Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo jedna ideja za klub, neka organizuju akciju čišćenja nakon svake domaće utakmice, tačnije dan poslije. Oni koji se odazovu dobivaju besplatan ulaz sljedeću domaću utakmicu.napoleon72 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 10:24Ma ja nisam nista za kospe rekao, jbg, nece niko pepeljaru nosit za to. Al kesice od cipsa i case te stvari se mogu izbacit vani. Ne znam, bas ruzno izgleda kad poslije tekme sutas 300 casa i hodas preko 500 kesa od cipsa i kikirikija.mma_hz je napisao/la: ↑09 okt 2023, 09:53Svaku je na zapadu bio,odmah iznad mene vazda
E jbg sad ne smijes ni kospe bacati,ajd ok pokupiti case,ambalaze od sokica,cipsa,smokija itd,al kospe vala ja je moram pljunut seljak pa makar jer nekad od nervoze ne znam ni sta radim.Nijedan njihov korner nisam imao muda da gledam,a ne da pazim gdje cu baciti kospu.
Hajte molim vas.
Brate, pogledaj ponovo utakmicu pa vidi koliko Ziljkic puta uopste i ne pokusa da se vrati u defanzivu. I koliko bas zbog toga, bek na njegovoj strani trpi veci pritisak i trci 3x vise nego sto bi trebalo.Chony533 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 11:16Ma Ziljkic obavlja ako nista svoj zadatak da trci gore dole uleti u sredinu i pomaze u odbrani sto mnogo krila na kraju krajeva ne radi, al ono sto njega da kazemo yebe trenutno i sto ga raja ne smatra da je dovoljno dobar je sto u ofanzivi nije ucinkovit, ko sto je u startu pokazao kad je dosao kod nas.
Al bez obzira na sve ja bi sve te odluke za teren ostavio na Rozmanu, ko mu ne valja nek ga klupira i to je to![]()
Ma blicevi,strobovi svejedno,kao de s eneko trudio da sto vise i dalje je baci na teren,ajde dvije da zalitaju ok al onaj broj,pojma nemam mozda grijesim.
Vjerovatno Tarik Muharemovic na neku posudbu, deficitarna pozicija, u21 domaci igrac.
Hajde ba derbi je ljudi, 36 godina Hordi, ne treba normalno ubacivati i vecinom je upalo u teren blicevi iz rakete koji se ne mogu kontrolisati.Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2023, 09:59Jedina zamjerka za sjever ubacivanje baklji na terenguadalupe je napisao/la: ↑09 okt 2023, 09:23Rozman je doktor![]()
Sjever da se najezis, ali fakat![]()
Avram, Mustafic, Julardzija, Renan ma svima![]()
Jesu ono sponzori tukli svoje igrace na kraju, vidjelo se da murija uleti da ih razdvajai kako zastitar, papak neki rumeni zaganja dijete sa zapada sto je uletilo na teren, mater mu seljacku trebalo mu je kosti polomiti.
![]()
Halo, to je naš teren, ne treba ga uništavati!
Sad smo i definitivno sigurni da smo probili ono da uvijek izgubimo na Koševu kad se dobro naložimo i dođe bruku raje, znam da si ti o tome ovdje pisao često.
Jes vala, do Zrinjskog Allaha mi samo Helsinborga i Levskog pamtim da smo unistili usred hajca nekog. Od Levskog do Zrinjskog bilo par derbija kad smo bili prenafurani pa hladjenje, Sloboda 0:3, Zrinjski 0:0 kad Saric promasi penal, Kukesi, Zeta (pobjeda al gorak okus u ustima sto se i vidjelo u revansu), finale kupa protiv Sirokog, Torpedo, Milsami... sve gore od goreg
...Atalanta i Papu Gomez, ili je jos uvijek rano pricati o njima i toj tekminapoleon72 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 12:08Jes vala, do Zrinjskog Allaha mi samo Helsinborga i Levskog pamtim da smo unistili usred hajca nekog. Od Levskog do Zrinjskog bilo par derbija kad smo bili prenafurani pa hladjenje, Sloboda 0:3, Zrinjski 0:0 kad Saric promasi penal, Kukesi, Zeta (pobjeda al gorak okus u ustima sto se i vidjelo u revansu), finale kupa protiv Sirokog, Torpedo, Milsami... sve gore od goreg![]()
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, benko21, bvsic, Dave, HeavyBassBlues, Imamkarbarum, Lecler, Pena, Vjecnobordo i 82 gosta.