Odmah jutrom te dočeka ovakva vijest i rastuži. Od nekadašnjeg velikana su uz pomoć navijača i klimača glavom uspjeli da naprave "sadaka klub". Ne možeš da te duša ne zaboli. #17045
Suza suzu stize !!
Al u qurcu
Kupio sam eksera,poslao brzom postom u Tuzlu,da Slobodanka to pozabija u mrtvacki kovceg,naseg zeljA
Glogov kolac ,kaze imaju,da dokrajce vampira
Odmah jutrom te dočeka ovakva vijest i rastuži. Od nekadašnjeg velikana su uz pomoć navijača i klimača glavom uspjeli da naprave "sadaka klub". Ne možeš da te duša ne zaboli. #17045
Suza suzu stize !!
Al u qurcu
Kupio sam eksera,poslao brzom postom u Tuzlu,da Slobodanka to pozabija u mrtvacki kovceg,naseg zeljA
Prcis li ti sta ili samo kenjas po forumu?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Ooo Omere Behmenu,gdje izmoli Aliju na koljenima i sa
suzama u ocima da ti ostavi Želju u životu!
Mnogo bolje bi bilo za sve da se napravio komemorijalni
Centar u sjećanje na žrtve pale od četničkog terora na
Grbavici i okolini,kako je originalno planirano!
Inače ne citiram ovaj ljudski otpad, ali pitanje za administraciju,
HOĆE LI NEKO BANOVATI OVAJ LJUDSKI OTPAD, DEGENERIKA I ČETNIKA?
Sta se cudis?
Na pocetku je bila zajebancija a sada vidis da je lik izbjeglica koji zivi u Boga pitaj kojoj rupetini iz koje odgovra u 4-5 ujutru, pise romane sa dva-tri profila ovdje pokusavajuci praviti spin a balavurdija i neupuceni su ti da mu stave jedan
Inace sa drugog profila je imao masu ovakvih komentara:
Palestinske,pijačarske i suze jalije neka teku. Velikan tamo gdje mu je i mjesto. Najkvalitetnija ekipa u takmičenju. Ako ne bude sudijskih i prije svega zakulisnih radnji u Savezu, osvajamo prvenstvo sa 9 bodova više od prvog narednog.
Neka opklada da ako ne bude tako kao što kažeš juli i avgust nosiš ljiljane i Aliju na profilnoj? Ja mogu i Dražu M ...
Suza suzu stize !!
Al u qurcu
Danas nam Želja pruža ruku nisko iz šahta, dok traži pomoć i poguranac ka boljoj formi, a mi ga nogom kucamo još dublje
Sljedeca kuci sa Velezom, uz tu pobjedu mogli bi fino pobjeci pratiocima. Siroki ide u goste Zelji koji se mora cupati nakon 4 poraza, nece biti lako Sirokom, jedino ako ovi Zeljini ne umru od gladi.
Smiri druže doživljaj, niste još igrali sa favoritima Zrinjskim i Sarajevom. Obje ekipe imaju kvalitetnije rostere, ne sumnjam da će vas klepit tu neko. Treće mjesto je vama plafon, ako bude dobrog poguranca kod sudija. Al' kako mrtvi Želja da vas dobi..
Ooo Omere Behmenu,gdje izmoli Aliju na koljenima i sa
suzama u ocima da ti ostavi Želju u životu!
Mnogo bolje bi bilo za sve da se napravio komemorijalni
Centar u sjećanje na žrtve pale od četničkog terora na
Grbavici i okolini,kako je originalno planirano!
Inače ne citiram ovaj ljudski otpad, ali pitanje za administraciju,
HOĆE LI NEKO BANOVATI OVAJ LJUDSKI OTPAD, DEGENERIKA I ČETNIKA?
Sta se cudis?
Na pocetku je bila zajebancija a sada vidis da je lik izbjeglica koji zivi u Boga pitaj kojoj rupetini iz koje odgovra u 4-5 ujutru, pise romane sa dva-tri profila ovdje pokusavajuci praviti spin a balavurdija i neupuceni su ti da mu stave jedan
Inace sa drugog profila je imao masu ovakvih komentara:
Veš mašina pere duže uz Mirvah jel krenula jutarnja mučnina ?
hajmo biti realni.. znam da imate instrukcije da gusite ovakve teme u nastanku ali sto je tebe mucnina uhvatila?
lijepo vam stoji
FK Arbitri Banja Luka