrdiji stane u kraj. Ljudi ulazu ozbiljne pare da se jedan metalostrugar Tegeltija sprda preko media i konstantno proziva “ Sarajevske medije.” I podjebava.

Pa **** mu ja mater jedan gigant Juventus zguze da valja, pa Barselonu itd…. Al jok ako vidis da savez ne reaguje, idi brate dalje fifa pa uefa pa evropski sud . Al jok… samo se pise, a vico dovodi Najveceg četnika da ti bude selektor, dovodi četnički Mtel kao sponzira, četnici imaju prava na prenose pa te jebu sa terminima, sudi ti kako on kaze i opet nista. Evo 4 godine zaredom.

Sve okej brate, al ne lupaj za Savu da je cetnik molim te. Covjeku mozes 100 epiteta zakacit, podoban, los trener, nesposoban, gori od Kodre i Hadzibegica, al cetnik nije. Prije svega rijec je o jednom gospodinu na kvadrat, a da nije materijal za selektora, to apsolutno.
Nije? Pogledaj: https://www.youtube.com/shorts/yjQWEt0e0W4

On je prije govorio neke fine stvari, ali neko ko ovo govori ne moze biti normalna osoba.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 sep 2023, 22:40

Conscious je napisao/la:
27 sep 2023, 22:34
Kapiten Borca poručio: Pobjeda za nastradalu braću sa Kosova
Sreca pa nas ovaj Grahovac zaobidje, nekad se pisalo da je moguce da ce doci kod nas
Treba dizat parole svako kolo za palog policajca od strane srpskih terorista,isto se i nama desavalo klosari bijedni. Kaze Telgetija nema vise micanja sa prvog mjesta znaci to je to. Napravio bi haos da se suspenduje savez pa neka ih na prvom mjestu

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 27 sep 2023, 22:45

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
27 sep 2023, 22:36
27 sep 2023, 22:29
Hamagara je napisao/la:

Nije? Pogledaj: https://www.youtube.com/shorts/yjQWEt0e0W4

On je prije govorio neke fine stvari, ali neko ko ovo govori ne moze biti normalna osoba.
Neko ko nastupi na humanitarnoj utakmici u Srebrenici ne moze bit toliki cetnik. Ne znam, jbg, nikad nisam imao dojam da fura cetnistvo, a pogotovo ovo da je "najveci cetnik". Uostalom, mnogi i sad Vranjesa zale, a Savo tesko da je veci cetnik nego on.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 sep 2023, 22:52

Ma prepustit uloge favorita Borcu i Zrinjskom a mi raditi i cekati svoju šansu. Zajedništvo, dobra posjeta, dobra podrška, igraci neka se bore, Rozman cvrsto i profesionalno da se radi i polahko korak po korak.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 27 sep 2023, 22:55

27 sep 2023, 22:45
Neko ko nastupi na humanitarnoj utakmici u Srebrenici ne moze bit toliki cetnik. Ne znam, jbg, nikad nisam imao dojam da fura cetnistvo, a pogotovo ovo da je "najveci cetnik". Uostalom, mnogi i sad Vranjesa zale, a Savo tesko da je veci cetnik nego on.
Ne mogu da vjerujem sta citam. Covjek hvali Slobodana Milosevica, zali za njim, kaze da bi mu se izvinjavao. Moze on jos 150 humanitarnih utakmica odigrati, jasno je ko je i sta je. To sto je mozda manji sljam od Ognjena Vranjesa mu i nije neka odbrana.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 27 sep 2023, 23:01

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
27 sep 2023, 22:55
27 sep 2023, 22:45
Ne mogu da vjerujem sta citam. Covjek hvali Slobodana Milosevica, zali za njim, kaze da bi mu se izvinjavao. Moze on jos 150 humanitarnih utakmica odigrati, jasno je ko je i sta je. To sto je mozda manji sljam od Ognjena Vranjesa mu i nije neka odbrana.
Namjerno je postavljen tu, a kako bi izazvao revolt prema navijačima i onda kada bude prozivanje, Bošnjaci će biti okarakterisani kao nacionalnisti i ti koji nisu spremni na suživot. Vidiš da smo već u fazi da vagamo jel neko veći ili manji četnik. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 sep 2023, 23:15

holyman je napisao/la:
27 sep 2023, 22:05
Hajdeeeeeeee

slika
Sve receno!
Svi na Kosevo! Yebem te zeljo!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 sep 2023, 23:22

NajvecaRadosti je napisao/la:
27 sep 2023, 23:15
holyman je napisao/la:
Hajdeeeeeeee

slika
Sve receno!
Druže Zvijezda 09 nam je protivnik.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 sep 2023, 23:26

bodi123 je napisao/la:
27 sep 2023, 21:32
AVNOJ je napisao/la:
27 sep 2023, 21:21
Da da bodi upravu si. Navlačit če na sve moguce nacine pa ove domace utakmice na pocetku prvenstva. Kad ih je Željo mlatno odma skontali da su teške karine i naštimali sebi domace utakmice da se sto bolje uigraju i nabiju neku pobjedničku euforiju. Sve lafo neofirno a kad skotaš kasnije ima smisla itekako.
Ma da, baš tako. Njima su se alarmi upalili odmah poslije Grbavice i evo u narednih 5 kola šta su uradili već se može knjiga napisati. Od sudijskih krađa, do naštimanih prelaza i zamjena domaćinstava sa ovim svojim haverima iz rsa. Čak i danas pored ranog vodstva od 2 gola Kazlagić je čitavu utakmicu navlačio im faulove kojih nije bilo, sjeckao igru, prekidao Širokom kontre i činio sve što mu je u mogućnosti da ovi ne bi smanjili, da se slučajno ne bi izazvala neka euforija i nepotreban rizik.

Sad im dolazi Velež kojeg će također izmasakrirati, i to ti je već debela i bodovna i mentalna prednost u odnosu na nas i Zrinjski bez da su fudbalski išta odigrali, sve na prevaru i krađu. Sve planski odrađeno, zna se tačno gdje se šta radi, kako se krade, gdje se koji sudija delegira i sl.
A ko neka vecina mi u ovoj zemlji :rol: sta da manjina postanemo sta bi tad gledali, ako bi.

Nista braco, mi ovo sve znamo. Prelijepo je citati opservacije i misljenja.
Nase je da pratimo sebe, ovakvo misljenje koje stvara atmosferu da se ne treba boriti uopste, kao da cemo dici ruke, samo pogoduje njima.
Za nadati se da ce se desiti jos neki zeljo bojcu, da ce biti nekad pritiska publike, medija, a mi s kadrom i ulaganjem svakako treba da idemo do kraja, ili da pusemo za vratom bilo kome ispred.
Strucni stab fakat mora da priprema ekipu specificno, da prate na neke nefudbalske stvari, nazalost.

Ujedinimo se, poslije velike borbe jos je vec slast pobjede!
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 27 sep 2023, 23:29

H8Z7 je napisao/la:
27 sep 2023, 23:22
holyman je napisao/la:
Hajdeeeeeeee

slika
Sve receno!
Ma je.bo i njih!
NEMA NAZAD

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 27 sep 2023, 23:29

H8Z7 je napisao/la:
holyman je napisao/la:
Hajdeeeeeeee

slika
Sve receno!
Priprema za Željkana

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 27 sep 2023, 23:30

Stefan Sapic potpisao za Zvijezdu i moze igrati protiv nas.

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 27 sep 2023, 23:31

Raja idemo utakmicu po utakmicu, staviti fokus sada na zvijezdu i nakon toga derbi. Protiv Zvijezde nikoga ne bih štedio, izaći na teren igrati kao protiv Zrinjskog i ne očekivati uopste laku utakmicu. Svi znamo sta nas očekuje protiv bojca, ali ima još vremena do te utakmice i vjerujem da ce ih Simon dobro pripremiti i na to bez obzira sto se tek upoznaje s našom ligom.
NO FEAR

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 sep 2023, 23:44

mosarajvosa83 je napisao/la:
27 sep 2023, 22:22
Peljto im nikad suditi nece,Kaljanca su izbacili jer nije sudio po njihovom to smo zaboravili? Predsjednik sudacke komisije im je u upravi,Gigovic im svako malo sudi zivi u BL i po pravilu nebi trebao suditi svaku ali eto prijavljen je u Prijedoru. Mediji cute a prije su pljuvali svaki savez gdje su stigli. U svemu ovome mi je nejasno da niko nema damu u cijeloj drzavi da digne glas.
Ko da digne glas? Penzioneri ovi ljudi sto crnce za drzavni aparat, malo studenata i poprilicno popucane omladine?
Pa koliko je glava otislo u posljednjih 10 godina? Mladih, pametnih, mozda i spremnih dici glas?

A trebali bi poceti ove izdajnike u vlastitim redovima prvo vjesati za primjer. Ne samo ova 3 sto su isprozivana, ima njih i na nizim nivoima. Ali opet, nema ko. Osim ako navijacke grupe mogu zele i hoce negdje drugo da iskoriste svoje resurse..

i za savu, savo prelijep mamac za objektivnu publiku. Ispast ce da hocemo ahmedinedzada za selektora, tako oni nas predstave u evropi i svijetu, ai samom narodu da ogadi repku, da je obezvrijedi, jaka repka - jaki bh. klubovi ujedinjuju narod.. jacaju drzavnost ali helem..
Zeznuta situacija vopra
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 sep 2023, 23:52

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
27 sep 2023, 23:26
A ko neka vecina mi u ovoj zemlji :rol: sta da manjina postanemo sta bi tad gledali, ako bi.

Nista braco, mi ovo sve znamo. Prelijepo je citati opservacije i misljenja.
Nase je da pratimo sebe, ovakvo misljenje koje stvara atmosferu da se ne treba boriti uopste, kao da cemo dici ruke, samo pogoduje njima.
Za nadati se da ce se desiti jos neki zeljo bojcu, da ce biti nekad pritiska publike, medija, a mi s kadrom i ulaganjem svakako treba da idemo do kraja, ili da pusemo za vratom bilo kome ispred.
Strucni stab fakat mora da priprema ekipu specificno, da prate na neke nefudbalske stvari, nazalost.

Ujedinimo se, poslije velike borbe jos je vec slast pobjede!
Ma dobro burke moj ovo je forum, nas svakako ovdje ne je.be niko ni 2 posto, možemo pisat šta hoćemo :mrgreen:

Ja to malo na glas razmišljam, šupljiram, onako objektivno pokušavam da sagledam ova dešavanja u ligi i dam neki konačni sud kako bi ova sezona mogla teći. Sve u svemu ovo djeluje kao borba protiv vjetrenjača, nisam optimista nikako. Tegeltija i kompanija su najavili titulu i prije početka sezone, i onako između redova jasno dali do znanja da će krasti, mafijati, i da ih boli kita za to, da im niko ništa ne može, što se nažalost do sada i vidi.

A Rožman i ekipa naravno da ne trebaju razmišljati kao mi, oni su profesionalci i plaćeni su za ovo što rade, oni trebaju ići utakmicu po utakmicu, pa dokle doguraju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 sep 2023, 23:56

H8Z7 je napisao/la:
holyman je napisao/la:
Hajdeeeeeeee

slika
Sve receno!
Znam,ali mnogo bitnija utakmica nakon njih🙂
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 sep 2023, 23:57

Nebitno je li Milosevic Savo ili Derikonja Savo, obojica su jednako điki..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: haris004 i 241 gost.