Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma moze pisati kome hoce pisati za RA da su neka grupa je smijesno, pogledaj glavni grad i derbi u nedjelju sve ce vam se reci. Bez ta dva kluba nema ove drzave.
Fk Željezničar.
A zeljovaca vise u jagomiru nego sto ih je ostalo na juguEvander je napisao/la: ↑06 okt 2023, 17:28I zamisli, uz sve to, posjeta odlicna citavu sezonu.Alipasino je napisao/la: ↑06 okt 2023, 17:01Inace da bi dosli do stadiona FK Sarajevo trebate promjenit 2 gradska prevoze tj Tramvaj i Trolejbus ili Bus.Inace stadion ima pogled na Jagomir a kad puhne kontate da ste na Bjelasnici.Ako nedo Bog kisa padne mozete se sakrit u halu koja se nalazi pored ulaza razlicitih tribina.Nakon Maksimira jedan od ruznijih stadiona na Balkanu.Ali sta ces mi gradska raja moramo i to pretrpit da bi gledali naseg Zelju.

- Antipolitika3
- Kontakt:
Mi smo okrenuti drugom trzistu i polako napustamo kaljuzu zvanu bosanski lonac a ostavljamo vas da se kao male gice koprcate u svojim gov.nima.

Od svega napisanog jedino istina da mrze drzavu i da smo hrvatski klub.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ovaj par voditelja i stručnog komentatora (Nedim Jusufbegović) na Areni je nešto najslušljivije što smo ikada imali.
Konačno i kod nas na TV neko ko tečno priča, bez zadrške i ustezanja, ne bježe od oponiranja jedan drugom čak i u toku emisije. Pun pogodak su ova dvojica za razliku od svega ostalog vezano za realizaciju prijenosa.
Konačno i kod nas na TV neko ko tečno priča, bez zadrške i ustezanja, ne bježe od oponiranja jedan drugom čak i u toku emisije. Pun pogodak su ova dvojica za razliku od svega ostalog vezano za realizaciju prijenosa.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- MocMahale444
meraba je napisao/la: ↑06 okt 2023, 17:35A zeljovaca vise u jagomiru nego sto ih je ostalo na juguEvander je napisao/la: ↑06 okt 2023, 17:28I zamisli, uz sve to, posjeta odlicna citavu sezonu.Alipasino je napisao/la: ↑06 okt 2023, 17:01Inace da bi dosli do stadiona FK Sarajevo trebate promjenit 2 gradska prevoze tj Tramvaj i Trolejbus ili Bus.Inace stadion ima pogled na Jagomir a kad puhne kontate da ste na Bjelasnici.Ako nedo Bog kisa padne mozete se sakrit u halu koja se nalazi pored ulaza razlicitih tribina.Nakon Maksimira jedan od ruznijih stadiona na Balkanu.Ali sta ces mi gradska raja moramo i to pretrpit da bi gledali naseg Zelju.![]()
Samo nam jos ti falis.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jedina laz je da ste rvati, jebbo vas krivousti zlocinac koji vam je to uvrtio u glave suplje BosnjackeAntipolitika3 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 17:36Mi smo okrenuti drugom trzistu i polako napustamo kaljuzu zvanu bosanski lonac a ostavljamo vas da se kao male gice koprcate u svojim gov.nima.![]()
![]()
![]()
Od svega napisanog jedino istina da mrze drzavu i da smo hrvatski klub.![]()
![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja propalog skijasa sta naprica
Cuj i oni sa pomozi.ba sarađuju
E svasta
- svrakino1921
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la: ↑06 okt 2023, 17:01Inace da bi dosli do stadiona FK Sarajevo trebate promjenit 2 gradska prevoze tj Tramvaj i Trolejbus ili Bus.Inace stadion ima pogled na Jagomir a kad puhne kontate da ste na Bjelasnici.Ako nedo Bog kisa padne mozete se sakrit u halu koja se nalazi pored ulaza razlicitih tribina.Nakon Maksimira jedan od ruznijih stadiona na Balkanu.Ali sta ces mi gradska raja moramo i to pretrpit da bi gledali naseg Zelju.

- Antipolitika3
- Kontakt:
Mislis na Radu Bosnjaka?nisam u toku?meraba je napisao/la: ↑06 okt 2023, 17:54Jedina laz je da ste rvati, jebbo vas krivousti zlocinac koji vam je to uvrtio u glave suplje BosnjackeAntipolitika3 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 17:36Mi smo okrenuti drugom trzistu i polako napustamo kaljuzu zvanu bosanski lonac a ostavljamo vas da se kao male gice koprcate u svojim gov.nima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Fino je pa priznate da dolazite samo jer je stadion natkriven i jer je realno jednostavno doci do njega iz bilo kojeg dijela grada. Samim tim, posjeta na stadionu kakvim ga vi opisaste, zasigurno je 3 puta vrijednija.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 17:56Alipasino je napisao/la: ↑06 okt 2023, 17:01Inace da bi dosli do stadiona FK Sarajevo trebate promjenit 2 gradska prevoze tj Tramvaj i Trolejbus ili Bus.Inace stadion ima pogled na Jagomir a kad puhne kontate da ste na Bjelasnici.Ako nedo Bog kisa padne mozete se sakrit u halu koja se nalazi pored ulaza razlicitih tribina.Nakon Maksimira jedan od ruznijih stadiona na Balkanu.Ali sta ces mi gradska raja moramo i to pretrpit da bi gledali naseg Zelju.![]()
![]()
![]()
![]()
Paćenici, da nema ove države ne bi sinoć ni igrali utakmicu 

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- ZhuzhiJelinek
- Kontakt:
Bosanski lonac je sinonim za rađanje bošnjačke nacije.Oni su luk i krompir a holidejin podrum je šerpa.
Žuži se potuži
@meraba i @pitarsam uključite se i vi u ovu akciju “budi drug”, nemojte više maltretirati navijače Željkana
- MocMahale444
E dusa draga, nagovaras njih da njima ljudi odg lose a ti kao picajzla hinjski.
Pa vidim da su se oni danas uključili da vas maltretiraju pa da prestanu. Nije lijepo.MocMahale444 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 18:25E dusa draga, nagovaras njih da njima ljudi odg lose a ti kao picajzla hinjski.
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
A đe si mislio ići kad kažeš da napuštaš našu bosansku kaljužu?Antipolitika3 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 17:36Mi smo okrenuti drugom trzistu i polako napustamo kaljuzu zvanu bosanski lonac a ostavljamo vas da se kao male gice koprcate u svojim gov.nima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pohasili ste se dobro, neće to biti dugog vijeka.
- MocMahale444
Kako ba? Pa vidis da je tobeti vec prerastao jagomir, nas dzuturum kiki pitarsam postao senilan.tabba77 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 18:27Pa vidim da su se oni danas uključili da vas maltretiraju pa da prestanu. Nije lijepo.MocMahale444 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 18:25E dusa draga, nagovaras njih da njima ljudi odg lose a ti kao picajzla hinjski.
Zapitas li se sto?
Mentalno maltretiranje od strane plave brace.
Ne od onog lika sto gazi autom mališane.
registruj se na klix j e b o ti bog mater botovskuZhuzhiJelinek je napisao/la: ↑06 okt 2023, 18:21Bosanski lonac je sinonim za rađanje bošnjačke nacije.Oni su luk i krompir a holidejin podrum je šerpa.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, HordeSaSjevera, Morpheus, Pablo11, supervizor i 14 gostiju.