Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
37.500 stadion prima, dali nam samo 3000 .. pa razumijem da su se bili ovih zadnjih par derbija prepali da ce nas biti vis.. zasto su sad ovo uradili bordo qrve , ima da grmiii i da bude 5:0, Tan Tan tanananaaa 

Pazi, sigurno da i oni mogu imati dobar ugovor sa Macronom i sličnim proizvođačima, čime bi dobili ozbiljan dres koji bi oni kreirali i mnogo bolje uslove poslovanja, ali kao što rekoh - kompleksi ih ubiše. Po ovakvim situacijama najbolje vidiš s kim imaš posla.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la: ↑04 okt 2023, 11:00Sumnjam. Šta misliš zašto se Malezijac još uvijek mota oko Sarajeva? Zato što očekuje novac nazad, nije on postao milijarder tako što je otpisivao dugove. Prodao je Kortrijk, Cardiff već neko vrijeme traži novog investitora, prodao je pola dionica u Los Angeles FC, čovjek izlazi iz fudbala, a još uvijek se mota oko Sarajeva? Zar to nije malo čudno. Neće vam otpisati ni fening duga.
Isto daje i vama, što je nonsens, privatni klub pomagati iz budžeta. To nema nigdje na svijetu.
Više puta nacrtano.. hajd neko ko nema pojma će se upaliti, ali znaš i ti da su stvari više nego jasne... Malezijac je na upravljačkim ulozima FK Sarajevo dobro zaradio.. Zašto se i dalje mota možemo da nagađamo, ali iz priloženog se vidi da povrat investicije ili pozajmice nije razlog..Januar 2014.
Trenutno gospodin Tan kontroliše oko 90 posto tih upravljačkih uloga (4.050.000 KM) i ima apsolutnu većinu“, izjavio je Selimović.
Ovaj portal, august 2021.
Molim Vas, dajte nam tačne brojeve, koliko ste platili glasačka prava u FK Sarajevu?
"Tačan udio u glasačkim pravima je 65,47% i to smo platili 12 miliona eura."
Sada ste spremi prepustiti ta glasačka prava nekom drugom, po kojoj cijeni?
"Prepuštamo naša glasačka prava u FK Sarajevo novom investitoru besplatno, samo za proceduralnih 1 EURO.", kategoričan je g. Phat (boldiran dio teksta je prenesen iz odgovora kakav je stigao u redakciju, op. a.).
"Prihvatamo da izgubimo kompletnu investiciju. Želimo da klub i novi investitor nastave razvoj i ostvare uspjeh u budućnosti. Zbog toga, ne želimo nikakav profit iz ovog prenosa vlasništva.", dodao je on.
Postoje li neke pozajmice sa Vaše strane koji bi klub morao vratiti prije prodaje?
"Klub smo obavijestili da se odričemo svih posudbi od strane Long Cuong Company i da kub ne mora ništa platiti Long Cuong Company.", potvrđeno je iz Vijetnama.
Da li je FK Sarajevo bio u dugu u trenutku vašeg napuštanja klub, nakon što je osvojen Kup?
"Ne, u trenutku kada smo odlučili prepustiti glasačka prava, tokom dvije godine našeg rada u FK Sarajevo, uvijek smo u potpunosti ispunjavali sve naše finansijske obaveze."
Da zaključimo i da pitam konkretno: ima li nekog skrivenog troška za klub u ovoj prodaji? Nekog dodatnog novca koji bi Long Cuong Company potraživao?
"Kao što sam rekao na početku, ne izlazimo iz FK Sarajevo zbog profita. Nadamo se da će klub nastaviti sa uspjesima i da će imati priliku da učestvuje u velikim evropskim takmičenjima. NE TRAŽIMO nikakvu naknadu za upravljačka prava i prihvatamo da izgubimo cjelokupnu investiciju."
Eto malo matematike
A što se druge teme tiče, dobijamo neuporedivo manje novca od društvene zajednice u odnosu na vas.. Po važećim zakonima u FBiH koji propisuju ovu oblast, mi smo Udruženje građana FK Sarajevo a nikako Privatni fudbalski klub, pa smo i zaslužili da nam se i dodijele određena sredstva iz raznih budžeta.. Nisu nam nešto strašno neophodna, ali ne vidim nijedan razlog zašto bi se istih potpuno odrekli..
Bukvalno tako moj virto kompleksiVirtu4l je napisao/la: ↑04 okt 2023, 11:53Pazi, sigurno da i oni mogu imati dobar ugovor sa Macronom i sličnim proizvođačima, čime bi dobili ozbiljan dres koji bi oni kreirali i mnogo bolje uslove poslovanja, ali kao što rekoh - kompleksi ih ubiše. Po ovakvim situacijama najbolje vidiš s kim imaš posla.
Isto ono nike fol s nike ugovor
Kad ono sa sportvision hahahah
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
damir_82 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 11:54Pa krenimo redom...Virtu4l je napisao/la: ↑04 okt 2023, 11:00Sumnjam. Šta misliš zašto se Malezijac još uvijek mota oko Sarajeva? Zato što očekuje novac nazad, nije on postao milijarder tako što je otpisivao dugove. Prodao je Kortrijk, Cardiff već neko vrijeme traži novog investitora, prodao je pola dionica u Los Angeles FC, čovjek izlazi iz fudbala, a još uvijek se mota oko Sarajeva? Zar to nije malo čudno. Neće vam otpisati ni fening duga.
Isto daje i vama, što je nonsens, privatni klub pomagati iz budžeta. To nema nigdje na svijetu.
Više puta nacrtano.. hajd neko ko nema pojma će se upaliti, ali znaš i ti da su stvari više nego jasne... Malezijac je na upravljačkim ulozima FK Sarajevo dobro zaradio.. Zašto se i dalje mota možemo da nagađamo, ali iz priloženog se vidi da povrat investicije ili pozajmice nije razlog..Januar 2014.
Trenutno gospodin Tan kontroliše oko 90 posto tih upravljačkih uloga (4.050.000 KM) i ima apsolutnu većinu“, izjavio je Selimović.
Ovaj portal, august 2021.
Molim Vas, dajte nam tačne brojeve, koliko ste platili glasačka prava u FK Sarajevu?
"Tačan udio u glasačkim pravima je 65,47% i to smo platili 12 miliona eura."
Sada ste spremi prepustiti ta glasačka prava nekom drugom, po kojoj cijeni?
"Prepuštamo naša glasačka prava u FK Sarajevo novom investitoru besplatno, samo za proceduralnih 1 EURO.", kategoričan je g. Phat (boldiran dio teksta je prenesen iz odgovora kakav je stigao u redakciju, op. a.).
"Prihvatamo da izgubimo kompletnu investiciju. Želimo da klub i novi investitor nastave razvoj i ostvare uspjeh u budućnosti. Zbog toga, ne želimo nikakav profit iz ovog prenosa vlasništva.", dodao je on.
Postoje li neke pozajmice sa Vaše strane koji bi klub morao vratiti prije prodaje?
"Klub smo obavijestili da se odričemo svih posudbi od strane Long Cuong Company i da kub ne mora ništa platiti Long Cuong Company.", potvrđeno je iz Vijetnama.
Da li je FK Sarajevo bio u dugu u trenutku vašeg napuštanja klub, nakon što je osvojen Kup?
"Ne, u trenutku kada smo odlučili prepustiti glasačka prava, tokom dvije godine našeg rada u FK Sarajevo, uvijek smo u potpunosti ispunjavali sve naše finansijske obaveze."
Da zaključimo i da pitam konkretno: ima li nekog skrivenog troška za klub u ovoj prodaji? Nekog dodatnog novca koji bi Long Cuong Company potraživao?
"Kao što sam rekao na početku, ne izlazimo iz FK Sarajevo zbog profita. Nadamo se da će klub nastaviti sa uspjesima i da će imati priliku da učestvuje u velikim evropskim takmičenjima. NE TRAŽIMO nikakvu naknadu za upravljačka prava i prihvatamo da izgubimo cjelokupnu investiciju."
Eto malo matematike
A što se druge teme tiče, dobijamo neuporedivo manje novca od društvene zajednice u odnosu na vas.. Po važećim zakonima u FBiH koji propisuju ovu oblast, mi smo Udruženje građana FK Sarajevo a nikako Privatni fudbalski klub, pa smo i zaslužili da nam se i dodijele određena sredstva iz raznih budžeta.. Nisu nam nešto strašno neophodna, ali ne vidim nijedan razlog zašto bi se istih potpuno odrekli..
Vječita kanta godine na forumu i narkomančić se ližu.
Kakva ekipica. I još gore - navijači Želja.
Kakva ekipica. I još gore - navijači Želja.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Napusis se kurca tuzlak mozes s foruma laprdat
Uzivo i u Tuzli bi glavu spusto
Fukare Tuzla haha
Kad bi vam poslali 2003 godiste manijaka poskidali bi vas
Uzivo i u Tuzli bi glavu spusto
Fukare Tuzla haha
Kad bi vam poslali 2003 godiste manijaka poskidali bi vas
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 okt 2023, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jah, a kod vas Miske digne kredit kod Ziraat banke i kaze ovo nam je generalni sponzorNoDi80 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 11:55Bukvalno tako moj virto kompleksiVirtu4l je napisao/la: ↑04 okt 2023, 11:53Pazi, sigurno da i oni mogu imati dobar ugovor sa Macronom i sličnim proizvođačima, čime bi dobili ozbiljan dres koji bi oni kreirali i mnogo bolje uslove poslovanja, ali kao što rekoh - kompleksi ih ubiše. Po ovakvim situacijama najbolje vidiš s kim imaš posla.
Isto ono nike fol s nike ugovor
Kad ono sa sportvision hahahah
@Virtu4l, picka si, fakat. Bas picka. Ja sam ti odgovorio normalno i kluturno, fino te zamolio da argumentovano objasnis svoje tvrdnje. Ti neces, kao nije mi dovoljno star nick. Kakav razlog, nidje veze. Za mene si picka, ne postujem te ni sekunde, uvijek cu ti to nabijati na nos kad god te vidim na nekoj temi. Picko. Promijeni nick u Picku4l.
Pa što ti ne dođe narkomančiću kad si obećao?

Ko fol on pije pive u Slobodi hahaha al u qrcu.
Aj što nisi došao, već i što vas Kape iskara na zelenom travnjaku.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Edis Mulalic novi trener Igmana iz Konjica
Nisam dosao jer sam zauzet bio al cu doc maksuz i kad dodjem zovem te u Slobodu
vidjet ces ko je babo
Docu vam u Zeljinoj majci sam
Nisam dosao jer sam zauzet bio al cu doc maksuz i kad dodjem zovem te u Slobodu
vidjet ces ko je babo
Docu vam u Zeljinoj majci sam
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 okt 2023, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Babo šta ćemo u Slobodi? Opet pive pit?
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
S tobom necu piti previse si bezobrazan
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
E je.bo ga ti pa ložim te malo.

Sky9 i ja te čekali da posjedimo tebe nigdje.
Znam da si obećao, ali te nije bilo. Odmah nervoza neka.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Dino, vidis da ovaj voli ledeni caj. Kloni se ljudi koji ne piju i koji misle da je vutra droga, vjeruj mi. Meni kad neko kaze da ne pije, ja se odmah za slajpek uhvatim.
1921
Sreca pa si aplaudirao navijacima ZELJA kad su izlazili sa Tusnja.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Ja sam tek prije par godina provalio koliko ih ljudi mrze, da kad pitaš u drugim gradovima tipa, Tuzla, Mostar, Zenica, Banja Luka, Bihać, pa i po Hrvatskoj da biraju između ta dva kluba, velika večina su naklonjeniji Saraejvu. Ovi što su rekli želja, nisu mi baš izgledali ko ljudi. Onako neki pseći pogled, više izgubljeni djelovali.
🇵🇸
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HahahahahahahahahhaahahahahahahhahahahahaTorino je napisao/la: ↑04 okt 2023, 12:56Ja sam tek prije par godina provalio koliko ih ljudi mrze, da kad pitaš u drugim gradovima tipa, Tuzla, Mostar, Zenica, Banja Luka, Bihać, pa i po Hrvatskoj da biraju između ta dva kluba, velika večina su naklonjeniji Saraejvu. Ovi što su rekli želja, nisu mi baš izgledali ko ljudi. Onako neki pseći pogled, više izgubljeni djelovali.
U ovo ni ti ne vjerujes.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 04 okt 2023, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Dosta vam je 3000 ni to nečete popunitiMeraak1921 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 11:4837.500 stadion prima, dali nam samo 3000 .. pa razumijem da su se bili ovih zadnjih par derbija prepali da ce nas biti vis.. zasto su sad ovo uradili bordo qrve , ima da grmiii i da bude 5:0, Tan Tan tanananaaa![]()

🇵🇸
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Hajd što lažeš druge, ali nema potrebe da sebe lažeš. Kakvo Sarajevo pored Želje u drugim gradovima, smiju ti se i ostali divovi.Torino je napisao/la: ↑04 okt 2023, 12:56Ja sam tek prije par godina provalio koliko ih ljudi mrze, da kad pitaš u drugim gradovima tipa, Tuzla, Mostar, Zenica, Banja Luka, Bihać, pa i po Hrvatskoj da biraju između ta dva kluba, velika večina su naklonjeniji Saraejvu. Ovi što su rekli želja, nisu mi baš izgledali ko ljudi. Onako neki pseći pogled, više izgubljeni djelovali.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ti ces nekog slat 

Trenutno korisnika/ca: badblueboylivno, Beli98, Proximic i 27 gostiju.