Jbg sta cu im ja. Nek se kolju, pa ko koga. Za mene win-win. Nisam im ja nametnuo vojni rok i tjerao ih da postavljaju slike po socijalnim mrezama iz sluzbe, dok partijaju par kilometara od neprijatelja. To isto da si 90ih isao na igranke po granicama i cudis se ako te neka grupa uhapsi. Teroristi i jedni i drugi.alemsa je napisao/la: ↑08 okt 2023, 13:05A dobro, Izrael ima 2 godine obuke i godinu aktivne sluzbe u vojsci svakog gradjanina (zene malo krace) tako da ne cudi.AshburtonG je napisao/la: ↑08 okt 2023, 10:31https://
Ciljano izgleda. Ova je ubila valjda neku djecu. Samo nek se kolju izmedju sebe. Sto ih je manje, to je bolje.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Da se razumijemo ništa manji divljaci nisu ni službe pod zastavom Izraela zadužene za kontrolisanje Palestinaca. Hrpa ludila sa obje strane, i kao što to obično biva, sitna buranija ga puši.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kad imas podrsku Amera vecina svijeta mora sutiti zato im je teror bez problema prolazio godinama. Ovo sto se sad desava je bila svakodnevnica za Palestince decenijama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa otprilike u periodu nastanka pomenutog pisma, imamo nesto zabiljezno, sto se moze naci u provjerenoj literaturi i izvuci iz knjiga vec pominjanog Borisa Havela, pa Milovana Baletica, Keller Wernera i slicnih, ciji su radovi na nekim fakultetima obavezna ili dopunska literatura.
Znaci Britanija, nakon sto je otvorila konzulat u Jeruzalemu otp polovinom 19. stoljeca, pocinje se ozbilnije interesovati za jednu stvar. A to je, preciznije da ozbiljniji krugovi britanskih politicara zagovaraju zidovsko naseljavanje u Palestinu te cak vide mogucnost stvaranja nove drzave. To se i ostavrilo, znamo kada, znamo i kako te kako je tekao proces od nastanka cionisticog pokreta. Vidimo da je godinama ta regija bure baruta, nevjerovatno nestabilno okruzenje tako da, sve je moguce.
A evo da usput i @delku odgovorim na ovaj uticaj SAD-a. Dovoljno je pogledati kako imaju nevjerovatno uticajne ljude i americkoj politici. Pocev od Kushnera, Stevea Mnuchina, Trumpovog savjetnika Stephena Millera, Billa Ackmana, onda Obaminog stratega Davida Axelroda,...
Sada u Bidenovoj administraciji tu su Blinken, Ronald Klain, Bernstein, Janet Yelle itd. Znas kako bi nasi stari rekli, obrazovanje iskoristili da bacaju kavgu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
A ko da su dosad imali nekakvu podrsku neutralnih

70 godina ih cionisti darace pred ocima citvog svijeta, izivljavaju se nad njima decenijama, niko da se pocese

-
- Kontakt:
Palestinci su tek nayebali ako ono smeće Trump opet bude predsjednik.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Hamas je iranska produzena ruka, samo su zabili autogol sebi sa ovim, Izraelci su jos humani sta ovi uradise sa zenom koju paradiraju po ulici i djetetom kojeg zaklase i to jos objavljuju uzivo.
Do ovog sukoba Palestinci su jos imali neku sansu da izvuku neku samostalnost i drzavicu na milost, zbog Netanyahuove politike i Bidenove administracije, sad svi podrzavaju Izrael i snovi o toj Palestinskoj drzavi su dalje nego sto su ikad bili. A Iran ovo radi samo da minira pregovore Izraela i Saudije jer oni koliko mrze Izraelce mrze i Arape u istoj mjeri.
Do ovog sukoba Palestinci su jos imali neku sansu da izvuku neku samostalnost i drzavicu na milost, zbog Netanyahuove politike i Bidenove administracije, sad svi podrzavaju Izrael i snovi o toj Palestinskoj drzavi su dalje nego sto su ikad bili. A Iran ovo radi samo da minira pregovore Izraela i Saudije jer oni koliko mrze Izraelce mrze i Arape u istoj mjeri.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hezbollah su šiiti, to sto kazes iranska produzena ruka, a Hamas su suniti skroz druga prica.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 13:57Hamas je iranska produzena ruka, samo su zabili autogol sebi sa ovim, Izraelci su jos humani sta ovi uradise sa zenom koju paradiraju po ulici i djetetom kojeg zaklase i to jos objavljuju uzivo.
A izgleda da se i oni ukljucuju u rat, jutros su granatirali Izrael iz Libanona.
Ode sve u qrc

Nikad mirnije na svijetu nije biloBundesliga je napisao/la: ↑08 okt 2023, 13:53Palestinci su tek nayebali ako ono smeće Trump opet bude predsjednik.

I Hamas i Hezbollah su iranske marionete.
-
- Kontakt:
Aha, zavadio se sa pola svijeta, izašao iz pariškog sporazuma, premjestio ambasadu u Jeruzalem. Otvoreno podržava Izrael.alemsa je napisao/la: ↑08 okt 2023, 14:06Nikad mirnije na svijetu nije biloBundesliga je napisao/la: ↑08 okt 2023, 13:53Palestinci su tek nayebali ako ono smeće Trump opet bude predsjednik.![]()
I am not yet born; O hear me.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Stvarno mi nije jasno kako neko moze da stane na stranu Izraela? Koji je razlog? Ajde da zanemarimo ovo što se dešava od juče.
Jesam li ja pogrešno informisan da su na terotiriji Palestine naselili Židove i nazvali ih Izraelcima? A da su ovi Palestince stjerali u kut i da ih teoririšu godinama? Je li ovo medijska propaganda ili šta? Mrtav ozbiljan sam.
Jesam li ja pogrešno informisan da su na terotiriji Palestine naselili Židove i nazvali ih Izraelcima? A da su ovi Palestince stjerali u kut i da ih teoririšu godinama? Je li ovo medijska propaganda ili šta? Mrtav ozbiljan sam.
Trump je debilcina, i razumije se u vanjsku politiku ko Haris Zahiragic.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovčad sa attention spanom od 3 sekundi. Vrte jednu sliku djevojke, oke nedužna djevojka je izgubila život i ti divljaci paradiraju ali to da im je izgovor braniti Zionističke nasilnike je smiješno.BenjooJutub je napisao/la: ↑08 okt 2023, 14:12Stvarno mi nije jasno kako neko moze da stane na stranu Izraela? Koji je razlog? Ajde da zanemarimo ovo što se dešava od juče.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bez kmeke sada, nema nazad... 
Upali na nekakav festival i izmasakrirali preko 200 mladih... Ide prevaspitanje lo stile di Israel

Upali na nekakav festival i izmasakrirali preko 200 mladih... Ide prevaspitanje lo stile di Israel
Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 08 okt 2023, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Mozes da biras znanje i razom, a ti opet biras socijalnu kontrolu nanesenu od strane roditelja u strahu. Nisi nikad bio u Palestini niti Izraelu, ali zato znas pravdati ubijanje i maltretiranje nepoznatih lica, svih drugih osim srebrenickih.
Nemozes ocekivati da srbi i hrvati budu razumni, ako si i sam isto sra nje samo drugo pakovanje.
Nemozes ocekivati da srbi i hrvati budu razumni, ako si i sam isto sra nje samo drugo pakovanje.
Pa sta ako podrzava? Biden ne podrzava jel? Amerika podrzava Izrael to nije tajna nikakva, nebitno ko je predsjednik. Zavaditi i pucanje je drugo, ne sjecam se nekih ratova zaista, sad cijeli.svijet bure baruta. Ali haj nebitno nije to tema.Bundesliga je napisao/la: ↑08 okt 2023, 14:11Aha, zavadio se sa pola svijeta, izašao iz pariškog sporazuma, premjestio ambasadu u Jeruzalem. Otvoreno podržava Izrael.alemsa je napisao/la: ↑08 okt 2023, 14:06Nikad mirnije na svijetu nije biloBundesliga je napisao/la: ↑08 okt 2023, 13:53Palestinci su tek nayebali ako ono smeće Trump opet bude predsjednik.![]()
The human cost of the Israeli-Palestinian Conflict (deaths/injuries): documented by the UN:
2008:
Palestine
: 3,202
Israel
: 853
2009:
Palestine
: 7,460
Israel
: 123
2010:
Palestine
: 1,659
Israel
: 185
2011:
Palestine
: 2,260
Israel
: 136
2012:
Palestine
: 4,936
Israel
: 578
2013:
Palestine
: 4,031
Israel
: 157
2014:
Palestine
: 19,860
Israel
: 2,796
2015:
Palestine
: 14,813
Israel
: 339
2016:
Palestine
: 3,572
Israel
: 222
2017:
Palestine
: 8,526
Israel
: 174
2018:
Palestine
: 31,558
Israel
: 130
2019:
Palestine
: 15,628
Israel
: 133
2020:
Palestine
: 2,781
Israel
: 61
2008:
Palestine
Israel
2009:
Palestine
Israel
2010:
Palestine
Israel
2011:
Palestine
Israel
2012:
Palestine
Israel
2013:
Palestine
Israel
2014:
Palestine
Israel
2015:
Palestine
Israel
2016:
Palestine
Israel
2017:
Palestine
Israel
2018:
Palestine
Israel
2019:
Palestine
Israel
2020:
Palestine
Israel
Znači zaštiti će civile, tako što će ubijati druge civile hm
Izraelski mediji objavljuju slike djece koja su kao zatvorena u kavezima od strane Hamasa, što je najgore rulja vjeruje

Izraelski mediji objavljuju slike djece koja su kao zatvorena u kavezima od strane Hamasa, što je najgore rulja vjeruje

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Pa sta je tvoj izgovor braniti Bosnu od Srbije i Hrvatske? Zar nije ubijanje i silovanje ljudi?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 okt 2023, 14:16Ovčad sa attention spanom od 3 sekundi. Vrte jednu sliku djevojke, oke nedužna djevojka je izgubila život i ti divljaci paradiraju ali to da im je izgovor braniti Zionističke nasilnike je smiješno.BenjooJutub je napisao/la: ↑08 okt 2023, 14:12Stvarno mi nije jasno kako neko moze da stane na stranu Izraela? Koji je razlog? Ajde da zanemarimo ovo što se dešava od juče.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.