Nije Bitno je napisao/la:Po ovim postovima izgleda dace u Tuzli biti mrtvih danas
nece uce se na sjever

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nije Bitno je napisao/la:Po ovim postovima izgleda dace u Tuzli biti mrtvih danas
Zbog cega HZ nece uci na tribinu ?SaltCityAttack je napisao/la:ipak nije rijec o hordama vec FUKARE VS ACAB...NISU FUKARAMA DALI UCI NA SJEVER tako da fukare nece biti na utkamici oko 1500 fukara je bilo tu u slucjano su zatekli kamermana specijalne policije kojeg su uhvatili i uzeli su mu kameru i polupana su policijska auta i td...uglavnom Fukare nece biti na utkamici, ali izgleda ni Horde nece biti takodjer... nista od navijanja na tribini
Dobro je da nije navijacki obracun, a sad na vidjelo izlaze vasi postovi od sinoc gdje ste najavili belaj ako ne udjete na sjever !SaltCityAttack je napisao/la:ipak nije rijec o hordama vec FUKARE VS ACAB...NISU FUKARAMA DALI UCI NA SJEVER tako da fukare nece biti na utkamici oko 1500 fukara je bilo tu u slucjano su zatekli kamermana specijalne policije kojeg su uhvatili i uzeli su mu kameru i polupana su policijska auta i td...uglavnom Fukare nece biti na utkamici, ali izgleda ni Horde nece biti takodjer... nista od navijanja na tribini
ACABSaltCityAttack je napisao/la:nisu dosle Horde, pa nece vjerovatno, jer je sad policija u frci...jednom drotu je haman i baklja u ustima ko ce ti ga znat ...cisto sumnjam da ce se sad oni snaci...sve im je tu slupano, nakon sto nisu dozvolili fukarama ulaz ...u haustoru su nasli kamermana specijalne policije, kome je sve to oduzeto naravno ....reko sam ba skupio se sav olos tuzlanski danas i znalo se ovo da ce se desiti ebiga ako nece nas pustiti na sjever
Samo ti nama definitvno potvrdi, znaci nikakvog sukoba sa Hz nije bilo cak ni sa onim iz okoline ??SaltCityAttack je napisao/la:pa ja prepostavljam ovaj mi rece, da nece ni Horde izgleda uci, ne znam zasto mi tako kaze, ali ne moze covjek izolovo se da ga ne uhapse pa je sjeo tu lafa kafu pijucka kao da nije bio tu... a kako su oni spremili kamermana u haustor ga uvukli da snima navijaca mozes mislit... ode im kamerman u pm
Pa sta ti drug radis na forumu, idi u vatru! Gdje su ti sad drugovi...SaltCityAttack je napisao/la:aj lik repetiro pistolj na njih, ACAB![]()
![]()
...izgleda da ce Horde vratit ovaj mi rece, a puno fukara je privedeno, a izgleda da ce ipak uci kako stvari stoje...ne mogu skontat ebiga galama frka tu ebaji ga
Sramota da nas vrate a vi udjete !SaltCityAttack je napisao/la:aj lik repetiro pistolj na njih, ACAB![]()
![]()
...izgleda da ce Horde vratit ovaj mi rece, a puno fukara je privedeno, a izgleda da ce ipak uci kako stvari stoje...ne mogu skontat ebiga galama frka tu ebaji ga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.