Suza suzu stize !!
Al u qurcu

Kupio sam eksera,poslao brzom postom u Tuzlu,da Slobodanka to pozabija u mrtvacki kovceg,naseg zeljA

Glogov kolac ,kaze imaju,da dokrajce vampira

Suza suzu stize !!
Prcis li ti sta ili samo kenjas po forumu?
Sta se cudis?MrAmarOsim je napisao/la: ↑27 sep 2023, 22:28Inače ne citiram ovaj ljudski otpad, ali pitanje za administraciju,Pitarsam je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:08Ooo Omere Behmenu,gdje izmoli Aliju na koljenima i sa
suzama u ocima da ti ostavi Želju u životu!
Mnogo bolje bi bilo za sve da se napravio komemorijalni
Centar u sjećanje na žrtve pale od četničkog terora na
Grbavici i okolini,kako je originalno planirano!
HOĆE LI NEKO BANOVATI OVAJ LJUDSKI OTPAD, DEGENERIKA I ČETNIKA?
Neka opklada da ako ne bude tako kao što kažeš juli i avgust nosiš ljiljane i Aliju na profilnoj? Ja mogu i Dražu M ...jedanjeborac je napisao/la: ↑27 sep 2023, 22:54Palestinske,pijačarske i suze jalije neka teku. Velikan tamo gdje mu je i mjesto. Najkvalitetnija ekipa u takmičenju. Ako ne bude sudijskih i prije svega zakulisnih radnji u Savezu, osvajamo prvenstvo sa 9 bodova više od prvog narednog.
Koliko košta tvoj izlazak iz pakaša Manijaka?killafrommanilla je napisao/la: ↑28 sep 2023, 08:18Izgleda apsolutno svi imaju kompleks od Zeljeznicara, pa i Avaz
Danas nam Želja pruža ruku nisko iz šahta, dok traži pomoć i poguranac ka boljoj formi, a mi ga nogom kucamo još dublje
Smiri druže doživljaj, niste još igrali sa favoritima Zrinjskim i Sarajevom. Obje ekipe imaju kvalitetnije rostere, ne sumnjam da će vas klepit tu neko. Treće mjesto je vama plafon, ako bude dobrog poguranca kod sudija. Al' kako mrtvi Želja da vas dobi..
Ma neku cetnicki jad, koji je seher prinudjen gledati na razglednici.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 08:14Sta se cudis?MrAmarOsim je napisao/la: ↑27 sep 2023, 22:28Inače ne citiram ovaj ljudski otpad, ali pitanje za administraciju,Pitarsam je napisao/la: ↑27 sep 2023, 18:08Ooo Omere Behmenu,gdje izmoli Aliju na koljenima i sa
suzama u ocima da ti ostavi Želju u životu!
Mnogo bolje bi bilo za sve da se napravio komemorijalni
Centar u sjećanje na žrtve pale od četničkog terora na
Grbavici i okolini,kako je originalno planirano!
HOĆE LI NEKO BANOVATI OVAJ LJUDSKI OTPAD, DEGENERIKA I ČETNIKA?
Na pocetku je bila zajebancija a sada vidis da je lik izbjeglica koji zivi u Boga pitaj kojoj rupetini iz koje odgovra u 4-5 ujutru, pise romane sa dva-tri profila ovdje pokusavajuci praviti spin a balavurdija i neupuceni su ti da mu stave jedan![]()
Inace sa drugog profila je imao masu ovakvih komentara:
Daj vise informacijaDirektorcic je napisao/la: ↑28 sep 2023, 08:45A sta ovo moje usi cuju,nastradali lesinari nocas hehe
Informacija je da je Borac prvi na tabeli ! a ovo za Lešinare možda je nešto sanjao , a kako i nebi jbgLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑28 sep 2023, 08:52Daj vise informacijaDirektorcic je napisao/la: ↑28 sep 2023, 08:45A sta ovo moje usi cuju,nastradali lesinari nocas hehe
FK Arbitri Banja Luka hahaha
Veš mašina pere duže uz Mirvah
hajmo biti realni.. znam da imate instrukcije da gusite ovakve teme u nastanku ali sto je tebe mucnina uhvatila?letsgofighter je napisao/la: ↑28 sep 2023, 09:06Veš mašina pere duže uz Mirvahjel krenula jutarnja mučnina ?