Jos onaj padobranac ulijece sa postom kako niko nista ne zna, pa sljedeci post stavlja screenshot detaljnog desavanja uz opis da je ipak procuriloTruba1905burazeru je napisao/la: ↑28 sep 2023, 17:50Od jutros čitam komentare i ne mogu se načuditi kako su ovi pijanĆari totalno izignorirani , sami sebe citiraju i pokušavaju se nametnuti s nekom pričom ali totalni IGNOR od strane čitavog foruma !
P.s. Bilo kakvu tuču , sačekušu ne podržavam niti me ista od toga zanima .
Uh, patetičan pokušaj skretanja pričeKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:54Jos onaj padobranac ulijece sa postom kako niko nista ne zna, pa sljedeci post stavlja screenshot detaljnog desavanja uz opis da je ipak procuriloTruba1905burazeru je napisao/la: ↑28 sep 2023, 17:50Od jutros čitam komentare i ne mogu se načuditi kako su ovi pijanĆari totalno izignorirani , sami sebe citiraju i pokušavaju se nametnuti s nekom pričom ali totalni IGNOR od strane čitavog foruma !
Mogu biti samo relevantni kada se slihtaju vecima i oni to dobro znaju![]()
Tu sam covjek, tu povlacimDirektorcic je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:53DM - drogirani manijaciGrimReaper je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:50FK Zeljeznicar poziva sve medije da se 2.10 u 12h odrzava izvanredna ( citaj redovna dan te necu ne bi j××o) press konferencija na kojoj ce se Rumenko obraditi te saopciti (ili opciti posto su vec 5 u nizu) da nastavak ovog serijala mozete gledati vec 4 sata kasnije protiv Sirokog brijega koji donosi nevjerovatnih 0-6 za prvi set. Ovim putem zelimo da se zahvalimo nasim sponzorima Drogeriji DM sto je nasim navijacima ustupila nove linije ( gaca naravno) te uz moto kompanije "Vucemo samo provjereno" hocemo da pozelimo nazem Zelji sretan put u Federalnu ligu Bosne i Hercegovine. I jos jednom naravno nista bez prepoznatljivog hashtaga
#QurcuDragaBojaPlava
Mislim da je jedna.
Pršti od patetike i to o šlihtanju nakon onog uručivanja cvijeća za pobjedu u EvropiBalorda je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:00Uh, patetičan pokušaj skretanja pričeKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:54Jos onaj padobranac ulijece sa postom kako niko nista ne zna, pa sljedeci post stavlja screenshot detaljnog desavanja uz opis da je ipak procuriloTruba1905burazeru je napisao/la: ↑28 sep 2023, 17:50Od jutros čitam komentare i ne mogu se načuditi kako su ovi pijanĆari totalno izignorirani , sami sebe citiraju i pokušavaju se nametnuti s nekom pričom ali totalni IGNOR od strane čitavog foruma !
![]()
![]()
Niste u formi momci![]()
Ko kaže da Duska nije prognozer laže. Sve kako treba.jurisicduska je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:51jurisicduska je napisao/la: ↑16 sep 2023, 23:28Prognoziram sliejdeci rasplet :
Željezničar gubi redom od Sloge , Zrinjskog, Sirokog tjeraju Bašića, trener novi se čeka neće niko da preuzme protiv Sarajeva. Samir Bekric privremeno rješenje pomoćnik Alihidzic standardno , Sarajevo se zahuktalo sjeva na sve strane. Dolazi derbi Sarajevo napada razbija igrom, 1:0 Renan 42 minuta, Sarajevo fula 18 zicera, Bekric uvodi sam sebe u 88 minuti , slobodnjak iskosa na 19 m za 1:1 na Kosevu u lijeve gornje rašlje.
Jako sam blizu da pogodim.
Da još kažem da će ih i Sloboda izudarat.
Da jesmo ne bi izgubili 5 u nizu.Balorda je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:00Uh, patetičan pokušaj skretanja pričeKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:54Jos onaj padobranac ulijece sa postom kako niko nista ne zna, pa sljedeci post stavlja screenshot detaljnog desavanja uz opis da je ipak procuriloTruba1905burazeru je napisao/la: ↑28 sep 2023, 17:50Od jutros čitam komentare i ne mogu se načuditi kako su ovi pijanĆari totalno izignorirani , sami sebe citiraju i pokušavaju se nametnuti s nekom pričom ali totalni IGNOR od strane čitavog foruma !
![]()
![]()
Niste u formi momci![]()
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, jurisicduska, Levin, ristagrad i 34 gosta.