FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sa Rogicem na golu vjerovatno pocinje Buljubasic. On je dragulj i aBd napravice rekordan transfer, ali jos nije naucio da se kontrolise u duelima, vidi se neiskustvo kod njega bas. Kod njih je Stilic jako namazan igrac, on bi Buljubasica navlacio na prekrsaj u svakom napadu. Na stranu sto ce Gigs ce jedva cekati da pokaze zuti, mali bas voli udarit. Sve u svemu, ozbiljna je dilema pred Rozmanom.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Suziti im prostore i gledati da se što bolje zatvore Štilić i Mekić.. i sumnjam da će golman imati puno posla.
U fazi napada ubrzati igru, smanjiti famozno carinjenje lopte, što više kombinatorike po zemlji u zadnjoj trećini, na prvu, gledati da kratkim pasovima pravimo višak.. minimalno se oslanjati na centaršuteve i zračne duele.
Uglavnom je bitno da igramo svoju igru i da se ne upuštamo u njihov seljački fudbal. Sigurno nemaju dovoljno kvaliteta da nas nadigraju ako budemo pravi.
Odlučno, smireno, koncentrisano i neće biti problema.
U fazi napada ubrzati igru, smanjiti famozno carinjenje lopte, što više kombinatorike po zemlji u zadnjoj trećini, na prvu, gledati da kratkim pasovima pravimo višak.. minimalno se oslanjati na centaršuteve i zračne duele.
Uglavnom je bitno da igramo svoju igru i da se ne upuštamo u njihov seljački fudbal. Sigurno nemaju dovoljno kvaliteta da nas nadigraju ako budemo pravi.
Odlučno, smireno, koncentrisano i neće biti problema.
The saddest thing in life is wasted talent.
Je.bat ćemo im majku majčinu i prosjački gen!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Hajccc
Zadnja izmjena: mnon46, dana/u 06 okt 2023, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dugo pratim forum, mozda vec 10ak godina, a evo od danas sam i clan. Selamim vas i pozdravljam
-
- Kontakt:
Braco svi na SJEVER!
Ljudi hajde da ispostujemo sjever i napunimo ga ko šibicu, zovi rođake komšije prijatelje sigurno će onim koji ne budu na sjeveru tu noć biti žao.
Urnebes se sprema
Kad ja mogu doć 180kilometara, onda nema opravdanja nikom ko je tu.
Urnebes se sprema

Kad ja mogu doć 180kilometara, onda nema opravdanja nikom ko je tu.
12. igrač kluba iz Titove 38b
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
" Idealan scenario bi bio pobjeda iz nepostojeceg penala u 90+ nakon sto je njima Gigara ponistio 5 cistih golova "
GAZI IH BORDO MASINO! zreli su
GAZI IH BORDO MASINO! zreli su
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- f0rest1946
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
gdje je taj lik sto odobrava raji pristup na infu? Prije ce me tombola iz njemacke ambasade zakaciti iako nisam aplicirao
- 1 9 4 6 -
JUlardžija ili Buljubašić pitanje je sad. 
Je li vakat da Penja započne utakmicu?

Je li vakat da Penja započne utakmicu?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Buljubašić počinje, jer očigledno Šahinović neće braniti.
Nema šasne da Pena počne jednu ovakvu utakmicu, a realno i bolje - bit će korisniji u završnici.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Buljubašić je meni kreativniji, a Julardžija borbeniji i jači u duelima. Možda i jest bolje da Penja uđe zadnjih pola sata i na krepanu odbranu Štrumfova pokuša uraditi nešto kao protiv Zrinjskog. Očekujem baš tvrdu utakmicu sa min dva gola iz grešaka.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pa obojica ce igrati
Kosevo ovaj put ipak nije predaleko
Započeo je protiv Sloge.

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ziljkicu fakat ne stoji kapitenska. Sta frajera naprica na presu, kolko se usro. **** te Zeljo ba, sta si se prepo
Rozman s druge strane odlicne izjave, profesionalan i hladan ko spricer.

Bravo SimoneŽelimo da igramo brzo, sa što više šansi i što više golova. Ja sam novi tu, historija je svakako bitna, kakva god da je. Ja ne mogu utjecati na neke faktore, ne brinem o tome, mogu utjecati šta će biti danas na treningu, šta će biti na utakmici. Želimo biti dominantni u svakoj sekundi utakmice, želimo biti agresivni i visoko gore.
Trenutno korisnika/ca: AngelDiMaria, Dave, Guest1945, Hajdeee, Inspiracija, kogmagie46, MaroonWhite1946, rimljanin90, Serha, TETRAPAK, zagorski i 184 gosta.