Premijer liga BiH - aktuelno
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako je lijepo doci i slusati kmeljovce kako cvile po forumu i virtu koji prica o budzetu fk sarajeva i viverosu. 

Pitanje za ucevnije smurfove.
Zasto klub koji je "jaci od rezima i partija",zivi od uplate i trazenja halala od rezima i partija??
Zasto se i dalje pjeva na Grbavici "baza bez poraza",kad nema kluba u ligi koji nije oplodio tu istu bazu??
Hvala unaprijed na odg.
Zasto klub koji je "jaci od rezima i partija",zivi od uplate i trazenja halala od rezima i partija??
Zasto se i dalje pjeva na Grbavici "baza bez poraza",kad nema kluba u ligi koji nije oplodio tu istu bazu??
Hvala unaprijed na odg.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Čestitke svim navijačima Sarajeva na pobjedi, bili ste bolji sinoc i zasluženo slavili. Atmosfera vrhunska, preko 20 hiljada ljudi, sa korektnim navijanjem na obje strane. Nakon skoro 20 mjeseci i preko 500 dana, Sarajevo je opet bordo, nadamo se ne zadugo..
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Kakav je gospodin ovaj Rožman 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Čestitke komšijama na apsolutno zasluženoj pobjedi.
Nakon dugo vremena i mnogo ulaganja, imaju i tim, a najbitnije imaju trenera.
Sinoć je on svojom "iznenađujućom" taktikom riješio utakmicu.
Svjesno je pustio naše 3-4 puta da kao imaju višak po bokovima i da centiraju, da bi se u što više navrata priključivali napadu i ostavljali prostor za kontranapade. Pri tome znajući da Galić i Jašarević ne mogu pogoditi našeg igrača centaršutom, taman da je naših petorica samih unutra, pogodili bi direktno u jedinog vašeg -Šahinovića.
Na kraju ispade ogroman rezultat. Nije to baš tako izgledalo. Al' je definitivno rezultat ogledalo razlike između dva tima. Taman toliko ste bolji. Renan i Hasić su opasne zvijeri za našu ligu.
A sad odoh slušati podyebavanja kolega..a nisu svjesni da mi je teže pao Gošk, Sloga, Posušje.. to su nam ipak direktni konkurenti u borbi za opstanak.
Svjesno je pustio naše 3-4 puta da kao imaju višak po bokovima i da centiraju, da bi se u što više navrata priključivali napadu i ostavljali prostor za kontranapade. Pri tome znajući da Galić i Jašarević ne mogu pogoditi našeg igrača centaršutom, taman da je naših petorica samih unutra, pogodili bi direktno u jedinog vašeg -Šahinovića.
Na kraju ispade ogroman rezultat. Nije to baš tako izgledalo. Al' je definitivno rezultat ogledalo razlike između dva tima. Taman toliko ste bolji. Renan i Hasić su opasne zvijeri za našu ligu.
A sad odoh slušati podyebavanja kolega..a nisu svjesni da mi je teže pao Gošk, Sloga, Posušje.. to su nam ipak direktni konkurenti u borbi za opstanak.
Iduće godine je neće ni biti, ako Bog da od sljedeće godine ih čekaju derbiji sa Čelikom i Stupčanicom

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Pošteno. Cijelu sedmicu sam govorio da će Rožman napraviti razliku, kvalitetan trener koji nakon 3-0 nije zadovoljan kako smo igrali. Svaki ostali trener bi se digao u nebesa i hvalio sve redom na sva zvona. Prvi vaš Bašić je to radio poslije Borca i evo ga sad bukvalno na vjetrometini od strane većine navijača, uprave koja “stoji” iza njega.avalPacidoroP je napisao/la: ↑09 okt 2023, 09:33Čestitke komšijama na apsolutno zasluženoj pobjedi.
Derbi odličan, atmosfera vrhunska. Mi smo svoje šanse iskoristili, vi osim one jedne šanse ništa, tanko Bgm.
-
- Kontakt:
Najljepše će biti kada zadnje kolo bude Sloga Borac, a Vladi Jagodiću treba, i kad im sudbina odlučivala o dobroj volji Vice Zeljkovića. Ne sumnjam da će obrisati qrc s njima i poslati ih ka Gornjem Rahiću

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Cestitam istinskim navijacima Sarajeva na pobjedi ali sinoc je X jedini bio realan rezultat, malo sudija pogurao Sarajevo i onaj penal ali hajdi nema veze...
Treba se izvuci iz ove situacije i onda nabiti igmana 6 razlike to je jedini nacin da se izvucemo iz krize
Treba se izvuci iz ove situacije i onda nabiti igmana 6 razlike to je jedini nacin da se izvucemo iz krize
Crni Cerak 🐦⬛
Pa kud bas ovu

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- Shategabri
- Kontakt:
Čuj ništa od toga.Virtu4l je napisao/la: ↑09 okt 2023, 08:48Uozbiljite se, bili ste bolji za Renana, koji je vjerovatno najbolji igrač ove lige ikada, zaista se ne mogu sjetiti igrača koji je bio ovoliko moćan i bušio sa ovakvom lakoćom.
Čovjek je izmislio prvi gol, pogodio svog igrača koji je bio među trojicom naših, ali ni to nije bilo dovoljno pa mu se morala odbiti na nogu.
Mi smo očajni, ali to nije neka novost, a od vas sam očekivao neku igru, lagan protok lopte, posjed, ništa od toga.
Pa kad vidiš da protivnik ne zna, pustiš ga da igra i da se samouništi.
Izgubiš 3-0 i onda ide priča tri polušanse, posjed lopte, nije bilo igre...ofiraža realno

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Boba vam falilaOrden43 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 09:45Cestitam istinskim navijacima Sarajeva na pobjedi ali sinoc je X jedini bio realan rezultat, malo sudija pogurao Sarajevo i onaj penal ali hajdi nema veze...

Dobro, tri bobe

Onaj koga ova ekipa Želje nabije 6 razlike može odmah ugasiti klub.
Koševo Zapad
Odličan derbi sinoć, posjeta iz perioda do 2015, Gigara pokazao da nije loš sudija već da je samo smradina, igra super bez krkanskih nastupa, baz naguravanja. Realan rezultat, Sarajevo i jeste bolje za 3 gola, Rožman pokazao šta znači taktika, uništio Bašića u svim segmentima igre. Sjever odličan, pohvale i za njihove što se tiče navijanja, prava atmosfera.
Željo realno ekipa kvalitetom u rangu Igmana, Tuzle i Posušja, jedino ih izvlači taj respekt koji ove manje ekipe još uvijek imaju prema njima pa zato i kupe bodove na Grbavici.
I dajte shvatite da ovo nije navijački forum nego sportski, 90% ljudi ovdje nema veze ni sa Hordama ni sa Manijacima, 9% su balavurdija koja ide na sjever i jug i 1% ljudi koji mozda znaju sta se dezava u grupama. Popustite se vise i oklagija i marisane gledajte sportski segment, a ako vam je do degeneka i furanja na te gluposti onda vam nije mjesto u normalnoj diskusiji.
Izgubila se davno ta čar derbija, kad smo jedni druge podjebavali bez **** majki, mrtvih i djece i kad smo.poslije tekme sa rajom sa druge strane pili pivu pa ili zajebavali ili znali prihvatiti zajebanciju.
Mali je ovo grad da se furate na Beograd
Željo realno ekipa kvalitetom u rangu Igmana, Tuzle i Posušja, jedino ih izvlači taj respekt koji ove manje ekipe još uvijek imaju prema njima pa zato i kupe bodove na Grbavici.
I dajte shvatite da ovo nije navijački forum nego sportski, 90% ljudi ovdje nema veze ni sa Hordama ni sa Manijacima, 9% su balavurdija koja ide na sjever i jug i 1% ljudi koji mozda znaju sta se dezava u grupama. Popustite se vise i oklagija i marisane gledajte sportski segment, a ako vam je do degeneka i furanja na te gluposti onda vam nije mjesto u normalnoj diskusiji.
Izgubila se davno ta čar derbija, kad smo jedni druge podjebavali bez **** majki, mrtvih i djece i kad smo.poslije tekme sa rajom sa druge strane pili pivu pa ili zajebavali ili znali prihvatiti zajebanciju.
sinoc je u 20:30 bio 150. vjeciti derbi, ne znam na kojem kanalu ali ti ga ocigledno nisi uboOrden43 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 09:45Cestitam istinskim navijacima Sarajeva na pobjedi ali sinoc je X jedini bio realan rezultat, malo sudija pogurao Sarajevo i onaj penal ali hajdi nema veze...

NEMA NAZAD
Nista vi sinoc niste vise od nas pokazali i jos treba istaci da ste igrali na domacem terenu sa dobrim sudijskim navlacenjem i gore sam naveo da cestitam istinskim navijacima ti uopste nemas pravo da me citiras jer si euforija navijac a kada vas neko nabije moliti ces da navijas za pravi plavi klubShategabri je napisao/la: ↑09 okt 2023, 09:48Boba vam falilaOrden43 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 09:45Cestitam istinskim navijacima Sarajeva na pobjedi ali sinoc je X jedini bio realan rezultat, malo sudija pogurao Sarajevo i onaj penal ali hajdi nema veze...
Treba se izvuci iz ove situacije i onda nabiti igmana 6 razlike to je jedini nacin da se izvucemo iz krize![]()
Dobro, tri bobe![]()
Crni Cerak 🐦⬛
-
- Kontakt:
Tetrijebe budalo kakav ti je to avatar i potpis gdje ces na Zeljkana sa onim hajvanom na klupi tipovat hahahahahahahahaha

stvarno je pocetnicka greska bila, cak je x2 tipovao, navijacki razumljivoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 okt 2023, 09:53Tetrijebe budalo kakav ti je to avatar i potpis gdje ces na Zeljkana sa onim hajvanom na klupi tipovat hahahahahahahahaha![]()
NEMA NAZAD
- Shategabri
- Kontakt:
Ako će te utješiti - NISMOOrden43 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 09:51Nista vi sinoc niste vise od nas pokazali i jos treba istaci da ste igrali na domacem terenu sa dobrim sudijskim navlacenjem i gore sam naveo da cestitam istinskim navijacima ti uopste nemas pravo da me citiras jer si euforija navijac a kada vas neko nabije moliti ces da navijas za pravi plavi klubShategabri je napisao/la: ↑09 okt 2023, 09:48Boba vam falilaOrden43 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 09:45Cestitam istinskim navijacima Sarajeva na pobjedi ali sinoc je X jedini bio realan rezultat, malo sudija pogurao Sarajevo i onaj penal ali hajdi nema veze...
Treba se izvuci iz ove situacije i onda nabiti igmana 6 razlike to je jedini nacin da se izvucemo iz krize![]()
Dobro, tri bobe![]()

Ko gubi ima pravo da se ljuti

Sudije, loša sreća, sve samo ne loša ekipa i neznanje.
Čuj ja euforija navijač

Navijam ja za pravi klub otkad znam za sebe, ne sikiraj se za to.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Pa to im je bila jedina pobjeda sinoć, dizali na jugu parole kao eto oni nekog namlatili i to im je pobjeda.pitara je napisao/la: ↑09 okt 2023, 09:50Odličan derbi sinoć, posjeta iz perioda do 2015, Gigara pokazao da nije loš sudija već da je samo smradina, igra super bez krkanskih nastupa, baz naguravanja. Realan rezultat, Sarajevo i jeste bolje za 3 gola, Rožman pokazao šta znači taktika, uništio Bašića u svim segmentima igre. Sjever odličan, pohvale i za njihove što se tiče navijanja, prava atmosfera.
A klub donji dom, baš fino.
Dodijeliti im Zlatnu oklagiju na kraju sezone, bar neki trofej da uzmu.
Koševo Zapad