NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 07 okt 2023, 22:44

redbull93 je napisao/la:
07 okt 2023, 21:18
Meni uopste nije krivo sto sve ne pobjedjujemo, sto nismo u vrhu, sto nemamo odmah neke mega budjete da napadnemo PL. Razumijem to sve kao i 80% nas, sasvim korektno i posteno. Uprava nam je svima dala svoj plan i drze se toga, ima jos dugova, neke stvari ne smiju da trpe i to je sve korektno bez ikakvog pogovora. Strucni stab je dobio budjet, kakav takav, ali solidan za ovu ligu sigurno. Imamo ekipu duze vremena na okupu, gledali smo ih protiv jacih ekipa, znamo da mogu. Mene muci samo jedno, da neke stvari u svlacionici ne stoje kako treba, ne zelim sumnju uvlaciti, neki moj dojam samo. Sa ovom ekipom da je sve uredu, moglo se igrati na vrh ove lige. Ne mozete me uvjeriti da su postali toliki panjevi, igrali su i gledali smo ih svi, ali sada to je nista postalo. Dopustili su da nakon svih ovih godina, livada, gostovanja, nema sta nije bilo, da ne dobiju pozdrav od ROBIJASA i da im okrenu ledja. To mi se nesto bas urezalo i sramota za igrace sta su uradili. Reagovati na vrijeme, nek zavrsi kako zavrsi do zime i mijenjati nesto. Mene licno sto se tice, prije bi igrace mijenjao, nego Duvanjaka.
Pisao sam dok smo još tada bili u drugoj ligi centar da će ovo teško ići. Tada kada se kukalo kad se jedva bod u Visokom uzeo, kad smo se slomili protiv Radnika u kupu, kad smo dobili Famos u gostima i Durmo nas vadio. Tada se vidjelo da neće ići sa ovim igračkim kadrom. Nije isto imati tri teške utakmice u sezoni i imati 30 teških utakmica. Mora se priznati da nema kvaliteta u igračkom kadru za vrh tabele. Ova ekipa je čisti prosjek i ne treba tražiti izgovore i alibije.

Zbog toga bih podržao Duvnjaka, jer nije do njega što se taktike tiče. Sve je probao, ljudi yebu sve Karaliću, Hrelja starta gori od Karalića. Možemo rotirati igrače do kraja sezone, ali se neće pronaći kombinacija jer nema kvaliteta. Kritika ide na prijelazni rok, pa ybt raspalo Goražde ima manji budžet za plate od nas pa deru ljudi...

Neka bude škola i lekcija i ima popravni na zimu. Ako tu pokaže promašaje sa dovođenjem igrača, onda se okrenuti drugim dugoročnim trenerskim opcijama. Iskreno ovaj ljetni prelazni rok je težak kada prelaziš u rang više. Ne možeš dovesti 20 novih igrača, moraš neki kostur imati. Problem kod nas je što taj kostur ne može odgovoriti zahtjevima višeg ranga.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 07 okt 2023, 22:49

Duvnjak cita forum i napravi ekipu i kad je neki strucnjak sa foruma ofulo onda je Duvnjak kriv 😂😂😂ovo samo kod nas ima trener cita forum dovodi pojacanja i sastavlja ekipu 😂😂😂😂koje smo mi legende

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 07 okt 2023, 23:19

Čitam ovdje pisanje i ne mogu sebi doci sta se ovdje piše
Neki pišu imamo budžet milion rekao Cerim za prvih 7-8 mjeseci sto se nisu dovela pojačanja bolje
A koliko je otišao na vraćanja dugovanja niko ne govori taj dio
Kažu neki klubovi imaju manji budžet a bolji od nas e pa nemaju imamo i mi isti budžet kao i većina ekipa u Federalnoj ligi kad odbiješ novac za vraćanje dugova
Treće evo primjera jednog akobogda brzo ce racun biti deblokiran ali za dan može biti blokiran opet jer klub ima sporazum sa povjeriocima koju nisu blokirali racun i klub ako jednu bude kasnio isplatu tim povjeriocima eto tu blokade nove na računu i sta si se onda koji k...c godinu ganjao deblokadu računa
E tu vam je novac za bolje igrače gospodo
Za 2 mjeseca ćemo mi članovi dobio fin. izvještaj akobogda
Pa ćemo svi vidjeti gdje smo u ovoj godini oko toga
Sto se tice igre i rezultata prvi nisam zadovoljan i ljut sam kao ris večeras
Očito da ima problem nekih u glavi kod igrača ova ekipa je mogla 100% jos 10-tak bodova skupiti lagano
Ali nesto ih koci sta je to nezz
Sto se tice Duvnjaka po meni treba ostat do polusezone a onda vidjet sta kako...
Naši ciljevi su jasni za ovu sezonu odblokiran racun,vraćanje Sto vise dugova
Sve dok je tako ja neću kritikovati
Kad se riješi i onih oko 400 hiljada duga
Onda ću prvi kritikovat i tražiti bolje igrače,boljeg trenera,bolje rezultate do tada od mene ima uprava podršku 100%
A sto se tice igrača njima poruka momci dozovite se pamti ako želite da ostanete u Čeliku jer sa ovakvom igrom nećete imati sta tražiti u narednoj sezoni
Morat će se zahvaliti mnogima jbg tako ti je u nogometu

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 07 okt 2023, 23:35

Ne trebaju pojačanja sad na zimu ako se neče a i nemože uči u PL! To je samo bacanje para! A nije bio ni plan da se ide na PL! Imamo sigurno Durmu i Sivca za PL,tu još se može 6 - 7 igrača ostaviti na ljeto a svima ostalim noga! Kariča odmah otjerat i skinut s Čelikove sise više,pa dokle ba! Salčinoviča isto prekrižiti a Isak na ljeto s noge na nogu i mrš,dosta te više! Imaš i 39 god konjino! Svi drugi igraju i bore se,imaju igru neku,šanse,viziju na terenu samo mi nemamo ništa! Podobro se podbacilo u igri i to utječe itekako na posjetu koja če na kraju sezone prosječno kako je krenulo biti slabija nego u centru! Klub je sigurno računao do sad da u kasi ima sigurno više 50 - 60 hiljada km od ulaznica!
::::SAMO ČELIK::::

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 07 okt 2023, 23:43

Za ovakvo sportsko stanje u Celiku, kriv je Duvnjak i treba javno to da kaze. Kriv je jer forsira neku suludu taktiku, gdje prilikom proboja preko krila uvijek imamo po dva igraca.. cemu? Dakle u sredini gubis jednog. Kriv je i sto nije doveo kvalitetne igrace. Bolje par kvaliteta nego 10 osrednji igraca koji nece pravit prevagu. Ima se mnogo ceka loseg napisat.

Pozitivna stvar, Honda bio solidan, cak i iznad prosjeka. Lika sam gotivio strasno dok nije pao u krivu. Volio bi da se izvuce iz krize, a to se danas osjetilo da ide na bolje i dobar je bio.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 okt 2023, 23:48

Pa naravno da je bolje imati, samo je pitanje ko je kvalitetan? Koliko se sjecam, svi na forumu su bili u ekstazi kad su dovedena ova pojacanja, dakle forum je promasio kao i klub? A sad odjednom Duvnjak lose birao. :urnebes:

Druga glupost je to da Duvnjak kopira forum. Pa mi godinama igramo isto kod Duvnjaka. Pokusao je drugacije, sad se vraca na staru taktiku.
Celik!3,2,2.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 07 okt 2023, 23:57

1. Forum nije odgovoran za sportski segment u klubu, odgovoran je trener
2. Forumaši su laici, ma koliko se mnogi među njima dobro razumjeli u nogomet. Trener bi trebao da je stručan, ipak on ima i A licencu

Tako da, ako ima, a ima mjesta za kritiku. Ne vidim u čemu je problem iznijeti istu, na račun trenera.
Sa druge strane, pokušavati prenijeti odgovornost, pa čak i ironično na forumaše je patetično...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 07 okt 2023, 23:58

AllGunsBlazing je napisao/la:
07 okt 2023, 23:48
Pa naravno da je bolje imati, samo je pitanje ko je kvalitetan? Koliko se sjecam, svi na forumu su bili u ekstazi kad su dovedena ova pojacanja, dakle forum je promasio kao i klub? A sad odjednom Duvnjak lose birao. :urnebes:

Druga glupost je to da Duvnjak kopira forum. Pa mi godinama igramo isto kod Duvnjaka. Pokusao je drugacije, sad se vraca na staru taktiku.
Jbt to kad mi moramo "kreirat" od vrha svog sesnaesterca, pa ako nas igrac uradi neku fintu i dodje do centra mi kao sretni hahaha. ulazak u protivnicki sesnaesterac nam je naucna fantastika.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 08 okt 2023, 00:15

Ovo nisam nikad doživio da pojednici potenciraju da je forum nekim dijelom kriv za sportski segment, pa ovo je žalosno.
@AllGunsBlazing dođi malo sebi jarane, ovde su bili u ekstazi pojedinci iskljucivo za Hrelju i Masica, jer to su jedina kolko tolko provjerena imena, uostalom jesmo mi glasali i izabirali koga ćemo dovesti?To mi dostavili listu želja a klub dovodio.Ljudi su prizivali na osnovu dozvoljenog budžeta.Evo imam ja pojačanja pa ako čitaju hoće li dovesti?Kad čujem još kaže slušao nas za formaciju i taktiku kaže nemoj više predlagat, pa daj onda da mi budemo treneri ako je sigurno 100% da mi upravljamo timom...ojjjjj Kim Yong Un zaždi je j.ebo ti sve svoje.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 okt 2023, 00:18

Ko prica o odgovornosti? Zna se ko je odgovoran. Ja pricam o pokusajima da ispadnemo pametni, a ustvari pojma nemamo. Prvi ja.
Celik!3,2,2.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 08 okt 2023, 00:19

Nadam se da kod Varde nije u pitanju teža povreda.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 08 okt 2023, 00:26

Ko nije spreman na ovo sve i ko ocekuje pojacanja.Nek okaci sal i dres o klin i nek ne smeta ovim ljudima u borbi za stabilizaciju.Kad dodje vrijeme za rezultat, doci ce i igraci.A oci trenutni igraci ce sigurno dobit sto trebaju, od zenicke publike.Na celu sa trenerom.
!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 08 okt 2023, 00:29

07 okt 2023, 23:48

Jedini je Truhlo divljao ljetos zbog ambicija i igračkog kadra, a forum me proglasio ludim :kafa:

Mašić 10 utakmica 6 golova, 1 asistencija :kafa:

Nego pusti se šuplje priče, mora se preuzeti odgovornost. Šta ćemo skovati za Simm Bau? Kako zaustaviti Šefkiju Resića, Amera Mehića i Vazdu :think: Da probamo sa 3 5 2? :kafa:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 okt 2023, 00:39

Ne razumijes. Uopste nije opaska usmjerena tebi. Poenta je da je lahko bit general poslije bitke, a mi puni generala.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 08 okt 2023, 00:45

08 okt 2023, 00:39
Ne razumijes. Uopste nije opaska usmjerena tebi. Poenta je da je lahko bit general poslije bitke, a mi puni generala.
Ma zayebavam se buraz.

Dobro je ovo, ne talasati, još 6 kola do kraja polusezone pa neka se analizira u klubu hladne glave na zimu. Imamo mi važnijih prioriteta do kraja godine, a doduše i na proljeće.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 okt 2023, 01:01

Ma rezultat ne boli toliko. Jasno je da smo u losijem periodu i moramo dati ekipi podrsku, sto i jesmo tokom 90 minuta, sto cemo dati i tokom narednih 90. Poslije sudijskog zvizduka su dobili sto su i zasluzili. Davali smo podrsku, nije upalilo. Opet smo ispali korektni pa nije bilo ni vrijedjanja niti bilo sta drugo, ali moraju igraci shvatiti poruku.

Ono sto boli jeste ponasanje nasih igraca. Prvo odnos prema nasem dresu pa onda odnos prema protivnicima.

Navijaci sebi mogu dopustiti luksuz pa "provocirati" protivnike, mada i tu u 98% situacija nema potrebe jer igramo protiv nekih kojima je dozivljaj igrati sa Celikom. Tu trebamo pokazati da smo bolji. Medjutim, igraci nemaju taj luksuz. U ovih 9 kola smo vidjeli nekakvih naguravanja i gluposti, ali ova utakmica je vrh. Uzeti loptu i ici pred gostujuce navijace, DNO. Umjesto da kao iskusan igrac pripremis ekipu da odbrani gol, ti uradis ono najgluplje, cak i potez kod njihovog gola nije mogao zasjeniti ovu glupost. To nije odnos prema nasim protivnicima koji ja zelim gledati u Celiku. To nije Celik.

Sto se tice odnosa prema nasem dresu, tu je vec sve ispisano. Ne mogu da shvatim odredjene igrace, da li je potrebno da ih neko ganja po ulici? Momci, ako zelite zivjeti od fudbala, ovo nije dovoljno.
Celik!3,2,2.

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 08 okt 2023, 01:27

Isakovic je trebao biti otjeran jos kad se pobio sa Nurkovicem (samo kazem). :D

Mislim i jedan i drugi, da se ne lazemo.

Jedna od najgorih utakmica na Bilinom polju koju sam odgledao, a bilo je puno takvih, a opet nijedna nije bila gora od ove, kad malo bolje razmislim.

Nula bodova, igra koja se svodi da sivi nesto uradi i ubaci, pa mozda nekog pogodi i to je to. Masic koji ne dobije nijednu loptu u prostor opet zabije golova i vraca se do centra kao da je veznjak. Boze sacuvaj ja ekipe i kvalitete....

Stvarno sam razocaran, prvi put nakon dugo vremena, ocajno i katastrofalno.

Ne znam vise sta da kazem, a da mogu opravdati cijenu ulaznice, jer za ovo sto ljudi trpe i izdvajaju pare, za uzvrat dobiju katastrofu, neuigranost, nabijanje lopte, nepovezanost. Ma nista ne dobijes vec odavno. Ne znam ko ce nakon ovakve predstave iskreno dati vise od 5 km. Karte su previsoke za ono sto dobijes na terenu.
Al eto, opet svako ima neko svoje misljenje.

Nesto moraju promijeniti, i to podhitno. Ovo je vec preslo svaku mjeru, nazalost
Zadnja izmjena: nickiZe88, dana/u 08 okt 2023, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 08 okt 2023, 01:38

Isakovic je nas najbolji igrac od kako je tu. I on je pravi kapiten i lider i sramota treba da vas bude ko god kaze da je trebo bit otjeran. On je jedini ima muda od igraca. Covjek sa 38 igra bolje od ove *Zeničke djece*

strucnjak9
Kontakt:

Post Postao/la strucnjak9 » 08 okt 2023, 01:40

Ova ekipa je nazalost prelimitirana. Ako se misli ulaziti u PL iduce sezone, definitivno se ozbiljno iz ove ekipe moze racunati na par igraca samo.

Cujem da je nakon utakmice u svlacionici Isakovic urlao na saigrace. Da je seljacina lider kao sto se predstavlja, usao bi u svlacionicu pognute glave i rekao saigracima ovo sto sam ja uradio u zadnje 3 minute, vi mladi ne trebate raditi nikad, preuzimam odgovornost na sebe. Prvo ide u neki konflikt sa simpatizerima Toska, provocira i slavi protiv njih kao da smo Realu dali gol a iduci napad cistu loptu koju treba izbiti u aut on gubi i izbacuje je u korner iz kojeg primamo gol.
Nadam se da ce neko iz uprave imati muda da objasni kljusini od 38 godina da mu ovo nije Mladost DK. Ako je to prolazilo u tim seoskim ekipama, u velikanima ovo ne prolazi. Ako ovo ponasanje prodje ispod radara, onda ce to biti jedan veliki minus za upravu. Igrac Celika treba biti primjer a ne seljacina koja provocira pa ne prodje minut a ta provokacija mu se obije o glavu…

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 08 okt 2023, 01:44

Nera1982 je napisao/la:
08 okt 2023, 01:38
Isakovic je nas najbolji igrac od kako je tu. I on je pravi kapiten i lider i sramota treba da vas bude ko god kaze da je trebo bit otjeran. On je jedini ima muda od igraca. Covjek sa 38 igra bolje od ove *Zeničke djece*
Muda se ne pokazuju na nacin da navijace provociras, da se svadjas sa svojim navijacima ako ti nekad upute kritiku, da se ne pobijes sa nekim iz kluba (bio igrac ili trener ili pomocni trener). Na stranu njegova karijera i njegova igra.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Chevalier, nebeskasila i 2 gosta.