Premijer liga BiH - aktuelno

JuricaSpindl
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la JuricaSpindl » 09 okt 2023, 09:13

Kako je lijepo doci i slusati kmeljovce kako cvile po forumu i virtu koji prica o budzetu fk sarajeva i viverosu. :bih:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 okt 2023, 09:16

Pitanje za ucevnije smurfove.

Zasto klub koji je "jaci od rezima i partija",zivi od uplate i trazenja halala od rezima i partija??

Zasto se i dalje pjeva na Grbavici "baza bez poraza",kad nema kluba u ligi koji nije oplodio tu istu bazu??

Hvala unaprijed na odg.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 09 okt 2023, 09:18

Čestitke svim navijačima Sarajeva na pobjedi, bili ste bolji sinoc i zasluženo slavili. Atmosfera vrhunska, preko 20 hiljada ljudi, sa korektnim navijanjem na obje strane. Nakon skoro 20 mjeseci i preko 500 dana, Sarajevo je opet bordo, nadamo se ne zadugo..

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 09 okt 2023, 09:32

Kakav je gospodin ovaj Rožman :bow:

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 09 okt 2023, 09:33

Čestitke komšijama na apsolutno zasluženoj pobjedi.
Nakon dugo vremena i mnogo ulaganja, imaju i tim, a najbitnije imaju trenera.
Sinoć je on svojom "iznenađujućom" taktikom riješio utakmicu.
Svjesno je pustio naše 3-4 puta da kao imaju višak po bokovima i da centiraju, da bi se u što više navrata priključivali napadu i ostavljali prostor za kontranapade. Pri tome znajući da Galić i Jašarević ne mogu pogoditi našeg igrača centaršutom, taman da je naših petorica samih unutra, pogodili bi direktno u jedinog vašeg -Šahinovića.
Na kraju ispade ogroman rezultat. Nije to baš tako izgledalo. Al' je definitivno rezultat ogledalo razlike između dva tima. Taman toliko ste bolji. Renan i Hasić su opasne zvijeri za našu ligu.
A sad odoh slušati podyebavanja kolega..a nisu svjesni da mi je teže pao Gošk, Sloga, Posušje.. to su nam ipak direktni konkurenti u borbi za opstanak.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 09 okt 2023, 09:34

Antikloc je napisao/la:
09 okt 2023, 07:57
Kvota je bila 1,55 na Sarajevo,iducih godina ce biti sve manja i manja. zeljeznicari su krenuli u nestanak,u put bez povratka :urnebes:
Iduće godine je neće ni biti, ako Bog da od sljedeće godine ih čekaju derbiji sa Čelikom i Stupčanicom :njanjanja:
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 09 okt 2023, 09:37

avalPacidoroP je napisao/la:
09 okt 2023, 09:33
Čestitke komšijama na apsolutno zasluženoj pobjedi.
Nakon dugo vremena i mnogo ulaganja, imaju i tim, a najbitnije imaju trenera.
Sinoć je on svojom "iznenađujućom" taktikom riješio utakmicu.
Svjesno je pustio naše 3-4 puta da kao imaju višak po bokovima i da centiraju, da bi se u što više navrata priključivali napadu i ostavljali prostor za kontranapade. Pri tome znajući da Galić i Jašarević ne mogu pogoditi našeg igrača centaršutom, taman da je naših petorica samih unutra, pogodili bi direktno u jedinog vašeg -Šahinovića.
Na kraju ispade ogroman rezultat. Nije to baš tako izgledalo. Al' je definitivno rezultat ogledalo razlike između dva tima. Taman toliko ste bolji. Renan i Hasić su opasne zvijeri za našu ligu.
A sad odoh slušati podyebavanja kolega..a nisu svjesni da mi je teže pao Gošk, Sloga, Posušje.. to su nam ipak direktni konkurenti u borbi za opstanak.
Pošteno. Cijelu sedmicu sam govorio da će Rožman napraviti razliku, kvalitetan trener koji nakon 3-0 nije zadovoljan kako smo igrali. Svaki ostali trener bi se digao u nebesa i hvalio sve redom na sva zvona. Prvi vaš Bašić je to radio poslije Borca i evo ga sad bukvalno na vjetrometini od strane većine navijača, uprave koja “stoji” iza njega.
Derbi odličan, atmosfera vrhunska. Mi smo svoje šanse iskoristili, vi osim one jedne šanse ništa, tanko Bgm.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 09 okt 2023, 09:40

AvantiBL je napisao/la:
09 okt 2023, 09:34
Antikloc je napisao/la:
09 okt 2023, 07:57
Kvota je bila 1,55 na Sarajevo,iducih godina ce biti sve manja i manja. zeljeznicari su krenuli u nestanak,u put bez povratka :urnebes:
Iduće godine je neće ni biti, ako Bog da od sljedeće godine ih čekaju derbiji sa Čelikom i Stupčanicom :njanjanja:
Najljepše će biti kada zadnje kolo bude Sloga Borac, a Vladi Jagodiću treba, i kad im sudbina odlučivala o dobroj volji Vice Zeljkovića. Ne sumnjam da će obrisati qrc s njima i poslati ih ka Gornjem Rahiću :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 okt 2023, 09:44

jos jednom dobro jutro bordo nacijo!
NEMA NAZAD

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 09 okt 2023, 09:45

Cestitam istinskim navijacima Sarajeva na pobjedi ali sinoc je X jedini bio realan rezultat, malo sudija pogurao Sarajevo i onaj penal ali hajdi nema veze...
Treba se izvuci iz ove situacije i onda nabiti igmana 6 razlike to je jedini nacin da se izvucemo iz krize
Crni Cerak 🐦‍⬛

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 09 okt 2023, 09:46

holyman je napisao/la:
09 okt 2023, 04:22
KONTRASVIH je napisao/la:
08 okt 2023, 23:24

Hoky izvoli :kuknjava:
Laku noć i bordo jutro, ovisno o tome da li si spavao :bih:
Nadam se da ces ispostovati potpis i avatar do 24. oktobra.

Potpis
tata mi se kući smije
komšija me stalno bije

jer ja nisam HORDAŠ JAK
nego P!ČKA MANIJAK

slika
Pa kud bas ovu :rol: :rol:
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 okt 2023, 09:46

Virtu4l je napisao/la:
09 okt 2023, 08:48
Uozbiljite se, bili ste bolji za Renana, koji je vjerovatno najbolji igrač ove lige ikada, zaista se ne mogu sjetiti igrača koji je bio ovoliko moćan i bušio sa ovakvom lakoćom.

Čovjek je izmislio prvi gol, pogodio svog igrača koji je bio među trojicom naših, ali ni to nije bilo dovoljno pa mu se morala odbiti na nogu.

Mi smo očajni, ali to nije neka novost, a od vas sam očekivao neku igru, lagan protok lopte, posjed, ništa od toga.
Čuj ništa od toga.
Pa kad vidiš da protivnik ne zna, pustiš ga da igra i da se samouništi.

Izgubiš 3-0 i onda ide priča tri polušanse, posjed lopte, nije bilo igre...ofiraža realno :D
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 okt 2023, 09:48

Orden43 je napisao/la:
09 okt 2023, 09:45
Cestitam istinskim navijacima Sarajeva na pobjedi ali sinoc je X jedini bio realan rezultat, malo sudija pogurao Sarajevo i onaj penal ali hajdi nema veze...
Treba se izvuci iz ove situacije i onda nabiti igmana 6 razlike to je jedini nacin da se izvucemo iz krize
Boba vam falila :thumbup:
Dobro, tri bobe :mrgreen:

Onaj koga ova ekipa Želje nabije 6 razlike može odmah ugasiti klub.
Koševo Zapad

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 09 okt 2023, 09:50

Odličan derbi sinoć, posjeta iz perioda do 2015, Gigara pokazao da nije loš sudija već da je samo smradina, igra super bez krkanskih nastupa, baz naguravanja. Realan rezultat, Sarajevo i jeste bolje za 3 gola, Rožman pokazao šta znači taktika, uništio Bašića u svim segmentima igre. Sjever odličan, pohvale i za njihove što se tiče navijanja, prava atmosfera.
Željo realno ekipa kvalitetom u rangu Igmana, Tuzle i Posušja, jedino ih izvlači taj respekt koji ove manje ekipe još uvijek imaju prema njima pa zato i kupe bodove na Grbavici.
I dajte shvatite da ovo nije navijački forum nego sportski, 90% ljudi ovdje nema veze ni sa Hordama ni sa Manijacima, 9% su balavurdija koja ide na sjever i jug i 1% ljudi koji mozda znaju sta se dezava u grupama. Popustite se vise i oklagija i marisane gledajte sportski segment, a ako vam je do degeneka i furanja na te gluposti onda vam nije mjesto u normalnoj diskusiji.
Izgubila se davno ta čar derbija, kad smo jedni druge podjebavali bez **** majki, mrtvih i djece i kad smo.poslije tekme sa rajom sa druge strane pili pivu pa ili zajebavali ili znali prihvatiti zajebanciju.
Mali je ovo grad da se furate na Beograd

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 okt 2023, 09:51

Orden43 je napisao/la:
sinoc je u 20:30 bio 150. vjeciti derbi, ne znam na kojem kanalu ali ti ga ocigledno nisi ubo :thumbup:
NEMA NAZAD

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 09 okt 2023, 09:51

Shategabri je napisao/la:
09 okt 2023, 09:48
Orden43 je napisao/la:

Nista vi sinoc niste vise od nas pokazali i jos treba istaci da ste igrali na domacem terenu sa dobrim sudijskim navlacenjem i gore sam naveo da cestitam istinskim navijacima ti uopste nemas pravo da me citiras jer si euforija navijac a kada vas neko nabije moliti ces da navijas za pravi plavi klub
Crni Cerak 🐦‍⬛

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 09 okt 2023, 09:53

09 okt 2023, 07:39
Tetrijebe budalo kakav ti je to avatar i potpis gdje ces na Zeljkana sa onim hajvanom na klupi tipovat hahahahahahahahaha :tokralju:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 okt 2023, 10:00

CampobelloDiMazara je napisao/la:
09 okt 2023, 09:53
09 okt 2023, 07:39
Tetrijebe budalo kakav ti je to avatar i potpis gdje ces na Zeljkana sa onim hajvanom na klupi tipovat hahahahahahahahaha :tokralju:
stvarno je pocetnicka greska bila, cak je x2 tipovao, navijacki razumljivo
NEMA NAZAD

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 okt 2023, 10:01

Orden43 je napisao/la:
09 okt 2023, 09:51
Shategabri je napisao/la:
09 okt 2023, 09:48
Orden43 je napisao/la:

Nista vi sinoc niste vise od nas pokazali i jos treba istaci da ste igrali na domacem terenu sa dobrim sudijskim navlacenjem i gore sam naveo da cestitam istinskim navijacima ti uopste nemas pravo da me citiras jer si euforija navijac a kada vas neko nabije moliti ces da navijas za pravi plavi klub
Ako će te utješiti - NISMO ;)

Ko gubi ima pravo da se ljuti :thumbup:

Sudije, loša sreća, sve samo ne loša ekipa i neznanje.

Čuj ja euforija navijač :D bogme te baš sinoć udarilo.

Navijam ja za pravi klub otkad znam za sebe, ne sikiraj se za to.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 okt 2023, 10:03

pitara je napisao/la:
09 okt 2023, 09:50
Odličan derbi sinoć, posjeta iz perioda do 2015, Gigara pokazao da nije loš sudija već da je samo smradina, igra super bez krkanskih nastupa, baz naguravanja. Realan rezultat, Sarajevo i jeste bolje za 3 gola, Rožman pokazao šta znači taktika, uništio Bašića u svim segmentima igre. Sjever odličan, pohvale i za njihove što se tiče navijanja, prava atmosfera.
Željo realno ekipa kvalitetom u rangu Igmana, Tuzle i Posušja, jedino ih izvlači taj respekt koji ove manje ekipe još uvijek imaju prema njima pa zato i kupe bodove na Grbavici.
I dajte shvatite da ovo nije navijački forum nego sportski, 90% ljudi ovdje nema veze ni sa Hordama ni sa Manijacima, 9% su balavurdija koja ide na sjever i jug i 1% ljudi koji mozda znaju sta se dezava u grupama. Popustite se vise i oklagija i marisane gledajte sportski segment, a ako vam je do degeneka i furanja na te gluposti onda vam nije mjesto u normalnoj diskusiji.
Izgubila se davno ta čar derbija, kad smo jedni druge podjebavali bez **** majki, mrtvih i djece i kad smo.poslije tekme sa rajom sa druge strane pili pivu pa ili zajebavali ili znali prihvatiti zajebanciju.
Mali je ovo grad da se furate na Beograd
Pa to im je bila jedina pobjeda sinoć, dizali na jugu parole kao eto oni nekog namlatili i to im je pobjeda.
A klub donji dom, baš fino.
Dodijeliti im Zlatnu oklagiju na kraju sezone, bar neki trofej da uzmu.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS i 30 gostiju.