Pensioner26 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 21:39Ravnali i tebi tako najmilijeRigoletto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 21:38https://reddit.com/r/CombatFootage/s/kT6xD6nlgD
Ravnaj stoku

Bh. Hrvati.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pensioner26 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 21:39Ravnali i tebi tako najmilijeRigoletto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 21:38https://reddit.com/r/CombatFootage/s/kT6xD6nlgD
Ravnaj stoku
Velicamo antiterorizam.Tekashi je napisao/la: ↑09 okt 2023, 21:41Navija za Izrael, a velica Pavelica.Rigoletto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 21:38https://reddit.com/r/CombatFootage/s/kT6xD6nlgD
Ravnaj stoku
Skutore treba izucavati.
Čekaj, objavim jedan od videa s psihopatima koji idu i nasumično ubijaju ljude i životinje i problem je što sam mišljenja da ih treba izbrisati s lica zemlje? BiH ima ogroman problem ako je vama ovo ok. Ono o mržnji prema muslimanima od ova dva troglodita neću ni komentirati.
Druze, vi takođe imate jos veći problem kad se zgrožavate na ovo, a veličate pokret koji je deset puta gnusnije zločine radio nad istim ovim Židovima u Drugom svjetskom ratu.Rigoletto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 22:01Čekaj, objavim jedan od videa s psihopatima koji idu i nasumično ubijaju ljude i životinje i problem je što sam mišljenja da ih treba izbrisati s lica zemlje? BiH ima ogroman problem ako je vama ovo ok. Ono o mržnji prema muslimanima od ova dva troglodita neću ni komentirati.
Tekashi slobodno vrati ono što si napisao![]()
Znas ti dobro sta sam napisao. **** te u usta skutorska.Rigoletto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 22:01Čekaj, objavim jedan od videa s psihopatima koji idu i nasumično ubijaju ljude i životinje i problem je što sam mišljenja da ih treba izbrisati s lica zemlje? BiH ima ogroman problem ako je vama ovo ok. Ono o mržnji prema muslimanima od ova dva troglodita neću ni komentirati.
Tko veliča? Otkud ti to, napisala talijanska Gazzetta nekakav tekst koji nema veze s mozgom?19vendetta87 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 22:05Druze, vi takođe imate jos veći problem kad se zgrožavate na ovo, a veličate pokret koji je deset puta gnusnije zločine radio nad istim ovim Židovima u Drugom svjetskom ratu.Rigoletto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 22:01Čekaj, objavim jedan od videa s psihopatima koji idu i nasumično ubijaju ljude i životinje i problem je što sam mišljenja da ih treba izbrisati s lica zemlje? BiH ima ogroman problem ako je vama ovo ok. Ono o mržnji prema muslimanima od ova dva troglodita neću ni komentirati.
Koja je razlika između ovih psihopata i psihopata koji guraju žene i djecu u gasne komore i prave sapun od njih?![]()
Nemoj tako, to su nositelji europskih vrijednosti
Fali ti vaspitanja, odnosno odgoja. Kazem slobodno vrati ono što si napisao, ne smeta mi ni najmanje.Tekashi je napisao/la: ↑09 okt 2023, 22:08Znas ti dobro sta sam napisao. **** te u usta skutorska.Rigoletto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 22:01Čekaj, objavim jedan od videa s psihopatima koji idu i nasumično ubijaju ljude i životinje i problem je što sam mišljenja da ih treba izbrisati s lica zemlje? BiH ima ogroman problem ako je vama ovo ok. Ono o mržnji prema muslimanima od ova dva troglodita neću ni komentirati.
Nema vecih licemjera od vas zapadnohercegovackih katolika. Idi lizi **** supak.
Mrs!Rigoletto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 22:14Fali ti vaspitanja, odnosno odgoja. Kazem slobodno vrati ono što si napisao, ne smeta mi ni najmanje.Tekashi je napisao/la: ↑09 okt 2023, 22:08Znas ti dobro sta sam napisao. **** te u usta skutorska.Rigoletto je napisao/la: ↑09 okt 2023, 22:01
Čekaj, objavim jedan od videa s psihopatima koji idu i nasumično ubijaju ljude i životinje i problem je što sam mišljenja da ih treba izbrisati s lica zemlje? BiH ima ogroman problem ako je vama ovo ok. Ono o mržnji prema muslimanima od ova dva troglodita neću ni komentirati.
Nema vecih licemjera od vas zapadnohercegovackih katolika. Idi lizi **** supak.
Zadnji mozda za sve nas, treba nam restart, nadam se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.