Najpoznatiji Coca a nije colaKONTRASVIH je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:54Ko je doticni vidim smori se spinovima a niko ga ne **** ni 1%
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne pricamo o skolskim tucama, vidis sta se koristi i potezeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:52Nisam ni ja za huliganizam, ali jarane mi se tukli u osnovnoj izmedju razreda, da se ne potuku navijaci dva klubaSve je to mladalacki. Ne podrzavam, ali ne bih vala ni pravio bauk od nekih stvari.

Ako je visak energije, nije problem.
Nek se dogovore, nađu negdje na livadi, van grada, nek se dobro izmarisu onako na sake - bez utoka, nozeva i palica. Da izbace tu negativu energiju iz sebe.
A ne po gradu divljati, rusiti, napadati obicne navijace itd.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda u nekoj drugoj formaciji, nisu ista pozicija.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:18Kakva je klada ovaj Avramovski, pa to je strasnoZasto ne igra Vrancic umjesto njega?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Joj patetike, povraća mi selet3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:00Ne pricamo o skolskim tucama, vidis sta se koristi i potezeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:52Nisam ni ja za huliganizam, ali jarane mi se tukli u osnovnoj izmedju razreda, da se ne potuku navijaci dva klubaSve je to mladalacki. Ne podrzavam, ali ne bih vala ni pravio bauk od nekih stvari.
![]()
Nek se dogovore, nađu negdje na livadi, van grada, nek se dobro izmarisu onako na sake - bez utoka, nozeva i palica. Da izbace tu negativu energiju iz sebe.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Da se tako marisu ko ljudi pa kasnije jedni drugima pruze ruku, ali sve su to pichkurine bez mosnji koji jedino znaju kamenjati ili jedni druge napadati palijama i nozevima. I onda kaze treba ih zaliti kad nastradaju??? Treba slaviti.let3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:00Ne pricamo o skolskim tucama, vidis sta se koristi i potezeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:52Nisam ni ja za huliganizam, ali jarane mi se tukli u osnovnoj izmedju razreda, da se ne potuku navijaci dva klubaSve je to mladalacki. Ne podrzavam, ali ne bih vala ni pravio bauk od nekih stvari.
![]()
Ma pusi gaMiljacka je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:05Joj patetike, povraća mi selet3 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:00Ne pricamo o skolskim tucama, vidis sta se koristi i potezeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:52
Nisam ni ja za huliganizam, ali jarane mi se tukli u osnovnoj izmedju razreda, da se ne potuku navijaci dva klubaSve je to mladalacki. Ne podrzavam, ali ne bih vala ni pravio bauk od nekih stvari.
![]()

Pa jebga Amidza i tebi sad da okacis na instagram bilo kakve fotke sa ovim nazivom, uglavnom bi ti dolazile poruke koje umro, kad je dzenaza, naravno ne mislim na dzenazu vaseg kluba,Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:58Ako ti mogu Vanja nesto ispricat. Nemoj me pogresno shvatit molim te, ali podsjetio si me. Imam ja havera, isto se Vanja zove. Frajeru na Instagramu sve slike nekih planina, pejzaza, putovanja, fazona. Nidje njega. Da vidis kako ga pacenici dodaju i kakve mu poruke pisuVanja8 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:36Koliko se sjecam moj amidza, taj sto je klasu iznad nas ni jednom ne osuta u okvir gola ovim sto su klasu ispod njega...![]()
Ali nema veze, 3 mjesto, 3 mjesto, jbajiga...![]()
Ma mi imamo generalno jedan problem, nece gazda da nam nabavi onu Veo ili vemeo tehnologiju, pa da to Rozman za cas posla uklopi, sad nas jos i zjebava, kaze eto i oni sto je imaju izgleda ,imaju je da ih nakanta ko stigne...Nejmaaaa, nejmam ja para toliki internet da placam, haj vozdraJa se sjebo. Rekoh sta je ovo ba? Kaze misle da sam treba, samo blokiram brate, sta cu. I ja kontam **** majku, ne cudi me sto i najveci grobovi kontaju da su nekakve picke, kad se likovi upucavaju Instagram profilu bez ijedne normalne slike, jer kontaju da je treba
![]()

Tako i ovi, na sta ih prvo asocira to i pisu, samo ti poruci jaranu neka im odgovori fino, ja sam druge orijentacije pa dovedite sve zenso iz familije da uzivamo...

Stanje uredno, 6 7 stranica napisano, znači da je sve ok što se tiče najvećeg kluba glavnog grada.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ma meni je ovo nick koji sam koristio na raznim forumima, sto otvorenim sto zatvorenim, najcesca je replika onaj snimak iz rata "amidza, jesi dobro amidza"Vanja8 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:06Pa jebga Amidza i tebi sad da okacis na instagram bilo kakve fotke sa ovim nazivom, uglavnom bi ti dolazile poruke koje umro, kad je dzenaza, naravno ne mislim na dzenazu vaseg kluba,,kad je iftar, kako su ti bubrezi, secer...Uglavnom bi te spremali za mejta...
Tako i ovi, na sta ih prvo asocira to i pisu, samo ti poruci jaranu neka im odgovori fino, ja sam druge orijentacije pa dovedite sve zenso iz familije da uzivamo...![]()
![]()
![]()

1921
Ma jarane, nista ja tebi ne zborim, rekoh samo prenesi drugu porukuAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:11Ma meni je ovo nick koji sam koristio na raznim forumima, sto otvorenim sto zatvorenim, najcesca je replika onaj snimak iz rata "amidza, jesi dobro amidza"Vanja8 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:06Pa jebga Amidza i tebi sad da okacis na instagram bilo kakve fotke sa ovim nazivom, uglavnom bi ti dolazile poruke koje umro, kad je dzenaza, naravno ne mislim na dzenazu vaseg kluba,,kad je iftar, kako su ti bubrezi, secer...Uglavnom bi te spremali za mejta...
Tako i ovi, na sta ih prvo asocira to i pisu, samo ti poruci jaranu neka im odgovori fino, ja sam druge orijentacije pa dovedite sve zenso iz familije da uzivamo...![]()
![]()
![]()
ali navikne se covjek na sve.
Par njih kao nešto pokušava, više iz straha nego ismijavanja, bar tako djeluju. Prelijepa noć iza nas.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma vazda je lijepa kad navijas za najbolji klub u drzavi, istina trenutno smo klasu ispod Zrinjskog, ko sto kazu nase kone, a njima moras vjerovati jer oni imaju Veo ili Vemeo tehnologiju...

- IsmirMirvic
Gdje su sada conspiracy theorists koji su pisali o "prijelazima," kvotama na Zvijezdu? Osjecate li imalo srama? Je li vas stid nakon sto Sarajevo rijesi stanovitu Zvijezdu u drugoj brzini? Nastavite sa hateom, Taverna zove baby.
-
- Kontakt:
Kone uskoro igraju sa nama utakmicu sezone,bod ih dize u nebesa i ispunjava sve njihove ciljeve za ovu sezonu,otkinuti bod Sarajevu ostalo nije ni bitno.
-
- Kontakt:
Dok je Vicka i ove torture i mafije iz Borca,nece se ni jedan klub puno pitat nit ce moci da igra ako ovi to odrade kao do sadaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:23Ako smijem pokvariti diskusiju jednim postom vezanim za fudbal...
Trudim se da pogledam sto vise utakmica nase lige, Sarajevo sam gledao vise puta. Po mom misljenju, vec sad to puno bolje izgleda nego za vrijeme Mirze, ali ima itekakvih rupa. Na nekim pozicijama prenatrpani, na nekim fali igraca... niste uigrani dovoljno. Uglavnom, vidi se da je ekipa u nastajanju. Trece mjesto plafon ove sezone.
Da je ovaj Rozman bio od pocetka, da je imao pripreme, bili bi puno opasniji. Definitivno klasa ispod Zrinjskog, kad se sve uzme u obzir, ali ako Slovenac nastavi raditi posao i ako ne bude turbulencija u klubu i ekipi, dosta dobro bi to moglo izgledati nakon nekog vremena. Ovi mahalski igraci poput Avramovskog, Ziljkica mi se nikako ne uklapaju u ovo sto Rozman zeli, bar se meni tako cini. Ne bi me cudilo da ih se rijesite vec na zimu. Mozda cak ni Vrancic, mada on jeste druga prica.
Disclaimer naravno, kao navijac Zelje nadam se da cete reazjebati sve, otjerati Janeza nakon par kikseva, da ce igraci poceti bojkotovati i tako dalje, nisam dobronamjeran, samo onako pisem![]()
-
- Kontakt:
Sjecam se kad smo zalomili u kafani sa Markom Maksimovicem nekad davno,volio je da pjeva sa nama neke pjesmice protiv vas,Ziljkic nije nase dijete,niti ima neke poveznice sa nama,ali Maksimovic je rat bio hahah. Kone,mozete vi zamisliti svaki nas odpadak ili naseg bivseg igraca to je vama super jer nemate moral,obraz pa vam je i Rustem vrh.letsgofighter je napisao/la: ↑30 sep 2023, 22:36![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sjećam se ove večeri, poslje ovoga je otišao na starčevicu u kafanu gdje se okupljaju Lešinari i čitavo veče je pjevao sa njima onu dobro poznatu, ooooo oo ooooo oooooo ooo oooo ooooooooo ebem te Sarajvoooooooo
![]()
Kako vrijeme odmiče Željkan se pravo nametnuo kao jedan od kandidata za 1.ligu Federacije...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Izmišljaš jer si imbecil koji ima šizofrena cjepanja i jer ne možeš da smisliš nas iz BL....jednostavno to je jače od tebe! Marko Maksimović nikada nije sjedio sa navijačima Sarajeva i pjevao, a te tvoje iluzije objesi mačku o rep....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:54Sjecam se kad smo zalomili u kafani sa Markom Maksimovicem nekad davno,volio je da pjeva sa nama neke pjesmice protiv vas,Ziljkic nije nase dijete,niti ima neke poveznice sa nama,ali Maksimovic je rat bio hahah. Kone,mozete vi zamisliti svaki nas odpadak ili naseg bivseg igraca to je vama super jer nemate moral,obraz pa vam je i Rustem vrh.letsgofighter je napisao/la: ↑30 sep 2023, 22:36![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sjećam se ove večeri, poslje ovoga je otišao na starčevicu u kafanu gdje se okupljaju Lešinari i čitavo veče je pjevao sa njima onu dobro poznatu, ooooo oo ooooo oooooo ooo oooo ooooooooo ebem te Sarajvoooooooo
![]()

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.