Babayaro je napisao/la: ↑09 okt 2023, 12:01Kakve su to droge bile u pitanjuFKSDoGroba je napisao/la: ↑09 okt 2023, 10:24Ovaj Al Jaber je najlaganiji igrač kojeg sam ja gledo u posljednje vrijeme u Želji, ne znam kad smo u ligi imali priliku gledati nekog poput njega. Ne kazem da je vanserijski igrač ali donosi neku totalno drugu energiju i mogli bi uživati u lakoći s kojom igra. Mislim da će vremenom i fizički nadoći da isprati tempo. Ima osjećaja za prostor. Šabanadžović upgraded verzija.
Imamo širinu sa više različitih opcija, nepoznanica smo za protivnika kad je izgradnja napada u pitanju, Ćosić i Ovčina su korišteni na drugačiji način tako da i to je teško provaliti. Svi će morati analitički tretirati nas, a na tom nivou je rijetko koji trener u našoj ligi, možda trener Širokog i Rožman. Ali o tom po tom, gutavi smo svima i izgleda da ćemo gledati Želju kojeg se svi boje, i koji ima respekt koji naše ime i zaslužuje. Postajemo BAZA BEZ PORAZA!![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dva dana nemilice jeli gowna o Gigovicu, unaprijed ga pljuvali, te ostetice ih, te kartonirace ih, unistiti pred Borac i frajer odsudi korektno utakmicu. I sad sute ko pichke , niko da se izvine covjeku
Dijagnoza tarpi.

Dijagnoza tarpi.
-
- Kontakt:
Nisam siguran da bi se dobro proveli da je obrnut rezultat bio

1921
Ja sam se igrom slučaja potrefio na vašem sjeveru u derbiju kad smo vas 0-3 razbili na Grbavici. Jedva sam izvukao živu glavu poslije prvog gola kad sam skočio, od tada do kraja utakmice valjalo bit miran ko bubica.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑09 okt 2023, 12:18Nisam siguran da bi se dobro proveli da je obrnut rezultat bioSve u svemu super ambijent, malo se pretjeralo s bakljama i ubacivanjem u teren za moj ukus, al hajd.

Nisu svi, ima nas koji smo prognozirali evropsko suđenje Gigsa, kao što i bi

bodi123 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 13:40Kao što sam napisao i na našoj temi, meni ovo više smrdi na ponižavanje Peljte i neki mini rat na relaciji njega i saveza jer je vjerovatno prigovarao oko delegiranja i suđenja u ovoj sezoni. Gigoviću daš da sudi derbi, a njega pošalješ da sudi najgoroj ekipi lige u istom kolu, i tako mu daš do znanja da je nebitan iako je naš daleko najkvalitetniji sudac, i posereš mu se u facu.
Ovo mi je nekako najrealniji scenarij. I kontam da će Gigović odsuditi pošteno i čisto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nakon dugo vremena bio je derbi kao nekada, pune tribine, lijepa atmosfera. Horde i manijaci na visini zadatka, dobro se navijalo sa obje strane. Vlogeri samo dobro zglajzali sa parolama, nigdje veze, ne kontam.
- napoleon72
- Kontakt:
MOŽEMO I HOĆEMO!
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Ali kakav je gospodin Rožman...
Pustio sinoc malo plave kerove da pokusaju nesto, oni hudi ne znaju 2 pasa odigrati, vrati loptu nazad i ispucaj... Lagano trica i kuci na spavanje

Pustio sinoc malo plave kerove da pokusaju nesto, oni hudi ne znaju 2 pasa odigrati, vrati loptu nazad i ispucaj... Lagano trica i kuci na spavanje

Kakva zapustena ruina od stadiona iz ove perspektiveFoSte95 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 10:46Evo kad je sve prenoćilo i sleglo se neopisivo mi je drago što sam prisustvovao sinoćnom spektaklu. Sve je bez greške odrađeno, bez incidenata. Igrači pokazali trku, borbu, želju. Sudije su bile na visini zadatka, nije se sjeckala igra. Pokazali su da znaju suditi kada hoće.
Na tribinama isto sve vrhunski bilo, koreografije!, navijanje. Jedina zamjerka bacanje baklji na teren.
Ova liga može biti beton za ovu našu regiju samo da se okanu lakrdija sa sudijama
![]()

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ako je milimetarski ofsajd, to se ne svira ako niste znali.

Pa i da je bio ofsajd, bio je milimetarski.. radi se tu o namjeri samo da se Zeljo osteti.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- napoleon72
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 okt 2023, 12:55Ako je milimetarski ofsajd, to se ne svira ako niste znali.![]()
Pa i da je bio ofsajd, bio je milimetarski.. radi se tu o namjeri samo da se Zeljo osteti.

Najjace sto oni misle da su neki faktor, et neko namjerno njih ostetio.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- svrakino1921
- Kontakt:

Juniori Željezničara protiv Real Madrida, Benfice, Dinama i Falconsa
Juniori FK Željezničar učestvovat će na 4. izdanju respektabilnog međunarodnog turnira Al Abtal.
Četvrto izdanje turnira Al Abtal odigrat će se krajem 2023. i početkom 2024. godine, a juniori Željezničara smješteni su u grupu A zajedno sa Real Madridom, Benficom, Dinamo Zagrebom i ekipom Future Falcons koja će biti sastavljena od najtalentovanijih igrača iz Saudijske Arabije.
U grupi B nalaze se Juventus, Slavia Prag, Almeria, Monaco i Future Falcons. U grupi C su Sporting Lisabon, Nottingham Forest, Villareal, Austria Beč i Future Falcons. U grupi D su Roma, Fenerbahce, Panathinaikos, Leganes i Future Falcons.
Svi klubovi u grupi će odigrati meč sa svakim, dakle juniori Željezničara će odigrati utakmice sa Realom, Benficom, Dinamom i Future Falcons. U drugu rundu turnira plasirat će se prvoplasirani iz četiri grupe, te tri najbolje drugoplasirane ekipe.
Uskoro će biti poznati termini i mjesta odigravanja utakmica. Utakmice će se igrati u Madridu, Lisabonu, Zagrebu i Sarajevu.
Organizatori turnira Al Abtal su Fudbalski savez Saudijske Arabije i Ministarstvo sporta Saudijske Arabije.
GOLEM SI ZELJO
- HordasOdMalena
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 12:57HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 okt 2023, 12:55Ako je milimetarski ofsajd, to se ne svira ako niste znali.![]()
Pa i da je bio ofsajd, bio je milimetarski.. radi se tu o namjeri samo da se Zeljo osteti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najjace sto oni misle da su neki faktor, et neko namjerno njih ostetio.![]()
![]()

Svima preporučujem s.1 forum da čitaju. Kakav je ono melem za dušu i oči.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Gledaj liniju koju su povukli, skrenula do Pionirske.

A dajHordasOdMalena je napisao/la: ↑09 okt 2023, 13:02Gledaj liniju koju su povukli, skrenula do Pionirske.![]()
![]()

- FKS -
Nisam znao da postoji internet mjesto sa smiješnijim skretničarima od ovih naših ovdje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- AngelDiMaria
- Kontakt:
golem si zeljo, kao dug prema sber banci
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Gigara je itekako siljio na prekrsajima, to cete i vi priznati ako ste imalo posteni. Nije isti kriterij bio, bas je to domacinski svirao. Ni blizu kako zna kad hoce da otme, ali domacinski. Ofsajdi su svi bili, tu se nema sta prigovoriti. Kako god, Sarajevo je bilo bolje i zasluzilo pobjedu.
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.