FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 mar 2011, 12:12

Nije Bitno je napisao/la:Po ovim postovima izgleda dace u Tuzli biti mrtvih danas :lol:

nece uce se na sjever :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 12 mar 2011, 14:17

Sloboda dobija s 1:0 ... Jogunčić strijelac :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 mar 2011, 14:25

A jeste se nalozili 8-) 8-) 8-) ...lijepo bi bilo svako kolo sa Sarajevom da igrate,gdje bi vam kraj bio :P :P

Nek bude fer i korektno na tribinama i terenu..svakako i suđenje..i nek bolji pobjedi.....

0-1 :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 mar 2011, 14:25

trenutno je sranje veliko ispred stadiona :)..mislim da je fukare vs Horde i naravno murija je tu...preostalvjam da su ovo Horde sa TK ili ipak ne...nisam imao vremena u tom trenutku, moro sam prekinut covjeku tel ebiga gusto je acab je tu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 12 mar 2011, 14:30

Nije smijesno :roll: , i daj jos kakvih informacija ako mzes da saznas!
na sjeveru uvijek spica

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 mar 2011, 14:32

ipak nije rijec o hordama vec FUKARE VS ACAB :)...NISU FUKARAMA DALI UCI NA SJEVER tako da fukare nece biti na utkamici oko 1500 fukara je bilo tu u slucjano su zatekli kamermana specijalne policije kojeg su uhvatili i uzeli su mu kameru i polupana su policijska auta i td...uglavnom Fukare nece biti na utkamici, ali izgleda ni Horde nece biti takodjer... nista od navijanja na tribini
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 mar 2011, 14:34

SaltCityAttack je napisao/la:ipak nije rijec o hordama vec FUKARE VS ACAB :)...NISU FUKARAMA DALI UCI NA SJEVER tako da fukare nece biti na utkamici oko 1500 fukara je bilo tu u slucjano su zatekli kamermana specijalne policije kojeg su uhvatili i uzeli su mu kameru i polupana su policijska auta i td...uglavnom Fukare nece biti na utkamici, ali izgleda ni Horde nece biti takodjer... nista od navijanja na tribini
Zbog cega HZ nece uci na tribinu ?

Ja imam info da jos HZ iz glavnog grada nisu dosle.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 mar 2011, 14:35

SaltCityAttack je napisao/la:ipak nije rijec o hordama vec FUKARE VS ACAB :)...NISU FUKARAMA DALI UCI NA SJEVER tako da fukare nece biti na utkamici oko 1500 fukara je bilo tu u slucjano su zatekli kamermana specijalne policije kojeg su uhvatili i uzeli su mu kameru i polupana su policijska auta i td...uglavnom Fukare nece biti na utkamici, ali izgleda ni Horde nece biti takodjer... nista od navijanja na tribini
Dobro je da nije navijacki obracun, a sad na vidjelo izlaze vasi postovi od sinoc gdje ste najavili belaj ako ne udjete na sjever !

A Hz koje su krenule busevima jos nisu tamo, a ako se desio taj belaj ne vjerujem da ce ih pustiti u Tuzlu !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 mar 2011, 14:37

nisu dosle Horde, pa nece vjerovatno, jer je sad policija u frci...jednom drotu je haman i baklja u ustima ko ce ti ga znat ...cisto sumnjam da ce se sad oni snaci...sve im je tu slupano, nakon sto nisu dozvolili fukarama ulaz ...u haustoru su nasli kamermana specijalne policije, kome je sve to oduzeto naravno ....reko sam ba skupio se sav olos tuzlanski danas i znalo se ovo da ce se desiti ebiga ako nece nas pustiti na sjever
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

progras
Kontakt:

Post Postao/la progras » 12 mar 2011, 14:38

tako je vasa murija isto napravila nama prosle godine,pa je ispalo da smo mi belaj napravili

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 mar 2011, 14:39

SaltCityAttack je napisao/la:nisu dosle Horde, pa nece vjerovatno, jer je sad policija u frci...jednom drotu je haman i baklja u ustima ko ce ti ga znat ...cisto sumnjam da ce se sad oni snaci...sve im je tu slupano, nakon sto nisu dozvolili fukarama ulaz ...u haustoru su nasli kamermana specijalne policije, kome je sve to oduzeto naravno ....reko sam ba skupio se sav olos tuzlanski danas i znalo se ovo da ce se desiti ebiga ako nece nas pustiti na sjever
ACAB

Mozes zamisliti to Dado platis putovanje to Tuzle i onda te murija vrati jer ne mogu da obezbjede uslove,a ti vec platio put i ostalo sto ide uz njega :evil:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 mar 2011, 14:42

pa ja prepostavljam ovaj mi rece, da nece ni Horde izgleda uci, ne znam zasto mi tako kaze, ali ne moze covjek izolovo se da ga ne uhapse pa je sjeo tu lafa kafu pijucka kao da nije bio tu... a kako su oni spremili kamermana u haustor ga uvukli da snima navijaca mozes mislit :)... ode im kamerman u pm

A jest mi krivo sto nece biti na utkakmici, majkemi nakon duze godina pa 1500 ljudi se skupi i onda ne mozes na tribinu navijti u pm...kako nas samo ebu kako stignu i opet sad otjeraju narod koji se zeli vratiti, a vidjet ces slijedecu utkamicu ce reci mozete biti na sjeveru fuj fuj fuj
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 12 mar 2011, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 mar 2011, 14:43

SaltCityAttack je napisao/la:pa ja prepostavljam ovaj mi rece, da nece ni Horde izgleda uci, ne znam zasto mi tako kaze, ali ne moze covjek izolovo se da ga ne uhapse pa je sjeo tu lafa kafu pijucka kao da nije bio tu... a kako su oni spremili kamermana u haustor ga uvukli da snima navijaca mozes mislit :)... ode im kamerman u pm
Samo ti nama definitvno potvrdi, znaci nikakvog sukoba sa Hz nije bilo cak ni sa onim iz okoline ??
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 mar 2011, 14:46

nije nije bilo to ovo je bilo sa murijom ba jer su trazili ulazak na sjever, to je ono sto se i pisalo, da ce biti tako...nebi me sad iznenadilo da poslije se i prekine utkamica , jer ne vjerujem da ce i dalje biti mirno tu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 12 mar 2011, 14:47

Ne kontam zašto vam sada nedaju na sjever, čini mi se da ste bili protiv Slavije?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 mar 2011, 14:49

Ako ne puste HZ da udju na stadion eto jos jednog belaja sa murijom 10000% jer nema sanse da se momci vrate a platili sve vec.

ACAB

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 12 mar 2011, 14:50

Sticem utisak da je vasa uprava namjerno htjela da izazove belaj, kao eto prosli put moglo sad ne moze! Ako je u pitanju sigurnost onda ih mozete tuziti, jer je protiv Slavije bila uslovna, a danas nije! :D
na sjeveru uvijek spica

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 mar 2011, 14:52

aj lik repetiro pistolj na njih, ACAB :( :( :(...izgleda da ce Horde vratit ovaj mi rece, a puno fukara je privedeno, a izgleda da ce ipak uci kako stvari stoje...ne mogu skontat ebiga galama frka tu ebaji ga :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 12 mar 2011, 14:55

SaltCityAttack je napisao/la:aj lik repetiro pistolj na njih, ACAB :( :( :(...izgleda da ce Horde vratit ovaj mi rece, a puno fukara je privedeno, a izgleda da ce ipak uci kako stvari stoje...ne mogu skontat ebiga galama frka tu ebaji ga :)
Pa sta ti drug radis na forumu, idi u vatru! Gdje su ti sad drugovi...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 mar 2011, 14:57

SaltCityAttack je napisao/la:aj lik repetiro pistolj na njih, ACAB :( :( :(...izgleda da ce Horde vratit ovaj mi rece, a puno fukara je privedeno, a izgleda da ce ipak uci kako stvari stoje...ne mogu skontat ebiga galama frka tu ebaji ga :)
Sramota da nas vrate a vi udjete !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.