Premijer liga BiH - aktuelno
- SedrenikHz
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kud nas ne pobise od prvog do zadnjeg, NISTA GORE OD BALIJE !
Gazite nas na svakom cosku, nek se vijore trobojke, voli bosnjo to vidjeti samo nek mu nije rival ispred njega, AJ BORAC
Gazite nas na svakom cosku, nek se vijore trobojke, voli bosnjo to vidjeti samo nek mu nije rival ispred njega, AJ BORAC
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- SedrenikHz
- Kontakt:
Sutit cemo ko piqke i pisajte nas koliko mozete, znaci ne stajte. Bolje nismo zasluzili, da nam Borac bude sampion narednih 10 godina i da imamo ovde navijace drugih klubova koji ce slavit titule s vama. Nisam ni pojma imao koliko prijatelja imateAvantiBL je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:15Hajde recimo da se djelimično slažem. Hoćete li išta uraditi po pitanju toga, ili ćete šutati kao pi... ?Napoleon1921 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:13Ostale klubove poguraju sudije, ali Borca gura citav sistem kako fudbalski tako i politcki
železničar RS !!!
-
- Kontakt:
https://fifa.gan-compliance.com/p/Case?locale=en-USSedrenikHz je napisao/la: ↑02 okt 2023, 01:50Sutit cemo ko piqke i pisajte nas koliko mozete, znaci ne stajte. Bolje nismo zasluzili, da nam Borac bude sampion narednih 10 godina i da imamo ovde navijace drugih klubova koji ce slavit titule s vama. Nisam ni pojma imao koliko prijatelja imateAvantiBL je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:15Hajde recimo da se djelimično slažem. Hoćete li išta uraditi po pitanju toga, ili ćete šutati kao pi... ?Napoleon1921 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:13
Ostale klubove poguraju sudije, ali Borca gura citav sistem kako fudbalski tako i politcki
Evo link fino prijaviti,poslati sve neregularne situacija,ofirne golove iz ofsajda,krvnicke faulove bez kartona i faula itd prokupite situacije i prijavitr,odvojite 5 minuta nista nas ne kosta,valjda pogledaju kad 100 ljudi prijavi mada je to ista mafija
-
- Kontakt:
Da se hice barem sudija sa damu pojaviti neki,ekipa neka da ih na terenu pljuje 90 min i ivra kao oni pa nek svira 20 crvenih il s emoze ovo trpit i dalje
Nije. Bilo je i kasnije. Slavila se titula 2017 ali iznenada se ukazao Bekic

-
- Kontakt:
Da si barem redovnije u skolu isao, pa da smislenu recenicu napises..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 01:57Da se hice barem sudija sa damu pojaviti neki,ekipa neka da ih na terenu pljuje 90 min i ivra kao oni pa nek svira 20 crvenih il s emoze ovo trpit i dalje
Dobar nick @LaIllaheIlAllah 

Hebemmmmm mamu savezu jel ja ovako do 5 uvijek necu moc spavat radi vas i jer znam da Borac osvaja titulu.
Šta može plava **** ponuditi savezu ove sezone ?Svake sezone se prodaju Vici ili za pozajmicu istupe iz 4R,ili za popravku grijača.Šta nude ove sezone?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Sema dobar status na fb. Kako FKS i Mirvic moraju legalno kroz kanton da ubaci svoje ljude u nsbih, kroz kantone ide i tako jedino mozes doci u upravne odbore i komisije. Bez toga nece ici, koliko god bili dobri na zelenom terenu ako nemas ledja u savezu tesko mozes sta napraviti u ovoj ligi.
Posteni posteni navijaci Sarajeva..
Posteni posteni navijaci Sarajeva..
Kako znate koji je najveći klub u Bosni i Hercegovini, ko ima najveću bazu navijača i ne možete ništa bez Želje.
Borac novi šampion Bosne i Hercegovine!
Borac novi šampion Bosne i Hercegovine!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
A razlozi tih suspendovanih sudija? Osim onog u kupu kad smo vec ispali 0:3 bilo, ne znam da je nesto siljeno.holyman je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:17Nije niko od nas sa foruma kriv sto je usljo vinko bio nas trener, a ustvari njihov igrac pa namjerno ispustio +13, Ili da smo mi krivi sto nam je poklonjen kup protiv bopca ko da ga je neko s foruma namjestao.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:00Pa vi ste im pustili da vas prestignu. Vasi ljudi iz kluba zajedno sa NSBiH. Sve unaprijed dogovoreno, samo ste se nadali da ce Demidzic ili neko imati puno veci uticaj odnosno da ce Vico biti zahvalan.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:53
E moja budalo,toj ekipi Sarajeva su svi cestitali,na Borcevoj tituli niko. Daj Boze da nam sude tako kao nasim protivnicima tada ja nemam nista protiv.
Da ste juniore izvodili sacuvali bi +13. Ko vam je kriv danas?
Ja sam o tome pisao na nasoj temi i tokom utakmice finala.
Tad je naravno bio totalni raspad i lige i kluba kada smo tjerali sve zivo i nezivo.
Ali ako cemo se vracati na neregularnost i kupljenje titule, te koliko je kome savez valjao, zeljo i zrinja bi imali glavnu ulogu i ovdje bismo eseje pisali, te argumentovano ukazali na sve sto su nelegalno pridobili, ali su tad barem sudije bile suspendovane do kraja sezone za nevidjene kradje, a ovo zadnjih godina je genocid.
Ovo veceras je jos jedna grozota, a htjeli vi ili ne, buknut ce nesto uskoro, a vi cete opet biti nijemi posmatraci i foruma pljuvaci
Vama je derbi utakmica decenije i razumljivo je da vas ove stvari ne zanimaju, pogotovo sto imate jos jedan poraz pred derbi.
Do sad bi film vi i drugi napravili o nama..
Nemojte vi o postenju, zivota vam. Vec se statusti pisu kako vasi ljudi moraju uci u savez, sigurni za boljitak fudbala.
evo balije. I zbog ovkvih su nas karali u ratu i sad u miru .
Nama najveci problem nije Borac I Vico nego prodane balije
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Neka bude šampion,mi ostali se borimo za evropu a plava drolja za opstanak i do konačnog gašenja,čuj ono najveći klub a ima humanitarni broj

-
- Kontakt:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Slučajno sudac griješi u korist Borca!
I tako iz kola u kolo.

I tako iz kola u kolo.

Svaka čast Fukarama, očitali lekciju svima nama u BIH, hajmo ostale grupe, pokažite šta znate i koliko smijete. Dosta je više pravljenja od Vice da je neko mitsko biće, nedodirljivo, neustrašivo kojem se ništa ne može.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Od parola nema ništa, ali od paljenja sudija možda bude nešto. Svako kolo po jednog go.vnara upalit u mraku, pa onda gledati šta dalje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ovi su se prodali Mujkanovicu za jednu tocilicu piva. Da im Vico ponudi dvije tocilice skandirali bi mu ime, a za 300 evra bi se vratili u pravoslavlje.
Onaj sinoc bi neke oružane sukobe, ovaj bi palio ljude. 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka