M i T O M A N i J A
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Najgore u svemu ovome upravo i jeste to da ce kao posljedica loseg sudjenja biti prebijenih sudija jer je samo pitanje vremena kada ce nekome “preci preko glave”.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Jedno je činjenica, ko god voli sport, istinski, gadi mu se guranje pa i vlastitog kluba na način da se lakrdije rade.
Ja ne znam kome je ovo interesantno, nebitno jel to Borac, Zeljo, Zrinjski, Sarajevo, Široki ili bilo ko drugi.
Druga stvar je sto vecina ovdje kad se njihov klub gurne se ismijavaju bitno da su pobjedili. Al sve se nekad vrati pa tako i to. Ispada se u prvim pretkolima, vrati se negdje drugo itd
Osobno nikad ne volim da moj klub gura sudac, sta ce mi to niti bi to gledao da se ovako radi non stop. Ne vodi ničem i nema smisla nikakvog
Ja ne znam kome je ovo interesantno, nebitno jel to Borac, Zeljo, Zrinjski, Sarajevo, Široki ili bilo ko drugi.
Druga stvar je sto vecina ovdje kad se njihov klub gurne se ismijavaju bitno da su pobjedili. Al sve se nekad vrati pa tako i to. Ispada se u prvim pretkolima, vrati se negdje drugo itd
Osobno nikad ne volim da moj klub gura sudac, sta ce mi to niti bi to gledao da se ovako radi non stop. Ne vodi ničem i nema smisla nikakvog
-
- Kontakt:
Dobro jutro iz najljepšeg grada u BIH, i grada lidera na tabeli
ne znam da li ste svjesni da ste napisali 30 stranica zbog faula na 25 metara od gola, koji je ispostaviće se bio start na loptu ! Evo ja vas molim ono jaranski da sačuvate jetru i nervni sistem, jer treba da se borite za evropu i opstanak sa vašim kako vi kažete balijama
mi smo vam najmanji problem trenutno
P.S otpjevana himna bez ijednog zvižduka sa istoka...

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Pa to i jeste dio globalne strategije boraca iz Banja Luke i
separatističke politike istih.
Ubaciti sto vise Klubova is bliskog i prijateljskog okruženja.
Napraviti fudbalsko takmicenje u Premijer Ligi BiH
nesnošljivo za ostale klubove da bi se takmicenje prekinulo.
Onda ide politička poruka kako se u BiH ne može ni
fudbal igrati,a kamoli šta drugo.
P.S.Pisao sam na ovom forumu prije 2 mjeseca šta će se
Desiti i dešavati.
Nazalost jedini pravilan način borbe protiv ovog zla iz BL je
pritisak prvo na članove Bošnjake u Savezu,pa i ostale.
Milom-silom-politikom koji god qurcem,ali prvo balije i
petokolonase iz naših redova protjerati!
-
- Kontakt:
Sve sam da se ne odgovori na pitanje, iskopat ce ako treba 200 postova. Posteno lezali 5min nadoknade i posteno sakrili loptu Bodulu da ne izvede kornerKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:55Nauci diskutovati, ne moraju svi znati da si provincijalac.Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:52Zadovoljni smo i veceras glupani, vama dvojici zajedno iq ne prelazi 60. Kako ne biti zadovoljan igrom u ove dvije utakmice sto pominjete kad su momci izginuli i strasno odigrali obe. Znam za vese glupe mozgove je to komplikovano da svarite kako je moguce biti zadovoljan igrom na utakmici gdje budes pokraden.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:43
Nevjerovatno zaista. Jos su pisali da su zadovoljni poslije utakmice. Upravo ono o cemu sam pisao u prethodnim postovima.

Hocemo li odgovarati na pitanje?
A jeste li vi razmisljali kad ste uzimali pozajmicu godinu dana nakon sto vas sahraniseee, hocemo li ikada dobiti odgovor na to pitanje. Vi morate biti inicijator promjene a ne kusurKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2023, 23:16
Ma 90% navijaca Sarajeva je slicno tada razmisljalo. Tad im je Vico i savez odgovarao iako su i prije korone nagovjestavali u kojem smjeru idu (ovo sto smo veceras vidjeli), a Zelju su sahranjivali.
Sto napisa jednom Slager, suti i trpi dok ne prodje njihovo.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 02 okt 2023, 08:33, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
A pameti vam velike. Ovaj bi palio, rušio, ubijao, sazvao proteste da cijela država dođe. Ma tko će ti doći, radi čega. Radi 185-te lige na svijetu, radi ovih oranica gdje se nargilaši loptaju. Radi ovog da ideš zapaliti zgradu i onda kovertu plavu primi i radi čega. Bolan opusti se uzmi biciklo, vozi se uz rijeku, otiđi s prijateljima na neku planinu zapali roštilj. Mani se ovoga, nije vrijedno
Borac sa Košare,letsgofighter je napisao/la: ↑02 okt 2023, 08:26Dobro jutro iz najljepšeg grada u BIH, i grada lidera na tabeline znam da li ste svjesni da ste napisali 30 stranica zbog faula na 25 metara od gola, koji je ispostaviće se bio start na loptu ! Evo ja vas molim ono jaranski da sačuvate jetru i nervni sistem, jer treba da se borite za evropu i opstanak sa vašim kako vi kažete balijama
Da li si pročitao lektiru o nastanku pravoslavnih
Muja i Sulja sto ti je ciko postavio?!
Pobjeze onaj dan pa pomislih da
evo jednog pametnog Vlasine.
Zadevero se čitanjem pa kad je skonto neke objektivne
Historijske činjenice,pade u depresiju!
Pa da, danas bi oni palili, izašli sa kalašem na ulicu, nema šta ne bi. Ipak, nisu ni pomišljali da pale kad im je taj Vico davao titule za zelenim stolom, kad su se svirali ofsajdi koji vrijeđaju inteligenciju, ovi drugi nisu ni pomišljali da pale kad im na Koševu ne dosudi penal i crveni za protivnika, isto tako nisu ni pomišljali da pale kad je vama dosuđen onaj komičan penal u Bijeljini, itd, itd. Tada su slavili. Da ne nabrajam dalje.
Ne mogu da shvate da ako si dovoljno dobar nema tog sudije koji te može oštetiti, kao što to Zrinjski radi već par godina, zabije Borcu deset komada u dvije utakmice i doviđenja i prijatno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vise se upalim na ono skandiranje cijelog stadiona srbija kosovo nego na ovo namjestanje Borcu
namjestanje ce proci cim se Vico makne a Borac sta je uradio za tog mandata kratki izlet u evropu i jedna titula,nit investitora nit stadiona kako treba nit akademije,usao je u neku kolotecinu iz koje se dugo nece izvuci ,prije mu mirise opet druga liga nego bilo kakav iskorak
ali ovaj mentalitet da se na utakmici koju ja dodjem gledati onako umoran upalim tv i gledam fudbal u nasoj drzavi i onda slusam kosovo srbija je gnusno da bih sutra da se u ovoj drzavi sve silom rijesi.
niti srbija ima veze sa nasom ligom niti kosovo a tek nasa drzava uopste i onda mi krene neko pricati multi kulti ovo ono,ma dajte,zao mi onih 5% srbijanaca koje sam upoznao koji vole BiH i koji rado ovdje zive rade i simpatisu Srbiju ali nikad vise i jace nego BiH
sinoc sam bio rado da se prekine prvenstvo ali onda skontam koliko je Zeljo zalutao ,pa nek se odigra do kraja prvenstvo pa kako god,samo da Zeljo nastavi ovako
namjestanje ce proci cim se Vico makne a Borac sta je uradio za tog mandata kratki izlet u evropu i jedna titula,nit investitora nit stadiona kako treba nit akademije,usao je u neku kolotecinu iz koje se dugo nece izvuci ,prije mu mirise opet druga liga nego bilo kakav iskorak
ali ovaj mentalitet da se na utakmici koju ja dodjem gledati onako umoran upalim tv i gledam fudbal u nasoj drzavi i onda slusam kosovo srbija je gnusno da bih sutra da se u ovoj drzavi sve silom rijesi.
niti srbija ima veze sa nasom ligom niti kosovo a tek nasa drzava uopste i onda mi krene neko pricati multi kulti ovo ono,ma dajte,zao mi onih 5% srbijanaca koje sam upoznao koji vole BiH i koji rado ovdje zive rade i simpatisu Srbiju ali nikad vise i jace nego BiH
sinoc sam bio rado da se prekine prvenstvo ali onda skontam koliko je Zeljo zalutao ,pa nek se odigra do kraja prvenstvo pa kako god,samo da Zeljo nastavi ovako
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dobra parola Fukara, ali na ovo sam oplako.Suvorov je napisao/la: ↑02 okt 2023, 08:08Ovi su se prodali Mujkanovicu za jednu tocilicu piva. Da im Vico ponudi dvije tocilice skandirali bi mu ime, a za 300 evra bi se vratili u pravoslavlje.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Najveci beskicmenjak i moralno dno u istoriji BH fudbala je Vinko Marinovic.
Tacno me sramota da je takva osoba sijedila na klupi mog kluba...
Ja zaista ne znam, koliko mozes biti opanak od covjeka pa pruziti ruku protivnickom treneru i pogledati ga u oci.
Svi se boje kazni, eto i Klafuric nista ne kaze na pressu, a ova ljiga od Marinovica im objasnjava kako je bio tezak raspored i kako je on zadovoljan, jad na jadima.
Od svih trenera, mada ga ne podnosim, skidam kapu Mirzi Varesanovicu i onom odbijanju da se cestita pobjeda Borcu.
Jedina moralna osoba koja je usla u ovu jazbinu kriminala od kluba je Lalatovic.
Kakav god bio, covjek je odbio sva namjestena sudjenja i na kraju kao najveci gospodin podnio ostavku...
Tacno me sramota da je takva osoba sijedila na klupi mog kluba...
Ja zaista ne znam, koliko mozes biti opanak od covjeka pa pruziti ruku protivnickom treneru i pogledati ga u oci.
Svi se boje kazni, eto i Klafuric nista ne kaze na pressu, a ova ljiga od Marinovica im objasnjava kako je bio tezak raspored i kako je on zadovoljan, jad na jadima.
Od svih trenera, mada ga ne podnosim, skidam kapu Mirzi Varesanovicu i onom odbijanju da se cestita pobjeda Borcu.
Jedina moralna osoba koja je usla u ovu jazbinu kriminala od kluba je Lalatovic.
Kakav god bio, covjek je odbio sva namjestena sudjenja i na kraju kao najveci gospodin podnio ostavku...

Sudije nisu ljudi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Opet ne vidis post?
Znaci, egal utakmicu u BL ne mozes dobiti. Moras dovesti pet puta jace igrace da bi uzeo bod ili tri. Ako si bara-bara, ne moze jer jbg sto nisi jaciVirtu4l je napisao/la: ↑02 okt 2023, 08:41Pa da, danas bi oni palili, izašli sa kalašem na ulicu, nema šta ne bi. Ipak, nisu ni pomišljali da pale kad im je taj Vico davao titule za zelenim stolom, kad su se svirali ofsajdi koji vrijeđaju inteligenciju, ovi drugi nisu ni pomišljali da pale kad im na Koševu ne dosudi penal i crveni za protivnika, isto tako nisu ni pomišljali da pale kad je vama dosuđen onaj komičan penal u Bijeljini, itd, itd. Tada su slavili. Da ne nabrajam dalje.
Ne mogu da shvate da ako si dovoljno dobar nema tog sudije koji te može oštetiti, kao što to Zrinjski radi već par godina, zabije Borcu deset komada u dvije utakmice i doviđenja i prijatno.

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 02 okt 2023, 08:55, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Vise ti je Zeljo u glavi nego tvoj klub jbg.donDondon je napisao/la: ↑02 okt 2023, 08:43vise se upalim na ono skandiranje cijelog stadiona srbija kosovo nego na ovo namjestanje Borcu
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
A mati ti se prodala za cvaju Fukarama.Suvorov je napisao/la: ↑02 okt 2023, 08:08Ovi su se prodali Mujkanovicu za jednu tocilicu piva. Da im Vico ponudi dvije tocilice skandirali bi mu ime, a za 300 evra bi se vratili u pravoslavlje.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Borac sinoć drastično oštećen
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Reci ti meni matora kljusino, ebeš li ti šta ? za razliku od tebe ja niti u jednom momentu nisam pomislio da si pametan...Meni je dovoljno da te sugrađani i tvoji haveri po klubu ne fermaju ni 5 %, tako da je sve ostalo suvišno komentarisati u vezi tebePitarsam je napisao/la: ↑02 okt 2023, 08:39Borac sa Košare,letsgofighter je napisao/la: ↑02 okt 2023, 08:26Dobro jutro iz najljepšeg grada u BIH, i grada lidera na tabeline znam da li ste svjesni da ste napisali 30 stranica zbog faula na 25 metara od gola, koji je ispostaviće se bio start na loptu ! Evo ja vas molim ono jaranski da sačuvate jetru i nervni sistem, jer treba da se borite za evropu i opstanak sa vašim kako vi kažete balijama
Da li si pročitao lektiru o nastanku pravoslavnih
Muja i Sulja sto ti je ciko postavio?!
Pobjeze onaj dan pa pomislih da
evo jednog pametnog Vlasine.
Zadevero se čitanjem pa kad je skonto neke objektivne
Historijske činjenice,pade u depresiju!
![]()

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Rodman i 21 gost.