IGRAJTE ZA HORDE ZLA!

Dokazano neki dan FkSloboda u PLBiH ovi hadalji u 1LFBiH.
Napisao sam lijevi bek Veleža pročitaj malo. Odavno gluplji previd nisam vidio, umjesto da je digao zastavicu i sačekao da golman Veleža izbije loptu i da bude sviran kraj ovaj priznaje go nakon čega je odmah sviran kraj i sve to na 1-0TurkishAirlines je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:20Blagajić je kriv, majku mu njegovu prodanu. Namjerno sudiju zadrzavao da bi ovaj namjerno pogrjesio.Fudbal je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:18Prije ovog gola iz čistog ofsajda bio je grubi faul nad Blagajicem gdje je on burno reagovao i obojica su dobila po žuti. Nakon kartona igrači su nastavili raspravu na terenu, a lijevi bek Veleža raspravlja sve vrijeme sa pomoćnim sudijom i ne vidi da mu se mali Čavić ubacuje u prazan prostor. Sudija zaostaje za sutuacijom (što se i vidi na slici) ali je bilo očigledno i nama na stadionu da je ofsajd.
Inače crveni karton Suljića čist kao suza kao i faul Herere u 76om.
A kojim plasmanom? Jesmo li proslu sezonu kontinuirano gurani od prvog do zadnjeg kola da bi dosli do te Evrope? Nismo. Vjerovatno mislis da smo pogurani protiv Veleza, evo i da jesmo, to je jedna utakmica, jeste li vi pogurani protiv Tuzle? Jeste. Jesu li oni protiv Borca? Jesu. Isto tako su i oni, i mi i vi pokradeni nekad tokom sezone, tako da je smijesno pricati o tome da je nama neko poklonio Evropu.Morpheus je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:17Pa i vas je onda sa onim plasmanom u Europu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:12Tuzno je da niste svjesni kako vas je Vico popisao sa tim kupom.
Na našu žalost vrlo moguće, ali dobro vidjet ćemo dokle će ovako.
Objasnio čovjek, ne znam šta se ima dodati na ovo.AvantiBL je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:21Ma nije vrlo moguće nego 100%. Trenutno niko nema kapacitet da se nešto buni osim Hordi i Manijaka, i možda Red Army. Kada se stvari malo izmaknu kontroli, Vico direktno pogura sa sudijama Želju Sarajeva ili Veleža, te samim tim napravi mir u kući, Vico bude Bog i nikome ne pada na pamet da ga ruši. Što bi se reklo, ćutite i pušite.Morpheus je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:17Pa i vas je onda sa onim plasmanom u Europu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:12Tuzno je da niste svjesni kako vas je Vico popisao sa tim kupom.
Nema potrebe on nas da gura 1 tekmu a naredn8h 5 jos ako je iz RS tim da nas unsitava,mi imano kvalitet i ako zasluzino da zijanimo mi nemamo problem sa tim,nit cemo ga velicat nek nam se svima kolektivno napusi kAvantiBL je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:21Ma nije vrlo moguće nego 100%. Trenutno niko nema kapacitet da se nešto buni osim Hordi i Manijaka, i možda Red Army. Kada se stvari malo izmaknu kontroli, Vico direktno pogura sa sudijama Želju Sarajeva ili Veleža, te samim tim napravi mir u kući, Vico bude Bog i nikome ne pada na pamet da ga ruši. Što bi se reklo, ćutite i pušite.Morpheus je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:17Pa i vas je onda sa onim plasmanom u Europu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:12Tuzno je da niste svjesni kako vas je Vico popisao sa tim kupom.
Ma men je gebels(hrvat) najjači
BosniaBoston je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:26Ma men je gebels(hrvat) najjači![]()
Za mene najveci krivac veceras i njega najvise krivim za ovaj poraz jer bi sa 11 igraca mogli puno viseLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:30Crveni karton zasluzeno, Suljic je tele ispao po ko zna koji put. Ovo ostalo nepotrebno od sudije..
Eto to nam je pamet i sa jedne i sa druge strane...FKSDoGroba je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:50Ma pusti suplju oko protesta ja mislim da je bolje busit lopte po drzavi![]()
Zeljana je basiceva lopta. Svi je buše!FKSDoGroba je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:50Ma pusti suplju oko protesta ja mislim da je bolje busit lopte po drzavi![]()
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, supervizor, zeljovolimte i 38 gostiju.