FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
STa vam je ba, pa ko to ima da ce doci bolji i nesto uraditi od ovih poluamatera? Pa nije Basic kriv sto se uslo u sezonu sa jednim ozbiljnim veznim i jednim ozbiljnim krilom.... pa to ni u Stupcanici tako ne moze.... Mi se oslonili na ovog Arapa a lik najvise sto je pokazao jest u omladinskom pogonu haha ..samo je Basic lud sto ovo sve trpi i sto ne kaze hvala i prijatno...
-
- Kontakt:
Da. Ironicno je da smo fakat puno bolji bili, pogotovo drugo poluvrijeme. Viktorija se igrala. Ali **** na kraju. Nesvhatljivo kakve nam se stvari desavaju.
1921
Ostalo je samo IME
- KONTRASVIH
- Kontakt:
+1Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑28 sep 2023, 20:59Znate sta je najtuznije? Ovo nam je daleko najbolja gostujuca utakmica ove sezone, ali ubjedljivo.Valjda to dovoljno govori. Ne mozes napraviti onoliko sansi, a da ne zabijes go. Uvijek slijedi kazna. Tuga, raspad sistema. Valja se cupati iz ovoga.
Najbolja gostujuca utakmica ove sezone.
Vraca ti se Basicu citavo ono filozofiranje i furanje kao da si Klopp pa te sada svaki drugi trener u BiH skoluje.
ODLAZITE SVI
JASAREVICU ODLAZI NEK NIKO NE IGRA
GALIICUUUUU
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
samo mi recite sta kad ode nermin? ko ce nas vodit? ko ce od 20 panjeva napravit ekipu?
Najveci krivci su.Bekrija i njegovih par igraca koji bojkotuju klub.Koji su to igraci neznam ali suha mi govori da je tako.To rade da otjeraju trenera i izgleda da su uspjeli.Bekriju i pojedine boli kur.. za Željom.Ovi igraci osim mozda 2-3 igraca nevole Zelju.I to je to.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Dino Đurbuzović!plavi033 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:05STa vam je ba, pa ko to ima da ce doci bolji i nesto uraditi od ovih poluamatera? Pa nije Basic kriv sto se uslo u sezonu sa jednim ozbiljnim veznim i jednim ozbiljnim krilom.... pa to ni u Stupcanici tako ne moze.... Mi se oslonili na ovog Arapa a lik najvise sto je pokazao jest u omladinskom pogonu haha ..samo je Basic lud sto ovo sve trpi i sto ne kaze hvala i prijatno...
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Pa Allyson, Biber, AL Jaber se ne vide ni protiv Slobode, a kamo li... i oni su kao neke zamjene za Santosa i Hodzica...e moja upravo
-
- Kontakt:
Ja ne mogu reci da je motiv upitan bio kod svih igraca, ali ono sto su Cocalic i Mekic radili cijelu utakmicu je bas da se zapitas. Strasno.
1921
-
- Kontakt:
Prije par kola sam ih stitio jer si psovao (halali i ja im yebem majke ) milion posto par igraca bojkotuju . Ne moze se vise ovako , mora nas neko kupitiAlipasino je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:09Najveci krivci su.Bekrija i njegovih par igraca koji bojkotuju klub.Koji su to igraci neznam ali suha mi govori da je tako.To rade da otjeraju trenera i izgleda da su uspjeli.Bekriju i pojedine boli kur.. za Željom.Ovi igraci osim mozda 2-3 igraca nevole Zelju.I to je to.
Ali bukvalno najbolje gostovanje.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:07Najbolja gostujuca utakmica ove sezone.
Vraca ti se Basicu citavo ono filozofiranje i furanje kao da si Klopp pa te sada svaki drugi trener u BiH skoluje.

Što je najgore ne znam koga da krivim, trenera, upravu, igrače, sportskog direktora, koga god da izabereš pogiješićeš jer onaj drugi malo više kriv.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- dubioza144
- Kontakt:
Sta ovi igraci imaju obraza doc i pricat nesto sa navijacima e moj kapitenu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
1921
Neka Bekric preuzme ekipu.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakav adzem hahahhahahahH
- MrAmarOsim
- Kontakt:
OVO KAPITEN!? https://sportsport.ba/fudbal/edin-cocal ... aci/459533
OVO KAPITEN!? OVO SPADALO KAPITEN!? ACO KAPITEN!?
Dobro mi i igramo kada su nam ta dva lika "LIDERI" svlačionice, a ne Štila i Krpa.
OVO KAPITEN!? OVO SPADALO KAPITEN!? ACO KAPITEN!?
Dobro mi i igramo kada su nam ta dva lika "LIDERI" svlačionice, a ne Štila i Krpa.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."