Ne, bolesni su oni koji otimaju ljudima teritoriju decenijama.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
.
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 09 okt 2023, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Don't hate what you don't understand.
Kakve veze ona djevojka sa cijim golim tijelom su paradirali ima sa tim?Pensioner26 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:15Ne, bolesni su oni koji otimaju ljudima teritoriju decenijama.
A reci nam je li tebi trebalo zavrnuti pipu, kad si zapalio za USA ?alemsa je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:58Vidim, prica o podjeli Bosne nikad zesca. Samo to preseli na ostale regije i reakciju i uticaj Bidena.StevieG8 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:49Bar nam Biden ne salje raznorazne Richarde Grennele da se zalaze za razmjenu teritorija na Balkanu. Bidenova adminstracija je do ove Hamasove budalastine poprilicno zakuhala s Izraelom zbog ustavnog suda i korupcije a Trump je lizao sve sto bi mu poslali i trazili od njega. Evo ti i Ukrajine sam Trump kaze da bi zavrsio sukob u Ukrajini a zna se i kako tako sto bi im uskratio pare i pomoc sto preko MAGA idiota u senatu i kongresu i radi.alemsa je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:34
Amerika ce bez obzira podrzati Izrael 100%. Evo imas ispred kuce, jeste'l navijali za Bidena jer je prijatelj BiH, sta je uradio za BiH? Lol sto Dodiku nije odma rekao mrs u pm s tom pricom, ima tu moc. Kao sto je sad odma rekao 100% stojimo uz Izrael. Da se to desavalo pod Trumpom mogli bi reci da je zbog istog. Ali eo i prijatelj BiH nista, cak sta vise suprotno![]()
Tebi je Trump dobar jer to gledas s aspekta svog dzepa ali za cijeli svijet je nocna mora da se on ponovo nadje na toj poziciji.![]()
Ne iz aspekta svog dzepa, nego mi je bitnije stanje u Usa, vise nego van nje, sto je i logicno jer direktno utice na mene. Da sam u Spaniji bilo bi mi bitnije ovo drugo vjerovatno. Trebaju i Izraelu i Ujrajini zavrnut pipu, ovdje stotine hiljada beskucnika, nemaju dovoljno sheltera, ljudi nemaju dovoljno sati na poslovima, ekonomija losha, inflacija itd. Prvo pomozi sebi pa drugom, sorry. Ukrajini su dali i inteligenciju, naoruzanje, pare i sve, sta jos treba da posalju 300k vojnika da ratuju za njih.
Bolesni su i jedni i drugiPensioner26 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:15Ne, bolesni su oni koji otimaju ljudima teritoriju decenijama.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I dalje ne kontam kakve veze sa ovim imaju mladi na festivalu muzike pa su ubijeni. Bolesni i jedni i drugi, yebat ih, zao mi normalnog naroda a ovakvih ni najmanje kao ni onih divljaka iz hamasa.
Mozel sad mir, dobra taktika pravo

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa evo da ja ovo tebi uradim lisim ti familiju vode za pice, obradivanje zemlje i zatrpam ti bukvalno izvor egzistencije sta bi ti

Niko ovdje ne opravdava ubistva civila, pogotovo ne ove gadosti, ali se razumije razlog tolikog bijesa prema zidovima a velika je razlika u te dvije stvari. Svatite to.
-
- Kontakt:
Evo ce biti jedan od najvecih genocida u historiji čovječanstva.
Bukvalno ravnaju Gazu, zgrade nestaju kao kule od karata. Bice za par dana porusno vise nego u Sarajevu za par godina.
Jezivo!
Bukvalno ravnaju Gazu, zgrade nestaju kao kule od karata. Bice za par dana porusno vise nego u Sarajevu za par godina.
Jezivo!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Pensioner26
- Kontakt:
Sta je ovdje ticking time bomb

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Minhen danas

Kompletn Zapad je na strani Izraela, od medija, politike, sporta do obicne javnosti. Na vijestima ne postoje izvjestaji o bilo kakvim civilnim zrtvama Arapa. Komotno ih mogu pobiti i protjerati niko nece za to odgovarati. A vidim da i nasi mediji izvjestavaju pro Izraelski.
To su ti lobiji protiv kojih se ne mozes izboriti, kad uhvati masinerija samo suti i gledaj, bespomocan si
-
- Kontakt:
To su ti civilizovani Izraelci.The death toll from Israeli attacks on Gaza has risen to almost 690 - including 140 children and 105 women, a spokesman for the Palestinian health ministry said.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Govoris o "bolesti". Zamisli sebe u ovakvoj situaciji kad ti Zidov bunar napuni cementom.
Jedini izvor vode, btw. Ja bih pucao na Boga.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Pensioner26
- Kontakt:
Ravnali i tebi tako najmilijeRigoletto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 21:38https://reddit.com/r/CombatFootage/s/kT6xD6nlgD
Ravnaj stoku
Navija za Izrael, a velica Pavelica.Rigoletto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 21:38https://reddit.com/r/CombatFootage/s/kT6xD6nlgD
Ravnaj stoku

Skutore treba izucavati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.