U novinama pise da karte za jug nisu pustene i da je sjever 5 km valjda je to toCapt_Billy je napisao/la:Kao sto rekoh samo sarajevox.com ima tu informaciju. Na svim drugim medijima jug je otvoren!!!AmanijakzO je napisao/la:SARAJEVO-X.COM: Na konferenciji je rečeno da će južna tribina stadiona Grbavica biti zatvorena, a popularni "Manijaci" premješteni na sjevernu tribinu. Iako se snijeg otopio, južna tribina je u zavjetrini tako da leda još uvijek ima, te je opasnost od povrijeđivanja navijača velika.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110311026![]()
![]()
![]()
Kako stvari stoje, odluka o tribini jug ce pasti pred sami mec. Ja koliko se sjecam za tekmu pred olimpicom je bilo objavljeno na stranici kluba da je tibina jug zatvorena.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
svoj ti pos'o !
-
samir-tm87
- Kontakt:
A vaze li godisnje karte za JUG dali mogu sa njima sada uci na sjever.......
da znam !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Joj uvjek ista pitanja vaze vazile su proslu vaze i ovu,ja mislim da vaze isto i za kupsamir-tm87 je napisao/la:A vaze li godisnje karte za JUG dali mogu sa njima sada uci na sjever.......![]()
da znam !
svoj ti pos'o !
- pintol_TM87
- Kontakt:
da vazi i godisnja i poludgodisnja sa juga..znaci mozes na sjever...i mene je zanimalo pa sam saznao...samir-tm87 je napisao/la:A vaze li godisnje karte za JUG dali mogu sa njima sada uci na sjever.......![]()
da znam !
i polugodisnja ce ti vaziti i za kup u srijedu...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
samir-tm87
- Kontakt:
Ja imam godisnju za jug a proslu nisam bio a nisam znao dali vazi vazi godisnja ''Jug'' za sjver !!!!!!!!!Grbavica moj zivot je napisao/la:Joj uvjek ista pitanja vaze vazile su proslu vaze i ovu,ja mislim da vaze isto i za kupsamir-tm87 je napisao/la:A vaze li godisnje karte za JUG dali mogu sa njima sada uci na sjever.......![]()
da znam !
HVALA
Pomozite bratu u nevolji, ja sam trazio ali mane...rusina_jr je napisao/la:Treba mi sto vise licnih podataka o treneru travnika tj. ime majke , sina , nane , dede cuke i sl. Na PP ako moze hvala.
Željezničar za život cijeli !
Bezveze naglabate jel Jug otvoren ili zatvoren, ko dođe na utakmicu jednostavno ce vidjeti da li je otvorena ili zatvorena ta tribina, ako bude zatvorena ides na tribinu koja je otvorena i toje to,ovdje ispade kao da neki traze razlog pa da ne dođu na utakmicu iz razloga sto ce Jug biti zatvoren, svasta.
Meni licno je svejedno jer svakako utakmice gledam sa sjevera ali me malo iritiraju ovakva pitanja.
Što se tiče same utakmice očekujem od prvog minut nas pritisak i da sto ranije postignemo gol i da onda rasterecenom igrom dotucemo protivnika i da ga ponizimo. Realan rezultat je 4-0 (Višća 2x, Savic i Zeba). Danas evo lijep dan kafica (piva) i lagano u Dolinu da se bodri jedan jedini nas Željo.
Meni licno je svejedno jer svakako utakmice gledam sa sjevera ali me malo iritiraju ovakva pitanja.
Što se tiče same utakmice očekujem od prvog minut nas pritisak i da sto ranije postignemo gol i da onda rasterecenom igrom dotucemo protivnika i da ga ponizimo. Realan rezultat je 4-0 (Višća 2x, Savic i Zeba). Danas evo lijep dan kafica (piva) i lagano u Dolinu da se bodri jedan jedini nas Željo.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
- bistrikboy
- Kontakt:
Jug zatvoren!
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/jug-zatvoren
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/jug-zatvoren
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
sanjao sam 2-0 za travnik i jos nije bio kraj utakmice... pa sam se probudio
valjda smo preokrenuli u nastavku
treba nam jos igraca iz BiH
obicno kako sanjas bude obrnuto, makar kod mene...FIFA/UEFA je napisao/la:sanjao sam 2-0 za travnik i jos nije bio kraj utakmice... pa sam se probudio
sad ozbiljno bio sam na zadnja 3 treninga i mogu reci da nisam zadovoljan zavrsnicom. Fino se kombinuje a onda kad treba zabiti gol fula se ne moguce...sinoc Bajro 2-3 100% prilike fulio i amar zavrsio sa treningom nece ni on da se nervira...U cetvrtak na treningu igrali su su 40 min rezultat bio 1-0, sto je malo sobzirom da se igralo na velike golove i to samo preko pola terena, fakticki se skoro moze opucat s gola na gol...Ako Travnik parkira autobus ispred svog gola kao sto obicno i igra bice veoma tesko tako da i minimalna pobjeda bi me zadovoljila...Zato OPREZ
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- nookey
- Kontakt:
Biće ludo danas na sjeveru
opet ima da grmi
Samo šta ćemo ako dođu veziri?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
GERILA TRAVNIK !nookey je napisao/la:Biće ludo danas na sjeveruopet ima da grmi
![]()
G R B A V I C A 2
Poslati ih na Zapad.nookey je napisao/la:Biće ludo danas na sjeveruopet ima da grmi
![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Zar oni jos postoje 
1. kući pa se deriCapt_Billy je napisao/la:PA NITKO TE NE TJERA DA CITAS POST!! AKO TI SE NE SVIDA; JEDNOSTAVNO PRESKOCI I UZIVAJ!!!!banovan je napisao/la:Ovaj @Capt_Billy baš smara i izgleda nema namjeru da prestane sa nebulozama![]()
Odmori malo, kad pomisliš da imaš nešto da napišeš, nemoj. Razmisli ima li to smisla. Procjene posjete, kako znamo da će Jug vjerovatno biti zatvoren i tako te nebuloze ostavi za sebe živ bio.
2. znalo se dva dana prije da će Jug biti zatvoren
3. to što ti nisi znao je tvoj problem i govori koliko si upućen
4. pišeš deset istih postova što nervira
5. NEMOJ PISATI GLUPOSTI, taman se tema očisti od balavaca ti se pojaviš
nemoj ti sanjat majke ti ...FIFA/UEFA je napisao/la:sanjao sam 2-0 za travnik i jos nije bio kraj utakmice... pa sam se probudio
mislim da danas travnik nema ama bas nikakvih sansi .... bodove protiv njih propustit bi bio veliki korak unazad .... tako da to amar sigurno zna i vjerujem da nece biti problema ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Reci mu "senči" 
Braco moja ima li ikakvih najava da ce nam leci Dzekini milioni ubrzo i zna li iko gdje je zapelo oko onog crnca? Ako se ne varam on je sa nama preko mjesec dana.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Da ce biti lako protiv autobusa u 16ki-nece,ali ipak uzimamo akoBogda..Selimovic ce prije Lasvanske petlje zaboraviti ono sto je neki dan pricao i okrenuti se staroj i poznatoj bunker taktici

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.