FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
STa vam je ba, pa ko to ima da ce doci bolji i nesto uraditi od ovih poluamatera? Pa nije Basic kriv sto se uslo u sezonu sa jednim ozbiljnim veznim i jednim ozbiljnim krilom.... pa to ni u Stupcanici tako ne moze.... Mi se oslonili na ovog Arapa a lik najvise sto je pokazao jest u omladinskom pogonu haha ..samo je Basic lud sto ovo sve trpi i sto ne kaze hvala i prijatno...
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Da. Ironicno je da smo fakat puno bolji bili, pogotovo drugo poluvrijeme. Viktorija se igrala. Ali **** na kraju. Nesvhatljivo kakve nam se stvari desavaju.
1921
Ostalo je samo IME
- KONTRASVIH
- Kontakt:
+1Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 sep 2023, 20:59Znate sta je najtuznije? Ovo nam je daleko najbolja gostujuca utakmica ove sezone, ali ubjedljivo.Valjda to dovoljno govori. Ne mozes napraviti onoliko sansi, a da ne zabijes go. Uvijek slijedi kazna. Tuga, raspad sistema. Valja se cupati iz ovoga.
Najbolja gostujuca utakmica ove sezone.
Vraca ti se Basicu citavo ono filozofiranje i furanje kao da si Klopp pa te sada svaki drugi trener u BiH skoluje.
ODLAZITE SVI
JASAREVICU ODLAZI NEK NIKO NE IGRA
GALIICUUUUU
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
samo mi recite sta kad ode nermin? ko ce nas vodit? ko ce od 20 panjeva napravit ekipu?
Najveci krivci su.Bekrija i njegovih par igraca koji bojkotuju klub.Koji su to igraci neznam ali suha mi govori da je tako.To rade da otjeraju trenera i izgleda da su uspjeli.Bekriju i pojedine boli kur.. za Željom.Ovi igraci osim mozda 2-3 igraca nevole Zelju.I to je to.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Dino Đurbuzović!plavi033 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:05STa vam je ba, pa ko to ima da ce doci bolji i nesto uraditi od ovih poluamatera? Pa nije Basic kriv sto se uslo u sezonu sa jednim ozbiljnim veznim i jednim ozbiljnim krilom.... pa to ni u Stupcanici tako ne moze.... Mi se oslonili na ovog Arapa a lik najvise sto je pokazao jest u omladinskom pogonu haha ..samo je Basic lud sto ovo sve trpi i sto ne kaze hvala i prijatno...
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Pa Allyson, Biber, AL Jaber se ne vide ni protiv Slobode, a kamo li... i oni su kao neke zamjene za Santosa i Hodzica...e moja upravo
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Ja ne mogu reci da je motiv upitan bio kod svih igraca, ali ono sto su Cocalic i Mekic radili cijelu utakmicu je bas da se zapitas. Strasno.
1921
-
Viking1921
- Kontakt:
Prije par kola sam ih stitio jer si psovao (halali i ja im yebem majke ) milion posto par igraca bojkotuju . Ne moze se vise ovako , mora nas neko kupitiAlipasino je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:09Najveci krivci su.Bekrija i njegovih par igraca koji bojkotuju klub.Koji su to igraci neznam ali suha mi govori da je tako.To rade da otjeraju trenera i izgleda da su uspjeli.Bekriju i pojedine boli kur.. za Željom.Ovi igraci osim mozda 2-3 igraca nevole Zelju.I to je to.
Ali bukvalno najbolje gostovanje.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:07Najbolja gostujuca utakmica ove sezone.
Vraca ti se Basicu citavo ono filozofiranje i furanje kao da si Klopp pa te sada svaki drugi trener u BiH skoluje.
Što je najgore ne znam koga da krivim, trenera, upravu, igrače, sportskog direktora, koga god da izabereš pogiješićeš jer onaj drugi malo više kriv.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- dubioza144
- Kontakt:
Sta ovi igraci imaju obraza doc i pricat nesto sa navijacima e moj kapitenu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
1921
Neka Bekric preuzme ekipu.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakav adzem hahahhahahahH
- MrAmarOsim
- Kontakt:
OVO KAPITEN!? https://sportsport.ba/fudbal/edin-cocal ... aci/459533
OVO KAPITEN!? OVO SPADALO KAPITEN!? ACO KAPITEN!?
Dobro mi i igramo kada su nam ta dva lika "LIDERI" svlačionice, a ne Štila i Krpa.
OVO KAPITEN!? OVO SPADALO KAPITEN!? ACO KAPITEN!?
Dobro mi i igramo kada su nam ta dva lika "LIDERI" svlačionice, a ne Štila i Krpa.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.