Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kad ce press na Grbavici.
Nisu isti odrzali evo vec drugi dan.
Nisu isti odrzali evo vec drugi dan.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jos onaj padobranac ulijece sa postom kako niko nista ne zna, pa sljedeci post stavlja screenshot detaljnog desavanja uz opis da je ipak procuriloTruba1905burazeru je napisao/la: ↑28 sep 2023, 17:50Od jutros čitam komentare i ne mogu se načuditi kako su ovi pijanĆari totalno izignorirani , sami sebe citiraju i pokušavaju se nametnuti s nekom pričom ali totalni IGNOR od strane čitavog foruma !
P.s. Bilo kakvu tuču , sačekušu ne podržavam niti me ista od toga zanima .
Mogu biti samo relevantni kada se slihtaju vecima i oni to dobro znaju
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pitanje za navijače Sarajeva :
Koliko bi bili sretni žrijebom u Kupu da vas u 1/8 F bace na Tušanj?
Koliko bi bili sretni žrijebom u Kupu da vas u 1/8 F bace na Tušanj?
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
bordobijeli
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
12 godina bez titule,ne mogu se oni vise ubrajati u top 3
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Uh, patetičan pokušaj skretanja pričeKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:54Jos onaj padobranac ulijece sa postom kako niko nista ne zna, pa sljedeci post stavlja screenshot detaljnog desavanja uz opis da je ipak procuriloTruba1905burazeru je napisao/la: ↑28 sep 2023, 17:50Od jutros čitam komentare i ne mogu se načuditi kako su ovi pijanĆari totalno izignorirani , sami sebe citiraju i pokušavaju se nametnuti s nekom pričom ali totalni IGNOR od strane čitavog foruma !
Mogu biti samo relevantni kada se slihtaju vecima i oni to dobro znaju![]()
Niste u formi momci
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- GrimReaper
- Kontakt:
Tu sam covjek, tu povlacimDirektorcic je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:53DM - drogirani manijaciGrimReaper je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:50FK Zeljeznicar poziva sve medije da se 2.10 u 12h odrzava izvanredna ( citaj redovna dan te necu ne bi j××o) press konferencija na kojoj ce se Rumenko obraditi te saopciti (ili opciti posto su vec 5 u nizu) da nastavak ovog serijala mozete gledati vec 4 sata kasnije protiv Sirokog brijega koji donosi nevjerovatnih 0-6 za prvi set. Ovim putem zelimo da se zahvalimo nasim sponzorima Drogeriji DM sto je nasim navijacima ustupila nove linije ( gaca naravno) te uz moto kompanije "Vucemo samo provjereno" hocemo da pozelimo nazem Zelji sretan put u Federalnu ligu Bosne i Hercegovine. I jos jednom naravno nista bez prepoznatljivog hashtaga
#QurcuDragaBojaPlava
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
Mislim da je jedna.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Pršti od patetike i to o šlihtanju nakon onog uručivanja cvijeća za pobjedu u EvropiBalorda je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:00Uh, patetičan pokušaj skretanja pričeKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:54Jos onaj padobranac ulijece sa postom kako niko nista ne zna, pa sljedeci post stavlja screenshot detaljnog desavanja uz opis da je ipak procuriloTruba1905burazeru je napisao/la: ↑28 sep 2023, 17:50Od jutros čitam komentare i ne mogu se načuditi kako su ovi pijanĆari totalno izignorirani , sami sebe citiraju i pokušavaju se nametnuti s nekom pričom ali totalni IGNOR od strane čitavog foruma !
![]()
![]()
Niste u formi momci![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ko kaže da Duska nije prognozer laže. Sve kako treba.jurisicduska je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:51jurisicduska je napisao/la: ↑16 sep 2023, 23:28Prognoziram sliejdeci rasplet :
Željezničar gubi redom od Sloge , Zrinjskog, Sirokog tjeraju Bašića, trener novi se čeka neće niko da preuzme protiv Sarajeva. Samir Bekric privremeno rješenje pomoćnik Alihidzic standardno , Sarajevo se zahuktalo sjeva na sve strane. Dolazi derbi Sarajevo napada razbija igrom, 1:0 Renan 42 minuta, Sarajevo fula 18 zicera, Bekric uvodi sam sebe u 88 minuti , slobodnjak iskosa na 19 m za 1:1 na Kosevu u lijeve gornje rašlje.
Jako sam blizu da pogodim.
Da još kažem da će ih i Sloboda izudarat.
A najtužnije sto se spominje Dzelo Muharemovic i Alihodzic hahahahahahahahhaha
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Da jesmo ne bi izgubili 5 u nizu.Balorda je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:00Uh, patetičan pokušaj skretanja pričeKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:54Jos onaj padobranac ulijece sa postom kako niko nista ne zna, pa sljedeci post stavlja screenshot detaljnog desavanja uz opis da je ipak procuriloTruba1905burazeru je napisao/la: ↑28 sep 2023, 17:50Od jutros čitam komentare i ne mogu se načuditi kako su ovi pijanĆari totalno izignorirani , sami sebe citiraju i pokušavaju se nametnuti s nekom pričom ali totalni IGNOR od strane čitavog foruma !
![]()
![]()
Niste u formi momci![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Meraak1921
- Kontakt: