Kazes burazeru sve sto Izrael kaze je istina, a sve sto Palestinci kazu je laz, i ok imas pravo da tako mislis. Ali onda ima i @asteriks (ili bilo ko) da misli da sve sto Zidovi kazu je laz, a Palestinci istinu govore. Sto ti se ne svidja kad je obrnuto a radis isto? Pa kako vodis dijalog bilo s kim, nevezano za forum?Winters je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:03Pa i dalje je laž, postanje izvora licemjernih organizacija koje imaju anti-Izraelski bias ne mjenjaju to a ti se nastavi koprcati, idući put se malo bolje pripremi prije nego mi repliciraš jer mi ovako samo bezveze trošiš vrijeme.Asteriks je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:48Na napisano kako Izrael godinama drzi Gazu pod terorom i opasdom, izjavio si kako je to cista laz, na sto sam ti postavio izvore odredjenih organizacija.
Usput naravno otimaju te ilegalno naseljavaju i dijelove Zapadne obale.
Odgovori su ocekivani, jer nemas nista bolje, makar kakavog asa u rukavu. Vlast Izraela je agresorska a Hamas je teroristicka organizacija. Takvima kao ti pase samo ovo drugo. Zzzzzz
Na obje strane ima istine, i propagande/lazi, za i obje strane se moze reci da su opcenito u pravu ili pogresni (kad gledas cijelokupni konflikt i historiju istog).
@emir
Ma je.beno idu tenkovi ide sve, full scale war. Genocid u procesu nije iskljucen, posebno jer direktno govore da ce sravniti sve sa zemljom. Tu nea milosti.