Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Tekashi
Kontakt:

Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Tekashi » 29 sep 2023, 22:11

Bice ovo dobro. Nema Jugosaurusa.

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 29 sep 2023, 22:14

Varg je napisao/la:
29 sep 2023, 21:22
slika

Meša: Da li biste mi željeli pomoći i kupiti moj "Projekat Reprezentacija BiH 2025.g." od kojeg ja živim?
:bow: :rol: :rol: :rol:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 29 sep 2023, 22:15

kanarinac je napisao/la:
28 sep 2023, 12:49
Sve vam je ovo rezirano prije 10 godina,Sanu i ostali,a mi glupe Bosnje cemo da vjerujemo da nije,Savo je postavljen,Borac ce na najofirnije nacine da se gura,Savo ce da poziva sad,Krunica kapitena,Vladana Kovacevica,Sanicanina,Danilovica,Cimirota,Grahovca,i jos dosta njih,i cekat ce da glupi Bosnjo napravi belaj,i onda ce oni svi da se povuku,i da najednom preko noci kao budu reprezetnacija Repulike Srpske,jer njih svi mrze nmg igrati za reprezentaciju Bosne,mi Bosnje trebamo da se malo okrenemo oko sebe,mi smo pa gotov sve izgubili,**** i trojku i dan im zalosti i SDA,ujedninite se spasite nas majku vam ****,zar ne vidite sta se radi.
Kako sam vam i rekao
Samo Sarajevo

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 29 sep 2023, 22:18

:!:
Varg je napisao/la:
29 sep 2023, 21:22
slika

Meša: Da li biste mi željeli pomoći i kupiti moj "Projekat Reprezentacija BiH 2025.g." od kojeg ja živim?
Šta kažeš mogli bi ja i ti zajedno :rol:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Gunther
Kontakt:

Post Postao/la Gunther » 29 sep 2023, 22:24

Šehić
Dedić Ahmedhodzic Barisic Kolasinac
Krunić Tahirović
Varesanović Rahmanović Demirović
Dzeko

Vasilj
Gazibegović Hadzikadunic Maglica Karić
Pjanić Hadziahmetovic
Stevanović Basic Menalo
Tabaković

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 29 sep 2023, 22:27

slika

mnogima je promakla ova izjava od danas

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 29 sep 2023, 22:27

Hebo Savo sve vas koji podržavate Savez
i izbor novog trenera i koji se mirite sa tim i dajte podršku uvijajući tu u 'ljubav' prema repki, Bosni-
Igrači se trebaju oglasiti
Dok se sve ovo dešava u reprezentaciji i oko nje, igrači šute. Glavne zvijezde „Zmajeva“ se ne oglašavaju, nema ni reakcije kapitena Edina Džeke.

- Igrači se trebaju oglasiti i reći šta se dešava. Možete zamisliti, poslije svake utakmice im dolazi nova osoba, novi selektor i svaki put idu ispočetka - naveo je Halilhodžić i dodao:

- I ovdje se samo selektori mijenjaju. Svi ostaju isti. Pa gdje je odgovornost tih što ih biraju, šta se tu dešava? Čuo sam raznoraznih priča kako se i šta dešava oko izbora selektora, kakvi su tu pritisci. Nema šanse da uspije, mora se okružiti ljudima koji imaju zajednički pogled.
I ne radi se tu o Savi, nego o rušiteljima Bosne.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 sep 2023, 22:29

Kupice on budale sa dvije pobjede,i da odemo na evropsko sa njim sta smo rijesili? Kratkotrajni uspjeh i opet sve po istom,gledanje idiota u savezu koji su do svoje 50te godine mozda pogledali finale LP,prodane sudije balijandere u savezu koje se takmice koji ce ofirnije suditi u korist Borca

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 29 sep 2023, 22:29

Kakav serator je ovaj Vahid majko moja, čovjek mu samo još nije popušio da prihvati tu selektorsku poziciju, ali ovaj i dalje samo sere i sere i sere.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 29 sep 2023, 23:09

Varg je napisao/la:
29 sep 2023, 22:27
slika

Kakav fejk.

Dajte... budimo ljudi do kraja.

Savo! :thumbup: :bih:

Srebrenko
Kontakt:

Post Postao/la Srebrenko » 29 sep 2023, 23:45

Zamišljam scenarij,igra nogometna reprezentacija u Banjaluci,trobojke se viore i navija se za BiH.Ima poneka i zastava :bih: hahahaha

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 30 sep 2023, 04:45

Tek sam izgledao pres konferenciju. Covjek ima visoki IQ i harizmu za razliku od prethodnih selektora. Potpuna podrska Savi :bih:
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 30 sep 2023, 05:22

Ako će održati svoju riječ uhljebljeni i neaktivnima noga dok ne budu htjeli bolje igrati za reprezentaciju. Vidjeti ćemo, možda je ovo pun pogodak. Ne mogu oni meni zgaditi reprezentaciju. Meni samo veće uzbuđenje da vidim kako i šta, a po priči, nadam se i djelima, moglo bi biti svašta.

Ako želi stvoriti konkurenciju za najdraži dres tu se dobija i žar za igrom. Sretno Savo!
i hajde više batalite nacionalizam, svako ima svoje što voli, nije nikada rekao da Bosnu mrzi.

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 30 sep 2023, 05:33

Ma Savo je harizma. Nego, zapelo mi za uho ono kad kaže 'da su mnogi upali u komfornu zonu' i da ih treba trgnuti. Nema sigurnih 11. Da li se to odnosi i na kapitene? Mislim da bi njima trebalo budjenje po najviše. Dzeko sa klupe kad se ganja rezultat, Mire kad treba stati na loptu...
Zadnja izmjena: AndreWilliams, dana/u 30 sep 2023, 06:46, ukupno mijenjano 1 put.

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 30 sep 2023, 06:05

AndreWilliams je napisao/la:
30 sep 2023, 05:33
Ma Savo je harizma. Nego, zapelo mi za uho ono kad kaže 'da su mnogi upali u konfornu zonu' i da ih treba trgnuti. Nema sigurnih 11. Da li se to odnosi i na kapitene? Mislim da bi njima trebalo budjenje po najviše. Dzeko sa klupe kad se ganja rezultat, Mire kad treba stati na loptu...
Mislim da je baš na njih se odnosilo, jer ko je komforniji od njih dvojice koji imaju "bivše zasluge". Uostalom, čovjek zna da radi. Kod nas ljudi pljuju jer nije radio 2 godine kao trener, ali on je dogurao do mjesta u UEFA-i, kao analitičar, i to je nešto na što se zažmiri. Ja sam bio onaj koji je za Barbareza bio jedno vrijeme, ali nam ne treba on. Savo je jeftino a dobro rješenje, sretno mu bilo. Volio bih i da pored "neuspjeha" ostane da radi, da vidimo pomake.

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 30 sep 2023, 06:49

RaZuti je napisao/la:
30 sep 2023, 06:05
AndreWilliams je napisao/la:
30 sep 2023, 05:33
Ma Savo je harizma. Nego, zapelo mi za uho ono kad kaže 'da su mnogi upali u komfornu zonu' i da ih treba trgnuti. Nema sigurnih 11. Da li se to odnosi i na kapitene? Mislim da bi njima trebalo budjenje po najviše. Dzeko sa klupe kad se ganja rezultat, Mire kad treba stati na loptu...
Mislim da je baš na njih se odnosilo, jer ko je komforniji od njih dvojice koji imaju "bivše zasluge". Uostalom, čovjek zna da radi. Kod nas ljudi pljuju jer nije radio 2 godine kao trener, ali on je dogurao do mjesta u UEFA-i, kao analitičar, i to je nešto na što se zažmiri. Ja sam bio onaj koji je za Barbareza bio jedno vrijeme, ali nam ne treba on. Savo je jeftino a dobro rješenje, sretno mu bilo. Volio bih i da pored "neuspjeha" ostane da radi, da vidimo pomake.
:thumbup: :thumbup:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 30 sep 2023, 07:38

E zamišljam scenu šta bi bilo da mlatnemo Portugal u Zenici 🤣

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 30 sep 2023, 08:35

Bas sam ostao do kasno u noć da bi do kraja pogledao pressicu i nisam se pokajao zaista je bilo sta za čuti...konacnoo.

Mozda je i dobro sto je izabran jer smo mi Bosnje pokazali da nemamo pojma o fudbalu posebno u tom trenerskom smislu niti imamo rjesenja niti je to za nas, nazalost.
Prije svega lik je harizmatican, ima svoj stav,, otresit, zna pricat sto treba i kako treba i ono najbitnije svjestan je problema repki a to je totalna monotonija i istrošenosti u repki i manjak trcanja i zrtvovanja.

Inace pressica i od njega i od Vice je prevladavala s onim sto pisem zadnjih godinu dana sto je problem u ovoj repki a to je jedna monotonija ili kako on kaze "komfort zona" sve vec vidjeno, otrcano.

Isto tako od Vice smo culi ono sto sam neki dan pisao a to je da u ovom trenutku Kodro nije nista ponudio protiv prosječnih repki i da posto je dogovor bio da se uzme 6 bodova kao poduslov za dalju saradnju te da smo prisiljeni na ovaj način brzim promjenama traziti rjesenja ne bi li se desio neki pomak, jer svako prethodno rjesenje je bilo lose ionako a tek poslije baraza analizirat sve i razmisljati o dugoročnim rjesenjima . Isto te pricee o pozivima igraca pomnozio sa 0 i kao klasican primjer izgovora za neznanje i neuspjeh.( mada uvijek je bilo i bice 1 ili 2 narucenih poziv)

Takodjer raduje i to sto kaze da je radio sa mladim igracima tako da zna prepoznat mladog igraca sto je za nas u ovom trenutku najbitnije jos uz to jako inteligentan covjek.

Posebno raduje taj rezervni spisak iz dijaspore na kojem ima oko petnaestak igraca od kojih je samo jedan preko 23 god, dakle odlucio je covjek napravit neki "rez" ojacati roster kako bi neke od standardnih probudio iz te monotonije i kako on kaze komfort zone sto je nama u ovom trenutku potrebnije bilo od svakog selektora.

Iskreno se nadam da Ce to uspjet prenijeti i na teren jer to je najbitnije ipak.
E sad te price o proslosti i ima li tu nekih nacionalističkih ispada ili su to bile namjestaljke neke o tome bi se dalo, ali vjerujem dok se covjek onako kune da nije bilo nekih ispada.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 30 sep 2023, 09:10

Ako neko misli da je ovo spisak od Save, taj pojma o fudbalu nema. Ko god zna bilo sta o fudbalu zna da strani selektor ne moze ni u 10 dana, a kamoli manje da prikupi dovoljno informacija o igracima.

On vjerovatno zna samo za Dzeku, Pjanica, Kolasinca i ponekog koji je igrao u Srbiji. O ostalim pojma nema da bi on mogao davati sud, a jos manje da dovodi nove igrace.

Ono sto ce biti interesantno jeste koliko ce se naredni spisak razlikovati od ovog. Ukoliko ne bude primjetne razlike, znaci da definitivno Vico i Miske prave spisak.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

BHFreak
Kontakt:

Post Postao/la BHFreak » 30 sep 2023, 09:27

Varg je napisao/la:
29 sep 2023, 22:27
slika

Ja ja i tri prsta je dizao, i rekao ako se ne kvalifikujemo da ce se RS odvojiti... Boze sacuvaj kakve gluposti pisete ko da smo u Sjevernoj Koreji pa nemamo pristup internetu...
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.