Prema sedmici ovo je svemirski brod.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Pa kad i jesu najbolji.VensanKasel je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:15Pa naravno da je ismijavanje , jer itekako ima materijala
Apple 99% prezentacija je ponavljanje best ever
Naravno , 100 puta ponovljena laž postane istinajasmin10 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 22:59Pa kad i jesu najbolji.VensanKasel je napisao/la: ↑30 sep 2023, 21:15Pa naravno da je ismijavanje , jer itekako ima materijala
Apple 99% prezentacija je ponavljanje best ever

Ti stvarno boluješ od neke bolesti.numanumaye22 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:48Pokusavat objasnit to likovima koji uzmu Redmi Note 9 Pro od 200-300 eura na 2 godine preko Telecoma. 64 MP kamera pise nazad. Kod iPhona manje ima. Kao i RAM, znaci Redmi bolji.
To je isto kad kupis Peugeota i tjesis se da je bolji od Mercedesa zato sto nemas para da vozas bolje. Kao pa i jedno i drugo vozilo me odvuce od tacke A do tacke B, bolje sam prosao.

pixel

Bolja je foto kamera na pixelu. iPhone ubjedljivo najbolju video kameru imaRobust je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:25pixel

Bjez ba ja svoj pixel platio kao 14ku da sam uzeo, imao sam pare i za pro max da uzmem al jednostavno nekima ne odgovara iPhone i nema bolji experience od pixela posebno u kameri, bi mi smijesno nedavno sa jaranom se zajebavao ko ima bolji night mode pixel 7 pro il iphone 14 pro, malo je reci da ga je tuga uhvatila
fkt sam pozitivno iznenadjen kamerom na pixelu bas hvata dobre fotografije i njihov naknadno procesiranje slike je vrhunsko imaju bas top algoritme za toVGS je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:27Bolja je foto kamera na pixelu. iPhone ubjedljivo najbolju video kameru imaRobust je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:25pixel

Bjez ba ja svoj pixel platio kao 14ku da sam uzeo, imao sam pare i za pro max da uzmem al jednostavno nekima ne odgovara iPhone i nema bolji experience od pixela posebno u kameri, bi mi smijesno nedavno sa jaranom se zajebavao ko ima bolji night mode pixel 7 pro il iphone 14 pro, malo je reci da ga je tuga uhvatila

Ma pusti Leoreya frajer šlager postao pravijasmin10 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:14Ti stvarno boluješ od neke bolesti.numanumaye22 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:48Pokusavat objasnit to likovima koji uzmu Redmi Note 9 Pro od 200-300 eura na 2 godine preko Telecoma. 64 MP kamera pise nazad. Kod iPhona manje ima. Kao i RAM, znaci Redmi bolji.
To je isto kad kupis Peugeota i tjesis se da je bolji od Mercedesa zato sto nemas para da vozas bolje. Kao pa i jedno i drugo vozilo me odvuce od tacke A do tacke B, bolje sam prosao.

Ovaj Vensan sigurno ne hejta IPhone jer ga ne može priustiti. Sigurno da može.

Kažu da je do novog iosa, softwerski bug, pa će riješiti updateomVensanKasel je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:46Ma pusti Leoreya frajer šlager postao pravijasmin10 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 00:14Ti stvarno boluješ od neke bolesti.numanumaye22 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 23:48Pokusavat objasnit to likovima koji uzmu Redmi Note 9 Pro od 200-300 eura na 2 godine preko Telecoma. 64 MP kamera pise nazad. Kod iPhona manje ima. Kao i RAM, znaci Redmi bolji.

Ovaj Vensan sigurno ne hejta IPhone jer ga ne može priustiti. Sigurno da može.
Ma ja samo ismijavam Apple i ništa više , a i po meni ako već daješ tolike pare trebalo bi da je savršen telefon ...
Evo sad i ovaj strašni 15 Pro se pregrijava , znaš šta kažu iz Apple-a ? Kriv je Instagram

Pa kako da ih ne ismijavam , haj mi reci ?
Šta kažu u Telecomu kada stiže tvoj ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:55Kažu da je do novog iosa, softwerski bug, pa će riješiti updateomVensanKasel je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:46Ma pusti Leoreya frajer šlager postao pravi
Ma ja samo ismijavam Apple i ništa više , a i po meni ako već daješ tolike pare trebalo bi da je savršen telefon ...
Evo sad i ovaj strašni 15 Pro se pregrijava , znaš šta kažu iz Apple-a ? Kriv je Instagram

da, nije samo na 15ki, nego i raniji modeli,VensanKasel je napisao/la: ↑02 okt 2023, 10:17Šta kažu u Telecomu kada stiže tvoj ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 09:55Kažu da je do novog iosa, softwerski bug, pa će riješiti updateomVensanKasel je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:46
Ma pusti Leoreya frajer šlager postao pravi

Je li softwerski bug i na ostalim telefonima ?

Nisam na bht, a i na koju god mrežu se prikačim ista priča. Do iphonea je definitivno, ne znam zašto.numanumaye22 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 12:50Mora da si na BH Telecomu gdje daju vise, najbrzi internet na Balkanu uvjerljivo.

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Jabroni, kraljttbvb i 25 gostiju.