Sve bi to bilo divno i krasno da pričamo o potencijalnom ulasku u PL, pa bi se onda i moglo reć da ljudi imaju nerealna očekivanja od transfera, al brate dragi ne možeš mi reć da su sve ove ekipe protiv kojih smo pušili i igrali neriješeno izdvojila puste stotine hiljada eura za svoje igrače.limvolikce1945 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 09:35Morate dobro razmisliti kada kažete da zamjerate Duvnjaku na dovođenju igrača i sjetiti se pod kojim okolnostima su se igrači dovodili. Dakle, svi su pristali na manja primanja (mislim na ove jače) da bi došli tu i tu se nije imalo puno izbora. Mislite da se mogao pronaći tako lako jeftin, a dobar igrač? Kad uzmeš nekog juniora to ti je uvijek mač s dvije oštrice, ne znaš šta možeš očekivati. Mi smo se pouzdali u naše igrače iz DLC, i od njih smo previše očekivali. Ovaj rang će najbolje pokazati kome je gdje mjesto, a sve to se još uvijek da korigovati na polusezoni.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- anonymousHD
- Kontakt:
Klub treba da napise nesto za Dinu, momku je pukla ruka.
Zaboravio si Kemala Hafizovića.senadbrkic je napisao/la: ↑07 okt 2023, 21:38Beganović
Hukić
Hrnjić
Pavle
Kamberović
Brkić
Može li iko od navedenih bolje voditi Čelik? Svi su domaći treneri sa većim iskustvom od Duvnjaka.
I da, molim vas, nemojte više pisat postavu i taktiku, ovaj vas fakat sluša svaki put.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Durmu za kapitena!
-
- Kontakt:

Convicts je napisao/la: ↑08 okt 2023, 12:38Zaboravio si Kemala Hafizovića.senadbrkic je napisao/la: ↑07 okt 2023, 21:38Beganović
Hukić
Hrnjić
Pavle
Kamberović
Brkić
Može li iko od navedenih bolje voditi Čelik? Svi su domaći treneri sa većim iskustvom od Duvnjaka.
I da, molim vas, nemojte više pisat postavu i taktiku, ovaj vas fakat sluša svaki put.

senadbrkic je napisao/la: ↑08 okt 2023, 13:08
Convicts je napisao/la: ↑08 okt 2023, 12:38Zaboravio si Kemala Hafizovića.senadbrkic je napisao/la: ↑07 okt 2023, 21:38Beganović
Hukić
Hrnjić
Pavle
Kamberović
Brkić
I da, molim vas, nemojte više pisat postavu i taktiku, ovaj vas fakat sluša svaki put.![]()

Dovesti 2 igrača na polusezoni i to ne bilo kakva igrača nego kalibra PL koji će biti kostur ekipe iduce sezone i vec na zimskoj pauzi polahko stvarati ekipu za narednu sezonu, naravno uz pojačanja, jer lakse je uigravati pomalo 2-3 igraca nego komplet cijelu ekipu odjednom, ipak opet bi trebalo vremena da se to posloži sa svim tim igračima koji bi došli jer vidimo vec sada odprilike kolko nam igrča fali, a do tada siguran sam tamo za 2-3 mjeseca i finansijska situacija će biti znatno bolja, a uostalom nebi ni strahovali na kraju hocemo li biti dno tabele ili sredina, nego mirno zavrsili sezonu od 8-5 mjesta na tabeli.
Moram priznati da je i mene iznenadila snaga ove lige, a ocito je i nase igrace. Puno je veca razlika izmedju DLC i ove lige nego izmedju PL i ove lige. Za razliku od DLC, sve ekipe koje sam gledao su puno fizicki jace, imaju po 2-3 odlicna igraca i igraju solidno, bez obzira na poziciju na tabeli.
Okosnica nase ekipe je iz DLC i mentalno se jos nismo prebacili na ovaj nivo. Pojacanja su nas malo digla, ali nije to to. Jednostavno fali samopouzdanja, eksplozivnosi i snage. Neshatljivo je da je sinoc Tosk bio puno snazniji i bezobrazniji i da su u prvom poluvremenu prebili nase igrace. I u drugom su, al tad nas je malo poceo sudija paziti. Nas su na pocetku zavarale utakmice sa goskom i sarajevom prosle godine, ne shvatajuci da su to izuzeci i da ne mozemo tako igrati konstantno.
Uglavnom, ovo je proces i skola kroz koju svi moramo proci. Uprava, trener, igraci i navijaci.
Moram priznati da me utakmica sinoc podsjeditla na PL. Prohladno, nocni termin, 2-3 hiljade ljudi, dobra atmosfera, patnja na terenu.. Sve kao nekada
Okosnica nase ekipe je iz DLC i mentalno se jos nismo prebacili na ovaj nivo. Pojacanja su nas malo digla, ali nije to to. Jednostavno fali samopouzdanja, eksplozivnosi i snage. Neshatljivo je da je sinoc Tosk bio puno snazniji i bezobrazniji i da su u prvom poluvremenu prebili nase igrace. I u drugom su, al tad nas je malo poceo sudija paziti. Nas su na pocetku zavarale utakmice sa goskom i sarajevom prosle godine, ne shvatajuci da su to izuzeci i da ne mozemo tako igrati konstantno.
Uglavnom, ovo je proces i skola kroz koju svi moramo proci. Uprava, trener, igraci i navijaci.
Moram priznati da me utakmica sinoc podsjeditla na PL. Prohladno, nocni termin, 2-3 hiljade ljudi, dobra atmosfera, patnja na terenu.. Sve kao nekada

Pravda za flash-a!!!
Na kojem stadionu gostujemo iduce kolo, moze neko ko zna oznaciti na google maps. Ja sve kontam Mosevac i Kosova SIMBAU igraju na istom stadionu a izgleda da nije tako.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne moze nam devet utakmica bitj pokazatelj da li je trener dorastao izazovu, posebno ne, nakon onakve prosle sezone. Medjutim, cinjenica je da je uzeo previse na svoja ledja. Reprezentacija, kafic, Celik. Mislim da se mora odluciti za Celik, kad smo tjerali igrace na to, trebamo i trenera.
Mi krila nismo imali, u ofanzivnom smislu, ni u DLCu, ali smo imali golove iz sredine. Golove Sijerkica smo nadomjestili, ali nam fali Ali.
Helem nejse, uzeti iz ove utakmice sta se moze i gledati naprijed.
Mi krila nismo imali, u ofanzivnom smislu, ni u DLCu, ali smo imali golove iz sredine. Golove Sijerkica smo nadomjestili, ali nam fali Ali.
Celik!3,2,2.
Alaj ga i ti znaš izvalit.Džeko ima u Dubrovniku kafić jel to znači da je trebao prestati sa fudbalom ili izabirati?Ne postoji niko drugi možda da vodi kafić samo Duvnjak mora?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑08 okt 2023, 13:39Ne moze nam devet utakmica bitj pokazatelj da li je trener dorastao izazovu, posebno ne, nakon onakve prosle sezone. Medjutim, cinjenica je da je uzeo previse na svoja ledja. Reprezentacija, kafic, Celik. Mislim da se mora odluciti za Celik, kad smo tjerali igrace na to, trebamo i trenera.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Izvini drugar, ali i ti ga lupaš. Porediš Džeku koji je samo uložio pare i ima ljude koji mu vode sa Duvnjakom koji mora, realno sam vodit. Slažem se da ne može na tri strane.Celicni je napisao/la: ↑08 okt 2023, 14:00Alaj ga i ti znaš izvalit.Džeko ima u Dubrovniku kafić jel to znači da je trebao prestati sa fudbalom ili izabirati?Ne postoji niko drugi možda da vodi kafić samo Duvnjak mora?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑08 okt 2023, 13:39Ne moze nam devet utakmica bitj pokazatelj da li je trener dorastao izazovu, posebno ne, nakon onakve prosle sezone. Medjutim, cinjenica je da je uzeo previse na svoja ledja. Reprezentacija, kafic, Celik. Mislim da se mora odluciti za Celik, kad smo tjerali igrace na to, trebamo i trenera.
- sagitarius
- Kontakt:
Kakva je hrana bolje da nije ni otvorio 
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
mi smo navikli na pobjede ,sada malo i nerijeseni i poraza i odmah niko ne valja
ljudi malo sabura
od mene puno podrska za igrace i duvnjaka ,a upravi bi porucio nastavite tako
BIT CE CE OPET SAMPION
ljudi malo sabura
od mene puno podrska za igrace i duvnjaka ,a upravi bi porucio nastavite tako
BIT CE CE OPET SAMPION
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- BatistutA19
- Kontakt:
Ali kako objasnit izgubis 6 bodova u Zenici doneses 6 bodova kao gost i nisu to sad bas tako jednostavna gostovanja pogotovo Kakanj,Gracanica i Olovo .Nesto nas ne ide i jbga i od mene puna podrska upravi,trenerima,igracima.Jbga i Isakovica treba shvatit i on je zelio najbolje ali jednostavno covjek jos malo i 40 god ne moze ,otisli i zivci a na terenu sporiji jer nije DLC i ova liga ni blizu .Ne treba zaboravit sve sta je dao za Celik i igro i povredjen i sve .Nikad onaj start necu zaboravit u Hrasnici kod 0-0 koja nam je mozda najbitnija utakmica bila kad uleti klizeci a covjek sam kreno prema golu ali leti po zraku tad je mogo ne povredit se nego poginut.Vjerovatno je i njemu to sad sve krivo ali jbga .Ali da je sinoc krivac glavni jest ,umjesto kod gola da stanes polahko se vratis da se svi koncentrisu na odbranu on u korner izbi ali hajd sa par vezanih pobjeda opet ce mo mi bit blize vrhu nego dnu .
Simm Bau igra na Gradskom stadionu u Maglaju.
Na Gradskom stadionu u Maglaju igraju: Natron, Moševac i Simm Bau.
problem nasi igraca nije kvalitet ,vec ono kako se napale, da smo igrali protiv strumfeta ili pitara na bilinom polju imali bi vise bodova osvojeni nego sad
e na tom moraju poradit
e na tom moraju poradit
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Meni ovo ne izgleda bog zna sta jace. Liga jeste fizicki jaca a mi smo fizicku snagu u drugoj ligi koristili da lomimo protivnike u drugom poluvremenu utakmice. Sada kada moramo biti konstantni cijelu utakmicu mi to ne mozemo jer igledamo nespremni (a mozda i jesmo). Osim toga niko nas nije nadigro. Manje vise sami sebe pobjedjuemo jer imamo nestvaran broj neforsiranih greski. Ne postujemo osnove fudbala, kada se igrac pokriva, staje se 5 metara od njega i daje mu se pregrst vremena da razmislja i da se stima. A da i ne pricamo o kilavosti na sutu ili katastrofalnim procentima korisnih ubacaja. Pas igra gotovo da ne postoji, non stop se kasni sa otvaranjem i nema nikakve seme napada vec se na izgled sve radi na ho ruk.macak_ je napisao/la: ↑08 okt 2023, 13:27Moram priznati da je i mene iznenadila snaga ove lige, a ocito je i nase igrace. Puno je veca razlika izmedju DLC i ove lige nego izmedju PL i ove lige. Za razliku od DLC, sve ekipe koje sam gledao su puno fizicki jace, imaju po 2-3 odlicna igraca i igraju solidno, bez obzira na poziciju na tabeli.
Moram priznati da me utakmica sinoc podsjeditla na PL. Prohladno, nocni termin, 2-3 hiljade ljudi, dobra atmosfera, patnja na terenu.. Sve kao nekada![]()
Sve u svemu dokle god prikupljaju bodove to je to. Na polusezoni podbuci crtu, uraditi dobru analizu, dati igracina dvije sedmice odmora i zvati ih odmah nazad i krenuti sa pripremama. Ako ne mozemo biti nsjbolji sa loptom slijedecu polusezonu onda bar mozemo biti fizicki najbolji.
Ševkija Resić dobio treći žuti karton danas te tako propušta utakmicu protiv nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.