Odmori malo, kad pomisliš da imaš nešto da napišeš, nemoj. Razmisli ima li to smisla. Procjene posjete, kako znamo da će Jug vjerovatno biti zatvoren i tako te nebuloze ostavi za sebe živ bio.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ovaj @Capt_Billy baš smara i izgleda nema namjeru da prestane sa nebulozama
Odmori malo, kad pomisliš da imaš nešto da napišeš, nemoj. Razmisli ima li to smisla. Procjene posjete, kako znamo da će Jug vjerovatno biti zatvoren i tako te nebuloze ostavi za sebe živ bio.
danas se bajro koliko sam vidio na treningo bas ispromasivao tako da cisto sumnjam da ce imat bolju statistiku od laze 
- Capt_Billy
- Kontakt:
PA NITKO TE NE TJERA DA CITAS POST!! AKO TI SE NE SVIDA; JEDNOSTAVNO PRESKOCI I UZIVAJ!!!!banovan je napisao/la:Ovaj @Capt_Billy baš smara i izgleda nema namjeru da prestane sa nebulozama![]()
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
odlicno vrijeme za tekmu,navijanje...jos samo da Bajro proradi i ostavi lazara vjecno na klupi....
- AmanijakzO
- Kontakt:
SARAJEVO-X.COM: Na konferenciji je rečeno da će južna tribina stadiona Grbavica biti zatvorena, a popularni "Manijaci" premješteni na sjevernu tribinu. Iako se snijeg otopio, južna tribina je u zavjetrini tako da leda još uvijek ima, te je opasnost od povrijeđivanja navijača velika.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110311026
AmanijakzO je napisao/la:SARAJEVO-X.COM: Na konferenciji je rečeno da će južna tribina stadiona Grbavica biti zatvorena, a popularni "Manijaci" premješteni na sjevernu tribinu. Iako se snijeg otopio, južna tribina je u zavjetrini tako da leda još uvijek ima, te je opasnost od povrijeđivanja navijača velika.
U sumi, u zavjetrini, moram vam odati priznanje da imate tribinu sto je niko nema
P.S. Sta je slijedece, "lavina sa juzne tribine onemogucila igranje utakmice..."
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Interesantna ova tema pravo. 
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Zar ne bi bilo ljepse igrati u tri, vidte kako je lijepo vrijeme, merak pravi za igru i gledanje
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Lakse je igracima igrati pod reflektorima nego na suncutm87gigo je napisao/la:Zar ne bi bilo ljepse igrati u tri, vidte kako je lijepo vrijeme, merak pravi za igru i gledanje
svoj ti pos'o !
Treba mi sto vise licnih podataka o treneru travnika tj. ime majke , sina , nane , dede cuke i sl. Na PP ako moze hvala.
Željezničar za život cijeli !
- Capt_Billy
- Kontakt:
Kao sto rekoh samo sarajevox.com ima tu informaciju. Na svim drugim medijima jug je otvoren!!!AmanijakzO je napisao/la:SARAJEVO-X.COM: Na konferenciji je rečeno da će južna tribina stadiona Grbavica biti zatvorena, a popularni "Manijaci" premješteni na sjevernu tribinu. Iako se snijeg otopio, južna tribina je u zavjetrini tako da leda još uvijek ima, te je opasnost od povrijeđivanja navijača velika.
Kako stvari stoje, odluka o tribini jug ce pasti pred sami mec. Ja koliko se sjecam za tekmu pred olimpicom je bilo objavljeno na stranici kluba da je tibina jug zatvorena.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
U novinama pise da karte za jug nisu pustene i da je sjever 5 km valjda je to toCapt_Billy je napisao/la:Kao sto rekoh samo sarajevox.com ima tu informaciju. Na svim drugim medijima jug je otvoren!!!AmanijakzO je napisao/la:SARAJEVO-X.COM: Na konferenciji je rečeno da će južna tribina stadiona Grbavica biti zatvorena, a popularni "Manijaci" premješteni na sjevernu tribinu. Iako se snijeg otopio, južna tribina je u zavjetrini tako da leda još uvijek ima, te je opasnost od povrijeđivanja navijača velika.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110311026![]()
![]()
![]()
Kako stvari stoje, odluka o tribini jug ce pasti pred sami mec. Ja koliko se sjecam za tekmu pred olimpicom je bilo objavljeno na stranici kluba da je tibina jug zatvorena.
svoj ti pos'o !
-
samir-tm87
- Kontakt:
A vaze li godisnje karte za JUG dali mogu sa njima sada uci na sjever.......
da znam !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Joj uvjek ista pitanja vaze vazile su proslu vaze i ovu,ja mislim da vaze isto i za kupsamir-tm87 je napisao/la:A vaze li godisnje karte za JUG dali mogu sa njima sada uci na sjever.......![]()
da znam !
svoj ti pos'o !
- pintol_TM87
- Kontakt:
da vazi i godisnja i poludgodisnja sa juga..znaci mozes na sjever...i mene je zanimalo pa sam saznao...samir-tm87 je napisao/la:A vaze li godisnje karte za JUG dali mogu sa njima sada uci na sjever.......![]()
da znam !
i polugodisnja ce ti vaziti i za kup u srijedu...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
samir-tm87
- Kontakt:
Ja imam godisnju za jug a proslu nisam bio a nisam znao dali vazi vazi godisnja ''Jug'' za sjver !!!!!!!!!Grbavica moj zivot je napisao/la:Joj uvjek ista pitanja vaze vazile su proslu vaze i ovu,ja mislim da vaze isto i za kupsamir-tm87 je napisao/la:A vaze li godisnje karte za JUG dali mogu sa njima sada uci na sjever.......![]()
da znam !
HVALA
Pomozite bratu u nevolji, ja sam trazio ali mane...rusina_jr je napisao/la:Treba mi sto vise licnih podataka o treneru travnika tj. ime majke , sina , nane , dede cuke i sl. Na PP ako moze hvala.
Željezničar za život cijeli !
Bezveze naglabate jel Jug otvoren ili zatvoren, ko dođe na utakmicu jednostavno ce vidjeti da li je otvorena ili zatvorena ta tribina, ako bude zatvorena ides na tribinu koja je otvorena i toje to,ovdje ispade kao da neki traze razlog pa da ne dođu na utakmicu iz razloga sto ce Jug biti zatvoren, svasta.
Meni licno je svejedno jer svakako utakmice gledam sa sjevera ali me malo iritiraju ovakva pitanja.
Što se tiče same utakmice očekujem od prvog minut nas pritisak i da sto ranije postignemo gol i da onda rasterecenom igrom dotucemo protivnika i da ga ponizimo. Realan rezultat je 4-0 (Višća 2x, Savic i Zeba). Danas evo lijep dan kafica (piva) i lagano u Dolinu da se bodri jedan jedini nas Željo.
Meni licno je svejedno jer svakako utakmice gledam sa sjevera ali me malo iritiraju ovakva pitanja.
Što se tiče same utakmice očekujem od prvog minut nas pritisak i da sto ranije postignemo gol i da onda rasterecenom igrom dotucemo protivnika i da ga ponizimo. Realan rezultat je 4-0 (Višća 2x, Savic i Zeba). Danas evo lijep dan kafica (piva) i lagano u Dolinu da se bodri jedan jedini nas Željo.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
- bistrikboy
- Kontakt:
Jug zatvoren!
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/jug-zatvoren
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/jug-zatvoren
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
sanjao sam 2-0 za travnik i jos nije bio kraj utakmice... pa sam se probudio
valjda smo preokrenuli u nastavku
valjda smo preokrenuli u nastavku
treba nam jos igraca iz BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.